Wat is Regenesis Healing Therapie?

Regenesis Healing is een energetische methode waarbij wordt gewerkt met 'Blue Dot Energy'.
De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons zelfhelend vermogen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.

Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om jezelf te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 


Tijdens een behandeling met Regenesis wordt deze energie weer geactiveerd waardoor cellen zich kunnen re-generen naar hun oorspronkelijke perfectie. Dit vergroot het zelfhelende vermogen en bevordert zo de gezondheid. Ook wordt zo ons onderliggende energiesysteem in balans gebracht.
Met Regenesis Healing is het mogelijk om op diep niveau te werken en zo ook onderliggende problematiek van emotionele aard liefdevol naar boven te brengen en te helen.

Regenesis Healing werkt op lichaam en geest en is daarmee zeer effectief voor allerlei klachten van lichamelijke, emotionele en spirituele aard.
Iemand die met deze "Blue Dot Energy" werkt, kan cellen van zijn eigen lichaam weer activeren om energie blokkades, ziekten enz. op te lossen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.

De Blue Dot Energy heeft ook een zeer positieve invloed op de emotionele balans van iedereen die deze energie weer leert opwekken.

-----
Ervaringen van therapeuten:
Ik heb de opleiding Regenesis Master Practitioner gevolg bij de Quantum Academy Europe.
Sinds een jaar werk ik met Regenesis therapie, de eenvoud en zijn doeltreffendheid vind ik geweldig.
Robbert Rasmussen, de grondlegger van de Regenesis Therapie, zei dat alles is te behandelen met deze energetische therapie, en zo ervaar ik dat ook.
Ik heb al vele behandelingen met goed resultaat afgerond waarbij de klachten aanzienlijk zijn verminderd of verdwenen, cliënten met kanker, schouder-, nek-, en hoofdpijnklachten, lage rugklachten, hernia, scoliose, emotionele trauma's, depressie, stress, angststoornissen etc. etc.

 

Een beknopt praktijkvoorbeeld:
Een vrouw van 51 jaar komt bij me met de klacht: emotionele onbalans. Ze heeft geen grip meer op haar leven. Tijdens de intake komt o.a. naar voren dat ze blauw ter wereld is gekomen.
Ik zie een vrouw met weinig stemvolume, een kyfose en haar voeten staan naar buiten om nog enigszins balans te hebben.
Bij het uitlijnen van de wervelkolom leg ik mijn vingers op haar altlas en stuur liefdevol bleu dot energy naar haar, waarop zij al snel door haar knieën zakt en in de foetushouding op de grond komt te liggen. Ze zegt "ik krijg geen lucht en heb een enorme druk op mijn voorhoofd". Ik vraag "waar ben je nu" waarop zij antwoord, "in het geboortekanaal". Ik vraag zie je licht of hoor je stemmen? Waarop zij antwoordde "Ja". Ik zei ga er maar heen, je bent heel krachtig je kan het, waarop ik zie dat ze opnieuw geboren wordt. Een enorme huilbui volgt, en haar houding ontspant zich.
De derde behandeling komt ze binnen en ik vraag wat is er veranderd in je houding waarop zij zegt, "ik sta rechtop" ik zie dat de kyfose is verdwenen. De vijfde behandeling zegt ze met een krachtige stem "kijk" en wijst naar haar voeten "ze staan recht".
Het is voor mij genieten om met deze therapievorm te werken, ik ben dankbaar voor de mooie processen die ik meemaak.
Monique Bakker
----
Grenzeloze genezing
Na diverse behandelmethoden konden artsen niets meer voor haar betekenen. Dat viel zwaar voor deze vrouw die jaren gebukt ging onder hevige pijn in haar nek. Nadat ze een half uur was behandeld door Carla Dekkers van Vitality Spirit, stroomden tranen over haar wangen. Van blijdschap. Voor het eerst in jaren was ze pijnvrij. En dat is zelfs voor Carla, die met beide benen op de grond staat, steeds weer een bijzondere ervaring.
Carla is gespecialiseerd voor diverse behandelmethodes waarbij er steeds wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Omdat iedereen uniek is, wordt bekeken welke methode het meest doeltreffend is. Behalve dat onder meer Quantum Touch en Magnetiseren worden toegepast, kan ze als Regenesis® Practitioner en Master Healer cliënten effectief helpen met de meest uiteenlopende problemen. En sinds de energetische omslag op 21 december 2012 kan men bij Vitality Spirit worden behandeld met Aquarius Angels® healing: een intensieve geneeswijze waarbij de menselijke trilling en daarmee de helende frequentie wordt verhoogd.
Daarbij is Carla vereerd te mogen werken met speciale "eigen", nieuwe energie. Ze mag de schakel zijn tussen de lichtwereld en de mensen. Zowel de energie van Engelen en andere Lichtwezens als die van de cliënt worden ingezet. Uiteenlopende ontspannen sessies met altijd een positief effect als gevolg. Het geeft de klant nieuwe inzichten, die belangrijke veranderingen in gang zetten.
Met alle benodigde diploma's, die het kwalitatief uitvoeren van haar vak ondersteunen, staat Carla voor professioneel, gepassioneerd, integer en verantwoord. Met Vitality Spirit wil ze mensen weer hoop geven. Het juiste duwtje zodat lichaam en geest zichzelf helen. Wat niet kan, kan niet. Maar heel veel kan wél en daar zijn inmiddels voldoende positieve voorbeelden van.
Carla Dekkers
----
In mijn praktijk Blue Touch Energy worden mensen behandeld met allerlei soorten klachten met een Regenesis behandeling. Tijdens zo'n behandeling, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij het hele lichaam en welbevinden, proberen we de oorzaak van de klacht te achterhalen en te behandelen. Door middel van het aanraken van specifieke plekken op het lichaam wordt de energie die sluimert in elke celkern van het lichaam geactiveerd. Deze energie, de blauwe stipjes (Blue Dot) genoemd, zijn in staat zieke cellen te regenereren, zodat het lichaam zich blijvend kan herstellen.
Dit betekent dat het lichaam een flinke stoot energie krijgt om het genezingsproces te versnellen, dat pijn snel verdwijnt en stress gerelateerde klachten zullen verdwijnen.
Voor mensen met klachten aan rug, schouder en nekklachten, blessures, verwondingen en ontstekingen die moeilijk genezen, gebroken botten, frozen shoulders is een behandeling een uitkomst. Maar ook orgaan klachten, zoals problemen met het hart of de nieren of huidproblemen zijn te behandelen. Verder biedt Regenesis een oplossing voor traumatische ervaringen, angsten, verdriet, nervositeit, piekeren, blokkades, lusteloosheid, minderwaardig zijn, niet voor jezelf opkomen, slapeloosheid, maar ook aan een burn out, negatieve denkpatronen, depressie en somberheid.
Kijk voor veel meer informatie over deze unieke behandelmethode op de uitgebreide website.
Lees hier ook de ervaringen van mensen die behandeld zijn en overtuig uzelf dat Regenesis voor veel gevallen een uitkomst kan bieden. Zonder medicijnen en langdurige behandeltrajecten zo weer op de rit, het is dichterbij dan u denkt.
Barbara Langeveld - Zuid-Holland
---
Met deze krachtige en beproefde methode worden veel mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen. (Vaak ook chronische problematieken). Dat gebeurt ook bij Praktijk Blauw, een praktijk voor Regenesis Therapie.
Een Regenesis-behandeling bevat bij hen voorafgaand een intake gesprek, waarna een maatwerk behandeling kan worden opgesteld. Hierdoor kan er doeltreffend aan de gezondheid van de cliënt worden gewerkt. Dit gebeurt op een pijnloze, liefdevolle manier en zonder inzet van medicatie.
De methode gaat uit van het celgeheugen, hierin schuilt het krachtige zelfherstellend vermogen dat in ieder cel aanwezig is. Tijdens een Regenesis-behandeling wordt deze zelfhelende kracht door onze therapeut geactiveerd, met vaak verbluffende resultaten.
Hierdoor is dan ook vrijwel ieder gezondheidsprobleem door ons te behandelen. Anders dan bij de reguliere geneeskunde richten wij niet de aandacht op een bepaald symptoomgebied, maar gaan wij uit van een totaalbenadering van het menselijk lichaam, waardoor tevens de oorzaak kan worden opgespoord en gecorrigeerd. Hierdoor kan een behandeling dan ook een blijvende succeservaring worden.
Ellen Snijders en Jeffrey van den Dolder - Overijssel
---
Met deze therapie worden zieke cellen geregenereerd naar gezonde cellen en zo verdwijnt
bijvoorbeeld een ontsteking in een schouder. Vaak komen mensen bij mij terecht die uitbehandeld zijn in het reguliere circuit, nog steeds klachten hebben en op zoek zijn gegaan naar alternatieven. Deze behandeling is dan meestal effectief
en de klachten verdwijnen.
Ook psychische problemen kunnen worden behandeld omdat energieblokkades kunnen worden opgeheven en het lichaam wordt gestimuleerd normaal te functioneren. Daarnaast maak ik ook gebruik van Soul Body Fusion(practitioner) om de integratie van lichaam en geest te bevorderen.
Het mooie van de behandelingen is dat het alleen maar beter met je kan gaan.
De resultaten zijn vaak bijzonder.
Drs. C.N. Nix - Gelderland

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek