Medium bellen

Zit jij met vragen die jou op dit moment bezighouden? En spelen er wellicht zaken die belemmeren dat jij lekker in het leven kunt staan? Bel met een medium van ParaVisie magazine. Een medium bellen is heel eenvoudig en volledig privé. 

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

 

Wil je liever met iDEAL of PayPal betalen?

Je kan nu ook met iDEAL of PayPal afrekenen en bellen. Op ParaVisie koop je credits voor 1 euro per stuk. Een credit staat gelijk aan 1 minuut bellen. Je kunt natuurlijk ook chatten met credits.

Waarom bellen met credits?

 • Rekening direct af
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Met credits kun je bellen en chatten
 • Probeer nieuwe consulenten

Registreer je gratis en begin met bellen.

 

Liever chatten met een medium?

Naast telefonisch contact kun je bij ParaVisie ook in gesprek met mediums via de chat. Bekijk welke mediums online zijn op de ParaVisie medium chat

Waarom chatten op ParaVisie?

 • Chat geruisloos op plekken waar je niet kan bellen
 • Audio en video zijn optioneel
 • Upload foto's en houd een foto reading
 • Rekening direct af met iDEAL en PayPal
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Maak gebruik van de ParaVisie credits
 • Probeer nieuwe spirituele coaches

 

medium john bellenOp zoek naar een betrouwbaar medium?

De mediums van ParaVisie zijn uiterst zorgvuldig gescreend en erkend. Je vindt op onze hulplijn een verscheidenheid aan spirituele specialisten: van mediums tot astrologen en van paragnosten tot coaches. Iedere specialist heeft zijn eigen bekwaamheden en gaven, waarmee hij of zij jou optimaal mee van dienst kan zijn.

Met welke vraag je ook zit, de deskundigen doen hun uiterste best om jou duidelijkheid te verschaffen of om jou een steuntje in de rug te geven. Juist doordat het spirituele hulpteam verschillende disciplines beheerst, is er altijd wel iemand op onze advieslijn die jij zelf kunt selecteren om jou te woord te staan. Zorg dus dat je alleen een consult krijgt van erkende, betaalde mediums. In het verleden zijn er e-mails rondgegaan van zeer onbetrouwbare mediums. Pas dus goed op met het reageren op dit soort e-mails.

 

Is een medium gratis telefonisch bereikbaar?bellen met medium sonja

De mediums van ParaVisie kun je niet gratis bellen. Voor slechts 90 eurocent per minuut kun je al in contact komen met onze erkende adviseurs. En het is het meer dan waard. Als je kijkt naar wat een medium op onze spirituele hulplijn voor je kan betekenen, dan is dat meer dan alleen maar adviezen geven. Een gratis medium is helaas ook minder betrouwbaar dan een betaalde.

 

Zoek jij naar een alternief op bellen?

eel cliënten die je zijn voorgegaan, hebben het chatten met een medium naar keuze als zeer prettig ervaren. Je bent waarschijnlijk gewend om met vrienden of familieleden via chatservices als WhatsApp of facebook Messenger te kletsen over van alles wat je op dat moment bezighoudt.

Doordat je dit gewend bent, geeft dit je direct het gevoel dicht bij de persoon in kwestie te staan. Dat is soms anders wanneer je telefonisch in contact staat. Probeer het chatten maar eens uit, want het is een geheel andere ervaring. Je legt je vraag eenvoudig voor en krijgt direct antwoord. De chat verloopt zeer gemakkelijk, zodat je heerlijk de vragen die in jouw leven spelen voor kunt leggen.

 

contact leggen met engelen via paralijnWelke consulenten kunnen mij advies geven via de bellijn?

Je kunt bij ParaVisie bellijn terecht voor consulten van verschillende type consulenten.

 

Paralijn: consulten van mediums en paragnosten

Een medium op onze spirituele hulplijn kan meer voor je betekenen, dan alleen het geven van adviezen. Een medium kan ook, als jij dat wilt, contact leggen met een overleden dierbare. Hij of zij maakt daarbij vaak gebruik van een persoonlijke spirituele gids of engel. Deze geeft via beelden en energieën informatie aan het medium door, welke hij of zij zodanig kan interpreteren dat er gerichte boodschappen uit voortkomen. Leer op de medium pagina meer over de werkwijze. 

 

Astrolijn: consulten van astrologen

Je kan ook met astrologen bellen op de spirituele hulplijn. Zij kunnen aan de hand van jouw geboortedatum en -tijdstip specifieke kenmerken vaststellen, die jou meer duidelijkheid over jezelf  geven. Onze hulplijn is dus tevens een astrolijn, aangezien de aanwezige astrologen zeer deskundig zijn op hun gebied.

 

Spirituele hulplijn: helderwetend

De consulenten op onze spirituele hulplijn hebben wij gescreend op hun kwaliteiten. Mede door hun levenservaring en beschikbare gaven, zijn onze spirituele hulpverleners in staat jou optimaal te woord te staan. Juist doordat we personen hebben geselecteerd die meerdere facetten van de spirituele hulpverlening beheersen, kun je op diverse terreinen bij ze terecht.

 

Hart onder de riem via de spirituele advieslijnbellen paravisie advieslijn

Het voordeel van het raadplegen van een spirituele hulpverlener via onze consultlijn is dat je zelf anoniem kunt blijven. De persoon aan de andere kant van de lijn kent je niet persoonlijk, wat ervoor zorgt dat hij of zij pure boodschappen doorkrijgt die op jou als persoon van toepassing zijn. Zo kan een helper op onze spirituele hulplijn je bijstaan in moeilijke tijden, bijvoorbeeld bij de emoties die spelen bij een scheiding of bij het verlies van een dierbare.

 

Welke vragen kan ik een medium stellen?

Hieronder geven we een overzicht van voorbeeldvragen die jij een van onze spirituele coaches kan stellen.

 • Ik wil graag spreken met...(een liefde die is overleden). Is zij of hij hier?
 • Kun je een boodschap kunnen doorgeven aan....(een naaste die is overleden)
 • Kan...(een naaste die is overleden) een boodschap doorgeven?
 • Hoort...(een naaste die is overleden) mij?
 • Ik slaap niet goed. Kun je mij vertelen wat mij wakker houdt?
 • Kun je een reading geven over mij...(carrière, relatie, etc)
 • Zit ik op de juiste weg in mijn carrière of is het tijd voor iets anders?

Krijg antwoorden op vragen die jou bezighouden. Bel met een van de ParaVisie mediums. 

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)