Online medium

Een medium is een middelaar tussen het ontastbare en de fysieke wereld. Online mediums werken met foto's en geven, zonder enige voorkennis, informatie over de desbetreffende persoon.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Ellen ☆

Online

Ik breng je van klacht naar je kracht
Familie & VriendenOntrouw & NarcismeToekomst
2240 Reviews
meer...
Janine

Online

Zit je helemaal vast? Ik help je sterker in je kracht!
Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
1583 Reviews
meer...
Jane

Online

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1075 Reviews
meer...
Arlette

Online

Ervaren Spiritueel Coach. Ben er voor je met al je vragen
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
1165 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Dalida

Online

Je kunt mij elke vraag stellen en ik geef antwoorden ❤️
Financiën & WelvaartLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
63 Reviews
meer...
Brian

Online

➡︎➡︎➡︎ 𝒈𝒓𝒂𝒕𝒊𝒔 5 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒕𝒆𝒏! ⬅︎⬅︎⬅︎
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
131 Reviews
meer...
❣Bianca❣

Online

Voor een goed gesprek, fijne inzichten en duidelijkheid.
DroomverklaringFamilie & VriendenLiefde & Relatie
126 Reviews
meer...
Marina

Online

Samen met jou kijken naar inzichten op jouw levenspad...
Carrière & WerkLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
376 Reviews
meer...
Els

Bezet

krijg rust helder inzicht in herhalende patronen hsp rouw..
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
13 Reviews
meer...

Mediums, een beginnersgids

Door ParaVisie.nl©

Een medium werkt door middel van een foto van overledene. En kan een van de voglende methodes gebruiken:

 • Channeling
  Bij deze methode stemt het medium af op een trillings frequentie. (denk hierbij aan de frequentie van een radio). Het medium geeft de informatie door die langs deze weg tot haar/hem komt.

 • Automatisch schrift
  Ook bij deze methode is er sprake van afstemming. Het medium wordt geleid of deels overgenomen door gidsen of lichtwezens tijdens het schrijven. Er komen boodschappen door die voor de consultant van belang zijn.

 • Automatisch schilderen en/of tekenen
  Het medium wordt overgenomen door een gids of lichtwezen die via een schilderij of tekening boodschappen doorgeeft. Sommige mediums zijn gespecialiseerd in het tekenen van gidsen.

 • Trance medium
  Het trance mediumschap is een zware discipline. Het medium geeft zijn lichaam in bruikleen. Dit is fysiek en geestelijk zeer zwaar. Het medium gaat in diepe meditatie waarna een entiteit of lichtwezen het lichaam en het spraakvermogen van het medium overneemt. Op die manier kan deze rechtstreeks vanuit de lichtsferen boodschappen doorgeven aan de fysieke wereld. Deze mediums zijn schaars in Nederland maar komen deze wel veel voor in Engeland.

1. Welke vragen kan ik mediums stellen?

Dit is afhankelijk van de afstemming van het medium. 

 • Overleden dierbaren
 • Gidsen
 • Engelen
 • Hogere lichtwezens

Van overleden dierbaren kun je vaak bevestiging krijgen dat zij na ziekte weer geheeld zijn. Zij kunnen antwoord geven op praktische vraagstukken over jou en je familie. Soms vragen zij vergeving voor hun daden omdat ze de situatie nu vanuit een ruimer perspectief kunnen bezien. Ego speelt nu geen rol meer.

Gidsen, engelen en hogere lichtwezens geven aan welke weg we het beste kunnen bewandelen om onze levenstaak te kunnen volbrengen. Zij gidsen ons letterlijk door het leven wanneer we zelf even de richting kwijt zijn.

De mediums van ParaVisie hebben jaren lange ervaring in het behandelen van de meeste uiteenlopende vragen. Hieronder een overzicht van vragen die je de spirituele coaches kan voorleggen:

In contact komen met overleden dierbare

 • Ik zou graag willen spreken met...(een liefde die is overleden). Is zij of hij hier?
 • Zou je een boodschap kunnen doorgeven aan....(een naaste die is overleden)
 • Kan...(een naaste die is overleden) een boodschap doorgeven?
 • Hoort...(een naaste die is overleden) mij?
 • Ik heb het gevoel dat er een onzichtbare aanwezigheid in mijn huis is? Kan een medium contact met deze aanwezigheid maken?
 • Heb ik ook een gids?
 • Word ik geholpen in mijn ontwikkeling door lichtwezens, engelen of gidsen?

Raadgeving en coaching

 • Ik heb moeite met slapen. Kun je mij vertelen wat mij wakker houdt?
 • Wat is mijn zielen pad?
 • Wie is mijn tweelingziel?
 • Er gebeuren vreemde dingen in huis?
 • Ben ik ook mediamiek?

Carriere gerelateerde vragen

 • Kun je een reading geven over mij...(carrière, relatie, etc)
 • Zit ik op de juiste weg in mijn carrière of is het tijd voor iets anders?
 • Mijn kind praat met onzichtbare vriendjes. Is dat gevaarlijk?

2. Wat is het verschil tussen de betekenis van een paragnost en medium?

De betekenis van een medium is dat het een schakel is tussen hemel en aarde.

Een paragnost voelt energieën bij mensen. Hij of zij kan (soms) middels een voorwerp aanvoelen in welke staat de vraagsteller verkeerd. Een paragnost kan ook vermiste personen opsporen aan de hand van een voorwerp. Hij krijgt beelden en visioenen of/en kan helder horen en voelen.  In dit geval doet de tijd niet ter zake. Volgens universele begrippen bestaat tijd niet maar gebeurt alles op tijd.

Ieder mens draagt informatie over zichzelf mee in zijn energieveld ook wel aura genoemd. De paragnost is in staat deze energie op te pakken en te vertalen. Zo kan hij bijvoorbeeld ook zien of voelen of iemand ziek is. Op die manier kan hij iemand tijdig doorsturen naar een arts.

Een paragnost werkt ook vaak met hulpmiddelen zoals, kaarten en pendels. Bekijk onze gids over paragnosten: wat is een paragnost?

3. Wat is een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaarmedium is een middelaar tussen het ontastbare en de fysieke wereld die zonder enige voorkennis of vragen, informatie doorgeeft.

Wanneer is een medium betrouwbaar en wat is het voordeel daarvan?
Een erkend medium is goed wanneer het inzicht, rust, troost en kracht geeft. Bij ParaVisie hebben de medium jarenlange ervaring is het doorgeven van boodschappen en het interpreteren van de betekenis van de berichten.

Een Mastermedium

Een Master medium van ParaVisie meestert verschillende gaves die jou kunnen helpen met ingewikkelde vraagstukken over het leven. Op Paravisie kun je bellen met verschillende spirituele coaches zoals paragnosten, helderziende en master mediums.  

4. Erkende en betrouwbare mediums

De erkende mediums die bij ons op de advieslijn werken, hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan om als boodschapper te fungeren. Omdat ze naast het mediumschap ook vaak andere disciplines beheersen, kunnen ze het contact op de juiste wijze interpreteren. 

Veel mediums werken tevens als paragnost, coach, astroloog, raadgever, tarotist, numeroloog, engelen expert, et cetera. De spirituele wereld is hen dus niet vreemd. Maar het is lang niet iedereen gegeven om contact te leggen met overleden dierbaren. Daarvoor dien je toch echt bij een betrouwbaar medium te zijn!

5. Op zoek naar een medium in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag?

Ja, de ParaVisie mediums werken lokaal en vaak in een van de vier grote steden in Nederland. Het hoofdkantoor van ParaVisie zit in Amsterdam maar de mediums werken vaak van een andere locatie. Als een consulent zich prettiger voelt in Rotterdam, Utrecht of Den Haag dan werken ze ook vanuit die locatie. 

Medium in Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland, Amsterdam kun je zeker in contact komen met mediums. Ze werken thuis en zijn daardoor vaak dichterbij dan je denkt. Als je in contact komt met een medium dan kan je voor de zekerheid nog vragen uit welke stad hij of zij komt. Lees meer over medium Amsterdam.

Medium in Rotterdam

In Rotterdam kun je ook in contact komen met mediums. De consulenten die vanuit Rotterdam werken doen dit ook op afstand maar hebben wel een mentaliteit en houding die gewaardeerd wordt in Rotterdam. Lees meer over medium Rotterdam.

Op zoek naar andere lokale mediums?

Bekijk het overzicht met alle erkende mediums uit Utrecht of mediums uit Den-Haag. ParaVisie heeft vanuit heel Nederland mediums op de hulplijn zo hebben we ook medium Breda, medium Venlo, Medium in omgeving Haarlem. De spirituele coaches kunnen vanuit huis werken en maken gebruik van hun computer of telefoon. Daarom kan je ook in contact komen met: medium in Deventer, mediums uit Eindhoven, paragnosten uit Almere, Mediums omgeving Apeldoorn of mediums Emmen. We werken op ParaVisie ook met mediums uit Hilversum.

Overige steden in Nederland en Belgie

- Medium in Nijmegen
- Medium Delft
- Medium Alkmaar
- Medium Hoorn
- Medium Heerlen
- Medium Enschede
- Medium in Den Bosch
- Medium Maastricht
- Medium in Tilburg
- Medium in Oss
- Medium in Gent
- Medium Brussel
Medium in Antwerpen

6. Op zoek naar een bekend medium?

ParaVisie werkt met een aantal bekende Nederlandse mediums. Deze mediums komen regelmatig in de media met hun voorspellingen over de politiek, BN-ers. Bekijk onze bekende mediums.

7. Hoe gaat een betrouwbaar medium om met boodschappen uit het hiernamaals? 

Eigenlijk geeft het woord medium al aan dat een medium in het midden staat tussen jou en de overledene. Vanuit het Latijns vertaalt, betekent medium namelijk ‘midden’. Jij als aanvrager maakt gebruik van dit ‘midden’. Maar ook overgegane zielen leggen contact met dit ‘midden’, aangezien de ziel die zich in het hiernamaals bevindt graag een boodschap aan de achterblijvers door wil geven.

Dit zorgt ervoor dat mediums zich terdege bewust dienen te zijn van de informatie die doorkomt. Ze dienen dit als het ware te filteren, zodat er gerichte boodschappen uit voort komen. De boodschappen zijn dus voor jou als nabestaande fijn om te vernemen, maar het dient ook de overledene die juist graag de boodschap door wil geven aan de achterblijvers. Het contact slaat dus twee vliegen in één klap!

Op zoek naar een gratis medium? Ontvang nu drie gratis chat minuten en probeer de ParaVisie chat. 

Angel reading mediums

Mediums op ParaVisie kunnen angels (engelen) readingen geven mits zij begaaft zijn als engelenwerker. Tijdens een angel reading kom jij in contact met engelen. Een mediumangel geeft jou hiermee antwoord die jou bezighouden.

8. Hoe kan ik in contact komen met mediums?

Wil jij een persoonlijke foto-reading en antwoorden op onverklaarbare vragen? Op ParaVisie kun je met mediums chatten en bellen. Onze erkende coaches kunnen jou vragen beantwoorden groot of klein.

Medium chat

Je kunt nu ook chatten met mediums op ParaVisie. Chatten is leuk, anoniem en het is zo simpel als chatten via Whatsapp of facebook. Leer meer over chatten in onze gids over mediumchat

Mediums bellen

Het is op Paravisie nog steeds mogelijk om met mediums te bellen. Onze mediums op de 0900 bellijnen en creditbellijnen staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel met mediums.

9. Mediums met verschillende disciplines

De mediums die bij ParaVisie werken beheersen vaak meerdere gaves en zijn vaak ook werkzaam in een ander spiritueel spectrum. Zo zie je vaak dat een medium tevens werkzaam is in één of meer andere functies als:

Ga hier naar de spirituele hulplijn pagina voor het complete overzicht. 

Star Mediums

De star mediums van ParaVisie hebben jarenlange ervaringen in het geven van spirituele consults en het lezen van sterren. Starmediums hebben verschillende gaven die jou kunnen helpen bij het krijgen van antwoorden over relaties, liefde, werk en de toekomst. Wat zeggen de sterren over jouw toekomst? Chat of bel met een star mediums.

Oprechte mediums?

Wat zijn oprechte mediums? De mediums van ParaVisie zijn oprecht in hun opvattingen over hun gaves en de uitkomsten van de readingen. Oprechtemediums hebben gaves die jouw verder kunnen helpen met jouw vragen en problemen.