Relatie coach

Een relatie coach zal jou – met of zonder je partner – begeleiden, zodat jij of jullie samen inzien wat er verbetert kan worden om jullie relatie te optimaliseren. Vaak neem je contact met een relatiecoach op als je het gevoel hebt dat je relatie ten einde loopt, maar het kan verstandig zijn om in een veel eerder stadium een relatie adviseur in te schakelen.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Ellen
Ellen

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Tarot/Dromen/Soulmates/Relatie e.a problemen/Thuis-oefeningen/Stop met piekeren/Vorige levens/Innerl...
Profiel bekijken

Wim
Wim

Online

AstroloogRaadgeverLichaam coach

--- BOXNUMMER 4331 --- Hartverwarmend, liefdevol, zonder oordeel, geduldig, zuiver en eerlijk zal ik...
Profiel bekijken

Gerda
Gerda

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

---- Boxnummer 4314 ------ Spiritueel coach, Healer
Profiel bekijken

Brigitte
Brigitte

Online

HelderziendeMediumSpirituele hulplijn

Medium, helderziend, helderhorend, heldervoelend.
Profiel bekijken

Iliana
Iliana

Online

HelderziendeSpiritueel coachMedium

Helderziend, heldervoelend, helderwetend medium en healer voor coaching en al je vragen.
Profiel bekijken

Eva
Eva

Online

HelderziendeSpirituele hulplijn

--- BOXNUMMER 4322 --- Healing, reading en coaching, helderwetend
Profiel bekijken

Maria
Maria

Online

Spiritueel coachMediumParagnosten

Engelenkaarten en andere kaarten en ik ben al jaren Reiki Usui Master en Tera Mai Master en Magnifie...
Profiel bekijken

Lin
Lin

Online

KaartleggerMediumParagnosten

----- BOX NUMMER 4318 ----- Mijn naam is Aylin. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in...
Profiel bekijken

Sterre
Sterre

Online

KaartleggerSpirituele hulplijn

Ik beantwoord vragen over liefde, werk, financiele zaken, familie ... ook overledenen . Ben er voor ...
Profiel bekijken

 

Een nieuw leven in je relatierelatie coach consult

Er kunnen verschillende oorzaken zijn, waardoor het niet meer goed verloopt in de relatie. Eén van beide partners kan zijn vreemdgegaan en de ander kan dat niet verwerken. Of er is geen wederzijdse waardering meer in de relatie. Of er is bijna of geen seks meer in de relatie, waardoor intimiteit ver te zoeken is. Of de relatie wordt overheerst door ruzies en ergernissen. Of één van beiden heeft last van bindingsangst. Of jaloezie is de boosdoener dat de ander zich niet serieus genomen voelt. Kortom: er zijn genoeg redenen waardoor jij en je partner uit elkaar aan het groeien zijn en dat is niet altijd nodig. Relatiecoaches zijn erin gespecialiseerd om je terzijde te staan en proberen je te helpen om te kijken op welke wijze er nieuw leven in je relatie gepompt kan worden.

 

relatiecoach scheidingCommuniceren met elkaar

Veel stellen of echtparen zitten in de relatie, zonder dat er nog een goede energie vloeit tussen beide partners. Herken jij je hierin, dan ben je waarschijnlijk ongelukkig in de situatie waarin jij je bevindt. In veel gevallen is de voornaamste oorzaak dat er in de relatie niet daadwerkelijk met elkaar gesproken wordt en dat terwijl een relatie voor een groot deel gebaseerd zou moeten zijn op duidelijke en eerlijke communicatie naar elkaar toe. Een relatiecoach kan je helpen inzien hoe je weer eerlijk leert te communiceren, zodat jij uitspreekt hoe jij je momenteel voelt in de relatie. Dit kan zeer verhelderend werken naar je partner toe, want in veel gevallen blijkt hij of zij zich net zo te voelen in de relatie.

 

Vastgeroeste patronen

Eigenlijk kun je de relatietherapeut zien als een mediator tussen jou en je partner. Veel stellen komen in een situatie terecht, waar ze helemaal niet in willen zitten. Maar doordat er niet naar elkaar wordt uitgesproken wat er daadwerkelijk qua gevoelens van binnen spelen, komen veel relaties in een patroon terecht waar beide partners niet gelukkig mee zijn. Om hier met een onafhankelijk iemand als een relatie coach over te praten, kom je zelf of samen tot nieuwe inzichten die de relatie meer dan ten goede komen. Zo kan een relatiebemiddelaar je in laten zien welke vastgeroeste patronen ervoor zorgen dat je niet meer gelukkig bent in de relatie. Maar ook bij conflicten tussen jou en je partner kan de relatie adviseur je bijstaan om duidelijkheid te scheppen.

 

 

Komst van kind

Een veel voorkomende situatie is als er een kind komt in een relatie. Voorheen werd door beide partners meestal reikhalzend uitgekeken naar de komst van een baby, maar wanneer het kind er eenmaal is verandert er veel in de relatie. Sommige partners groeien er meer door naar elkaar toe, maar veel meer partners groeien juist uit elkaar door de grote veranderingen die het hebben van een kind met zich mee brengt. Konden jullie als partners voorheen alles doen wat jullie wilden, nu is er opeens een derde persoon waar rekening mee gehouden dient te worden. Sommige ouders slaan erin door en hebben alleen nog maar aandacht voor het kind en niet meer voor de partner. Dat leidt tot een verwijdering tussen de ouders, met alle narigheid van dien. Een relatie coach kan je dit doen inzien, waardoor je weer oog krijgt voor de partner.

 

Relatie coach voor hulp bij scheiding

Maar naast het werken of verbeteren van je huidige relatie kan een relatie coach je ook prima begeleiden bij een scheiding. Vaak is er dan sprake van veel negatieve gevoelens ten opzichte van de voormalige partner en daar dien je juist van los te komen. Wrok is een negatieve energie die jou niet helpt om een scheiding te verwerken. Je dient inzicht te krijgen op de nieuwe mogelijkheden die voor je open liggen, zonder dat je te veel terugkijkt naar het verleden. Het draait erom dat jij je innerlijke kracht vindt om verder te gaan in je leven, zonder de partner waarvan je voorheen dacht dat je ermee oud zou worden.

Wil jij weten hoe je je lekkerder kunt voelen in je relatie of hoe jij en je partner het beste kunnen jullie onderlinge band met elkaar kunnen verbeteren? Neem dan contact op met één van de relatie coaches op onze hulplijn.