Wat is kaartleggen?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag een kaart via deze pagina. 

Verschillende wekelijkse dag kaartleggingen

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke maandag

Elke maandag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een voorspellende gave. Bekijk hier de orakelkaarten.

2. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract. Bekijk hier de spirituele kaarten.

3. wekelijkse mindfulness legging - elke woensdag

Elke woensdag leggen we mindfulness kaarten met een leuke opdracht om helemaal tot rust te komen. Bekijk de legging op de pagina over: mindfulnesskaarten

4. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen. Bekijk de legging op de pagina over: engelenkaarten. 

5. wekelijkse tarotkaarten legging - elke zaterdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Bekijk de legging op de pagina over tarotkaarten.


Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 


Speciale kaart trekkingen

6. Hemelpoorten legging

Speciaal voor ParaVisie heeft Medium Madama haar hemelpoort kaarten gelegd. De kaarten zijn door haar zelf geschilderd. Onder elke afbeelding staat een speciale boodschap. Kies jouw kaart en laat je inspireren: hemelpoorten legging.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 3 (2018) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


welvaart

Kaart 1 - Welvaart

“Als je gedachte een roos is, ben jij een rozentuin." ۔۔۔۔۔

Je bent klaar om overvloed je leven binnen te laten stromen. Dit kan zijn in de vorm van materiële rijkdom, kansen, ambities of geluk. Het heeft slechts één keerzijde - jouw houding. In de wet van aantrekking kan welvaart alleen van jou zijn als je gelooft dat je die al hebt. Heb je het zaad gezaaid zodat je kunt oogsten? Je moet allereerst geloven dat je het verdient. Onderneem dan actie.

Dit is niet het juiste moment om passief achterover te leunen en te wachten tot de dingen die je wilt in je schoot vallen. Zij zijn binnen je bereik maar je moet werken om ze naar je leven toe te trekken. De universele wet zegt dat je moet geven om te ontvangen. Hoe meer je van jezelf, je tijd, je kennis, je liefdadigheid, je welwillendheid geeft, hoe meer je zult ontvangen. Het is tweerichtingsverkeer.

Richt je op wat je hebt en je dankbaarheid voor die dingen. Overvloed zal snel groeien als je laat zien wat je wilt en handelt alsof je het al hebt. Slachtoffer zijn houdt je vast in een cyclus van armoede - of het nu een financiële situatie is of een slechte mentaliteit.

Denk niet dat eigenwaarde wordt afgemeten aan wat je bezit. Overvloed is hoe je je liefde en tijd deelt en hoe authentiek je je leven leeft. Zowel de rijken als de armen delen in de grenzeloze overvloed van de natuur. Het is aan jou om 'ja' te zeggen tegen het universum.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel een medium

 


tranformatie

Kaart 2 - TRANSFORMATE

“Als je alle gevoel van jezelf verliest, verdwijnen de boeien van duizenden ketenen. Verlies jezelf volledig, ga terug naar de kern van je eigen ziel.”

Er vindt een positieve transformatie plaats op belangrijke gebieden in je leven. Het leven zoals je het kent, gaat veranderen. Wees bereid om onderdeel te zijn van deze verandering. Met ieder einde komt er een nieuw begin. Heb vertrouwen en laat het verleden los. Wees flexibel en sta open voor nieuwe manieren van doen en zijn.

Dit is de tijd om je heden te transformeren zodat je toekomst lijkt op de toekomst die voor je bestemd was. Transformeer je angsten in kracht, je oordelen in liefde, je teleurstellingen in overwinningen. De vonk van creativiteit ontsteekt je fantasie en je bent klaar om veranderingen te maken die passen bij je nieuwe zelf.

Laat de gebieden in je leven die je geen voldoening meer geven achter je. Het is tijd voor een nieuw begin, of meerdere nieuwe beginnen. Handel naar passies en dromen die je eerder verborgen hebt gehouden. Kijk hoe het volgen van je gelukzaligheid ieder aspect van je leven zal transformeren en je grenzeloze vreugde zal brengen.

Laat het oude los en omarm het nieuwe. Net zoals de seizoenen is er een tijd voor liefde, dood en wedergeboorte. Dit is voor jou een tijd om te beginnen met een frisse blik. Breid je fantasie uit en wees niet bang om nieuwe wateren te verkennen. Blokkeer je pogingen om nieuwe kansen te omarmen niet.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel naar de Paralijn

 


vertrouwen

Kaart 3 - VERTROUWEN

“Vertrouwen betekent dat je bereid bent op te geven wat je op dit moment hebt.”

De innerlijke stem is je hoogste waarheid. Luister naar je intuïtie. Vertrouw op je eigen instincten in het contact met mensen met een absolute mening en gebruik de woorden zou of 'moet'. Laat je niet intimideren door autoriteit of de huidige toestand. Vertrouw dat je inzichten je naar je passie zullen leiden.

Als je niet alleen logica kunt gebruiken, geloof dan dat er echt een groter geheel bestaat voor je levensplan. Op dit moment is het voor jou misschien nog niet helder, maar weet dat alles wat gebeurt een zegen is voor jou. Misschien is dat nu nog niet duidelijk maar als je terugkijkt, zul je dankbaar zijn en weten dat wat er op dit moment in je leven gebeurt precies het goede is

Vertrouw dat je wordt gesteund en dat je een medeschepper bent van je eigen bestemming. Vertrouwen betekent risico's nemen in de liefde, die roman schrijven, bij een koor gaan, een huis kopen, alleen reizen naar onbekende plaatsen. Wees bereid om je kwetsbaarheden te tonen en neem het risico dat je wordt afgewezen of uitgelachen. Vertrouw erop dat het allemaal is voor je ontwikkeling en uiteindelijk voor je eigen bestwil.

Sta jezelf toe om je je toekomst voor te stellen met een open hart en geest. Vraag het universum je te begeleiden, maar wees bereid om hulp te ontvangen wanneer en hoe dan ook. Twijfel niet aan de kracht van wonderen.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaartleggingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

 • Tarotisten
 • Mediums
 • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

 • Wil je iets weten over je werk?
 • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
 • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
 • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
 • Wil je weten of je kinderen krijgt?
 • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren. 

Geselecteerde spirituele coaches

Henk Jan
Henk Jan

Online

HelderziendeMediumSpirituele hulplijn

Medium, helderziend spiritueel coach. Krachtige consulten waarin ik je liefdevol weer op weg help.
Profiel bekijken

Medium Henny
HelderziendeMediumParagnosten

Ben helderziend, wetend, sprekend, voelend en Sjamaan.Beantwoord vragen over liefde, relatie's, fina...
Profiel bekijken

Mascha
Mascha

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn

Alles waar je ogen van sprankelen moet je doen. Intuïtief-medium, Spiritueel coach, Reiki en zeer kr...
Profiel bekijken