Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.

Bekijk de gratis orakelkaarten trekking

 


 

Wat gaat 2020 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2020

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2020

 


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 22 (2020) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - communicatie

Kaart 1 - Communicatie

Deze kaart vertegenwoordigt de behoefte om te communiceren en contact te leggen.

Je probeert een mechanisch apparaat te bedienen maar het werkt verkeerd of helemaal niet, dit suggereert dat er dingen in je leven niet werken door problemen in je communicatie.

Die telefoons - verbroken worden, het verkeerde nummer kiezen, een  verkeerde verbinding of niet kunnen begrijpen wat er aan de andere kant wordt gezegd, Bedenk of jij je zorgen maakt over een emotionele band met mensen in je leven of dat je het gevoel hebt dat je het contact kwijt raakt.

Misschien is er een dieper deel van jezelf, je hogere zelf of onderbewustzijn, dat probeert te communiceren met je en hem je bang om te luisteren of begrijp je de boodschap niet. Maak contact je innerlijke zelf. Als je niet kunt praten of onverstaanbaar praat, betekent dit dat je moeite hebt om je te uiten En je boodschap over te brengen.

                                    Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - focus

Kaart 2 - Focus

“Ga zoeken, want zoeken is de basis van geluk: ieder succes is afhankelijk van de focus van het hart.”

Het is tijd om alle rommel in je leven op te ruimen en te focussen. Ruim alles wat of iedereen die je niet meer nodig hebt op. Vermijd afleiding. Als je actief afleiding zoekt, vermijd je dat waarvan je weet dat je ernaar moet kijken. Deze afleiding belemmert je om de delen van jezelf die verborgen zijn voor je bewuste geest te genezen.

Begin met je gedachten - en verdrijf het innerlijke geklets. Focus op het nu. Focus op de warmte van de zon op je rug, het briesje op je gezicht, de smaak van chocolade-ijs en de geur van een lentetuin. Verscherp je blik. Kijk en wees je bewust van wat je wilt en wat je nodig hebt om je te brengen naar waar je wilt zijn.

Je onbewuste geest vraagt je om problemen die je niet goed wilde bekijken aan het licht te brengen. Angst belet je dat je de spinnenwebben wegveegt. Wees vastbesloten. Neem stappen om je te ontdoen van wat niet meer werkt en te focussen op het verlangen van je hart.

Vertrouw het gevoel. Bidden is focus. Mediteren is focus. Intentie is focus. Op dit moment is het belangrijk voor je om je hart en geest binnen te gaan en gewoon op te letten. Stilte zal je bewustzijn verruimen. Op die manier kun je op je pad blijven. Je zult niet afdwalen door willekeurige zelf beperkende gedachten of acties die je verder weg brengen van de koers van je ziel.

.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - Natuur

Kaart 3 - Natuur

“Ieder voorwerp en wezen in het universum is een kan die overstroomt van wijsheid en schoonheid.”

Gaia is de reproductieve energie van de moedergodin in de kosmos. Zij is Moeder Aarde die de cycli van de natuur, de seizoenen en de bewegingen in het universum vertegenwoordigt. Zij eist dat jij zorgt voor je fysieke lichaam omdat het de verblijfplaats is van je geest. Luister naar je instincten als Gaia spreekt via je zintuigen, zodat je verbonden kunt zijn met de wereld van de natuur om je heen.

Breng meer tijd door buiten in de natuur en respecteer de omgeving die zij zo perfect voor jou heeft gecreëerd. Trakteer je lichaam op frisse lucht, schoon water en gezond eten om je te herinneren aan haar aanwezigheid in de wereld en haar liefde voor jou als haar kind. Vraag om haar bescherming.

Breng je vrouwelijke en mannelijke eigenschappen in balans om jezelf te aarden en te verbinden met de planeet. Voel je vrij om te uiten wie je bent in de wereld door deze elkaar aanvullende delen van jezelf uit te drukken. Vraag Gaia's hulp bij het in balans brengen van de relatie die je hebt met jezelf en anderen. Zij is krachtig in haar vruchtbaarheid - dit is het juiste moment om ideeën en plannen te bedenken. Voed ze zodat ze tot bloei kunnen komen. Wees geduldig. Blijf verbonden met je lichaam en emoties. Gaia zal de rest doen.


                                      Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.