Wat is kaartleggen?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag een kaart via deze pagina. 

Verschillende wekelijkse dag kaartleggingen

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract. Bekijk hier de spirituele kaarten.

2. wekelijkse mindfulness legging - elke woensdag

Elke woensdag leggen we mindfulness kaarten met een leuke opdracht om helemaal tot rust te komen. Bekijk de legging op de pagina over: mindfulnesskaarten

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen. Bekijk de legging op de pagina over: engelenkaarten. 

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten. Bekijk de legging op de pagina over: Lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse tarotkaarten legging - elke zaterdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Bekijk de legging op de pagina over tarotkaarten.


Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 


Speciale kaart trekkingen

6. Hemelpoorten legging

Speciaal voor ParaVisie heeft Medium Madama haar hemelpoort kaarten gelegd. De kaarten zijn door haar zelf geschilderd. Onder elke afbeelding staat een speciale boodschap. Kies jouw kaart en laat je inspireren: hemelpoorten legging.

7. Orkael kaart legging. Af en toe legt een van onze kaartleggers de orakelkaarten. Bekijk hier de laatste speciale orakelkaarten leggingen.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 33 (2018) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Feesten

Kaart 1 - Verzorging

Als je dingen doet vanuit je ziel, voel je een rivier in jezelf stromen, een vreugde.

Verzorg jezelf. Zet jezelf vandaag op de eerste plaats. Dit is het moment om je eigen behoeften en wensen boven de behoeften en verwachtingen van anderen te stellen. Wees allereerst je eigen verzorger voordat je probeert om anderen te verzorgen. Besteed tijd aan je eigen behoeften.

Verwen jezelf met de luxe van een heerlijk bad en laat het to do lijstje even helemaal los. Het zal je lichaam en ziel vernieuwen.

Er komt een tijd waarin je weinig energie hebt omdat je alles hebt gegeven en je niet nog meer van jezelf kunt geven. Je tank is leeg. Geef de rust en verzorging die je doorgaans aan anderen geeft nu aan jezelf. Rust en ontspanning zijn een must. Als je voor jezelf zorgt, laat je zien dat je eigenwaarde hebt. Als de energie terugkomt kun je meer voor anderen betekenen.

Verzorg met onvoorwaardelijke liefde en geef vanuit je zuivere hart. Plant zaden met veel zorg en tederheid en zie hoe de tuin groeit. Het is tijd om te zorgen voor een nieuwe relatie, een nieuw project, een gezin, je huis en wat maar verzorging nodig heeft in jouw wereld.

Wees vriendelijk voor jezelf zodat jij ook kunt bloeien en je schoonheid kunt delen met de mensen om je heen. Laat zelfkritiek varen.


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 31 augustus en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 17 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Welvaart

Kaart 2 - Welvaart

“Als je gedachte een roos is, ben jij een rozentuin." ۔۔۔۔۔

Je bent klaar om overvloed je leven binnen te laten stromen. Dit kan zijn in de vorm van materiële rijkdom, kansen, ambities of geluk. Het heeft slechts één keerzijde - jouw houding. In de wet van aantrekking kan welvaart alleen van jou zijn als je gelooft dat je die al hebt. Heb je het zaad gezaaid zodat je kunt oogsten? Je moet allereerst geloven dat je het verdient. Onderneem dan actie.

Dit is niet het juiste moment om passief achterover te leunen en te wachten tot de dingen die je wilt in je schoot vallen. Zij zijn binnen je bereik maar je moet werken om ze naar je leven toe te trekken. De universele wet zegt dat je moet geven om te ontvangen. Hoe meer je van jezelf, je tijd, je kennis, je liefdadigheid, je welwillendheid geeft, hoe meer je zult ontvangen. Het is tweerichtingsverkeer.

Richt je op wat je hebt en je dankbaarheid voor die dingen. Overvloed zal snel groeien als je laat zien wat je wilt en handelt alsof je het al hebt. Slachtoffer zijn houdt je vast in een cyclus van armoede - of het nu een financiële situatie is of een slechte mentaliteit.

Denk niet dat eigenwaarde wordt afgemeten aan wat je bezit. Overvloed is hoe je je liefde en tijd deelt en hoe authentiek je je leven leeft. Zowel de rijken als de armen delen in de grenzeloze overvloed van de natuur. Het is aan jou om 'ja' te zeggen tegen het universum.

 


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 31 augustus en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 17 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Kracht

Kaart 3 - Kracht

“De mens is niet geschapen om te kruipen, dus doe dat dan ook niet. Je hebt vleugels. Leer ze te gebruiken en vlieg.”

Sta in je kracht. Herwin de persoonlijke kracht die je dacht kwijt te zijn. Stap In je hervonden versterkte energie terwijl je in je eigen kracht komt. Uit je kracht door integer te leven. Oefen zachte invloed uit door het goede voorbeeld te geven en neem de rol van zorgverlener aan n de wereld om je heen. Weet dat je een positieve invloed hebt en draag jezelf waardig. Alles wat je nodig hebt, zit in je. Zie vandaag als het begin van je nieuwe zelf en laat het verleden je geen slachtoffermentaliteit geven. Wees in plaats daarvan een overlever. Gebruik de moeilijke tijden uit je verleden om anderen door de donkere nachten van hun ziel te begeleiden.

Als je autoriteit of kracht aan iemand of iets anders hebt gegeven, is het nu het moment om het terug te pakken. Zij was eigenlijk altijd al van jou.

Het is tijd om in je eigen waarheid te staan. Voel dat je het verdient, dat je je leertijd in de school van het leven hebt voltooid en dat je nu het recht hebt om je licht te laten schijnen. Hoe meer je je lichtbaken laat stralen, hoe meer anderen hun eigen licht zien weerspiegeld in hun mogelijkheden. Je hebt de kracht om anderen sterk te maken.

Emotionele sterkte is de eerste stap naar het terugwinnen en terugeisen van je kracht. Laat wat anderen doen je niet verblinden en uit koers brengen. Roem en rijkdom kennen veel verleidingen. Laat je niet verleiden. Gebruik je kracht verstandig. Zorg voor de kleine dingen in je omgeving en zie hoe je de medeschepper wordt van een zinvol en vreugdevol leven.

 


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 31 augustus en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 17 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaartleggingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.