Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Card 1 - Naakt

De kaart naaktheid symboliseert een gevoel van kwetsbaarheid en je blootgesteld voelen.

Naakt zijn weerspiegelt het gevoel van de dromer om blootgestelden emotioneel kwetsbaar te zijn. Het is alsof mensen door je heen kunnen kijken en je sociale facade kunnen weghalen. In verlegenheid zijn of naak. zijn, suggereert dat je een soort schaamte en schuld voelt.

Misschien probeer je aspecten van je ware zelf of meer authentiek zelf te verbergen. Je hebt geen kleren om je onzekerheden over je natuurlijke persoonlijke trekjes te verbergen, dus je voelt je blootgesteld zodat iedereen die trekjes kan zien.

Helemaal naakt zijn voor anderen zorgt voor angst om belachelijk te worden gemaakt of aandachtig te worden keken, onder de aandacht van anderen te worden gebracht en/ of te worden ontmaskerd als bedrieger vertegenwoordigen. Als je net een nieuwe relatie hebt, ben je misschien niet bereid echte gevoelens al te onthullen.

Card 1 - Naakt

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren3
Minuten24
Seconden26

Al een account op ParaVisie?


Card 2 - Verzorging

"Als je dingen doet vanuit je ziel, voel je een rivier in jezelf stromen, een vreugde."

Verzorg jezelf. Zet jezelf vandaag op de eerste plaats. Dit is het moment om je eigen behoeften en wensen boven de behoeften en verwachtingen van anderen te stellen. Wees allereerst je eigen verzorger voordat je probeert om anderen te verzorgen. Besteed tijd aan je eigen behoeften.

Verwen jezelf met de luxe van een heerlijk bad en laat het to do lijstje even helemaal los. Het zal je lichaam en ziel vernieuwen.

Er komt een tijd waarin je weinig energie hebt omdat je alles hebt gegeven en je niet nog meer van jezelf kunt geven. Je tank is leeg. Geef de rust en verzorging die je doorgaans aan anderen geeft nu aan jezelf. Rust en ontspanning zijn een must. Als je voor jezelf zorgt, laat je zien dat je eigenwaarde hebt. Als de energie terugkomt kun je meer voor anderen betekenen.

Verzorg met onvoorwaardelijke liefde en geef vanuit je zuivere hart. Plant zaden met veel zorg en tederheid en zie hoe de tuin groeit. Het is tijd om te zorgen voor een nieuwe relatie, een nieuw project, een gezin, je huis en wat maar verzorging nodig heeft in jouw wereld.

Wees vriendelijk voor jezelf zodat jij ook kunt bloeien en je schoonheid kunt delen met de mensen om je heen. Laat zelfkritiek varen.

Card 2 - Verzorging

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren3
Minuten24
Seconden26

Al een account op ParaVisie?


Card 3 - Moed/ Vrijmoedigheid

“Loop weg van wat comfortabel is. Vergeet zekerheid. Leef waar je vreest te leven. Vernietig je reputatie. Wees roemrucht”.

Je hebt de kracht en vastberadenheid om vrijmoedigheid en moed uit te nodigen in je leven. Moedig zijn betekent niet persé dat je geen angst voelt. Ga gewoon verder en doe wat je toch al moet doen.

Je bent er klaar voor om nieuwe opties te aanvaarden als een verandering in je omstandigheden je dwingt om je innerlijke stem te vinden. Of je nu moet verhuizen, relaties moet beëindigen, het voor gezien moet houden, een standpunt moet innemen of moet vechten tegen een onrecht, je zult je plannen vrijmoedig uitvoeren.

Je wordt verleid om niet dwars te liggen, maar door niet op te komen voor jezelf, zul je jezelf verliezen. Spreek je waarheid. Laat je niet tegenhouden. Kom ook op voor anderen. Wees vrijmoedig en verban je oude zelf die te bang was om dwars te liggen. Durf in plaats daarvan veranderingen te maken en de weg te wijzen. Durf je macht op te eisen en houd stevig vast aan je eigen authenticiteit.

Je bent niet langer afhankelijk van autoritaire figuren die je vertellen wat je moet doen en wie je moet zijn. Wees moedig, -heldhaftig en inspirerend voor anderen. Het is een test van moed waar je volledig bewust en klaar om toekomstige obstakels aan te pakken uit tevoorschijn zult komen.

Card 3 - Moed/ Vrijmoedigheid

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren3
Minuten24
Seconden26

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.