Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis Lenormand kaarten trekking

 


 

Wat gaat 2019 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2019

 


 

Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 50 (2018) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Reis

Kaart 1 - Reis

“Wees niet tevreden met de verhalen die je worden voorgeschoteld. Ontwikkel je eigen mythen.”

Je staat op het punt om te beginnen aan innerlijke en uiterlijke reizen. Bereid je voor op avontuur. De bestemming is niet duidelijk, maar je maakt je klaar voor de volgende fase in je leven. Wees voorbereid op een spannende reiservaring en neem het risico om te verdwalen of neem de langzame, toeristische route in de volle wetenschap dat je je bestemming hoe dan ook zult bereiken.

Het kan zijn dat je een reis gaat maken naar verre landen. Er gaan nieuwe horizonnen voor je open. Duik in de ervaring en onderzoek alle mogelijkheden. Het is een tijd van uitbreiding voor je als je bereid bent iets anders te proberen. Stap uit je comfortzone.

Avontuur betekent wat risico nemen, maar zonder risico kan het leven stilstaan. Neem de lange route naar huis. Reis naar plaatsen die je fantasie prikkelen. Maak een innerlijke reis en ontdek wegen die je dichter bij je spirituele zelf brengen. Experimenteer door jezelf buiten je normale grenzen te brengen - leer contact te maken met het goddelijke in nieuwe praktijken: doe mee in een trommelcirkel, mediteer, ga yoga doen, volg een healingcursus, teken engelen, ga chanten, gebruik wierookstokjes (salie), leg een tuin aan, maak bakstenen van modder en bouw je eigen toevluchtsoord, luister naar muziek voor de ziel.

Maak geen haast tijdens een reis. Het is geen rondrit. Hij moet langzaam worden ervaren en tijdens de reis zal je bestemming worden onthuld.

 


Wat gaat 2019 jou brengen in de liefde of werk?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met 18 december. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Openbaring

Kaart 2 - Openbaring

‘Laat jezelf verleiden door de sterkere charme van datgene waar je echt van houdt’

Alles ontwikkeld zich zoals het is bedoeld. Dit is precies het juiste moment om je dromen, je verlangens en doelen zich te laten openbaren. Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd om de vruchten te plukken. Net zoals in een tuin heb je de zaden van hoop gezaaid, de grond bewerkt en water gegeven met liefde en aandacht. Nu kun je genieten van de vruchten van je werk. Iedere gedachte creëert jouw realiteit. Negatieve gedachten trekken negatieve ervaringen aan., terwijl positieve gedachten positieve ervaringen veroorzaken. Dit wordt de wet van aantrekking genoemd. Als je je wensen wilt openbaren, moet je bereid zijn om alle blokkades, die zeggen dat je ze niet verdient, opruimen.

Leer te openbaren door je negatieve gedachten naar de oppervlakte te brengen en ze dan op te ruimen. Gooi negatieve gedachten en overtuigingen weg. Verwijder ze van je mentale harde schijf.

Door dit proces kunnen positieve ervaringen je leven binnenkomen.

Alleen jij kiest ervoor om je leven vreugdevol te maken. Als je een romantische liefde wilt ervaren, moet je bereid zijn eerst jezelf lief te hebben en liefde te geven in plaats van liefde te ontvangen. Als je liefde voor jezelf voelt, zul je meer liefde aantrekken.

Sta open voor de tekenen van het universum. Wees duidelijk over wat je wilt. Neem de tijd om te voelen hoe dat is. Stel je voor hoe het is alsof je het al hebt. Volgens de wet van aantrekking is iets er al zodra je het gelooft. Leef het! Voel het!

 


Wat gaat 2019 jou brengen in de liefde of werk?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met 18 december. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Creativiteit

Kaart 3 - Creativiteit

“Laat de schoonheid waar je van houdt zijn wat je doet.”

Stel jezelf open voor inspiratie en zie creativiteit door je heen stromen. Je bent iets nieuws in je leven aan het creëren, of dat nu een nieuw idee, nieuwe relatie of nieuwe baan is. Er is alleen maar een goddelijke vonk nodig om het op gang te brengen. Je hebt de vrijheid om te creëren, dus maak je geen zorgen of je de juiste keuze maakt. Je kunt altijd teruggaan naar je oorspronkelijke plannen en dingen veranderen. Creativiteit raakt geblokkeerd als je denkt dat je niet goed genoeg bent of dat wat je doet heel gewoontjes is terwijl je in je hoofd perfectie zag. Wees eerlijk tegen jezelf en volg je innerlijke creatieve muze.

Er is geen goed of fout. Als het al eerder op een bepaalde manier is gedaan, dan is dit je kans om het op jouw manier te doen. Creatieve mensen - artiesten, schrijvers, ambachtslieden, dansers, musici en acteurs - hebben ongeacht het artistieke medium altijd geworsteld om oordelen over wat wordt gezien als 'veilig' te overwinnen.

Mensen die de moed hebben gehad om conventies te doorbreken en zich niet aan te passen, hebben ons geschenken van hun visie gegeven. Breek een paar regels en creëer wat je wezen is. Daag jezelf, je overtuigingen over jezelf uit en voer veranderingen door. Creëer iets uit niets anders dan je fantasie.

Creëer iets met je handen of van de natuur. Creëer ruimte. Creëer een plaats waar creativiteit kan verblijven en nodig anderen uit. Maak contact met anderen. Deel je plezier en opwinding. Sta open voor nieuwe ideeën. Creëer een leven dat je creatieve talent eert.


Wat gaat 2019 jou brengen in de liefde of werk?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met 18 december. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.