Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.

Bekijk de gratis orakelkaarten trekking

 


 

Wat gaat 2019 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2019

 


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 42 (2019) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Spirituele kaart Natuur - Gaia

Kaart 1 - Natuur - Gaia

"Ieder voorwerp en wezen in het universum is een kan die overstroomt van wijsheid en schoonheid.”

Gaia is de reproductieve energie van de moedergodin in de kosmos. Zij is Moeder Aarde die de cycli van de natuur, de seizoenen en de bewegingen in het universum vertegenwoordigt. Zij eist dat jij zorgt voor je fysieke lichaam omdat het de verblijfplaats is van je geest. Luister naar je instincten als Gaia spreekt via je zintuigen, zodat je verbonden kunt zijn met de wereld van de natuur om je heen.

Breng meer tijd door buiten in de natuur en respecteer de omgeving die zij zo perfect voor jou heeft gecreëerd. Trakteer je lichaam op frisse lucht, schoon water en gezond eten om je te herinneren aan haar aanwezigheid in de wereld en haar liefde voor jou als haar kind. Vraag om haar bescherming.

Breng je vrouwelijke en mannelijke eigenschappen in balans om jezelf te aarden en te verbinden met de planeet. Voel je vrij om te uiten wie je bent in de wereld door deze elkaar aanvullende delen van jezelf uit te drukken. Vraag Gaia's hulp bij het in balans brengen van de relatie die je hebt met jezelf en anderen. Zij is krachtig in haar vruchtbaarheid - dit is het juiste moment om ideeën en plannen te bedenken. Voed ze zodat ze tot bloei kunnen komen. Wees geduldig. Blijf verbonden met je lichaam en emoties. Gaia zal de rest doen.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart Stroming

Kaart 2 - Stroming

“Zie de wonderen terwijl ze om je heen gebeuren. Claim ze niet. Voel hoe het kunstenaarstalent door je stroomt en wees stil.”

Ga mee met de stroom. Als je tegen de stroom in zwemt, kom je nergens en raak je alleen maar uitgeput en ontmoedigd. Laat de kust los en laatje door de stromingen meevoeren in hun natuurlijke richting. Alles zal moeiteloos zijn als je het loslaat. Je onnodig inspannen om dingen te laten gebeuren werkt niet.

Als er iets in je leven is dat je niet kunt controleren, laat het dan los. Als je de resultaten die je wilt niet krijgt, laat het los. Weet dat je uitdagingen kunt overwinnen als je met dе stroom meegaat.

Kijk naar de eb en vloed van de oceaan en hoe moeiteloos de getijden bewegen. Een steen die door de stroming van het water tuimelt en wordt meegevoerd is uiteindelijk gepolijst. Wees als de steen. Je zult ontdekken dat je gladder en zachter wordt. Wees je bewust van de wrijving om je heen, maar ga er niet tegenin. Kies ervoor om in de stroming te blijven.

Tranen zijn uitingen van je emoties. Laat ze gaan en ze stromen. Je zult je er lichter door voelen en het voorkomt dat je emotioneel overweldigd wordt. Je kunt dan de stroming langs je emotionele oever controleren. Kijk wat er om je heen gebeurt, maar raak niet verstrikt in het emotionele drama. Leef in het nu.

Meer leren over jouw verleden, heden of toekomst?


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart Welvaart

Kaart 3 - Welvaart

“Als je gedachte een roos is, ben jij een rozentuin." 

Je bent klaar om overvloed je leven binnen te laten stromen. Dit kan zijn in de vorm van materiële rijkdom, kansen, ambities of geluk. Het heeft slechts één keerzijde - jouw houding. In de wet van aantrekking kan welvaart alleen van jou zijn als je gelooft dat je die al hebt. Heb je het zaad gezaaid zodat je kunt oogsten? Je moet allereerst geloven dat je het verdient. Onderneem dan actie.

Dit is niet het juiste moment om passief achterover te leunen en te wachten tot de dingen die je wilt in je schoot vallen. Zij zijn binnen je bereik maar je moet werken om ze naar je leven toe te trekken. De universele wet zegt dat je moet geven om te ontvangen. Hoe meer je van jezelf, je tijd, je kennis, je liefdadigheid, je welwillendheid geeft, hoe meer je zult ontvangen. Het is tweerichtingsverkeer.

Richt je op wat je hebt en je dankbaarheid voor die dingen. Overvloed zal snel groeien als je laat zien wat je wilt en handelt alsof je het al hebt. Slachtoffer zijn houdt je vast in een cyclus van armoede - of het nu een financiële situatie is of een slechte mentaliteit.

Denk niet dat eigenwaarde wordt afgemeten aan wat je bezit. Overvloed is hoe je je liefde en tijd deelt en hoe authentiek je je leven leeft. Zowel de rijken als de armen delen in de grenzeloze overvloed van de natuur. Het is aan jou om 'ja' te zeggen tegen het universum.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.