Kaartleggen

Er is een grote diversiteit aan kaarten die gebruikt kan worden om de kaart te leggen. Dit loopt van tarotkaarten tot engelenkaarten en lenormand kaarten die in de loop der jaren zijn ontstaan. De overeenkomstige factor is dat de omgedraaide kaarten jou iets te vertellen hebben. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren.

Kaartleggen: volg je gevoel

Nu kun je zelf een kaart leggen, maar als je de betekenis van de omgedraaide kaarten niet kent, kun je denken dat de afbeeldingen je weinig te zeggen hebben. Wanneer jij je echter zelf gaat verdiepen in de kaarten, kan jouw gevoel bij een afbeelding je al een boodschap doorgeven. Daarom kun je wel degelijk kijken naar wat de kaart jou intuïtief gezien te melden heeft. Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Tarotisten – maar ook diverse mediums, paragnosten en andere deskundigen – maken gebruik van de informatie die uit de gelegde kaarten komt. Het draait er dus om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen.

Omdraaien

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen: of je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben of je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen. Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is. Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Gerichte vragen stellen bij kaartlegging

Je kunt dus het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen. Wil je iets weten over je werk? Of ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt? Of sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen? Of ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt? Of wil je weten of je kinderen krijgt? Of wil je weten of je weer een baan krijgt? Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden naar wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Neem dan nu contact op met één van de kaartleggers of tarotisten op onze hulplijn, aangezien zij in staat zijn om de juiste boodschappen achter de kaartlegging weer te geven.

Geselecteerde mediums

☥ CJ ☥

Ik ben helderziend, heldervoelend, leg de Lenormand kaarten, lees foto's, leg dromen uit, heb contact met gene zijde en beheers ps meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Ingrid
Ingrid

Offline

Ervaren en gediplomeerd Lenormand kaartlegster en heldervoelend- en wetend medium. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen van u meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Danka Husken-Smit

Als psychosociaal/coach/counseler werk ik met je om inzicht te krijgen in jezelf. Bij rouwverwerking, stress en angst krijg je str meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Direct antwoord nodig?

BEL ONLINE MEDIUMS
NL 0900-9313
BE 0907-07385

Hoe werkt chatten?

  • 1. Kies een medium
  • 2. Gratis aanmelden
  • 3. Klik Nu chatten om te beginnen