Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis Lenormand kaarten trekking

 


 

Wat gaat 2019 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2019

 


 

Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 12 (2019) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Kracht

Kaart 1 - Kracht

“De mens is niet geschapen om te kruipen, dus doe dat dan ook niet. Je hebt vleugels. Leer ze te gebruiken en vlieg.”

Sta in je kracht. Herwin de persoonlijke kracht die je dacht kwijt te zijn. Stap In je hervonden versterkte energie terwijl je in je eigen kracht komt. Uit je kracht door integer te leven.

Oefen zachte invloed uit door het goede voorbeeld te geven en neem de rol van zorgverlener aan n de wereld om je heen. Weet dat je een positieve invloed hebt en draag jezelf waardig. Alles wat je nodig hebt, zit in je. Zie vandaag als het begin van je nieuwe zelf en laat het verleden je geen slachtoffermentaliteit geven.

Wees in plaats daarvan een overlever. Gebruik de moeilijke tijden uit je verleden om anderen door de donkere nachten van hun ziel te begeleiden.

Als je autoriteit of kracht aan iemand of iets anders hebt gegeven, is het nu het moment om het terug te pakken. Zij was eigenlijk altijd al van jou.

Het is tijd om in je eigen waarheid te staan. Voel dat je het verdient, dat je je leertijd in de school van het leven hebt voltooid en dat je nu het recht hebt om je licht te laten schijnen. Hoe meer je je lichtbaken laat stralen, hoe meer anderen hun eigen licht zien weerspiegeld in hun mogelijkheden. Je hebt de kracht om anderen sterk te maken.

Emotionele sterkte is de eerste stap naar het terugwinnen en terugeisen van je kracht. Laat wat anderen doen je niet verblinden en uit koers brengen. Roem en rijkdom kennen veel verleidingen. Laat je niet verleiden. Gebruik je kracht verstandig. Zorg voor de kleine dingen in je omgeving en zie hoe je de medeschepper wordt van een zinvol en vreugdevol leven.

 


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met vannacht. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Magie

Kaart 2 - Magie

“Men hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen magie om zijn innerlijke ziel beginnen te openen. De magie zal reageren op degene die ernaar zoekt.”

De sleutel tot het uitnodigen van magie in je leven is vertrouwen dat het overal om je heen bestaat. Schort je ongeloof op en ontwikkel je zintuigen en ook jij zult toegang krijgen tot mystieke gebieden en andere spirituele dimensies. Magie zal zich manifesteren op wonderbaarlijke en onverwachte manieren.

Je hoeft alleen maar je ogen, oren en hart open te zetten voor de geheime boodschappen die je overspoelen in de vorm van signalen, toevalligheden en meevallers.

Als je gelooft in wonderen, moet je ook geloven in magie. Blijf geconcentreerd op je doel, want je zult magie in werking zien. Met je gedachten kun je de wereld creëren. Je bent wat je denkt. Alles is afhankelijk van hoe je dingen waarneemt. Hoe positiever je dingen in het leven ziet, hoe meer je geniet van de positieve voordelen die voortkomen uit je gedachten. Denk magische gedachten. Weet dat magie in ieder atoom van het universum zit en dat jij onderdeel bent van die magie. En bovenal, geloof in jezelf.

Verleg je bewustzijn. Zie netwerken van onderlinge verbondenheid. Weet dat je verbonden bent door magische gouden draden- en iedere draad is een gedachte die magie inspireert. Verander je waarneming en je zult al snel zien dat de mensen om je heen ook veranderen.

De magische wereld van feeën en elementwezens, van mythische schepsels en mensen die veel magie in zich hebben is misschien niet zichtbaar voor het blote oog, maar als je je focus anders instelt, zul je ze ontdekken.

 


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met vannacht. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Stroming

Kaart 3 - Stroming

“Zie de wonderen terwijl ze om je heen gebeuren. Claim ze niet. Voel hoe het kunstenaarstalent door je stroomt en wees stil.”

Ga mee met de stroom. Als je tegen de stroom in zwemt, kom je nergens en raak je alleen maar uitgeput en ontmoedigd. Laat de kust los en laatje door de stromingen meevoeren in hun natuurlijke richting. Alles zal moeiteloos zijn als je het loslaat. Je onnodig inspannen om dingen te laten gebeuren werkt niet.

Als er iets in je leven is dat je niet kunt controleren, laat het dan los. Als je de resultaten die je wilt niet krijgt, laat het los. Weet dat je uitdagingen kunt overwinnen als je met dе stroom meegaat. Kijk naar de eb en vloed van de oceaan en hoe moeiteloos de getijden bewegen.

Een steen die door de stroming van het water tuimelt en wordt meegevoerd is uiteindelijk gepolijst. Wees als de steen. Je zult ontdekken dat je gladder en zachter wordt.

Wees je bewust van de wrijving om je heen, maar ga er niet tegenin. Kies ervoor om in de stroming te blijven. Tranen zijn uitingen van je emoties. Laat ze gaan en ze stromen. Je zult je er lichter door voelen en het voorkomt dat je emotioneel overweldigd wordt.

Je kunt dan de stroming langs je emotionele oever controleren. Kijk wat er om je heen gebeurt, maar raak niet verstrikt in het emotionele drama. Leef in het nu.

 


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

Ontvang 11 minuten gratis
en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro. 

 

Registreer nu

 

 

Aanbieding geldig tot en met vannacht. OP=OP 65 coupons beschikbaar

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.