Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - Intuïtie

"We horen zelden de innerlijke muziek, maar we dansen er toch allemaal op.”

Je staat op het punt een belangrijke beslissing te nemen. Vertrouw op je intuïtie. Vraag een teken van je geest om de beste keuze te kunnen maken. Vertrouw erop dat dit de juiste keuze is voor jou op dit moment. Maak je keuze volledig bewust. Gebruik zowel logica als het hart om de antwoorden te vinden. Erken je buikgevoel. Let op de reactie van je lichaam. Hoe voelt het als je neigt naar een kant van de oplossing?

Als die innerlijke stem je vertelt om weg te lopen van iemand of een situatie, luister dan. Vertrouw erop dat je intuïtie je helpt om je dilemma op te lossen. Vertrouw erop dat je lichaam tot je spreekt via intuïtie. Het is een betrouwbaar en nauwkeurig instrument. Intuïtie moet worden ontwikkeld. Oefen zo vaak mogelijk.

Het leven gaat om het maken van keuzes en het is een interessante reis voor mensen die ervoor kiezen om “buiten de gebaande paden' te treden. Door van je intuïtie een bondgenoot te maken, zul je worden geleid naar het pad dat het beste past bij de bestemming van je ziel. Succes in het leven is afhankelijk van het maken van bewuste keuzes, geleid door de vertegenwoordiger van de geest: intuïtie.

Laat je leiden door tekenen. Als je voelt dat je met iemand moet praten, je moet aansluiten bij een groep of in een bepaalde richting gaan, doe dat dan. Het is een boodschap van je geest. Synchroniciteit is overal. Je moet er alleen klaar voor zijn en vertrouwen op je intuïtie om erop te reageren.

Kaart 1 - Intuïtie

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten24
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - Genezing

"De wond is de plek waar het licht binnenkomt"

Er is krachtige genezing om je heen. Probeer je geest, lichaam, ziel en hart te kalmeren. Zoek je fysieke wonden en je emotionele littekens en vraag hulp om die eerst te laten genezen. Begin het genezingsproces van binnenuit. Als je lichaam genezing nodig heeft, zal het profiteren van het feit dat de emotionele wonden eerst worden aangepakt. Tegen de tijd de je volwassen bent kun je, net zoals iedereen, zeggen dat je een lopende wond bent.

Je hebt kleine en/of grote verwondingen gehad, gewoon door te leven als mens. Je wonden zijn nodig zodat het genezende spirituele licht je wezen binnen kan komen. Zonder wonden, zonder frustraties, mislukkingen en tegenslagen zou er geen opening zijn voor het licht van een hogere bron om binnen te komen en je bestemming te vormen.

Onderzoek je wonden. Laat je verleden je niet definiëren of je toekomst voorspellen. Vergeef jezelf. Vergeef anderen. Als je dat doet zullen schuld en schaamte verdwijnen, zodat je lichaam en geest klaar zijn om genezing te ontvangen. Geef je oude pijn over en begin opnieuw. De tijd heelt alle wonden. Als je je weer genezen voelt, kun je anderen, je gemeenschap en de planeet genezen.

Je wordt gevraagd je bewust te zijn van je ecologische voetafdruk omdat Moeder Aarde ook moet worden genezen. Verander je leefstijl om je respect voor onze heilige aarde te laten zien.  Zorg ervoor dat je genezende aanwezigheid op zoveel mogelijk manieren wordt gevoeld. We zijn gemaakt om ons zelf te genezen. Het is een kwestie van je herinneren hoe dat moet.

Kaart 2 - Genezing

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten24
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Creativiteit

“Laat de schoonheid waar je van houdt zijn wat je doet.”

Stel jezelf open voor inspiratie en zie creativiteit door je heen stromen. Je bent iets nieuws in je leven aan het creëren, of dat nu een nieuw idee, nieuwe relatie of nieuwe baan is. Er is alleen maar een goddelijke vonk nodig om het op gang te brengen. Je hebt de vrijheid om te creëren, dus maak je geen zorgen of je de juiste keuze maakt. Je kunt altijd teruggaan naar je oorspronkelijke plannen en dingen veranderen. Creativiteit raakt geblokkeerd als je denkt dat je niet goed genoeg bent of dat wat je doet heel gewoontjes is terwijl je in je hoofd perfectie zag. Wees eerlijk tegen jezelf en volg je innerlijke creatieve muze.

Er is geen goed of fout. Als het al eerder op een bepaalde manier is gedaan, dan is dit je kans om het op jouw manier te doen. Creatieve mensen - artiesten, schrijvers, ambachtslieden, dansers, musici en acteurs - hebben ongeacht het artistieke medium altijd geworsteld om oordelen over wat wordt gezien als 'veilig' te overwinnen.

Mensen die de moed hebben gehad om conventies te doorbreken en zich niet aan te passen, hebben ons geschenken van hun visie gegeven. Breek een paar regels en creëer wat je wezen is. Daag jezelf, je overtuigingen over jezelf uit en voer veranderingen door. Creëer iets uit niets anders dan je fantasie.

Creëer iets met je handen of van de natuur. Creëer ruimte. Creëer een plaats waar creativiteit kan verblijven en nodig anderen uit. Maak contact met anderen. Deel je plezier en opwinding. Sta open voor nieuwe ideeën. Creëer een leven dat je creatieve talent eert.

Kaart 3 - Creativiteit

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten24
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.