Wat is kaartleggen?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag een kaart via deze pagina. 

Verschillende wekelijkse dag kaartleggingen

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke maandag

Elke maandag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een voorspellende gave. Bekijk hier de orakelkaarten.

2. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract. Bekijk hier de spirituele kaarten.

3. wekelijkse mindfulness legging - elke woensdag

Elke woensdag leggen we mindfulness kaarten met een leuke opdracht om helemaal tot rust te komen. Bekijk de legging op de pagina over: mindfulnesskaarten

4. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen. Bekijk de legging op de pagina over: engelenkaarten. 

5. wekelijkse tarotkaarten legging - elke zaterdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Bekijk de legging op de pagina over tarotkaarten.


Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 


Speciale kaart trekkingen

6. Hemelpoorten legging

Speciaal voor ParaVisie heeft Medium Madama haar hemelpoort kaarten gelegd. De kaarten zijn door haar zelf geschilderd. Onder elke afbeelding staat een speciale boodschap. Kies jouw kaart en laat je inspireren: hemelpoorten legging.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 16 (2018) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Dankbaarheid

Kaart 1 - Dankbaarheid

Draag dankbaarheid als een mantel en hij zal ieder hoekje van je leven voeden

In dankbaarheid waardeer je echt je zegeningen. Beschouw niets als vanzelfsprekend. Bedank voor alles wat het universum je te bieden heeft. Wie rijk is, ademt dezelfde lucht als iemand die minder bedeeld is.

Beiden voelen de warmte van de zon en het zachte briesje op hun wangen. Materiele rijkdom garandeert geen geluk en welzijn. Blijf niet stil staan bij wat je niet hebt. Wees dankbaar voor alles wat je wel hebt. Voorspoed komt in je leven als jij je al rijk voelt. Negatieve gevoelens die je misschien op dit moment hebt, vormen een blokkade wat betekent dat negatieve energie er niet door kan.

Wees geduldig. Het zal voorbijgaan als je ervoor kiest om te focussen op de positieve dingen in je leven. Denk eraan dankbaar te zijn, alleen al voor het feit dat je leeft. Dank je bed voor de goede nachtrust. Dank God dat je nieuwe dag mag zien. Dank je rekeningen omdat zij het resultaat zijn van diensten waar jij gebruik van maakt.

Als je een lamp aandoet, een apparaat aanzet, een kraan opendraait voor een schoon glas water en geniet van de talloze andere gemakken: waardeer ze allemaal. Er is veel in je leven om dankbaar voor te zijn.

Waardeer iedereen die in je leven komt. Mensen die je irriteren zijn in je leven om je een spiegel voor te houden zodat jij je lessen kan leren.

Wees dankbaar dat je lichaam je brengt waar je naartoe wilt in plaats van dat je jezelf naar beneden haalt omdat je vindt dat je te dik of onaantrekkelijk bent. Probeer de hele dag geen enkele keer te klagen. Bevestig alleen dat wat positief is. Er zijn veel zegeningen in je leven. Dank iedere dag.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel een medium

 


Intuitie

Kaart 2 - Inuitie 

"We horen zelden de innerlijke muziek, maar we dansen er toch allemaal op.”

Je staat op het punt een belangrijke beslissing te nemen. Vertrouw op je intuïtie. Vraag een teken van je geest om de beste keuze te kunnen maken. Vertrouw erop dat dit de juiste keuze is voor jou op dit moment. Maak je keuze volledig bewust. Gebruik zowel logica als het hart om de antwoorden te vinden. Erken je buikgevoel. Let op de reactie van je lichaam. Hoe voelt het als je neigt naar een kant van de oplossing?

Als die innerlijke stem je vertelt om weg te lopen van iemand of een situatie, luister dan. Vertrouw erop dat je intuïtie je helpt om je dilemma op te lossen. Vertrouw erop dat je lichaam tot je spreekt via intuïtie. Het is een betrouwbaar en nauwkeurig instrument. Intuïtie moet worden ontwikkeld. Oefen zo vaak mogelijk.

Het leven gaat om het maken van keuzes en het is een interessante reis voor mensen die ervoor kiezen om “buiten de gebaande paden' te treden. Door van je intuïtie een bondgenoot te maken, zul je worden geleid naar het pad dat het beste past bij de bestemming van je ziel. Succes in het leven is afhankelijk van het maken van bewuste keuzes, geleid door de vertegenwoordiger van de geest: intuïtie.

Laat je leiden door tekenen. Als je voelt dat je met iemand moet praten, je moet aansluiten bij een groep of in een bepaalde richting gaan, doe dat dan. Het is een boodschap van je geest. Synchroniciteit is overal. Je moet er alleen klaar voor zijn en vertrouwen op je intuïtie om erop te reageren.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel naar de Paralijn

 


Relaties

Kaart 3 - Relaties

“Laat je leven ontvlammen. Zoek mensen die jouw vlammen aanwakkeren.”

Relaties worden opnieuw gedefinieerd en er ontstaan nieuwe relaties. Of het nu gaat om vriendschap, zaken of een romance, je bent verbonden met mensen die belangrijk zijn voor jouw zielspad. Wees open terwijl je geest verbindingen maakt met mensen die je naar de volgende fase in je leven brengen.

Het is geen toeval als je plotseling merkt dat je nieuwe mensen ontmoet of wordt aangetrokken door bepaalde mensen. Ook zullen er mensen zijn die afstand van je nemen en misschien helemaal uit je leven verdwijnen. Weet dat zij hun doel hebben gediend. Sommige mensen behoren slechts een korte tijd in je leven te zijn, anderen langer. Vermijd mensen die je klein houden zodat zij zichzelf belangrijk kunnen voelen. Dat doet jou geen goed. Je zelfvertrouwen zal eronder lijden.

Kijk naar de relatie die je hebt met je geliefden, je familie, je buren, je collega's en/of je baas. Moet je er meer tijd voor nemen en je meer inspannen om de relatie in stand te houden of is het tijd om verder te gaan? Als je beweegreden zuiver is, zal het universum je de wijsheid geven om de juiste keuzes te maken.

Maak tijd om alleen te zijn want dit helpt je om jezelf te leren kennen. De belangrijkste relatie is de relatie die je hebt met jezelf en je hogere zelf. Als je je ergens aan verbindt, vooral aan je geliefde, zorg er dan voor dat je weet waar je je aan verbindt en hoe verantwoordelijk je daarvoor bent.

Je trekt op dit moment harmonieuze relaties in je leven aan. Het is een uitstekend moment om je tijd en inspanningen te investeren in het ervoor zorgen dat relaties werken.


Heb jij vragen over de liefde, relaties, familie, werk of de toekomst? 

Raadpleeg een spiritueel medium of paragnost.

Registreer en ontvang gratis welkomstcredits. 

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Chat met een medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaartleggingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

 • Tarotisten
 • Mediums
 • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

 • Wil je iets weten over je werk?
 • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
 • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
 • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
 • Wil je weten of je kinderen krijgt?
 • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren. 

Geselecteerde spirituele coaches

Irma

Online

HelderziendeKaartlegger
Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken
12 Reviews
 
Medium Hennie

Online

KaartleggerMedium
Via Lenormand kaarten krijg ik antwoorden vanuit de kosmos over de liefde, werk en financiën.
Profiel bekijken
14 Reviews
 
Medium Merlyn

Online

HelderziendeMedium
Ik geef je inzichten in liefde, werk en privé. Automatische schrift van gidsen en engelen.
Profiel bekijken
5 Reviews
 
Mascha

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn
------- Boxnummer: 4231 ------- Alles waar je ogen van sprankelen moet je doen. Intuïtief-medium, Sp...
Profiel bekijken
55 Reviews
 
Madama

Online

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4215 ------- Bij mij krijg je inzicht en informatie over levensprocessen en keuze...
Profiel bekijken
5 Reviews
Bel me nu!
 
Paragnost Ellen

Bezet

heldervoelendHelderziende
------- Boxnummer: 4238 ------- Tarot, Droomanalyse, Coaching - Wet van Aantrekkingskracht, Hypnose,...
Profiel bekijken
3 Reviews
 
Ariëtte Loeffen

Bezet

HealerHelderziende
------- Boxnummer: 4214 ------- spiritueel coach voor volwassenen, jongeren en kinderen. Heldervoele...
Profiel bekijken
2 Reviews
 
Helen

Bezet

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4218 ------- Medium, healer, (ook op afstand), spiritueel life coach kan je verde...
Profiel bekijken
7 Reviews
 
Selina

Bezet

HelderziendeKaartlegger
Tarot leggen. Sterk energie aanvoelen. Helderwetend heldervoelend. Contact met gidsen .
Profiel bekijken
11 Reviews