Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - Welvaart

“Als je gedachte een roos is, ben jij een rozentuin."

Je bent klaar om overvloed je leven binnen te laten stromen. Dit kan zijn in de vorm van materiële rijkdom, kansen, ambities of geluk. Het heeft slechts één keerzijde - jouw houding. In de wet van aantrekking kan welvaart alleen van jou zijn als je gelooft dat je die al hebt. Heb je het zaad gezaaid zodat je kunt oogsten? Je moet allereerst geloven dat je het verdient. Onderneem dan actie.

Dit is niet het juiste moment om passief achterover te leunen en te wachten tot de dingen die je wilt in je schoot vallen. Zij zijn binnen je bereik maar je moet werken om ze naar je leven toe te trekken. De universele wet zegt dat je moet geven om te ontvangen. Hoe meer je van jezelf, je tijd, je kennis, je liefdadigheid, je welwillendheid geeft, hoe meer je zult ontvangen. Het is tweerichtingsverkeer.

Richt je op wat je hebt en je dankbaarheid voor die dingen. Overvloed zal snel groeien als je laat zien wat je wilt en handelt alsof je het al hebt. Slachtoffer zijn houdt je vast in een cyclus van armoede - of het nu een financiële situatie is of een slechte mentaliteit.

Denk niet dat eigenwaarde wordt afgemeten aan wat je bezit. Overvloed is hoe je je liefde en tijd deelt en hoe authentiek je je leven leeft. Zowel de rijken als de armen delen in de grenzeloze overvloed van de natuur. Het is aan jou om 'ja' te zeggen tegen het universum.

Kaart 1 - Welvaart

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren9
Minuten39
Seconden17

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - Dood

De dood staat symbool voor het beëindigen van een situatie en de veranderingen die daarop volgen

De kaart over de dood betekent dat jij je niet (meer) verbonden voelt met bepaalde personen. Het kan het einde zijn van de relatie zoals die was. Er is iets in jou afgestorven. Het kan betekenen dat je in een losmakingproces zit zoals bv een echtscheiding.

Einde van levensfase en nieuw begin

De dood vertegenwoordigt het einde van een levensfase en luidt het begin van een transformatie in.  Dat hoeft beslist niet negatief te zijn. Het is meer een overgangsritueel.

Het is een nieuw begin met veel nieuwe mogelijkheden. Je zult weer nieuwe ervaringen opdoen. Oude zienswijzen zijn overgegaan of in jou afgestorven. Er ontstaat een nieuw zelfbewustzijn zodat je verder kunt in je leven. De dood geeft dus feitelijk een nieuw begin of wedergeboorte aan.

Je bent nu klaar om met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan.

Kaart 2 - Dood

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren9
Minuten39
Seconden17

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Vernieuwing/ Wedergeboorte

”Treur niet. Alles wat je kwijtraakt, komt in een andere vorm terug”

Het is tijd om de rommel op te ruimen en opnieuw te beginnen. Om vernieuwing een kans te geven, moet je oude dingen verwijderen zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Je oude leven heeft een voorjaarsschoonmaak nodig, te beginnen met gezondheid, mensen, emotionele bagage, saboterende gedachten en herinneringen. Een schone lei is nodig voordat je uit je cocon kunt kruipen naar je volle schoonheid.

De zaden voor je heropleving worden geplant na een periode van duisternis. In je worsteling om de mens te zijn die je wilt zijn, heb je een kloof gevoeld in je geest. Je waarden en je perspectieven zijn extreem veranderd. Je bent nu klaar om opnieuw te worden geboren in je nieuwe zelf. Het mogen geen onafgemaakte zaken zijn zodat je vrij bent om nieuwe kansen te creëren en nieuwe mensen die je zullen steunen aan te trekken.

We vertellen steeds dezelfde verhalen over onszelf en daarmee houden we onze eigen mythe in stand- en daarom genezen wonden uit het verleden nooit goed en blijft de cyclus van lijden in stand. Verander je verhaal. Zie hoe de energie eromheen verandert. Je lichaam zal ook anders reageren. Verwijder het uit je systeem.

Zuiver jezelf. Begin opnieuw. Net als een feniks zul je herrijzen uit de as. De dood en het weggooien van het oude moeten afgesloten zijn voordat je kunt overgaan naar de volgende spannende fase van je leven. Nieuwe inspiratie wordt geboren uit wanhoop en de dood van het oude.

Laat de oude beperkende overtuigingen los.

Kaart 3 - Vernieuwing/ Wedergeboorte

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren9
Minuten39
Seconden17

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.