Wat is kaartleggen?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag een kaart via deze pagina. 

Verschillende wekelijkse dag kaartleggingen

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract. Bekijk hier de spirituele kaarten.

2. wekelijkse mindfulness legging - elke woensdag

Elke woensdag leggen we mindfulness kaarten met een leuke opdracht om helemaal tot rust te komen. Bekijk de legging op de pagina over: mindfulnesskaarten

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen. Bekijk de legging op de pagina over: engelenkaarten. 

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten. Bekijk de legging op de pagina over: Lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse tarotkaarten legging - elke zaterdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Bekijk de legging op de pagina over tarotkaarten.


Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 


Speciale kaart trekkingen

6. Hemelpoorten legging

Speciaal voor ParaVisie heeft Medium Madama haar hemelpoort kaarten gelegd. De kaarten zijn door haar zelf geschilderd. Onder elke afbeelding staat een speciale boodschap. Kies jouw kaart en laat je inspireren: hemelpoorten legging.

7. Orkael kaart legging. Af en toe legt een van onze kaartleggers de orakelkaarten. Bekijk hier de laatste speciale orakelkaarten leggingen.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie


Wekelijkse spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 24 (2018) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Waarheid

Kaart 1 - Waarheid

"Een hart, open voor het licht, zal worden gevuld met het elixer van waarheid"

Wees authentiek in alles wat je bent en alles wat je doet. Wees trouw aan jezelf. Spreek je waarheid vanuit het diepst van je ziel en laat dit resulteren in goede handelingen. Denk na over wat niet authentiek voelt in je leven. Misschien leef je niet ethisch of ontken je dingen omdat je bang bent ze onder ogen te zien.

Je kunt een probleem, waarvan je je niet bewust bent ook niet oplossen. Wees je eerst bewust van de emotie en zoek dan een oplossing.

Zie je angsten onder ogen en verscherp je blik zodat je in staat bent weloverwogen veranderingen aan te brengen. Vind de moed om toe te geven wat niet langer werkt in je leven. Perceptie is realiteit en daarom is het belangrijk dat de schellen van je ogen vallen zodat je de echte waarheid achter de verhulde waarheid kunt zien. De waarheid zal je bevrijden, zodat je de persoon kunt worden die je werkelijk wilt zijn. 

Je wordt gevraagd je diepste waarheid te vinden en daarnaar te leven. Wees eerlijk en luister naar je innerlijke gids. Roep je spirituele gidsen aan en laat ze in momenten van rust tot je spreken via je hartenergie. Kijk eerlijker om je heen.
Interpreteer gebeurtenissen niet met duistere, emotionele zintuigen maar wees helder en objectief.

Wees kalm en bestudeer de problemen, weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af tot je de waarheid kunt beoordelen zoals jij haar ziet. Gebruik je wijsheid en integriteit om te bemiddelen en zoek een oplossing die jouw gevoel van eerlijkheid en gerechtigheid demonstreert. 


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 30 juni en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 40 coupons beschikbaar

Chat of bel 22 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spel

Kaart 2 - Spel

Reageer op iedere oproep die je geest prikkelt

Zoek manieren om eenvoudige, kinderlijke momenten van plezier te vinden in je drukke leven. Breng speelsheid terug in je leven ene geniet van die heerlijke momenten van puur plezier.

Neem het leven op dit moment niet zo serieus. Laat je volwassen stem een tijdje varen en geniet van de vrijheid die je in je jonge jaren hebt ervaren. Laat de verwachtingen de rompslompen de oordelen van de volwassene in je los.

Neem een pauze. Maak weer contact met je innerlijke kind. Neem een time-out  en bekijk de wereld met de verwondering van een kind. Laat het cynisme varen. Verwacht verassingen en zij zullen zich manifesteren op onverwachte manieren die het kind in je blij zullen maken.  

Herinner je de beste tijden van je jeugd en maak weer contact met de emoties die je ervoer tijdens die speelse momenten. Zoek manieren om je gevoel van plezier te uiten met de mensen om je heen. Wees vrolijk zodat het fijn is om bij je zijn. Je vrolijk voelen is een eigenschap die je hart opent. Het is verfrissend. Het zal je gekwetste hart genezen en je levenslust geven.

Maak ruimte in je leven om te spelen. Voor de meeste mensen is spel geen prioriteit. Men heeft het gevoel dat men altijd voor anderen moet zorgen. Hierdoor eist stress zijn tol. Hoeveel makkelijker zou het zijn als je jezelf toestond. Wees spontaan! Dans alsof niemand naar je kijkt.

 


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 30 juni en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 40 coupons beschikbaar

Chat of bel 22 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Reis

Kaart 3 - Reis

“Wees niet tevreden met de verhalen die je worden voorgeschoteld. Ontwikkel je eigen mythen.”

Je staat op het punt om te beginnen aan innerlijke en uiterlijke reizen. Bereid je voor op avontuur. De bestemming is niet duidelijk, maar je maakt je klaar voor de volgende fase in je leven. Wees voorbereid op een spannende reiservaring en neem het risico om te verdwalen of neem de langzame, toeristische route in de volle wetenschap dat je je bestemming hoe dan ook zult bereiken.

Het kan zijn dat je een reis gaat maken naar verre landen. Er gaan nieuwe horizonnen voor je open. Duik in de ervaring en onderzoek alle mogelijkheden. Het is een tijd van uitbreiding voor je als je bereid bent iets anders te proberen. Stap uit je comfortzone.

Avontuur betekent wat risico nemen, maar zonder risico kan het leven stilstaan. Neem de lange route naar huis. Reis naar plaatsen die je fantasie prikkelen. Maak een innerlijke reis en ontdek wegen die je dichter bij je spirituele zelf brengen. Experimenteer door jezelf buiten je normale grenzen te brengen - leer contact te maken met het goddelijke in nieuwe praktijken: doe mee in een trommelcirkel, mediteer, ga yoga doen, volg een healingcursus, teken engelen, ga chanten, gebruik wierookstokjes (salie), leg een tuin aan, maak bakstenen van modder en bouw je eigen toevluchtsoord, luister naar muziek voor de ziel.

Maak geen haast tijdens een reis. Het is geen rondrit. Hij moet langzaam worden ervaren en tijdens de reis zal je bestemming worden onthuld.


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 30 juni en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 40 coupons beschikbaar

Chat of bel 22 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaartleggingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren. 

Geselecteerde spirituele coaches

Josje

Online

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4225 ------- Mijn kaarten tonen een situatie en geven inzicht. Jij maakt uiteinde...
Profiel bekijken
0 Reviews
Bel me nu!
 
Medium Evelyn

Online

Foto readingHealer
------- Boxnummer: 4245 ------- Trancemedium en HSP aangelegd. Ik werk met de Engelen-, Lenormand- e...
Profiel bekijken
2 Reviews
Bel me nu!
 
Paragnost Amanda

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn
------- Boxnummer: 4206 ------- Paranormaliteit & spiritualiteit is mij met de paplepel ingegoten. T...
Profiel bekijken
18 Reviews
 
Irma

Online

HelderziendeKaartlegger
Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken
28 Reviews
 
Medium Jeffy

Online

HelderwetendHelderziende
------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken
11 Reviews
 
Jewel

Online

KaartleggerMedium
Sterk empatisch/intuïtief vermogen. Diverse decks, om dieper en beter inzicht te krijgen.
Profiel bekijken
9 Reviews
 
Shanna

Online

HelderziendeMedium
Hoog sensitiviteit, Reiki Master, coach. Ik geef informatie over relaties, innerlijk kind en karma. ...
Profiel bekijken
79 Reviews
 
Carine

Online

HeldervoelendHelderwetend
20 jaar ervaring met alle levensvragen op het gebied van liefde, relaties, werken loopbaan.
Profiel bekijken
15 Reviews
 
Berna

Online

MediumReiki Master
Graag kijk ik voor u naar u verleden, heden of toekomst. Ik werk met Lenormandkaarten en heb 30 jaar...
Profiel bekijken
1 Reviews