Wat is kaartleggen?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren.

 

Verschillende type kaartleggingen

Er is een grote diversiteit aan kaarten die gebruikt kan worden om de kaart te leggen. 

Tarotkaarten

Tarotkaarten bestaan uit 78 omschrijvingen en afbeeldingen. Elke kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Lees op de pagina meer over tarotkaarten.

Engelenkaarten

Welke boodschap kunnen de Engelen jou geven? In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen. Leer hier meer over engelenkaarten. 

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten geven in tegenstelling tot tarotkaarten gedetailleerde informatie over jouw hudiige toestand en toekomst. Lees op deze pagina meer over lenormand kaarten.

 

Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden naar wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Neem dan nu contact op met een kaartlegger of tarotist op onze hulplijn, aangezien zij in staat zijn om de juiste boodschappen achter de kaartlegging weer te geven.

 

KaartleggenHoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

 

Welke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

 

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

 

 

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

 

Zelf kaartenleggen?

Nu kun je zelf een kaart leggen, maar als je de betekenis van de omgedraaide kaarten niet kent, kun je denken dat de afbeeldingen je weinig te zeggen hebben. Wanneer jij je echter zelf gaat verdiepen in de kaarten, kan jouw gevoel bij een afbeelding je al een boodschap doorgeven. Daarom kun je wel degelijk kijken naar wat de kaart jou intuïtief gezien te melden heeft. 

Volg nu de wekelijkse orakelkaartlegging op de ParaVisie facebookpagina en laat inspireren. Ga naar: www.facebook.com/ParaVisie/

orakelkaart legging

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach? Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn. Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren. 

Geselecteerde mediums

Ray
Ray

Online

Ervaren als het gaat om relaties, mindfulness, carrière, geld en geluk! Ik help je op deskundige en eerlijke wijze met jouw vraags meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

box 4201
€ 0,80/minuut
Gery Lammertse

Mensen hebben uiteenlopende vragen. Bij mij kun je er van op aan dat al je vragen zullen worden beantwoord. Ik luister naar jou.

☥ CJ ☥
☥ CJ ☥

Offline

Ik ben helderziend, heldervoelend, leg de Lenormand kaarten, lees foto's, leg dromen uit, heb contact met gene zijde en beheers ps meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut