Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 27 (2020) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - intuitie

Kaart 1 - Intuitie

"We horen zelden de innerlijke muziek, maar we dansen er toch allemaal op.”

Je staat op het punt een belangrijke beslissing te nemen. Vertrouw op je intuïtie. Vraag een teken van je geest om de beste keuze te kunnen maken. Vertrouw erop dat dit de juiste keuze is voor jou op dit moment.

Maak je keuze volledig bewust. Gebruik zowel logica als het hart om de antwoorden te vinden. Erken je buikgevoel. Let op de reactie van je lichaam. Hoe voelt het als je neigt naar een kant van de oplossing?

Als die innerlijke stem je vertelt om weg te lopen van iemand of een situatie, luister dan. Vertrouw erop dat je intuïtie je helpt om je dilemma op te lossen. Vertrouw erop dat je lichaam tot je spreekt via intuïtie. Het is een betrouwbaar en nauwkeurig instrument. Intuïtie moet worden ontwikkeld. Oefen zo vaak mogelijk.

Het leven gaat om het maken van keuzes en het is een interessante reis voor mensen die ervoor kiezen om “buiten de gebaande paden' te treden.

Door van je intuïtie een bondgenoot te maken, zul je worden geleid naar het pad dat het beste past bij de bestemming van je ziel. Succes in het leven is afhankelijk van het maken van bewuste keuzes, geleid door de vertegenwoordiger van de geest: intuïtie.

Laat je leiden door tekenen. Als je voelt dat je met iemand moet praten, je moet aansluiten bij een groep of in een bepaalde richting gaan, doe dat dan. Het is een boodschap van je geest. Synchroniciteit is overal. Je moet er alleen klaar voor zijn en vertrouwen op je intuïtie om erop te reageren.

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten59
Seconden14

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - kracht

Kaart 2 - Kracht

“De mens is niet geschapen om te kruipen, dus doe dat dan ook niet. Je hebt vleugels. Leer ze te gebruiken en vlieg.”

Sta in je kracht. Herwin de persoonlijke kracht die je dacht kwijt te zijn. Stap In je hervonden versterkte energie terwijl je in je eigen kracht komt. Uit je kracht door integer te leven.

Oefen zachte invloed uit door het goede voorbeeld te geven en neem de rol van zorgverlener aan n de wereld om je heen. Weet dat je een positieve invloed hebt en draag jezelf waardig. Alles wat je nodig hebt, zit in je.

Zie vandaag als het begin van je nieuwe zelf en laat het verleden je geen slachtoffermentaliteit geven. Wees in plaats daarvan een overlever. Gebruik de moeilijke tijden uit je verleden om anderen door de donkere nachten van hun ziel te begeleiden.

Als je autoriteit of kracht aan iemand of iets anders hebt gegeven, is het nu het moment om het terug te pakken. Zij was eigenlijk altijd al van jou.

Het is tijd om in je eigen waarheid te staan. Voel dat je het verdient, dat je je leertijd in de school van het leven hebt voltooid en dat je nu het recht hebt om je licht te laten schijnen. Hoe meer je je lichtbaken laat stralen, hoe meer anderen hun eigen licht zien weerspiegeld in hun mogelijkheden. Je hebt de kracht om anderen sterk te maken.

Emotionele sterkte is de eerste stap naar het terugwinnen en terugeisen van je kracht. Laat wat anderen doen je niet verblinden en uit koers brengen. Roem en rijkdom kennen veel verleidingen. Laat je niet verleiden. Gebruik je kracht verstandig. Zorg voor de kleine dingen in je omgeving en zie hoe je de medeschepper wordt van een zinvol en vreugdevol leven.

.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten59
Seconden14

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - Liefde

Kaart 3 - Liefde

“Liefde heeft geen fundament. Het is een eindeloze oceaan zonder begin of eind.”

'Liefde is het levenswater’.

Er is geen mooiere emotie dan liefde. Je bent, net zoals wij allemaal, geboren om het doel van de ziel te vervullen - om lief te hebben. Hoe meer je jezelf openstelt voor liefde, hoe meer liefde door de ziel kan stromen en zich kan manifesteren in de wereld rondom jou.

De schepper houdt van jou. Je werd geboren uit liefde. Geloof dat. Vraag jezelf of je volledige en onvoorwaardelijke liefde hebt voor jezelf. Respecteer je eigen heilige geest en heb compassie voor je menselijke zwakheden. Het begint met jou. Anderen zullen die liefde voelen en teruggeven. Dit zal een kettingreactie veroorzaken.

Liefde vraagt je om deel te nemen aan en vrolijke dans. Houd je hart niet gesloten uit angst om gekwetst te worden. Neem een risico in de liefde. Op universeel niveau word je eraan herinnerd om te leven in barmhartige liefde.

Benader iedere situatie vanuit het standpunt van liefde.Ieder woord, iedere daad en iedere gedachte die komt vanuit het standpunt van liefde, zal een groot verschil creëren in het leven van mensen en het menselijk bewustzijn verhogen.

Omarm je passie op dit moment- wat of wie dat ook is voor jou. Vraag of liefde naar je toe wil komen. Als je hart openstaat, staat het de geliefde  die je zoekt vrij om binnen te komen. Als je hart geketend is met bitterheid, angst, spijt en negativiteit, zal de ingang geblokkeerd zijn. Heb volledig lief!!


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren2
Minuten59
Seconden14

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.