Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.

Bekijk de gratis orakelkaarten trekking

 


 

Wat gaat 2020 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2020

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2020

 


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 13 (2020) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - wedergeboorte

Kaart 1 - VERNIEUWING/ WEDERGEBOORTE

”Treur niet. Alles wat je kwijtraakt, komt in een andere vorm terug”

Het is tijd om de rommel op te ruimen en opnieuw te beginnen. Om vernieuwing een kans te geven, moet je oude dingen verwijderen zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Je oude leven heeft een voorjaarsschoonmaak nodig, te beginnen met gezondheid, mensen, emotionele bagage, saboterende gedachten en herinneringen. Een schone lei is nodig voordat je uit je cocon kunt kruipen naar je volle schoonheid.

De zaden voor je heropleving worden geplant na een periode van duisternis. In je worsteling om de mens te zijn die je wilt zijn, heb je een kloof gevoeld in je geest. Je waarden en je perspectieven zijn extreem veranderd.

Je bent nu klaar om opnieuw te worden geboren in je nieuwe zelf. Het mogen geen onafgemaakte zaken zijn zodat je vrij bent om nieuwe kansen te creëren en nieuwe mensen die je zullen steunen aan te trekken.

We vertellen steeds dezelfde verhalen over onszelf en daarmee houden we onze eigen mythe in stand- en daarom genezen wonden uit het verleden nooit goed en blijft de cyclus van lijden in stand. Verander je verhaal. Zie hoe de energie eromheen verandert.

Je lichaam zal ook anders reageren. Verwijder het uit je systeem. Zuiver jezelf. Begin opnieuw. Net als een feniks zul je herrijzen uit de as. De dood en het weggooien van het oude moeten afgesloten zijn voordat je kunt overgaan naar de volgende spannende fase van je leven. Nieuwe inspiratie wordt geboren uit wanhoop en de dood van het oude.

Laat de oude beperkende overtuigingen los.


                                    Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - kracht

Kaart 2 - Intuitie

“De mens is niet geschapen om te kruipen, dus doe dat dan ook niet. Je hebt vleugels. Leer ze te gebruiken en vlieg.”

Sta in je kracht. Herwin de persoonlijke kracht die je dacht kwijt te zijn. Stap In je hervonden versterkte energie terwijl je in je eigen kracht komt. Uit je kracht door integer te leven. Oefen zachte invloed uit door het goede voorbeeld te geven en neem de rol van zorgverlener aan n de wereld om je heen.

Weet dat je een positieve invloed hebt en draag jezelf waardig. Alles wat je nodig hebt, zit in je. Zie vandaag als het begin van je nieuwe zelf en laat het verleden je geen slachtoffermentaliteit geven. Wees in plaats daarvan een overlever. Gebruik de moeilijke tijden uit je verleden om anderen door de donkere nachten van hun ziel te begeleiden.

Als je autoriteit of kracht aan iemand of iets anders hebt gegeven, is het nu het moment om het terug te pakken. Zij was eigenlijk altijd al van jou.

Het is tijd om in je eigen waarheid te staan. Voel dat je het verdient, dat je je leertijd in de school van het leven hebt voltooid en dat je nu het recht hebt om je licht te laten schijnen. Hoe meer je je lichtbaken laat stralen, hoe meer anderen hun eigen licht zien weerspiegeld in hun mogelijkheden. Je hebt de kracht om anderen sterk te maken.

Emotionele sterkte is de eerste stap naar het terugwinnen en terugeisen van je kracht. Laat wat anderen doen je niet verblinden en uit koers brengen. Roem en rijkdom kennen veel verleidingen. Laat je niet verleiden. Gebruik je kracht verstandig. Zorg voor de kleine dingen in je omgeving en zie hoe je de medeschepper wordt van een zinvol en vreugdevol leven.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - actie

Kaart 3 - Actie

"Waarom zou ik op de bodem van een put blijven zitten als ik een sterk touw in mijn handen heb?”

Kom in actie. Dit is niet het moment om uit te stellen of te aarzelen. Je bent er klaar voor, zelfs als je het gevoel hebt dat er hindernissen in de weg staan. Ga vooruit. Veranderingen zullen snel plaatsvinden als je je nieuwe plannen ten uitvoer brengt.

Je hebt gewacht op deze kans om nieuwe energie op te doen - en nu is precies het juiste moment om vooruit te komen.

Zie je angsten onder ogen en ga vooruit. Het lot en bestemming wachtten al een tijdje tot jij vooruitging naar deze ruimte. Actie creëert echte stuwkracht en terwijl jij in beweging komt, zal al het andere dat stilstond op zijn plaats vallen.

Je hebt nagedacht, je hebt gemediteerd, je hebt advies gevraagd, je hebt gewacht en nu is het tijd om in actie te komen. Doe het nu!

Energie zal verplaatsen en de geest werkt met je mee om te bereiken wat het allerbeste voor je is. Krabbel niet terug en vermijd niet dat waarvan je weet dat je het moet doen. Het is een keerpunt in je leven.

Je zult kracht en wijsheid krijgen door je vastberadenheid. Verlaat de baan die niet meer interessant voor je is, verbreek relaties waar je je niet goed bij voelt. Handel met integriteit. Handel mindful. Handel als de persoon die je wilt worden.

 


                                      Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.