Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - Openbaring

‘Laat jezelf verleiden door de sterkere charme van datgene waar je echt van houdt’

Alles ontwikkeld zich zoals het is bedoeld. Dit is precies het juiste moment om je dromen, je verlangens en doelen zich te laten openbaren. Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd om de vruchten te plukken. Net zoals in een tuin heb je de zaden van hoop gezaaid, de grond bewerkt en water gegeven met liefde en aandacht.

Nu kun je genieten van de vruchten van je werk. Iedere gedachte creëert jouw realiteit. Negatieve gedachten trekken negatieve ervaringen aan., terwijl positieve gedachten positieve ervaringen veroorzaken. Dit wordt de wet van aantrekking genoemd. Als je je wensen wilt openbaren, moet je bereid zijn om alle blokkades, die zeggen dat je ze niet verdient, opruimen.

Leer te openbaren door je negatieve gedachten naar de oppervlakte te brengen en ze dan op te ruimen. Gooi negatieve gedachten en overtuigingen weg. Verwijder ze van je mentale harde schijf.

Door dit proces kunnen positieve ervaringen je leven binnenkomen.

Alleen jij kiest ervoor om je leven vreugdevol te maken. Als je een romantische liefde wilt ervaren, moet je bereid zijn eerst jezelf lief te hebben en liefde te geven in plaats van liefde te ontvangen. Als je liefde voor jezelf voelt, zul je meer liefde aantrekken.

Sta open voor de tekenen van het universum. Wees duidelijk over wat je wilt. Neem de tijd om te voelen hoe dat is. Stel je voor hoe het is alsof je het al hebt. Volgens de wet van aantrekking is iets er al zodra je het gelooft. Leef het! Voel het!

Kaart 1 - Openbaring

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren20
Minuten17
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - Water

"Water vertegenwoordigt je emotionele, creatieve en spirituele leven."

De kaart van het water symboliseert je emoties. Je wordt meegesleurd door een stroomversnelling en hoge golven.  Dit weerspiegelt de emotionele drama's in je leven. De golven overspoelen je en je begint te verdrinken, je voelt je overweldigt en hulpeloos in je emotionele leven.

Durf risico’s te nemen. Ga met de stroom mee en onderzoek je emoties op een dieper niveau. Stromend water is nodig voor veranderingen en is een metafoor voor een emotioneel gezegend leven.

Stilstaand troebel water betekent dat je vastzit. Het is belangrijk je lichaam goed te verzorgen omdat het de drager is van je emoties. Het is ook een symbool van regeneratie, dus het is belangrijk om meer aandacht te besteden aan je gevoelens. Drink veel en ga regelmatig zwemmen of in bad.

Water is het beste schoonmaakmiddel: het verwijdert oude denkwijzen en emoties.

Kaart 2 - Water

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren20
Minuten17
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Feesten/ Sociale Gelegenheden

Sociale gelegenheden, met uitzondering van begrafenissen zijn meestal vrolijk en opgewekt. Het zijn gelegenheden om te stralen en in het openbaar erkent te worden.

Dansfeestjes en danszalen symboliseren de manier waarop jij je in het openbaar presenteert. Als je ontspannen danst en gezellig kletst op de dansvloer, voel jij je op je gemak over je publieke imago. Of heb je de wens om zo te kunnen zijn.

Wanneer je je ongemakkelijk voelt op feesten, kun je jezelf de vraag stellen waarom jij je zo voelt. Misschien moet je meer risico’s nemen en avontuurlijker zijn in de ontmoetingen met andere mensen.

In het algemeen symboliseert deze kaart betrokkenheid en relaties. Het betekent dat je meer betrokkenheid van je partner verlangt. Het geeft een nieuw begin aan. Maar ook een speciale relatie met jezelf of met iemand anders.

Kaart 3 - Feesten/ Sociale Gelegenheden

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren20
Minuten17
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.