Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Card 1 - Actie

"Waarom zou ik op de bodem van een put blijven zitten als ik een sterk touw in mijn handen heb?”

Kom in actie. Dit is niet het moment om uit te stellen of te aarzelen. Je bent er klaar voor, zelfs als je het gevoel hebt dat er hindernissen in de weg staan. Ga vooruit. Veranderingen zullen snel plaatsvinden als je je nieuwe plannen ten uitvoer brengt. Je hebt gewacht op deze kans om nieuwe energie op te doen - en nu is precies het juiste moment om vooruit te komen.

Zie je angsten onder ogen en ga vooruit. Het lot en bestemming wachtten al een tijdje tot jij vooruitging naar deze ruimte. Actie creëert echte stuwkracht en terwijl jij in beweging komt, zal al het andere dat stilstond op zijn plaats vallen. Je hebt nagedacht, je hebt gemediteerd, je hebt advies gevraagd, je hebt gewacht en nu is het tijd om in actie te komen. Doe het nu!

Energie zal verplaatsen en de geest werkt met je mee om te bereiken wat het allerbeste voor je is. Krabbel niet terug en vermijd niet dat waarvan je weet dat je het moet doen. Het is een keerpunt in je leven. Je zult kracht en wijsheid krijgen door je vastberadenheid. Verlaat de baan die niet meer interessant voor je is, verbreek relaties waar je je niet goed bij voelt. Handel met integriteit. Handel mindful. Handel als de persoon die je wilt worden.

Card 1 - Actie

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren8
Minuten12
Seconden52

Al een account op ParaVisie?


Card 2 - Liefde

“Liefde heeft geen fundament. Het is een eindeloze oceaan zonder begin of eind.”

'Liefde is het levenswater’.

Er is geen mooiere emotie dan liefde. Je bent, net zoals wij allemaal, geboren om het doel van de ziel te vervullen - om lief te hebben. Hoe meer je jezelf openstelt voor liefde, hoe meer liefde door de ziel kan stromen en zich kan manifesteren in de wereld rondom jou.

De schepper houdt van jou. Je werd geboren uit liefde. Geloof dat. Vraag jezelf of je volledige en onvoorwaardelijke liefde hebt voor jezelf. Respecteer je eigen heilige geest en heb compassie voor je menselijke zwakheden. Het begint met jou. Anderen zullen die liefde voelen en teruggeven. Dit zal een kettingreactie veroorzaken.

Liefde vraagt je om deel te nemen aan en vrolijke dans. Houd je hart niet gesloten uit angst om gekwetst te worden. Neem een risico in de liefde. Op universeel niveau word je eraan herinnerd om te leven in barmhartige liefde. Benader iedere situatie vanuit het standpunt van liefde.Ieder woord, iedere daad en iedere gedachte die komt vanuit het standpunt van liefde, zal een groot verschil creëren in het leven van mensen en het menselijk bewustzijn verhogen.

Omarm je passie op dit moment- wat of wie dat ook is voor jou. Vraag of liefde naar je toe wil komen. Als je hart openstaat, staat het de geliefde  die je zoekt vrij om binnen te komen. Als je hart geketend is met bitterheid, angst, spijt en negativiteit, zal de ingang geblokkeerd zijn. Heb volledig lief!!

Card 2 - Liefde

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren8
Minuten12
Seconden52

Al een account op ParaVisie?


Card 3 - Communicatie

Deze kaart vertegenwoordigt de behoefte om te communiceren en contact te leggen.

Je probeert een mechanisch apparaat te bedienen maar het werkt verkeerd of helemaal niet, dit suggereert dat er dingen in je leven niet werken door problemen in je communicatie. Die telefoons - verbroken worden, het verkeerde nummer kiezen, een  verkeerde verbinding of niet kunnen begrijpen wat er aan de andere kant wordt gezegd.

Bedenk of jij je zorgen maakt over een emotionele band met mensen in je leven of dat je het gevoel hebt dat je het contact kwijt raakt.

Card 3 - Communicatie

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren8
Minuten12
Seconden52

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.