Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 38 (2020) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - Reis

Kaart 1 - Reis

“Wees niet tevreden met de verhalen die je worden voorgeschoteld. Ontwikkel je eigen mythen.”

Je staat op het punt om te beginnen aan innerlijke en uiterlijke reizen. Bereid je voor op avontuur. De bestemming is niet duidelijk, maar je maakt je klaar voor de volgende fase in je leven.

Wees voorbereid op een spannende reiservaring en neem het risico om te verdwalen of neem de langzame, toeristische route in de volle wetenschap dat je je bestemming hoe dan ook zult bereiken.

Het kan zijn dat je een reis gaat maken naar verre landen. Er gaan nieuwe horizonnen voor je open. Duik in de ervaring en onderzoek alle mogelijkheden. Het is een tijd van uitbreiding voor je als je bereid bent iets anders te proberen. Stap uit je comfortzone.

Avontuur betekent wat risico nemen, maar zonder risico kan het leven stilstaan. Neem de lange route naar huis. Reis naar plaatsen die je fantasie prikkelen. Maak een innerlijke reis en ontdek wegen die je dichter bij je spirituele zelf brengen. Experimenteer door jezelf buiten je normale grenzen te brengen - leer contact te maken met het goddelijke in nieuwe praktijken: doe mee in een trommelcirkel, mediteer, ga yoga doen, volg een healingcursus, teken engelen, ga chanten, gebruik wierookstokjes (salie), leg een tuin aan, maak bakstenen van modder en bouw je eigen toevluchtsoord, luister naar muziek voor de ziel.

Maak geen haast tijdens een reis. Het is geen rondrit. Hij moet langzaam worden ervaren en tijdens de reis zal je bestemming worden onthuld.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten52
Seconden8

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - transformatie

Kaart 2 - Transformatie

“Als je alle gevoel van jezelf verliest, verdwijnen de boeien van duizenden ketenen. Verlies jezelf volledig, ga terug naar de kern van je eigen ziel.”

Er vindt een positieve transformatie plaats op belangrijke gebieden in je leven. Het leven zoals je het kent, gaat veranderen. Wees bereid om onderdeel te zijn van deze verandering. Met ieder einde komt er een nieuw begin. Heb vertrouwen en laat het verleden los.

Wees flexibel en sta open voor nieuwe manieren van doen en zijn.

Dit is de tijd om je heden te transformeren zodat je toekomst lijkt op de toekomst die voor je bestemd was. Transformeer je angsten in kracht, je oordelen in liefde, je teleurstellingen in overwinningen. De vonk van creativiteit ontsteekt je fantasie en je bent klaar om veranderingen te maken die passen bij je nieuwe zelf.

Laat de gebieden in je leven die je geen voldoening meer geven achter je. Het is tijd voor een nieuw begin, of meerdere nieuwe beginnen. Handel naar passies en dromen die je eerder verborgen hebt gehouden.

Kijk hoe het volgen van je gelukzaligheid ieder aspect van je leven zal transformeren en je grenzeloze vreugde zal brengen.

Laat het oude los en omarm het nieuwe. Net zoals de seizoenen is er een tijd voor liefde, dood en wedergeboorte. Dit is voor jou een tijd om te beginnen met een frisse blik. Breid je fantasie uit en wees niet bang om nieuwe wateren te verkennen. Blokkeer je pogingen om nieuwe kansen te omarmen niet.

.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten52
Seconden8

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - vernieuwing

Kaart 3 - Vernieuwing

”Treur niet. Alles wat je kwijtraakt, komt in een andere vorm terug”

Het is tijd om de rommel op te ruimen en opnieuw te beginnen. Om vernieuwing een kans te geven, moet je oude dingen verwijderen zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Je oude leven heeft een voorjaarsschoonmaak nodig, te beginnen met gezondheid, mensen, emotionele bagage, saboterende gedachten en herinneringen. Een schone lei is nodig voordat je uit je cocon kunt kruipen naar je volle schoonheid.

De zaden voor je heropleving worden geplant na een periode van duisternis. In je worsteling om de mens te zijn die je wilt zijn, heb je een kloof gevoeld in je geest. Je waarden en je perspectieven zijn extreem veranderd. Je bent nu klaar om opnieuw te worden geboren in je nieuwe zelf. Het mogen geen onafgemaakte zaken zijn zodat je vrij bent om nieuwe kansen te creëren en nieuwe mensen die je zullen steunen aan te trekken.

We vertellen steeds dezelfde verhalen over onszelf en daarmee houden we onze eigen mythe in stand- en daarom genezen wonden uit het verleden nooit goed en blijft de cyclus van lijden in stand. Verander je verhaal. Zie hoe de energie eromheen verandert.

Je lichaam zal ook anders reageren. Verwijder het uit je systeem. Zuiver jezelf. Begin opnieuw. Net als een feniks zul je herrijzen uit de as. De dood en het weggooien van het oude moeten afgesloten zijn voordat je kunt overgaan naar de volgende spannende fase van je leven. Nieuwe inspiratie wordt geboren uit wanhoop en de dood van het oude.

Laat de oude beperkende overtuigingen los.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten52
Seconden8

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.