Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.

Bekijk de gratis orakelkaarten trekking

 


 

Wat gaat 2019 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2019

 


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 49 (2019) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - Focus

Kaart 1 - Creativiteit

“Laat de schoonheid waar je van houdt zijn wat je doet.”

Stel jezelf open voor inspiratie en zie creativiteit door je heen stromen. Je bent iets nieuws in je leven aan het creëren, of dat nu een nieuw idee, nieuwe relatie of nieuwe baan is. Er is alleen maar een goddelijke vonk nodig om het op gang te brengen.

Je hebt de vrijheid om te creëren, dus maak je geen zorgen of je de juiste keuze maakt. Je kunt altijd teruggaan naar je oorspronkelijke plannen en dingen veranderen. Creativiteit raakt geblokkeerd als je denkt dat je niet goed genoeg bent of dat wat je doet heel gewoontjes is terwijl je in je hoofd perfectie zag. Wees eerlijk tegen jezelf en volg je innerlijke creatieve muze.

Er is geen goed of fout. Als het al eerdere op een bepaalde manier is gedaan, dan is dit je kans om het op jouw manier te doen. Creatieve mensen - artiesten, schrijvers, ambachtslieden, dansers, musici en acteurs - hebben ongeacht altijd geworsteld om de oordelen over wat wordt gezien als 'veilig' te overwinnen.

Mensen die de moed hebben gehad om conventies te doorbreken en zich niet aan te passen, hebben ons geschenken van hun visie gegeven. Breek een paar regels en creëer wat je wezen is. Draag jezelf, je overtuigingen over jezelf uit en voer veranderingen door. Creëer iets uit niets anders dan je fantasie.

Creëer iets met je handen of van de natuur. Creëer ruimte. Creëer een plaats waar creativiteit kan verblijven en nodig anderen uit. Maak contact met anderen. Deel je plezier en opwinding. Sta open voor nieuwe ideeën. Creëer een leven dat je creatieve talent eert.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - Water

Kaart 2 - Water

"Water vertegenwoordigt je emotionele, creatieve en spirituele leven."

De kaart van het water symboliseert je emoties. Je wordt meegesleurd door een stroomversnelling en hoge golven. Dit weerspiegelt de emotionele drama's in je leven. De golven overspoelen je en je begint te verdrinken, je voelt je overweldigt en hulpeloos in je emotionele leven.

Durf risico’s te nemen. Ga met de stroom mee en onderzoek je emoties op een dieper niveau. Stromend water is nodig voor veranderingen en is een metafoor voor een emotioneel gezegend leven.

Stilstaand troebel water betekent dat je vastzit. Het is belangrijk je lichaam goed te verzorgen omdat het de drager is van je emoties. Het is ook een symbool van regeneratie, dus het is belangrijk om meer aandacht te besteden aan je gevoelens.

Drink veel en ga regelmatig zwemmen of in bad.

Water is het beste schoonmaakmiddel: het verwijdert oude denkwijzen en emoties.

 

 


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - Vernieuwing | Wedergeboorte

Kaart 3 - Vernieuwing | Wedergeboorte

”Treur niet. Alles wat je kwijtraakt, komt in een andere vorm terug”

Het is tijd om de rommel op te ruimen en opnieuw te beginnen. Om vernieuwing een kans te geven, is het van belang dat je oude dingen verwijdert zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Je oude leven heeft een voorjaarsschoonmaak nodig. Te beginnen met je gezondheid, mensen, emotionele bagage, saboterende gedachten en herinneringen. Een schone lei is nodig voordat je uit je cocon kunt kruipen naar je volle schoonheid.

De zaden voor je heropleving worden geplant na een periode van duisternis. In je worsteling om de mens te zijn die je wilt zijn, heb je een kloof gevoeld in je geest. Je waarden en je perspectieven zijn extreem veranderd. Je bent nu klaar om opnieuw te worden geboren in je nieuwe zelf. Er mogen geen onafgemaakte zaken zijn zodat je vrij bent om nieuwe kansen te creëren en nieuwe mensen aan te trekken die je zullen steunen.

We vertellen steeds dezelfde verhalen over onszelf en daarmee houden we onze eigen mythe in stand- en daarom genezen wonden uit het verleden nooit goed. Hierdoor blijft de cyclus van lijden in stand. Verander je verhaal. Zie hoe de energie eromheen verandert. Je lichaam zal ook anders reageren. Verwijder het uit je systeem. Zuiver jezelf. Begin opnieuw. Net als een feniks zul je herrijzen uit de as. De dood en het weggooien van het oude moeten afgesloten zijn voordat je kunt overgaan naar de volgende spannende fase van je leven. Nieuwe inspiratie wordt geboren uit wanhoop en de dood van het oude.

Laat de oude beperkende overtuigingen los.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.