Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

Spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.


Tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.


Engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.


Lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.


Orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.


 

 

 

Spirituele kaarttrekking


ParaVisie.nl©

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor deze week zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Card 1 - Focus

“Ga zoeken, want zoeken is de basis van geluk: ieder succes is afhankelijk van de focus van het hart.”

Het is tijd om alle rommel in je leven op te ruimen en te focussen. Ruim alles wat of iedereen die je niet meer nodig hebt op. Vermijd afleiding. Als je actief afleiding zoekt, vermijd je dat waarvan je weet dat je ernaar moet kijken. Deze afleiding belemmert je om de delen van jezelf die verborgen zijn voor je bewuste geest te genezen.

Begin met je gedachten - en verdrijf het innerlijke geklets. Focus op het nu. Focus op de warmte van de zon op je rug, het briesje op je gezicht, de smaak van chocolade-ijs en de geur van een lentetuin. Verscherp je blik. Kijk en wees je bewust van wat je wilt en wat je nodig hebt om je te brengen naar waar je wilt zijn.

Je onbewuste geest vraagt je om problemen die je niet goed wilde bekijken aan het licht te brengen. Angst belet je dat je de spinnenwebben wegveegt. Wees vastbesloten. Neem stappen om je te ontdoen van wat niet meer werkt en te focussen op het verlangen van je hart.

Vertrouw het gevoel. Bidden is focus. Mediteren is focus. Intentie is focus. Op dit moment is het belangrijk voor je om je hart en geest binnen te gaan en gewoon op te letten. Stilte zal je bewustzijn verruimen. Op die manier kun je op je pad blijven. Je zult niet afdwalen door willekeurige zelf beperkende gedachten of acties die je verder weg brengen van de koers van je ziel.

Card 1 - Focus

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren13
Minuten58
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Card 2 - Reis

“Wees niet tevreden met de verhalen die je worden voorgeschoteld. Ontwikkel je eigen mythen.”

Je staat op het punt om te beginnen aan innerlijke en uiterlijke reizen. Bereid je voor op avontuur. De bestemming is niet duidelijk, maar je maakt je klaar voor de volgende fase in je leven. Wees voorbereid op een spannende reiservaring en neem het risico om te verdwalen of neem de langzame, toeristische route in de volle wetenschap dat je je bestemming hoe dan ook zult bereiken.

Het kan zijn dat je een reis gaat maken naar verre landen. Er gaan nieuwe horizonnen voor je open. Duik in de ervaring en onderzoek alle mogelijkheden. Het is een tijd van uitbreiding voor je als je bereid bent iets anders te proberen. Stap uit je comfortzone.

Avontuur betekent wat risico nemen, maar zonder risico kan het leven stilstaan. Neem de lange route naar huis. Reis naar plaatsen die je fantasie prikkelen. Maak een innerlijke reis en ontdek wegen die je dichter bij je spirituele zelf brengen. Experimenteer door jezelf buiten je normale grenzen te brengen - leer contact te maken met het goddelijke in nieuwe praktijken: doe mee in een trommelcirkel, mediteer, ga yoga doen, volg een healingcursus, teken engelen, ga chanten, gebruik wierookstokjes (salie), leg een tuin aan, maak bakstenen van modder en bouw je eigen toevluchtsoord, luister naar muziek voor de ziel.

Maak geen haast tijdens een reis. Het is geen rondrit. Hij moet langzaam worden ervaren en tijdens de reis zal je bestemming worden onthuld.

Card 2 - Reis

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren13
Minuten58
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Card 3 - Dankbaarheid

"Draag dankbaarheid als een mantel en hij zal ieder hoekje van je leven voeden"

In dankbaarheid waardeer je echt je zegeningen. Beschouw niets als vanzelfsprekend. Bedank voor alles wat het universum je te bieden heeft. Wie rijk is, ademt dezelfde lucht als iemand die minder bedeeld is. Beiden voelen de warmte van de zon en het zachte briesje op hun wangen.

Materiele rijkdom garandeert geen geluk en welzijn. Blijf niet stil staan bij wat je niet hebt. Wees dankbaar voor alles wat je wel hebt. Voorspoed komt in je leven als jij je al rijk voelt.

Negatieve gevoelens die je misschien op dit moment hebt, vormen een blokkade wat betekent dat negatieve energie er niet door kan. Wees geduldig. Het zal voorbijgaan als je ervoor kiest om te focussen op de positieve dingen in je leven. Denk eraan dankbaar te zijn, alleen al voor het feit dat je leeft.

Dank je bed voor de goede nachtrust. Dank God dat je nieuwe dag mag zien. Dank je rekeningen omdat zij het resultaat zijn van diensten waar jij gebruik van maakt. Als je een lamp aandoet, een apparaat aanzet, een kraan opendraait voor een schoon glas water en geniet van de talloze andere gemakken: waardeer ze allemaal. Er is veel in je leven om dankbaar voor te zijn.

Waardeer iedereen die in je leven komt. Mensen die je irriteren zijn in je leven om je een spiegel voor te houden zodat jij je lessen kan leren. Wees dankbaar dat je lichaam je brengt waar je naartoe wilt in plaats van dat je jezelf naar beneden haalt omdat je vindt dat je te dik of onaantrekkelijk bent. Probeer de hele dag geen enkele keer te klagen. Bevestig alleen dat wat positief is. Er zijn veel zegeningen in je leven. Dank iedere dag.

Card 3 - Dankbaarheid

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren13
Minuten58
Seconden36

Al een account op ParaVisie?


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.