Gratis kaart leggen of trekken?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren. Trek elke dag gratis een kaart bij een van onze gratis kaart trekkingen. 

Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen. 

Op de Facebook van ParaVise plaatsen we iedere week verschillende dagkaartleggingen. Volg ParaVisie op Facebook of instagram en laat je inspireren. 

1. wekelijkse spirituele kaartlegging - elke dinsdag

Elke dinsdag legt een van onze kaartleggers gratis bijzondere spirituele kaarten. Deze kaarten hebben een algemene spirituele boodschap en zijn vaak magisch en iets wat abstract.

Bekijk de gratis spirituele kaarten trekking

2. wekelijkse tarotkaarten legging - elke woensdag

Elke zaterdag legt een van onze tarot leggers gratis 3 kaarten met daarbij een boodschap. Iedere kaart is uniek en heeft zijn eigen boodschap.

Bekijk de gratis tarotkaarten legging

3. wekelijkse engelenkaarten legging - elke donderdag

Engelen expert Annelies Hoornik legt is samenwerking met ParaVisie elke donderdag engelenkaarten. In deze kaarten staan boodschappen die zijn doorgegeven door de Engelen.

Bekijk de gratis engelenkaarten trekking

4. wekelijkse lenormand kaartlegging - elke vrijdag

Kaartlegster en ParaVisie medium Hennie legt elke week de Lenormand kaarten.

Bekijk de gratis lenormand kaarten trekking

5. wekelijkse orakelkaart kaartlegging - elke zaterdag

Elke week legt een ParaVisie kaartlegger 3 orakelkaarten.

Bekijk de gratis orakelkaarten trekking

 


 

Wat gaat 2019 jou brengen?

Lees het in de gratis jaarhoroscoop en jaarvoorspelling.

Bekijk de paranormale voorspellingen 2019

Bekijk de gratis jaarhoroscoop 2019

 


Wekelijkse gratis spirituele kaartlegging

Elke dinsdag trekt een kaartlegger van de ParaVisie medium- en paragnostenlijn ook algemene spirituele kaarten met een mooie boodschap. Kies jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen.

De kaarten voor week 4 (2020) zijn als volgt. Trek de kaart die jouw het beste gevoel geeft. 

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


Spirituele kaart - Water

Kaart 1 - Water

'Water vertegenwoordigt je emotionele, creatieve en spirituele leven.'

De kaart van het water symboliseert je emoties. Je wordt meegesleurd door een stroomversnelling en hoge golven. Dit weerspiegelt de emotionele drama's in je leven. De golven overspoelen je en je begint te verdrinken, je voelt je overweldigd en hulpeloos in je emotionele leven.

Durf risico’s te nemen.

Ga met de stroom mee en onderzoek je emoties op een dieper niveau. Stromend water is nodig voor veranderingen en is een metafoor voor een emotioneel gezegend leven. Stilstaand troebel water betekent dat je vastzit.

Het is belangrijk je lichaam goed te verzorgen omdat het de drager is van je emoties. Het is ook een symbool van regeneratie, dus het is belangrijk om meer aandacht te besteden aan je gevoelens. Drink veel en ga regelmatig zwemmen of in bad.

Water is het beste schoonmaakmiddel: het verwijdert oude denkwijzen en emoties.

 


 

                                    Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

 


Spirituele kaart - Liefde

Kaart 2 - Liefde

“Liefde heeft geen fundament. Het is een eindeloze oceaan zonder begin of eind.”

'Liefde is het levenswater’.

Er is geen mooiere emotie dan liefde. Je bent, net zoals wij allemaal, geboren om het doel van de ziel te vervullen - om lief te hebben. Hoe meer je jezelf openstelt voor liefde, hoe meer liefde door de ziel kan stromen en zich kan manifesteren in de wereld rondom jou.

De schepper houdt van jou. Je werd geboren uit liefde. Geloof dat.

Vraag jezelf of je volledige en onvoorwaardelijke liefde hebt voor jezelf. Respecteer je eigen heilige geest en heb compassie voor je menselijke zwakheden. Het begint met jou. Anderen zullen die liefde voelen en teruggeven. Dit zal een kettingreactie veroorzaken.

Liefde vraagt je om deel te nemen aan een vrolijke dans. Houd je hart niet gesloten uit angst om gekwetst te worden. Neem een risico in de liefde.

Op universeel niveau word je eraan herinnerd om te leven in barmhartige liefde. Benader iedere situatie vanuit dit standpunt van liefde. Ieder woord, iedere daad en iedere gedachte die hieruit voortkomt, zal een groot verschil creëren in het leven van mensen. Én het menselijk bewustzijn verhogen.

Omarm je passie op dit moment- wat of wie dat ook is voor jou. Vraag of liefde naar je toe wil komen. Als je hart openstaat, staat het de geliefde die je zoekt vrij om binnen te komen. Als je hart geketend is met bitterheid, angst, spijt en negativiteit, zal de ingang geblokkeerd zijn. Heb volledig lief!!


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Paralijn

 


Spirituele kaart - Dood

Kaart 3 - Dood

De dood staat symbool voor het beëindigen van een situatie en/of een relatie en de veranderingen die daarop volgen.

De kaart over de dood betekent dat jij je niet (meer) verbonden voelt met bepaalde personen. Het kan het einde zijn van de relatie zoals die was. Er is iets in jou afgestorven. Het kan betekenen dat je in een losmakingproces zit zoals bv een echtscheiding.

Ook kan deze kaart het einde van een levensfase vertegenwoordigen en luidt het begin van een transformatie in. Dat hoeft beslist niet negatief te zijn. Het is meer een overgangsritueel.

Het is een nieuw begin met veel nieuwe mogelijkheden. Je zult weer nieuwe ervaringen opdoen. Oude zienswijzen zijn overgegaan of in jou afgestorven. Er ontstaat een nieuw zelfbewustzijn zodat je verder kunt in je leven. De dood geeft dus feitelijk een nieuw begin of wedergeboorte aan.

Je bent nu klaar om met nieuwe inzichten verder te kunnen gaan.

 

 

 


                                      Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

 

INTRODUCTIE AANBIEDING

Chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

 

Registreer nu

 

65 coupons beschikbaar. OP=OP

De actie verloopt vannacht om 23.59

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


Of bel naar de Astrolijn

Bekijk ook de andere wekelijkse kaart trekkingen.


Kaartleggers

Het daadwerkelijke kaartleggen is op zich een vak apart. Het draait er om dat je de betekenis achter de omgedraaide kaarten kent en kaartleggers kunnen die betekenis omzetten in boodschappen. Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

  • Tarotisten
  • Mediums
  • Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou omgedraaid worden, kun je twee dingen doen:

1. Je stelt vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben

2. Je laat het open wat je te horen wilt krijgen en laat op die manier de kaarten jou iets vertellen.

Vaak is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar gelegd worden. De ene kaart staat ergens voor, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven. Maar je hoeft niet per se te kiezen voor een legging van meerdere kaarten. Je kunt ook één specifieke vraag stellen en vervolgens één kaart omdraaien. Deze geeft jou dan het antwoord op jouw vraag.

KaartleggenWelke vragen stel ik bij een kaartlegging?

Je kunt het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kunt ook gericht iets vragen.

  • Wil je iets weten over je werk?
  • Ben je benieuwd wanneer je ware liefde op je pad komt?
  • Sta je voor een beslissing in je leven en weet je niet welk pad je moet volgen?
  • Ben je benieuwd of je relatie wel of niet standhoudt?
  • Wil je weten of je kinderen krijgt?
  • Wil je weten of je weer een baan krijgt?

Kortom: je kunt van alles voorleggen aan de kaarten en tijdens het kaarten leggen wordt duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Er kan iets uitkomen waar jij nog niet eerder bij stil gestaan hebt of het kan een bevestiging zijn op iets wat je diep van binnen al wist.

Gesterkt door kaartlegging

Wanneer je jouw gevoel daadwerkelijk focust op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn. Je kunt je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld. Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien. Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben. Gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan. Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer divers. Uiteraard zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’. Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt. Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te voorzien.

Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op ParaVisie ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach?
Bekijk welke coach online op de ParaVisie spirituele hulplijn.

Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het ParaVisie woordenboek en laat je inspireren.