Engelenkaarten

Het zal je niet verbazen dat je op engelenkaarten engelen afgebeeld ziet staan. De afgebeelde engel staat ergens voor, omdat het bijvoorbeeld de Engel van de liefde is. De engel geeft je een boodschap mee, waar jij iets mee kunt op antwoord van een vraag die je hebt of om je kracht te geven.

Boodschappen via engelenkaarten

Je kunt een boodschap krijgen over iets dat je wilt weten over wat er momenteel in je leven speelt. Je kunt dagelijks een kaart trekken om te kijken welke boodschap er voor jou uitkomt. Eigenlijk kun je het zien als een soort van advies dat je krijgt. Je kunt op gevoelsniveau jezelf in verbinding stellen met de engelen, waardoor je in contact staat met ze. Wanneer jij je erop focust, zul je het gevoel krijgen dat de engelen je daadwerkelijk bij staan. Je ontvangt een boodschap over hoe je aangenamer in het leven kunt komen te staan, waardoor je een stuk positiever tegen jouw bestaan aan gaat kijken. Het glas zal voor jou, met de hulp van de engelen, halfvol zijn en niet halfleeg.

Engelenkaart: op gevoel

De kracht van de engelen is bijna grenzeloos. Engelen staan al sinds jaar en dag voor liefde, vrede, harmonie en bescherming. Maar de verschillende engelen staan voor nog veel meer. Een groot verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten is dat engelenkaarten staan voor positieve boodschappen en dat is bij tarotkaarten niet altijd het geval. Tarotkaarten kun je zien als wat aardsere kaarten, terwijl engelenkaarten een meer intuïtieve insteek hebben. De afbeeldingen op engelenkaarten zijn ook minder specifiek, waardoor je je door je gevoel kunt laten leiden wat de boodschap voor jou inhoudt. Zo kan de één iets heel anders uit een engelen kaart halen dan de ander.

Engelenkaarten toegankelijk

Juist doordat je veel meer op je eigen gevoel afgaat, kan een engelenkaart jou veel informatie opleveren. Engelen komen in onze verbeelding voor in de hemel en zo kun je het eigenlik ook zien: de boodschappen die engelkaarten doorgeven, komen als het ware vanuit het universum waar de engelen zich bevinden. De beelden die jij doorkrijgt bij een engelkaart, kun je op eigen wijze interpreteren. Dit werkt verhelderend, omdat jij goed in staat bent om de engel kaart op de juiste manier in te schatten. En omdat je al bij voorbaat weet dat een engelenkaart geen negatieve boodschappen bevat, zijn de engelenkaarten vaak toegankelijker dan andere kaarten.

Engelen

Zoals gezegd zijn er veel soorten engelenkaarten sets, maar er zijn veel overeenkomstige engelen in te vinden. Hoewel ze soms anders van naam kunnen zijn en een andere boodschap weergeven op de kaart, lichten we er een aantal uit. De Engel van creatie spoort je aan meer met je creatieve talenten te gaan doen. De Engel van geduld geeft aan dat je een stapje terug moet zetten, omdat je te veel energie aan iets of iemand geeft. De Engel van plezier wil dat je dingen minder zwaar laat wegen en je focust op de leuke dingen in het leven. De Engel van moed zet je aan tot nieuwe acties die je kunt aanpakken, door ze gewoon te gaan doen.

Engelenkaart: eigen kracht

De Engel van vertrouwen wil dat je minder onzeker in het leven gaat staan en vertrouwen hebt in de toekomst. De Engel van liefde staat ervoor dat je liefde ontvangt en graag deelt met dierbaren. De Engel van communicatie laat je inzien dat je gewoon mag zeggen wat je denkt en voelt. De Engel van kracht maakt je bewust dat jij veel sterker bent dan je over jezelf denkt. De Engel van inspiratie geeft aan dat je jezelf open dient te stellen voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. De Engel van succes toont dat je succesvol bent of dat succes op je pad komt. De Engel van de waarheid wil dat je eerlijk voor je gevoelens uitkomt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van engelenkaarten en hoe je deze kunt interpreteren. En juist de wijze waarop jij dat doet met een engelkaart, geeft weer welke boodschap jij er voor jezelf uit zal halen. Dat is het mooie aan engelen kaarten. Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden naar wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Neem dan nu contact op met één van de engelenkaart leggers op onze hulplijn, aangezien zij in staat zijn om de juiste boodschappen achter de kaartlegging weer te geven.

Geselecteerde mediums

Danka Husken-Smit

Als psychosociaal/coach/counseler werk ik met je om inzicht te krijgen in jezelf. Bij rouwverwerking, stress en angst krijg je str meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Angela
Angela

Online

Ik ben Angela, Medium en zeer ervaren kaartlegster met groot empatisch vermogen. Zeer accuraat en to the point. Gespecialiseerd op meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Shanna
Shanna

Online

Ik ben helderziend, wetend en voelend Medium, Coach/ Counselor/ Reiki Master. Mijn aangeboren gave heb ik ontwikkeld waardoor ik j meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut