Wat zijn tarotkaarten?

Een tarot kaartenset bestaat bevat 78 kaarten: 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine. Verwacht geen afbeeldingen als in een gewoon kaartspel, want de kaarten bevatten specifieke afbeeldingen die je iets te melden hebben.

De symbolen op de tarotkaarten geven zaken weer die op jou van toepassing zijn op liefdes-, werk- en ander gebied. De legging van de online tarot kaarten levert nieuwe inzichten op waar jij wellicht niet eerder bij stil hebt gestaan.


Tarot kaart trekking


ParaVisie.nl©

Elke zaterdag trekt een tarot kaartlegger van de ParaVisie paralijn tarotkaarten met een persoonlijke boodschap. Trek jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen. Volg de weekelijkse legging op Facebook

De kaart trekking voor deze week is als volgt

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - De Duivel

Woede · Jaloezie en wrok · Zelfbedrog · Egoïsme · Geweld

The Duivels Betekenis

De duivel zit gevangen. Het betekent een situatie waaruit geen ontsnapping mogelijk is, of een weg die naar een weg leidt. Door op te merken kunt u de val vermijden, of misschien niet. Wat voor soort val, en hoe je het kunt vermijden, hangt af van waar de duivel in je uitspreiding verschijnt en welke andere kaarten eromheen liggen. Deze kaart voorspelt geen doem, alleen de behoefte aan voorzichtigheid.

Verleden

Een van de keuzes die je hebt gemaakt was verkeerd voor jou. Negatieve krachten vertragen je ontwikkeling.

Aanwezig

Er is een gebeurtenis buiten je invloed die je leven zal veranderen. Het is onzeker of het goed of slecht is, maar vermijd extravagant gedrag en blijf trouw aan jezelf.

Toekomst

De tijd komt eraan dat je schoonheid in jezelf zult moeten vinden en de projecties moet stoppen die je op de wereld werpt. Vind de moed om je leven te veranderen. De loop van je leven gaat verder dan je weten, maar dit bewustzijn zal je zelfbedrog verslaan.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De duivel gaat over alle dingen die negatief zijn. Woede, geweld, verleiding, angst en twijfel zijn slechts enkele van de verschrikkingen die met deze kaart samenhangen. Het suggereert dat je je gevangen voelt, misschien in een ongezonde relatie, een verslaving of een leugen. Zonder twijfel geeft deze kaart je nee.

Kaart 1 - De Duivel

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren1
Minuten58
Seconden29

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - Zwaarden Koningin

Een volwassen, opmerkzame vrouw · Onafhankelijk · Verlies · Pijn · Afscheiding

De betekenis van de Zwaarden Koningin

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt een zeer scherpzinnig individu, scherpzinnig en professioneel afstandelijk. U zult haar waarschijnlijk vinden als uw hulp en raadsman, mogelijk een leraar.

Niet per se vrouwelijk, maar waarschijnlijk wel, deze persoon moet vertrouwd zijn en mogelijk interesse in je hebben, maar het is onwaarschijnlijk dat die interesse romantisch is. Een krachtige bondgenoot, respecteer haar intelligentie en u zult worden beloond met ongeëvenaarde begeleiding.

Verleden

Uw strikte idealisering van perfectie kan stress of pijn veroorzaken. Door dit ideaal te handhaven, maakt u het onmogelijk om dit te bereiken.

Aanwezig

Verwacht advies van een scherpzinnige ouderling die misschien een vrouw is. Het is mogelijk om je onafhankelijkheid te behouden terwijl je hulp van vrienden accepteert.

Toekomst

Richt je niet zo intensief op je doelen, omdat dit je vermogen om ze te bereiken mogelijk beperkt. Vertrouw op uw sterke geest om het grotere geheel aan u te laten zien.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

Koningin van zwaarden is een analytische, onafhankelijke probleemoplosser. Ze brengt met haar mentale helderheid of een einde aan iets verontrustends in je leven, maar niet zonder een pijnlijk verlies of scheiding. Ze is stoïcijns en slim, maar geeft niets weg als een positieve of negatieve uitkomst. Misschien is het enige antwoord.

Kaart 2 - Zwaarden Koningin

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren1
Minuten58
Seconden29

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Negen bekers

Voltooid · Vervuld · Genereus · Plezier · Tevredenheid

Negen betekenis bekers

Deze kaart is een zeer krachtige positieve indicator voor jou! Het vertegenwoordigt een blijvende of krachtige tevredenheid in je leven. Hoewel niets permanent is, kun je ergens langs het pad van je leven verwachten dat je echt gelukkig bent. Het is sterk verbonden met creatieve inspanningen en goede wensen voor de toekomst.

Verleden

De bron van echt geluk is je ziel die een vredig evenwicht bereikt. De inspanningen die je hebt gedaan, zullen je beloning brengen. Blijf sterk en blijf werken.

Aanwezig

Je emotionele en materiële welzijn is nabij. Kijk naar je vrienden voor advies en ondersteuning, maar erken dat je vervulling zult vinden.

Toekomst

Het doel dat je jezelf hebt gesteld is een weg op de weg. Blijf trouw aan je verlangens en je zult de bestemming bereiken die je zoekt. Breng uw hart en geest in evenwicht om een ​​echte roeping te vinden.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De Nine of Cups toont gevoelens van vreugde, voldoening, plezier en algehele tevredenheid. Zijn aanwezigheid is indicatief voor een mooie toekomst vol goede tijden, gelukzaligheid en een periode van uw wensen die allemaal worden toegekend. Het antwoord dat u zoekt is ja.

Kaart 3 - Negen bekers

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren1
Minuten58
Seconden29

Al een account op ParaVisie?


Wat betekent een tarotkaart?tarotkaarten leggen

Je kunt van te voren een vraag in gedachten nemen waar jij graag antwoord op wilt krijgen, maar je kunt ook het lot laten bepalen wat de kaartlegging jou te melden heeft. Hierdoor realiseer jij je wellicht in wat voor situatie jij zit en hoe jij dit een wending kunt geven, waardoor je lekkerder in het leven komt te staan. Vragen over je relatie, werk of anderszins kun je natuurlijk ook voorleggen.

De tarotkaarten staan immers ergens voor en door de informatie van de getrokken kaarten op de juiste wijze tot je te nemen, verkrijg je nieuwe inzichten en krijg je een heldere kijk op hoe jij momenteel in het leven staat. De online tarotkaarten laten zichzelf leggen en daardoor verschijnt er voor jou een uitkomst waar je mee aan de slag kunt gaan. Lees in de kaartleggen gids meer over de werking. 

 

 

Wat is het verschil tussen de grote Arcana kaarten en de kleine Arcana kaarten?

De 22 grote Arcana kaarten uit de tarot kaartenset hebben je veel te vertellen, want die bevatten over het algemeen meer boodschappen dan de 56 kleine Arcana kaarten. We bieden je hier een kort overzicht, zodat je een beetje een idee krijgt waar deze kaarten voor staan. We pakken twee kenmerken per kaart, maar iedere tarotkaart staat voor veel meer dan dit. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk welke boodschappen deze kaarten weergeven.

De grote Arcana

De term Grote Arcana wordt alleen gebruikt bij esoterische praktijken met tarotkaarten en bij de analyse van de symbolische betekenis. Lees hier meer over de Grote Arcana

0 – De Dwaas: onbevangen & nieuwsgierig
1 – De Magiër: energievol & wilskracht
2 –  De Hogepriesteres: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig
3 – De Keizerin: openstaan voor veranderingen & liefdevol
4 – De Keizer: perfectionistisch & objectief
5 – De Hierophant: zinvol willen leven & zelfingenomen
6 – De Geliefden: graag willen samenwerken & leven vanuit het hart
7 – De Strijdwagen: vastberaden & avontuurlijk
8 – Kracht: hartstochtig & sterk
9 – De Kluizenaar: introvert & wijs
10 – Rad van Fortuin: aanvaardt het lot & blijmoedig
11 – Gerechtigheid: objectief & eerlijk
12 – De Gehangene: openstaan voor verandering & rijp
13 – De Dood: transformatie & innerlijke wijsheid
14 – Gematigdheid: op zoek naar het binnenste & vredevol
15 – De Duivel: strijdvol & instinctief
16 – De Toren: zelfoverwinning & verlichting
17 – De Ster: onbekommerd & spiritueel
18 – De Maan: zelfkennis & intuïtief
19 – De Zon: zelfoverschatting & verzoeningsvol
20 – Het Oordeel: openstaan voor nieuwe kansen & bevrijding
21 – De Wereld: bewust van positie & plezier in het leven


II - Tarotkaart - De Hogepriesteres

Kernwoorden: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig

De Hogepriester geeft antwoorden over het onbekende en tegenstrijdigheden. Haar gezicht is gemaskerd en ze is bekleed met een transparante toga. Ze drijft met een teen, terwijl ze nauwelijks door de wateren van het onderbewuste stroomt. Haar hoofd is gekroond met negen gloeiende bollen die de negen planeten vertegenwoordigen. Ze beweegt tussen twee pijlers met mechanismen waarvan het doel onduidelijk is. De nachthemel achter haar wijst op zowel het poëtische mysterie van de maan en de logisch gestarte koepel van de hemelse lichamen. Ze leidt, ze draagt kennis uit; en ze kan gevaarlijk zijn. We moeten haar energie en wijsheid voorzichtig accepteren.

De boodschap van de hogepriesteres

De boodschap van de hogepriesteres gaat over jouw intuïtie en erkennen dat er verschillende manieren zijn om kennis te vergaren. De sterren en planeten van de nachthemel kunnen worden geanalyseerd en gerationaliseerd, dezelfde hemel inspireert ons op manieren die vreemd zijn voor ons gevoel van reden.


IX  -  Tarotkaart - De Kluizenaar

Kernwoorden: introvert & wijs

De kluizenaar is een mysterieuze oude man die langzaam loop op een smal pad. Hij draagt ​​een licht. Het licht vertegenwoordigt zijn gedachten en de kennis die hij heeft verworven.  Zijn rode riem verwijst op de passie die hem drijft in zijn zoektocht. Hij heeft veel kennis heeft van de wereld en een sterke wil. Echter is er nog veel wat in zijn hart onopgelost.

De boodschap van de kluizenaar

Het is tijd om je terug te trekken en te overwegen wat je weet, zorg ervoor dat jouw overtuigingen de leidraad van je eigen hart weerspiegelen. Nu moet je leren wie je bent en wat je gelooft. Alleen dan kun je jezelf vertrouwen zonder afhankelijk te zijn van de meningen van anderen.

 


XI - Tarotkaart - Gerechtigheid

Kernwoorden:  objectief & eerlijk

De verpersoonlijking van Justitie staat voor het verleden en de toekomst. De weegschalen vertegenwoordigen de karmische balans van het leven dat gehandhaafd moet worden. Het beeld van de zon ben jij, direct in het midden van jouw verleden en onze toekomst. Justitie is geblinddoekt; zij heeft geen macht om je te helpen of pijn te doen. Je hebt je eigen karma gemaakt. Wat je in het verleden hebt gedaan, zal je toekomst bepalen.

De boodschap van gerechtigheid

Het bericht van rechtvaardigheid is eenvoudig. Jij maakt je eigen toekomst door jouw acties. Je bent op een punt waar je je afvraagt ​​waarom er iets gebeurt. Kijk naar je acties in het verleden. Hoe hebben ze de huidige situatie gecreëerd? Dit is een tijd om verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven.

De kleine Arcana

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten van de tarot. Ze lijken veel op de de huidige 52 kaarten uit een kaartenspel. Traditioneel bestaat de tarot uit twee groepen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana wordt gevormd met de 22 'troeven' en de Kleine Arcana bestaat uit de volgende 4 kleuren, aangeduid als: 

  • staven
  • bekers
  • munten
  • zwaarden

Deze komen overeen overeen met klaveren, harten, ruiten en schoppen.

Diversiteit aan tarotkaart afbeeldingen

Aangezien er vele tarotkaarten te vinden zijn, ook tarotkaarten online, zul je op gevoel dienen af te gaan welke jou aanspreken. In de loop der tijd hebben verschillende kunstenaars invulling gegeven aan de opmaak van de afbeeldingen. Toch staat iedere kaart wel ergens specifiek voor, dus heel veel speling hadden ze hier ook niet in. Op de kaart De Zon dient immers wel een zon te staan en op De Toren een toren et cetera. Het gaat ook niet zozeer om hoe de afbeelding eruit ziet, want het draait om de boodschap die de bewuste online tarotkaart jou te melden heeft.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en lenormand kaarten?

Er zijn diverse soorten tarot kaartensets. Eén van de meest gebruikte is de Lenormand kaarten. Deze set bevat 36 kaarten, die door Mlle Lenormand aan het begin van de negentiende eeuw zijn ontworpen. De Lenormand kaarten bevatten duidelijk te interpreteren afbeeldingen die zeer gerichte boodschappen weergeven. Je hebt echter een legio aan sets, waaronder engelenkaarten ook zeer in trek zijn.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten?

De op de gelegde kaart afgebeelde engel laat je net als met een tarotkaart informatie over jezelf weten. Je moet je eigen gevoel volgen welke kaarten je het meeste aanspreken. Leer meer over engelenkaarten

Wij hebben tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormandkaarten uitgelicht voor je. Je kunt zelf de kaarten analyseren, maar je kunt ook een paragnost, medium, tarotist of kaartlegger raadplegen om dit voor je te doen.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Laat dan nu één van de online tarotkaarten deskundigen op onze hulplijn de tarotkaart voor je leggen.