Wat zijn tarotkaarten?

Een tarot kaartenset bestaat bevat 78 kaarten: 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine. Verwacht geen afbeeldingen als in een gewoon kaartspel, want de kaarten bevatten specifieke afbeeldingen die je iets te melden hebben.

De symbolen op de tarotkaarten geven zaken weer die op jou van toepassing zijn op liefdes-, werk- en ander gebied. De legging van de online tarot kaarten levert nieuwe inzichten op waar jij wellicht niet eerder bij stil hebt gestaan.


Tarot kaart trekking


ParaVisie.nl©

Elke zaterdag trekt een tarot kaartlegger van de ParaVisie paralijn tarotkaarten met een persoonlijke boodschap. Trek jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen. Volg de weekelijkse legging op Facebook

De kaart trekking voor week 43 (2020) is als volgt

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


 

matigheid

Kaart 1: Matigheid

Geschikt · Controle · Harmonie en balans · Matiging (drugs / alcohol) · Zelfvertrouwen

Matigheid betekenis

Matigheid, een optimistische kaart, moedigt je aan om balans te vinden in je leven en problemen met een rustige houding te benaderen. Het erkent dat tegengestelde krachten geen oorlog in je hoeven te hebben. Volg zorgvuldig alle belangrijke beslissingen die u neemt, met het vertrouwen dat goede beslissingen zullen leiden tot een goede oplossing voor u.

Verleden

De ervaringen die je hebt geleerd om in harmonie met anderen te werken, zullen een voortdurende trend zijn. Het in balans brengen van de materiële en psychische elementen in je leven heeft je diep beïnvloed.

Aanwezig

Iets dat u al lang verlangde, zal tot wasdom komen. Verwacht een rijk partnerschap of huwelijk te ontwikkelen in uw directe sociale omgeving.

Toekomst

Neem de controle over je leven en oefen matiging. Door in balans te blijven, lost u alle huidige conflicten op en begint u aan een nieuw hoofdstuk in uw leven.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De Matigheid-kaart suggereert goddelijke interventie, balans en harmonie. De positieve algehele aanwezigheid van deze kaart in uw spread onthult een hoog niveau van zelfvertrouwen en controle bij uw inspanningen. Het antwoord van deze kaart is hoogstwaarschijnlijk ja.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten59
Seconden26

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


 

pentakels vierKaart 2: Pentakels vier

Zekerheid · Bezitterig · Betrouwbaar · Beveiliging · Vasthoudendheid

Pentakels vier Betekenis

Misschien door een geschenk of overerving, of misschien door uw eigen zakelijke inzicht, bent u op een pad dat leidt naar financiële en materiële veiligheid.

Dit zal waarschijnlijk een aangenaam hoofdstuk van je leven zijn, waarin je emotionele en spirituele behoeften bevredigd zijn.

Verleden

Je vermogen om hard te werken en je toewijding zal je materieel succes opleveren. Een recente handels-, propositie- of commerciële onderneming voegt een diepere betekenis aan uw leven toe.

Aanwezig

U ontvangt financiële beloningen voor de inspanningen die u heeft getoond. Je zult triomferen, maar deze overwinning zal hol zijn als ze alleen als geldelijke winst wordt gezien.

Toekomst

Om uw financiële zekerheid te behouden, vermijd het overschot en houd u aan uw sterke punten van betrouwbaarheid en vindingrijkheid. Je kunt leiderschap, macht en rijkdom bereiken, maar alleen door grote inspanningen en opoffering.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De Vier van Pentakels staat voor veiligheid, stabiliteit en de aanwezigheid van elementaire balans in je leven. Het suggereert dat je slim en zuinig bent met wat je hebt en dat je een strikt budget hebt, maar met de zekerheid van alleen positieve resultaten. Vooruitgaan zal waarschijnlijk vasthoudendheid vereisen. Je antwoord is ja.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten59
Seconden26

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

Volg deze en andere leggingen elke dag op Facebook

 


koning

Kaart 3: Zwaarden koning

De zwaarden koning vertegenwoordigt de professionele aspecten van autoriteit. Vaak geassocieerd met mensen in een juridische of zakelijke carrière, vertegenwoordigt hij hoogstwaarschijnlijk iemand die u op een van deze gebieden zal helpen. Deze persoon kan assertief zijn of zelfs proberen je te domineren in het vertrouwen dat ze weten hoe ze je het beste kunnen helpen. Hoewel ze vriendelijk kunnen zijn, is het onwaarschijnlijk dat hun primaire motivatie emotioneel is.

Verleden

Je kracht ligt in je intellect. Vooruitkijken en rekening houden met autoriteit zal je ertoe brengen je verzameling goede ideeën om te zetten in realiteit.

Cadeau

Een autoriteit kan u helpen uw plannen in gang te zetten.

Toekomst

Er is oppositie tegen uw ultieme doelen. Guile en je superieure intellect leiden je langs deze destructieve barrière. Je zult voldoening vinden in het organiseren van de mensen om je heen als een leider.

Ja / Nee Belangrijke interpretatie

De zwaarden koning is een assertieve, professionele, beslisser met een hoog intellect en een talent voor leiderschap. Hij staat voor grote beslissingen die komen en een behoefte om controle te nemen en grenzen te stellen, terwijl hij zich vastlegt aan je doelen. Deze kaart geeft geen duidelijk antwoord, misschien op zijn best.

Belangrijke datums, timing en astrologie.


Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren18
Minuten59
Seconden26

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

Volg de weekelijkse legging op Facebook

Andere kaarten trekken? Bekijk ook de andere wekelijkse legging de pagina: kaartleggen.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie

Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie

 

Wat betekent een tarotkaart?tarotkaarten leggen

Je kunt van te voren een vraag in gedachten nemen waar jij graag antwoord op wilt krijgen, maar je kunt ook het lot laten bepalen wat de kaartlegging jou te melden heeft. Hierdoor realiseer jij je wellicht in wat voor situatie jij zit en hoe jij dit een wending kunt geven, waardoor je lekkerder in het leven komt te staan. Vragen over je relatie, werk of anderszins kun je natuurlijk ook voorleggen.

De tarotkaarten staan immers ergens voor en door de informatie van de getrokken kaarten op de juiste wijze tot je te nemen, verkrijg je nieuwe inzichten en krijg je een heldere kijk op hoe jij momenteel in het leven staat. De online tarotkaarten laten zichzelf leggen en daardoor verschijnt er voor jou een uitkomst waar je mee aan de slag kunt gaan. Lees in de kaartleggen gids meer over de werking. 

 

 

Wat is het verschil tussen de grote Arcana kaarten en de kleine Arcana kaarten?

De 22 grote Arcana kaarten uit de tarot kaartenset hebben je veel te vertellen, want die bevatten over het algemeen meer boodschappen dan de 56 kleine Arcana kaarten. We bieden je hier een kort overzicht, zodat je een beetje een idee krijgt waar deze kaarten voor staan. We pakken twee kenmerken per kaart, maar iedere tarotkaart staat voor veel meer dan dit. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk welke boodschappen deze kaarten weergeven.

De grote Arcana

De term Grote Arcana wordt alleen gebruikt bij esoterische praktijken met tarotkaarten en bij de analyse van de symbolische betekenis. Lees hier meer over de Grote Arcana

0 – De Dwaas: onbevangen & nieuwsgierig
1 – De Magiër: energievol & wilskracht
2 –  De Hogepriesteres: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig
3 – De Keizerin: openstaan voor veranderingen & liefdevol
4 – De Keizer: perfectionistisch & objectief
5 – De Hierophant: zinvol willen leven & zelfingenomen
6 – De Geliefden: graag willen samenwerken & leven vanuit het hart
7 – De Strijdwagen: vastberaden & avontuurlijk
8 – Kracht: hartstochtig & sterk
9 – De Kluizenaar: introvert & wijs
10 – Rad van Fortuin: aanvaardt het lot & blijmoedig
11 – Gerechtigheid: objectief & eerlijk
12 – De Gehangene: openstaan voor verandering & rijp
13 – De Dood: transformatie & innerlijke wijsheid
14 – Gematigdheid: op zoek naar het binnenste & vredevol
15 – De Duivel: strijdvol & instinctief
16 – De Toren: zelfoverwinning & verlichting
17 – De Ster: onbekommerd & spiritueel
18 – De Maan: zelfkennis & intuïtief
19 – De Zon: zelfoverschatting & verzoeningsvol
20 – Het Oordeel: openstaan voor nieuwe kansen & bevrijding
21 – De Wereld: bewust van positie & plezier in het leven


II - Tarotkaart - De Hogepriesteres

Kernwoorden: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig

De Hogepriester geeft antwoorden over het onbekende en tegenstrijdigheden. Haar gezicht is gemaskerd en ze is bekleed met een transparante toga. Ze drijft met een teen, terwijl ze nauwelijks door de wateren van het onderbewuste stroomt. Haar hoofd is gekroond met negen gloeiende bollen die de negen planeten vertegenwoordigen. Ze beweegt tussen twee pijlers met mechanismen waarvan het doel onduidelijk is. De nachthemel achter haar wijst op zowel het poëtische mysterie van de maan en de logisch gestarte koepel van de hemelse lichamen. Ze leidt, ze draagt kennis uit; en ze kan gevaarlijk zijn. We moeten haar energie en wijsheid voorzichtig accepteren.

De boodschap van de hogepriesteres

De boodschap van de hogepriesteres gaat over jouw intuïtie en erkennen dat er verschillende manieren zijn om kennis te vergaren. De sterren en planeten van de nachthemel kunnen worden geanalyseerd en gerationaliseerd, dezelfde hemel inspireert ons op manieren die vreemd zijn voor ons gevoel van reden.


IX  -  Tarotkaart - De Kluizenaar

Kernwoorden: introvert & wijs

De kluizenaar is een mysterieuze oude man die langzaam loop op een smal pad. Hij draagt ​​een licht. Het licht vertegenwoordigt zijn gedachten en de kennis die hij heeft verworven.  Zijn rode riem verwijst op de passie die hem drijft in zijn zoektocht. Hij heeft veel kennis heeft van de wereld en een sterke wil. Echter is er nog veel wat in zijn hart onopgelost.

De boodschap van de kluizenaar

Het is tijd om je terug te trekken en te overwegen wat je weet, zorg ervoor dat jouw overtuigingen de leidraad van je eigen hart weerspiegelen. Nu moet je leren wie je bent en wat je gelooft. Alleen dan kun je jezelf vertrouwen zonder afhankelijk te zijn van de meningen van anderen.

 


XI - Tarotkaart - Gerechtigheid

Kernwoorden:  objectief & eerlijk

De verpersoonlijking van Justitie staat voor het verleden en de toekomst. De weegschalen vertegenwoordigen de karmische balans van het leven dat gehandhaafd moet worden. Het beeld van de zon ben jij, direct in het midden van jouw verleden en onze toekomst. Justitie is geblinddoekt; zij heeft geen macht om je te helpen of pijn te doen. Je hebt je eigen karma gemaakt. Wat je in het verleden hebt gedaan, zal je toekomst bepalen.

De boodschap van gerechtigheid

Het bericht van rechtvaardigheid is eenvoudig. Jij maakt je eigen toekomst door jouw acties. Je bent op een punt waar je je afvraagt ​​waarom er iets gebeurt. Kijk naar je acties in het verleden. Hoe hebben ze de huidige situatie gecreëerd? Dit is een tijd om verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven.

De kleine Arcana

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten van de tarot. Ze lijken veel op de de huidige 52 kaarten uit een kaartenspel. Traditioneel bestaat de tarot uit twee groepen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana wordt gevormd met de 22 'troeven' en de Kleine Arcana bestaat uit de volgende 4 kleuren, aangeduid als: 

  • staven
  • bekers
  • munten
  • zwaarden

Deze komen overeen overeen met klaveren, harten, ruiten en schoppen.

Diversiteit aan tarotkaart afbeeldingen

Aangezien er vele tarotkaarten te vinden zijn, ook tarotkaarten online, zul je op gevoel dienen af te gaan welke jou aanspreken. In de loop der tijd hebben verschillende kunstenaars invulling gegeven aan de opmaak van de afbeeldingen. Toch staat iedere kaart wel ergens specifiek voor, dus heel veel speling hadden ze hier ook niet in. Op de kaart De Zon dient immers wel een zon te staan en op De Toren een toren et cetera. Het gaat ook niet zozeer om hoe de afbeelding eruit ziet, want het draait om de boodschap die de bewuste online tarotkaart jou te melden heeft.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en lenormand kaarten?

Er zijn diverse soorten tarot kaartensets. Eén van de meest gebruikte is de Lenormand kaarten. Deze set bevat 36 kaarten, die door Mlle Lenormand aan het begin van de negentiende eeuw zijn ontworpen. De Lenormand kaarten bevatten duidelijk te interpreteren afbeeldingen die zeer gerichte boodschappen weergeven. Je hebt echter een legio aan sets, waaronder engelenkaarten ook zeer in trek zijn.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten?

De op de gelegde kaart afgebeelde engel laat je net als met een tarotkaart informatie over jezelf weten. Je moet je eigen gevoel volgen welke kaarten je het meeste aanspreken. Leer meer over engelenkaarten

Wij hebben tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormandkaarten uitgelicht voor je. Je kunt zelf de kaarten analyseren, maar je kunt ook een paragnost, medium, tarotist of kaartlegger raadplegen om dit voor je te doen.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Laat dan nu één van de online tarotkaarten deskundigen op onze hulplijn de tarotkaart voor je leggen.