Wat zijn tarotkaarten?

Een tarot kaartenset bestaat bevat 78 kaarten: 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine. Verwacht geen afbeeldingen als in een gewoon kaartspel, want de kaarten bevatten specifieke afbeeldingen die je iets te melden hebben.

De symbolen op de tarotkaarten geven zaken weer die op jou van toepassing zijn op liefdes-, werk- en ander gebied. De legging van de online tarot kaarten levert nieuwe inzichten op waar jij wellicht niet eerder bij stil hebt gestaan.


Tarot kaart trekking


ParaVisie.nl©

Elke zaterdag trekt een tarot kaartlegger van de ParaVisie paralijn tarotkaarten met een persoonlijke boodschap. Trek jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen. Volg de weekelijkse legging op Facebook

De kaart trekking voor deze week is als volgt

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - Zwaarden Koningin

Een volwassen, opmerkzame vrouw · Onafhankelijk · Verlies · Pijn · Afscheiding

De betekenis van de Zwaarden Koningin

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt een zeer scherpzinnig individu, scherpzinnig en professioneel afstandelijk. U zult haar waarschijnlijk vinden als uw hulp en raadsman, mogelijk een leraar.

Niet per se vrouwelijk, maar waarschijnlijk wel, deze persoon moet vertrouwd zijn en mogelijk interesse in je hebben, maar het is onwaarschijnlijk dat die interesse romantisch is. Een krachtige bondgenoot, respecteer haar intelligentie en u zult worden beloond met ongeëvenaarde begeleiding.

Verleden

Uw strikte idealisering van perfectie kan stress of pijn veroorzaken. Door dit ideaal te handhaven, maakt u het onmogelijk om dit te bereiken.

Aanwezig

Verwacht advies van een scherpzinnige ouderling die misschien een vrouw is. Het is mogelijk om je onafhankelijkheid te behouden terwijl je hulp van vrienden accepteert.

Toekomst

Richt je niet zo intensief op je doelen, omdat dit je vermogen om ze te bereiken mogelijk beperkt. Vertrouw op uw sterke geest om het grotere geheel aan u te laten zien.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

Koningin van zwaarden is een analytische, onafhankelijke probleemoplosser. Ze brengt met haar mentale helderheid of een einde aan iets verontrustends in je leven, maar niet zonder een pijnlijk verlies of scheiding. Ze is stoïcijns en slim, maar geeft niets weg als een positieve of negatieve uitkomst. Misschien is het enige antwoord.

Kaart 1 - Zwaarden Koningin

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren14
Minuten5
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - De wereld

Zekerheid · Voltooiing · Positief · Beloning · Tevredenheid

De betekenis van de wereld

De wereld is een indicator van een belangrijke en onverbiddelijke verandering, van tektonische breedte. Deze verandering vertegenwoordigt een kans voor jou om een ​​gewenst einde te brengen aan het Oude en een goed begin voor het Nieuwe.

Het is indicatief voor volwassenheid, een gevoel van innerlijke balans en een dieper inzicht. Het suggereert dat je misschien een meer definitief identiteitsgevoel nadert en de veiligheid in het zelf dat met de ouderdom komt.

Het vertegenwoordigt ook het wegvallen van grenzen, soms in de uitbundige zin van het spirituele, maar soms in een puur fysieke zin, wat wijst op reizen of reizen in de toekomst.

Verleden

Het pad waarop u zich bevindt, zal u uiteindelijk de volledige cirkel brengen. Het kan een tijdje duren om dit te realiseren, maar door de reis kunt u nieuwe verantwoordelijkheden en standpunten accepteren.

Aanwezig

Het huidige moment zal je de vervulling brengen van een wens of een lang gewenste verandering van omgeving. Om tevreden te zijn, moet je de ideeën van anderen accepteren om even geldig te zijn als die van jezelf.

Toekomst

Je moet je doel vinden om het te bereiken. Hetzelfde met dromen; je moet je er eerst van bewust zijn om het te laten bestaan. Er is geen garantie voor succes, maar de ervaring die je opdoet, heeft het potentieel om je verlangens te vervullen.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De Wereldkaart betekent voldoening en succes aan het einde van een reis. Vervulling, beloningen, zekerheid en positieve resultaten zijn allemaal dingen die direct verband houden met de aanwezigheid van deze kaart. Het antwoord is meer dan waarschijnlijk ja.

Kaart 2 - De wereld

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren14
Minuten5
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Staven acht

Overhaaste acties · Reis en reizen · Een reis of vlucht · Beweging · Stop met een vertraging

De Betekenis van staven acht

Bereid jezelf voor op een abrupte toename van het tempo van je leven. Dingen staan ​​op het punt erg druk te worden. Het goede nieuws is dat alle projecten die u start snel zullen worden ontwikkeld, dat u weinig vertraging zult ondervinden en dat de conclusie waarschijnlijk succesvol is.

Deze kaart is ook goed nieuws voor relaties, hoewel dit de mogelijkheid oproept om voor relaties te reizen. Alles bij elkaar genomen, is dit een goede kaart om te vinden in uw verspreiding, zolang u maar bereid bent om te gaan zitten en aan het werk te gaan.

Verleden

Er zijn doelen uit het verleden die je niet verder kunnen brengen. Denk aan een verandering die je het meeste geluk zal brengen. De strijd die je bezighoudt, zal voorbijgaan en er zal een korte vrede volgen.

Aanwezig

Er komt spannend nieuws om de rust van je

Cadeau

te doorbreken. Het ongemak is nodig om je uit je onbeweegbare heden te verwijderen.

Toekomst

Een nieuwe onderneming zal je toekomstig succes brengen, maar je moet klaar zijn om de juiste keuze te maken in een plotselinge beslissing.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

Staven acht staat voor een soort reis of reis. Het suggereert gebeurtenissen die snel zullen bewegen en kansen die onvoorspelbaar zullen aankomen. Terwijl het overwinnen van obstakels, het laat zien en eindigen op een soort van vertraging of blokkade in je leven. Het antwoord op uw vraag is hoogstwaarschijnlijk ja.

Kaart 3 - Staven acht

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren14
Minuten5
Seconden20

Al een account op ParaVisie?


Wat betekent een tarotkaart?tarotkaarten leggen

Je kunt van te voren een vraag in gedachten nemen waar jij graag antwoord op wilt krijgen, maar je kunt ook het lot laten bepalen wat de kaartlegging jou te melden heeft. Hierdoor realiseer jij je wellicht in wat voor situatie jij zit en hoe jij dit een wending kunt geven, waardoor je lekkerder in het leven komt te staan. Vragen over je relatie, werk of anderszins kun je natuurlijk ook voorleggen.

De tarotkaarten staan immers ergens voor en door de informatie van de getrokken kaarten op de juiste wijze tot je te nemen, verkrijg je nieuwe inzichten en krijg je een heldere kijk op hoe jij momenteel in het leven staat. De online tarotkaarten laten zichzelf leggen en daardoor verschijnt er voor jou een uitkomst waar je mee aan de slag kunt gaan. Lees in de kaartleggen gids meer over de werking. 

 

 

Wat is het verschil tussen de grote Arcana kaarten en de kleine Arcana kaarten?

De 22 grote Arcana kaarten uit de tarot kaartenset hebben je veel te vertellen, want die bevatten over het algemeen meer boodschappen dan de 56 kleine Arcana kaarten. We bieden je hier een kort overzicht, zodat je een beetje een idee krijgt waar deze kaarten voor staan. We pakken twee kenmerken per kaart, maar iedere tarotkaart staat voor veel meer dan dit. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk welke boodschappen deze kaarten weergeven.

De grote Arcana

De term Grote Arcana wordt alleen gebruikt bij esoterische praktijken met tarotkaarten en bij de analyse van de symbolische betekenis. Lees hier meer over de Grote Arcana

0 – De Dwaas: onbevangen & nieuwsgierig
1 – De Magiër: energievol & wilskracht
2 –  De Hogepriesteres: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig
3 – De Keizerin: openstaan voor veranderingen & liefdevol
4 – De Keizer: perfectionistisch & objectief
5 – De Hierophant: zinvol willen leven & zelfingenomen
6 – De Geliefden: graag willen samenwerken & leven vanuit het hart
7 – De Strijdwagen: vastberaden & avontuurlijk
8 – Kracht: hartstochtig & sterk
9 – De Kluizenaar: introvert & wijs
10 – Rad van Fortuin: aanvaardt het lot & blijmoedig
11 – Gerechtigheid: objectief & eerlijk
12 – De Gehangene: openstaan voor verandering & rijp
13 – De Dood: transformatie & innerlijke wijsheid
14 – Gematigdheid: op zoek naar het binnenste & vredevol
15 – De Duivel: strijdvol & instinctief
16 – De Toren: zelfoverwinning & verlichting
17 – De Ster: onbekommerd & spiritueel
18 – De Maan: zelfkennis & intuïtief
19 – De Zon: zelfoverschatting & verzoeningsvol
20 – Het Oordeel: openstaan voor nieuwe kansen & bevrijding
21 – De Wereld: bewust van positie & plezier in het leven


II - Tarotkaart - De Hogepriesteres

Kernwoorden: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig

De Hogepriester geeft antwoorden over het onbekende en tegenstrijdigheden. Haar gezicht is gemaskerd en ze is bekleed met een transparante toga. Ze drijft met een teen, terwijl ze nauwelijks door de wateren van het onderbewuste stroomt. Haar hoofd is gekroond met negen gloeiende bollen die de negen planeten vertegenwoordigen. Ze beweegt tussen twee pijlers met mechanismen waarvan het doel onduidelijk is. De nachthemel achter haar wijst op zowel het poëtische mysterie van de maan en de logisch gestarte koepel van de hemelse lichamen. Ze leidt, ze draagt kennis uit; en ze kan gevaarlijk zijn. We moeten haar energie en wijsheid voorzichtig accepteren.

De boodschap van de hogepriesteres

De boodschap van de hogepriesteres gaat over jouw intuïtie en erkennen dat er verschillende manieren zijn om kennis te vergaren. De sterren en planeten van de nachthemel kunnen worden geanalyseerd en gerationaliseerd, dezelfde hemel inspireert ons op manieren die vreemd zijn voor ons gevoel van reden.


IX  -  Tarotkaart - De Kluizenaar

Kernwoorden: introvert & wijs

De kluizenaar is een mysterieuze oude man die langzaam loop op een smal pad. Hij draagt ​​een licht. Het licht vertegenwoordigt zijn gedachten en de kennis die hij heeft verworven.  Zijn rode riem verwijst op de passie die hem drijft in zijn zoektocht. Hij heeft veel kennis heeft van de wereld en een sterke wil. Echter is er nog veel wat in zijn hart onopgelost.

De boodschap van de kluizenaar

Het is tijd om je terug te trekken en te overwegen wat je weet, zorg ervoor dat jouw overtuigingen de leidraad van je eigen hart weerspiegelen. Nu moet je leren wie je bent en wat je gelooft. Alleen dan kun je jezelf vertrouwen zonder afhankelijk te zijn van de meningen van anderen.

 


XI - Tarotkaart - Gerechtigheid

Kernwoorden:  objectief & eerlijk

De verpersoonlijking van Justitie staat voor het verleden en de toekomst. De weegschalen vertegenwoordigen de karmische balans van het leven dat gehandhaafd moet worden. Het beeld van de zon ben jij, direct in het midden van jouw verleden en onze toekomst. Justitie is geblinddoekt; zij heeft geen macht om je te helpen of pijn te doen. Je hebt je eigen karma gemaakt. Wat je in het verleden hebt gedaan, zal je toekomst bepalen.

De boodschap van gerechtigheid

Het bericht van rechtvaardigheid is eenvoudig. Jij maakt je eigen toekomst door jouw acties. Je bent op een punt waar je je afvraagt ​​waarom er iets gebeurt. Kijk naar je acties in het verleden. Hoe hebben ze de huidige situatie gecreëerd? Dit is een tijd om verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven.

De kleine Arcana

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten van de tarot. Ze lijken veel op de de huidige 52 kaarten uit een kaartenspel. Traditioneel bestaat de tarot uit twee groepen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana wordt gevormd met de 22 'troeven' en de Kleine Arcana bestaat uit de volgende 4 kleuren, aangeduid als: 

  • staven
  • bekers
  • munten
  • zwaarden

Deze komen overeen overeen met klaveren, harten, ruiten en schoppen.

Diversiteit aan tarotkaart afbeeldingen

Aangezien er vele tarotkaarten te vinden zijn, ook tarotkaarten online, zul je op gevoel dienen af te gaan welke jou aanspreken. In de loop der tijd hebben verschillende kunstenaars invulling gegeven aan de opmaak van de afbeeldingen. Toch staat iedere kaart wel ergens specifiek voor, dus heel veel speling hadden ze hier ook niet in. Op de kaart De Zon dient immers wel een zon te staan en op De Toren een toren et cetera. Het gaat ook niet zozeer om hoe de afbeelding eruit ziet, want het draait om de boodschap die de bewuste online tarotkaart jou te melden heeft.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en lenormand kaarten?

Er zijn diverse soorten tarot kaartensets. Eén van de meest gebruikte is de Lenormand kaarten. Deze set bevat 36 kaarten, die door Mlle Lenormand aan het begin van de negentiende eeuw zijn ontworpen. De Lenormand kaarten bevatten duidelijk te interpreteren afbeeldingen die zeer gerichte boodschappen weergeven. Je hebt echter een legio aan sets, waaronder engelenkaarten ook zeer in trek zijn.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten?

De op de gelegde kaart afgebeelde engel laat je net als met een tarotkaart informatie over jezelf weten. Je moet je eigen gevoel volgen welke kaarten je het meeste aanspreken. Leer meer over engelenkaarten

Wij hebben tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormandkaarten uitgelicht voor je. Je kunt zelf de kaarten analyseren, maar je kunt ook een paragnost, medium, tarotist of kaartlegger raadplegen om dit voor je te doen.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Laat dan nu één van de online tarotkaarten deskundigen op onze hulplijn de tarotkaart voor je leggen.