Wat zijn tarotkaarten?

Een tarot kaartenset bestaat bevat 78 kaarten: 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine. Verwacht geen afbeeldingen als in een gewoon kaartspel, want de kaarten bevatten specifieke afbeeldingen die je iets te melden hebben.

De symbolen op de tarotkaarten geven zaken weer die op jou van toepassing zijn op liefdes-, werk- en ander gebied. De legging van de online tarot kaarten levert nieuwe inzichten op waar jij wellicht niet eerder bij stil hebt gestaan.


Tarot kaart trekking


ParaVisie.nl©

Elke zaterdag trekt een tarot kaartlegger van de ParaVisie paralijn tarotkaarten met een persoonlijke boodschap. Trek jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen. Volg de weekelijkse legging op Facebook

De kaart trekking voor deze week is als volgt

Trek kaart 1 Trek kaart 2 Trek kaart 3

 


Kaart 1 - Matigheid

Geschikt · Controle · Harmonie en balans · Matiging (drugs / alcohol) · Zelfvertrouwen

Matigheid betekenis

Matigheid, een optimistische kaart, moedigt je aan om balans te vinden in je leven en problemen met een rustige houding te benaderen. Het erkent dat tegengestelde krachten geen oorlog in je hoeven te hebben. Volg zorgvuldig alle belangrijke beslissingen die u neemt, met het vertrouwen dat goede beslissingen zullen leiden tot een goede oplossing voor u.

Verleden

De ervaringen die je hebt geleerd om in harmonie met anderen te werken, zullen een voortdurende trend zijn. Het in balans brengen van de materiële en psychische elementen in je leven heeft je diep beïnvloed.

Aanwezig

Iets dat u al lang verlangde, zal tot wasdom komen. Verwacht een rijk partnerschap of huwelijk te ontwikkelen in uw directe sociale omgeving.

Toekomst

Neem de controle over je leven en oefen matiging. Door in balans te blijven, lost u alle huidige conflicten op en begint u aan een nieuw hoofdstuk in uw leven.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De Matigheid-kaart suggereert goddelijke interventie, balans en harmonie. De positieve algehele aanwezigheid van deze kaart in uw spread onthult een hoog niveau van zelfvertrouwen en controle bij uw inspanningen. Het antwoord van deze kaart is hoogstwaarschijnlijk ja.

Kaart 1 - Matigheid

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren6
Minuten5
Seconden2

Al een account op ParaVisie?


Kaart 2 - De geliefden

Bijlage of combinatie · Conflicterende keuzes · Partners · Relaties · Unie

De betekenis van de geliefden

Je eerste instinct zal hoogstwaarschijnlijk zijn om deze kaart te associëren met liefde, maar net als met liefde bezit deze geen eenvoudige aard. Liefde komt niet alleen in vele vormen voor, maar de geliefden kunnen ook belangrijke of moeilijke keuzes in je leven aangeven.

Dit is slecht, in die zin dat de keuzes die het voorspelt over het algemeen wederzijds exclusief zijn, paden naar twee heel verschillende toekomsten, maar ook goed, in die zin dat het ook bevestigt dat ten minste een van die paden je naar een goede plek brengt.

Als zodanig, als je het toevallig in je verspreiding vindt, zou je het voorzichtig moeten overwegen, maar niet vrezen. Het vertelt een verhaal van moeilijke keuzes, waarschijnlijk pijnlijk, maar dat de juiste beslissing en een positief resultaat binnen handbereik liggen.

Verleden

Door meer in harmonie te zijn met jezelf, zul je meer in staat zijn om contact te maken met anderen. De emotionele last van een recent conflict zal binnenkort worden opgeheven en een succesvolle oplossing worden bereikt.

Aanwezig

Er is een naderend conflict dat je waarden zal testen. Om vooruit te komen, moet je een beslissing nemen tussen liefde en carrière. Noch zal voor altijd verdwijnen, maar de keuze zal uw prioriteiten bepalen.

Toekomst

Het zal je helpen herinneren dat tegengestelden twee kanten van dezelfde medaille zijn; er is niet één zonder de ander. De juiste keuze wordt alleen gemaakt als u anderen en uzelf hebt geaccepteerd.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

De geliefden stellen voor ergens in je leven op een kruispunt te zijn. Hoewel deze kaart in hoge mate symbool staat voor relaties, liefde en saamhorigheid, kan het ook een positief zakelijk partnerschap zijn of een samenwerking aangaan om vooruit te komen in uw leven. Het antwoord op uw vraag is ja.

Kaart 2 - De geliefden

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren6
Minuten5
Seconden2

Al een account op ParaVisie?


Kaart 3 - Bekers vijf

Ontwijken · Onthechting · Verlies · Nieuwe hoop · Spijt

Bekers vijf betekenis

Deze kaart is een donkere voorteken. Net als de rest van het pak, het is gebonden aan je emoties, en het brengt een waarschuwing van verlies en teleurstelling met zich mee. Verwacht een tegenslag in je leven, bijna zeker emotioneel.

Hoewel dit emotioneel kan zijn, kan het een project of doel zijn waar je vooral emotioneel in geïnvesteerd bent. In bepaalde posities kan het ook verwijzen naar gebeurtenissen uit het verleden die nog steeds spijt of verdriet veroorzaken. De enige oplossing is optimisme; ook dit zal voorbij gaan.

Verleden

De drang om iets nieuws te proberen is het resultaat van een teleurstelling of ontevredenheid die je hebt ervaren. Je huidige verdriet is een uitdrukking van deze mislukte verwachtingen.

Aanwezig

Verken alle alternatievenpaden die u ontdekt. Maar als je de waarheid ontwijkt, zal het moeilijk zijn om enige duurzame bevrediging te creëren.

Toekomst

Een fout van uw kant zal u naar een spijtige situatie leiden. Wees klaar om de schade die je hebt veroorzaakt te herstellen en, nog belangrijker, om jezelf te vergeven.

Ja / Nee Sleutelinterpretatie

Bekers vijf is een spijtige kaart vol verdriet, verlies en moedeloosheid. Het kan een teken zijn dat je niet begrijpt wat je in het leven hebt, of dat je mogelijk iets kunt vermijden dat nog moet komen. De teleurstelling en ontevredenheid van deze kaart bieden een antwoord op uw vraag.

Kaart 3 - Bekers vijf

Vragen over de liefde, werk of toekomst?

Chat of bel met een spiritueel medium of paragnost.

Introductiekorting: 11 gratis minuten

Verdubbel je chat en belminuten
65 coupons beschikbaar

Actie verloopt vanavond 23:59

Registreer nu
Dagen0
Uren6
Minuten5
Seconden2

Al een account op ParaVisie?


Wat betekent een tarotkaart?tarotkaarten leggen

Je kunt van te voren een vraag in gedachten nemen waar jij graag antwoord op wilt krijgen, maar je kunt ook het lot laten bepalen wat de kaartlegging jou te melden heeft. Hierdoor realiseer jij je wellicht in wat voor situatie jij zit en hoe jij dit een wending kunt geven, waardoor je lekkerder in het leven komt te staan. Vragen over je relatie, werk of anderszins kun je natuurlijk ook voorleggen.

De tarotkaarten staan immers ergens voor en door de informatie van de getrokken kaarten op de juiste wijze tot je te nemen, verkrijg je nieuwe inzichten en krijg je een heldere kijk op hoe jij momenteel in het leven staat. De online tarotkaarten laten zichzelf leggen en daardoor verschijnt er voor jou een uitkomst waar je mee aan de slag kunt gaan. Lees in de kaartleggen gids meer over de werking. 

 

 

Wat is het verschil tussen de grote Arcana kaarten en de kleine Arcana kaarten?

De 22 grote Arcana kaarten uit de tarot kaartenset hebben je veel te vertellen, want die bevatten over het algemeen meer boodschappen dan de 56 kleine Arcana kaarten. We bieden je hier een kort overzicht, zodat je een beetje een idee krijgt waar deze kaarten voor staan. We pakken twee kenmerken per kaart, maar iedere tarotkaart staat voor veel meer dan dit. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk welke boodschappen deze kaarten weergeven.

De grote Arcana

De term Grote Arcana wordt alleen gebruikt bij esoterische praktijken met tarotkaarten en bij de analyse van de symbolische betekenis. Lees hier meer over de Grote Arcana

0 – De Dwaas: onbevangen & nieuwsgierig
1 – De Magiër: energievol & wilskracht
2 –  De Hogepriesteres: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig
3 – De Keizerin: openstaan voor veranderingen & liefdevol
4 – De Keizer: perfectionistisch & objectief
5 – De Hierophant: zinvol willen leven & zelfingenomen
6 – De Geliefden: graag willen samenwerken & leven vanuit het hart
7 – De Strijdwagen: vastberaden & avontuurlijk
8 – Kracht: hartstochtig & sterk
9 – De Kluizenaar: introvert & wijs
10 – Rad van Fortuin: aanvaardt het lot & blijmoedig
11 – Gerechtigheid: objectief & eerlijk
12 – De Gehangene: openstaan voor verandering & rijp
13 – De Dood: transformatie & innerlijke wijsheid
14 – Gematigdheid: op zoek naar het binnenste & vredevol
15 – De Duivel: strijdvol & instinctief
16 – De Toren: zelfoverwinning & verlichting
17 – De Ster: onbekommerd & spiritueel
18 – De Maan: zelfkennis & intuïtief
19 – De Zon: zelfoverschatting & verzoeningsvol
20 – Het Oordeel: openstaan voor nieuwe kansen & bevrijding
21 – De Wereld: bewust van positie & plezier in het leven


II - Tarotkaart - De Hogepriesteres

Kernwoorden: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig

De Hogepriester geeft antwoorden over het onbekende en tegenstrijdigheden. Haar gezicht is gemaskerd en ze is bekleed met een transparante toga. Ze drijft met een teen, terwijl ze nauwelijks door de wateren van het onderbewuste stroomt. Haar hoofd is gekroond met negen gloeiende bollen die de negen planeten vertegenwoordigen. Ze beweegt tussen twee pijlers met mechanismen waarvan het doel onduidelijk is. De nachthemel achter haar wijst op zowel het poëtische mysterie van de maan en de logisch gestarte koepel van de hemelse lichamen. Ze leidt, ze draagt kennis uit; en ze kan gevaarlijk zijn. We moeten haar energie en wijsheid voorzichtig accepteren.

De boodschap van de hogepriesteres

De boodschap van de hogepriesteres gaat over jouw intuïtie en erkennen dat er verschillende manieren zijn om kennis te vergaren. De sterren en planeten van de nachthemel kunnen worden geanalyseerd en gerationaliseerd, dezelfde hemel inspireert ons op manieren die vreemd zijn voor ons gevoel van reden.


IX  -  Tarotkaart - De Kluizenaar

Kernwoorden: introvert & wijs

De kluizenaar is een mysterieuze oude man die langzaam loop op een smal pad. Hij draagt ​​een licht. Het licht vertegenwoordigt zijn gedachten en de kennis die hij heeft verworven.  Zijn rode riem verwijst op de passie die hem drijft in zijn zoektocht. Hij heeft veel kennis heeft van de wereld en een sterke wil. Echter is er nog veel wat in zijn hart onopgelost.

De boodschap van de kluizenaar

Het is tijd om je terug te trekken en te overwegen wat je weet, zorg ervoor dat jouw overtuigingen de leidraad van je eigen hart weerspiegelen. Nu moet je leren wie je bent en wat je gelooft. Alleen dan kun je jezelf vertrouwen zonder afhankelijk te zijn van de meningen van anderen.

 


XI - Tarotkaart - Gerechtigheid

Kernwoorden:  objectief & eerlijk

De verpersoonlijking van Justitie staat voor het verleden en de toekomst. De weegschalen vertegenwoordigen de karmische balans van het leven dat gehandhaafd moet worden. Het beeld van de zon ben jij, direct in het midden van jouw verleden en onze toekomst. Justitie is geblinddoekt; zij heeft geen macht om je te helpen of pijn te doen. Je hebt je eigen karma gemaakt. Wat je in het verleden hebt gedaan, zal je toekomst bepalen.

De boodschap van gerechtigheid

Het bericht van rechtvaardigheid is eenvoudig. Jij maakt je eigen toekomst door jouw acties. Je bent op een punt waar je je afvraagt ​​waarom er iets gebeurt. Kijk naar je acties in het verleden. Hoe hebben ze de huidige situatie gecreëerd? Dit is een tijd om verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven.

De kleine Arcana

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten van de tarot. Ze lijken veel op de de huidige 52 kaarten uit een kaartenspel. Traditioneel bestaat de tarot uit twee groepen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana wordt gevormd met de 22 'troeven' en de Kleine Arcana bestaat uit de volgende 4 kleuren, aangeduid als: 

  • staven
  • bekers
  • munten
  • zwaarden

Deze komen overeen overeen met klaveren, harten, ruiten en schoppen.

Diversiteit aan tarotkaart afbeeldingen

Aangezien er vele tarotkaarten te vinden zijn, ook tarotkaarten online, zul je op gevoel dienen af te gaan welke jou aanspreken. In de loop der tijd hebben verschillende kunstenaars invulling gegeven aan de opmaak van de afbeeldingen. Toch staat iedere kaart wel ergens specifiek voor, dus heel veel speling hadden ze hier ook niet in. Op de kaart De Zon dient immers wel een zon te staan en op De Toren een toren et cetera. Het gaat ook niet zozeer om hoe de afbeelding eruit ziet, want het draait om de boodschap die de bewuste online tarotkaart jou te melden heeft.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en lenormand kaarten?

Er zijn diverse soorten tarot kaartensets. Eén van de meest gebruikte is de Lenormand kaarten. Deze set bevat 36 kaarten, die door Mlle Lenormand aan het begin van de negentiende eeuw zijn ontworpen. De Lenormand kaarten bevatten duidelijk te interpreteren afbeeldingen die zeer gerichte boodschappen weergeven. Je hebt echter een legio aan sets, waaronder engelenkaarten ook zeer in trek zijn.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten?

De op de gelegde kaart afgebeelde engel laat je net als met een tarotkaart informatie over jezelf weten. Je moet je eigen gevoel volgen welke kaarten je het meeste aanspreken. Leer meer over engelenkaarten

Wij hebben tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormandkaarten uitgelicht voor je. Je kunt zelf de kaarten analyseren, maar je kunt ook een paragnost, medium, tarotist of kaartlegger raadplegen om dit voor je te doen.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Laat dan nu één van de online tarotkaarten deskundigen op onze hulplijn de tarotkaart voor je leggen.