Wat zijn tarotkaarten?

Een tarot kaartenset bestaat bevat 78 kaarten: 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine. Verwacht geen afbeeldingen als in een gewoon kaartspel, want de kaarten bevatten specifieke afbeeldingen die je iets te melden hebben. De symbolen op de tarotkaarten geven zaken weer die op jou van toepassing zijn op liefdes-, werk- en ander gebied. De legging van de online tarot kaarten levert nieuwe inzichten op waar jij wellicht niet eerder bij stil hebt gestaan.

tarotkaarten


Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 


Trek een tarot kaart

Elke zaterdag trekt een tarot kaartlegger van de ParaVisie paralijn tarotkaarten met een persoonlijke boodschap. Trek jouw spirituele kaart en laat je inspireren door de weekboodschappen. Volg de weekelijkse legging op Facebook

De kaart trekking voor week 28 (2018) is als volgt

Trek kaart 1

Trek kaart 2

Trek kaart 3

 


 

Kristallen bol

Kaart 1:  Kristallen bol - helderheid

Je wens om te groeien en je te ontwikkelen, is gehoord en het Universum wacht op verdere instructies van jou. Je denkt misschien dat je op dit moment weet wat je wilt, maar je weet niet zeker hoe je daarom moet vragen – of waar je precies om moet vragen.

Vergeet niet dat het Universum je geen duidelijke antwoord kan geven als jouw gedachten verward zijn. Deze kaart herinnert je eraan dat je je wensen kristalhelder moet kunnen omschrijven om ze ook uit te laten komen. Dat is e basis voor elke verwezenlijking.

Neem de tijd om goed na te denken over je verzoek. Nu komt de helderheid naar je toe en vraagt je: ‘Wat wil je écht?’

SPREUK

Ga met vertrouwen, liefde en helderheid

Op weg naar licht en duidelijkheid

De waarheid ligt in het antwoord

Waarbij de kristallen bol ook wordt gehoord.

ANDERE VERKLARINGEN

Wees je bewust van elk woord dat je uitspreekt en elke gedachte die je denkt. Concentreer je op het versterken van je eigen speciale talenten en interesses. Je zult binnenkort een duidelijk teken krijgen als antwoord op je vragen. Zorg dat je waakzaam bent.

OVER DE KRISTALLEN BOL

Kiristallen bollen zijn gebruikt in de waarzeggerij sinds dr. John Dee (1527-1608), koninklijk adviseur van Elizabeth 1, zijn kristallen bol gebruikte om haar te laten communiceren met de geesten. Zigeuners voorspellen de toekomst door in hun kristallen bol te kijken. Tegenwoordig worden kristallen bollen ook gebruikt om erop te focussen, zodat je je brein leeg kunt maken in voorbereiding op spirituele communicatie.


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 15 juli en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 20 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium


 

Voetsporen richting

Kaart 2: Voetsproren - richting

Je vraagt je af welke kant je op moet met je leven en je maakt je zorgen over je familie, je carrière of het doel in je leven. Dit is het antwoord: volg dat wat je dichter bij het goddelijke brengt.

Zoek dat wat echt je ziel voedt, want dat is de weg die je moet gaan. Maar zorg ervoor dat je goed begrijpt wat dat betekent. Het ego heeft een uitstekende manier om jou ‘word snel rijk’ – plannen te laten bedenken. De waarheid is altijd consequent en liefdevol.

Houd je aan de kennis van je ziel en concentreer je op de passie in je hart, je talenten en je interesses. Zo ga je in de goede richting.

SPREUK 
Moet ik hierheen, doe ik dat?
Kinderen? Kunst? Een dikke kat?
Ego, nee! Jij houdt je mond!
Goddelijke hulp leidt mij rond.


ANDERE VERKLARINGEN
Laat niemand je van de gekozen weg afbrengen. Je moet een belangrijke beslissing nemen. Kies altijd de weg van vrede en geluk. Kijk niet naar wat je niet hebt. Luister naar je innerlijke raad. Je bent op de goede weg.

OVER VOETSPOREN
Leden van de oude stammen wisten dat ze door de sporen van dieren naar water en voeding zouden worden geleid. In het oude Rome werd recht gesproken door mensen over een dunne lijn in het zand te lopen. Als ze naast de lijn stonden, weden ze schuldig bevonden en ter dood veroordeeld.


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 15 juli en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 20 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

Volg deze en andere leggingen elke dag op Facebook

 


Shagai

Kaart 3: SHAGAI – GEFRAGMENTEERD

Het ergste ligt achter je en je kunt diep ademhalen in de wetenschap dat je deze problemen nooit meer hoeft door te maken; deze gigantische onzekerheid die je het gevoel gaf dat alles waar je van hield je afgepakt werd en dat je het voor altijd kwijt was.

Het was absoluut niet gemakkelijk om de weinige krachten die je nog overhad te verzamelen, maar soms moeten we een moeilijke reis maken om de rustige haven aan de andere kant te bereiken.

Weet dus dat je nu veilig je verdriet de vrije loop kunt laten zodat de tranen je pijn kunnen verzachten. Je hart zal zich herstellen en zal binnenkort weer genezen zijn, net zoals je de verspreide Shagai beenderen verzamelt.

SPREUK 
ik ga niet terug; ik kijk vooruit.
Diep verdriet wapende mijn huid.
Nu rijs ik op en blijf rechtop staan:
Ik ben geheeld en kan alles aan.


ANDERE VERKLARINGEN
Er is een situatie geheeld. Het is tijd om de scherven op te vegen en door te gaan. Wentel je niet meer in je slachtofferrol. Kaat je niet leiden door je emoties. Concentreer je op een positief resultaat. Geef jezelf de tijd en de toestemming om te helen en te rouwen. Er wacht gelukt op je.

OVER DE SHAGAI
Shagai wordt nog steeds gebruikt in Mongolië evenals in Centraal-Azië waar het oorspronkelijk vandaan komt. Het verwijst naar een aantal kleine enkelbotjes van schapen, geiten en in sommige gevallen wolven die op de grond gegooid worden. Het patroon wordt dan geïnterpreteerd door iemand die hiervoor een speciale gave heeft. Op basis van de manier waarop de botjes vallen, kan hij spanningen binnen de stam oplossen, luisteren naar de geesten van de voorouders voor hulp bij gezondheidsproblemen en antwoorde onthullen op bepaalde vragen.


Vragen over de liefde, relaties, toekomst of werk? 

Registreer tot en met 15 juli en maak gebruik van de introductie korting

OP=OP nog 75 coupons beschikbaar

Chat of bel 20 minuten voor maar 10 euro

 

Start hier

 

Al een account op ParaVisie?

Chat met een medium

Bel een 0900 medium

Volg de weekelijkse legging op Facebook

Andere kaarten trekken? Bekijk ook de andere wekelijkse legging de pagina: kaartleggen.


Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie

Tarotkaarten laten leggen door tarotist

Zit jij met onbeantwoorde vragen? Tarotisten kunnen helpen en leggen voor jou persoonlijk de kaarten en geven direct uitleg bij de betekenis. Bij ParaVisie kun je contact opnemen met een tarotist via de chatlijn en de bellijn.

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

 

Aan de slag als spiritueel coach?

Bij ParaVisie zijn we voor de bel- en chatlijn opzoek naar nieuwe spirituele coaches. Ben jij spiritueel begaafd of ken jij iemand die spiritueel begaafd is? Meld je aan voor onze selectierondes: https://www.paravisie.nl/werken-bij-paravisie

 

Wat betekent een tarotkaart?tarotkaarten leggen

Je kunt van te voren een vraag in gedachten nemen waar jij graag antwoord op wilt krijgen, maar je kunt ook het lot laten bepalen wat de kaartlegging jou te melden heeft. Hierdoor realiseer jij je wellicht in wat voor situatie jij zit en hoe jij dit een wending kunt geven, waardoor je lekkerder in het leven komt te staan. Vragen over je relatie, werk of anderszins kun je natuurlijk ook voorleggen.

De tarotkaarten staan immers ergens voor en door de informatie van de getrokken kaarten op de juiste wijze tot je te nemen, verkrijg je nieuwe inzichten en krijg je een heldere kijk op hoe jij momenteel in het leven staat. De online tarotkaarten laten zichzelf leggen en daardoor verschijnt er voor jou een uitkomst waar je mee aan de slag kunt gaan. Lees in de kaartleggen gids meer over de werking. 

 

 

Wat is het verschil tussen de grote Arcana kaarten en de kleine Arcana kaarten?

De 22 grote Arcana kaarten uit de tarot kaartenset hebben je veel te vertellen, want die bevatten over het algemeen meer boodschappen dan de 56 kleine Arcana kaarten. We bieden je hier een kort overzicht, zodat je een beetje een idee krijgt waar deze kaarten voor staan. We pakken twee kenmerken per kaart, maar iedere tarotkaart staat voor veel meer dan dit. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk welke boodschappen deze kaarten weergeven.

De grote Arcana

De term Grote Arcana wordt alleen gebruikt bij esoterische praktijken met tarotkaarten en bij de analyse van de symbolische betekenis. Lees hier meer over de Grote Arcana

0 – De Dwaas: onbevangen & nieuwsgierig
1 – De Magiër: energievol & wilskracht
2 – De Hogepriesteres: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig
3 – De Keizerin: openstaan voor veranderingen & liefdevol
4 – De Keizer: perfectionistisch & objectief
5 – De Hierophant: zinvol willen leven & zelfingenomen
6 – De Geliefden: graag willen samenwerken & leven vanuit het hart
7 – De Strijdwagen: vastberaden & avontuurlijk
8 – Kracht: hartstochtig & sterk
9 – De Kluizenaar: introvert & wijs
10 – Rad van Fortuin: aanvaardt het lot & blijmoedig
11 – Gerechtigheid: objectief & eerlijk
12 – De Gehangene: openstaan voor verandering & rijp
13 – De Dood: transformatie & innerlijke wijsheid
14 – Gematigdheid: op zoek naar het binnenste & vredevol
15 – De Duivel: strijdvol & instinctief
16 – De Toren: zelfoverwinning & verlichting
17 – De Ster: onbekommerd & spiritueel
18 – De Maan: zelfkennis & intuïtief
19 – De Zon: zelfoverschatting & verzoeningsvol
20 – Het Oordeel: openstaan voor nieuwe kansen & bevrijding
21 – De Wereld: bewust van positie & plezier in het leven


II - Tarotkaart - De Hogepriesteres

Kernwoorden: vertrouwen op innerlijke stem & dromerig

De Hogepriester geeft antwoorden over het onbekende en tegenstrijdigheden. Haar gezicht is gemaskerd en ze is bekleed met een transparante toga. Ze drijft met een teen, terwijl ze nauwelijks door de wateren van het onderbewuste stroomt. Haar hoofd is gekroond met negen gloeiende bollen die de negen planeten vertegenwoordigen. Ze beweegt tussen twee pijlers met mechanismen waarvan het doel onduidelijk is. De nachthemel achter haar wijst op zowel het poëtische mysterie van de maan en de logisch gestarte koepel van de hemelse lichamen. Ze leidt, ze draagt kennis uit; en ze kan gevaarlijk zijn. We moeten haar energie en wijsheid voorzichtig accepteren.

De boodschap van de hogepriesteres

De boodschap van de hogepriesteres gaat over jouw intuïtie en erkennen dat er verschillende manieren zijn om kennis te vergaren. De sterren en planeten van de nachthemel kunnen worden geanalyseerd en gerationaliseerd, dezelfde hemel inspireert ons op manieren die vreemd zijn voor ons gevoel van reden.


IX  -  Tarotkaart - De Kluizenaar

Kernwoorden: introvert & wijs

De kluizenaar is een mysterieuze oude man die langzaam loop op een smal pad. Hij draagt ​​een licht. Het licht vertegenwoordigt zijn gedachten en de kennis die hij heeft verworven.  Zijn rode riem verwijst op de passie die hem drijft in zijn zoektocht. Hij heeft veel kennis heeft van de wereld en een sterke wil. Echter is er nog veel wat in zijn hart onopgelost.

De boodschap van de kluizenaar

Het is tijd om je terug te trekken en te overwegen wat je weet, zorg ervoor dat jouw overtuigingen de leidraad van je eigen hart weerspiegelen. Nu moet je leren wie je bent en wat je gelooft. Alleen dan kun je jezelf vertrouwen zonder afhankelijk te zijn van de meningen van anderen.

 


XI - Tarotkaart - Gerechtigheid

Kernwoorden:  objectief & eerlijk

De verpersoonlijking van Justitie staat voor het verleden en de toekomst. De weegschalen vertegenwoordigen de karmische balans van het leven dat gehandhaafd moet worden. Het beeld van de zon ben jij, direct in het midden van jouw verleden en onze toekomst. Justitie is geblinddoekt; zij heeft geen macht om je te helpen of pijn te doen. Je hebt je eigen karma gemaakt. Wat je in het verleden hebt gedaan, zal je toekomst bepalen.

De boodschap van gerechtigheid

Het bericht van rechtvaardigheid is eenvoudig. Jij maakt je eigen toekomst door jouw acties. Je bent op een punt waar je je afvraagt ​​waarom er iets gebeurt. Kijk naar je acties in het verleden. Hoe hebben ze de huidige situatie gecreëerd? Dit is een tijd om verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven.

De kleine Arcana

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten van de tarot. Ze lijken veel op de de huidige 52 kaarten uit een kaartenspel. Traditioneel bestaat de tarot uit twee groepen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana wordt gevormd met de 22 'troeven' en de Kleine Arcana bestaat uit de volgende 4 kleuren, aangeduid als: 

  • staven
  • bekers
  • munten
  • zwaarden

Deze komen overeen overeen met klaveren, harten, ruiten en schoppen.

Diversiteit aan tarotkaart afbeeldingen

Aangezien er vele tarotkaarten te vinden zijn, ook tarotkaarten online, zul je op gevoel dienen af te gaan welke jou aanspreken. In de loop der tijd hebben verschillende kunstenaars invulling gegeven aan de opmaak van de afbeeldingen. Toch staat iedere kaart wel ergens specifiek voor, dus heel veel speling hadden ze hier ook niet in. Op de kaart De Zon dient immers wel een zon te staan en op De Toren een toren et cetera. Het gaat ook niet zozeer om hoe de afbeelding eruit ziet, want het draait om de boodschap die de bewuste online tarotkaart jou te melden heeft.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en lenormand kaarten?

Er zijn diverse soorten tarot kaartensets. Eén van de meest gebruikte is de Lenormand kaarten. Deze set bevat 36 kaarten, die door Mlle Lenormand aan het begin van de negentiende eeuw zijn ontworpen. De Lenormand kaarten bevatten duidelijk te interpreteren afbeeldingen die zeer gerichte boodschappen weergeven. Je hebt echter een legio aan sets, waaronder engelenkaarten ook zeer in trek zijn.

Wat is het verschil tussen tarotkaarten en engelenkaarten?

De op de gelegde kaart afgebeelde engel laat je net als met een tarotkaart informatie over jezelf weten. Je moet je eigen gevoel volgen welke kaarten je het meeste aanspreken. Leer meer over engelenkaarten

Wij hebben tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormandkaarten uitgelicht voor je. Je kunt zelf de kaarten analyseren, maar je kunt ook een paragnost, medium, tarotist of kaartlegger raadplegen om dit voor je te doen.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Laat dan nu één van de online tarotkaarten deskundigen op onze hulplijn de tarotkaart voor je leggen.

Geselecteerde spirituele coaches

Claire

Online

HeldervoelendHelderwetend
Door mij te richten op jouw energie, beantwoord ik vragen die voor jou op dit moment belangrijk zijn...
Profiel bekijken
5 Reviews
 
Medium Jeffy

Online

HelderwetendHelderziende
------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken
26 Reviews
 
Shanna

Online

HelderziendeMedium
Hoog sensitiviteit, Reiki Master, coach. Ik geef informatie over relaties, innerlijk kind en karma. ...
Profiel bekijken
87 Reviews
 
Medium Hennie

Online

KaartleggerMedium
Ben er voor jullie om samen te kijken welke antwoorden er gegeven kunnen worden. Samen met de kaarte...
Profiel bekijken
31 Reviews
 
Carine

Online

HeldervoelendHelderwetend
20 jaar ervaring met alle levensvragen op het gebied van liefde, relaties, werken loopbaan.
Profiel bekijken
25 Reviews
 
Henny Bos

Online

RaadgeverSpiritueel coach
------- Boxnummer: 4242 ------- Ik luister met een hart en ben Fonosoof, hoor aan je stem waar je bl...
Profiel bekijken
1 Reviews
Bel me nu!
 
Madama

Online

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4215 ------- Bij mij krijg je inzicht en informatie over levensprocessen en keuze...
Profiel bekijken
5 Reviews
Bel me nu!
 
Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier

Online

HelderziendeMedium
------- Boxnummer: 4211 ------- Werkt vanaf de jaren 80-tig zelfstandig als Medium, helderziende voo...
Profiel bekijken
4 Reviews
Bel me nu!
 
Sandra

Online

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4229 ------- Heldervoelend, Helderwetend, pendelaar, legt Madame Lenormand kaarte...
Profiel bekijken
5 Reviews
Bel me nu!