Offline

1
credit/min

Madama

Offline

Levenservaring, inzicht en oplossingsgericht, coach, medium.
7 Reviews

Skills en methodes

BelcoachHealerKaartleggerOrakelkaartenMediumGeestenSjamaanParagnostHeldervoelend

Specialisme

Carrière & WerkLiefde & RelatieOverleden dierbaren

Achtergrond

Ik ben Madama en geef Inzicht en informatie in levensprocessen en keuzes in werk, liefde en relaties d.m.v. heldervoelende en helderziende waarneming, een verandering van perspectief.

Luister nu naar mijn podcast op Spotify

Ook consulten voor bedrijven.

Wat is mijn werkwijze?

Ik werk oa. via de kaarten van mijn orakelboek HEMELPOORTEN: waar sta je, wat is nodig voor verandering en wat is je bestemming? Ik geef helder inzicht in wat nodig is voor verandering van de situatie.

Daarnaast channel ik ook indien nodig met overledenen. Ik werk vanuit Sophia-Amor (Wijsheid-Liefde) om mensen weer in hun kracht te zetten. Als Indische leg ik verbindingen tussen oosterse en westerse spiritualiteit. Ik spreek ook vloeiend engels.

Welke vragen kun je mij stellen?

Je kunt mij alle vragen voorleggen groot of klein over de liefde, relaties, werk of toekomst. Hieronder som ik een paar onderwerpen op:

●  Levenskeuzes in relaties of werk

●  Vragen over focus en bestemming

●  Vragen over een overleden persoon

●  Heb je een burn-out of stress en wil je er aan werken?

●  Het verwerken van een verleden

 

Kunstenares en auteur van de HEMELPOORTEN kaarten

Naast mijn werk op de consultlijn van ParaVisie ben ik kunstenares en afgestudeerd aan de Rietveld Academie. Bekijk hieronder een interview met mij van een paar jaar geleden.

Mijn boeken:

●  Het orakelboek HEMELPOORTEN biedt 39 openingen tot wijsheid/liefde Sophia Amor . Het boek HEMELPOORTEN bestaat uit 39 afbeeldingen en gedichten. De energie van elk gedicht is samengevat in een afbeelding, en er is een werkboek met praktische opdrachten. uitg. Koppenhol ISBN 908508 042 8

●  Daarnaast ben ik ook auteur van IK Ben Maria Hoop, de kwetsbare kracht van dienstbaarheid in gelijkwaardigheid. Ik heb mijn vragen gechanneld met Maria over het scheppend bewustzijn in ieder mens.uitg Elikser ISBN 9789089542519

●  De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn, met 366 afbeeldingen van mijn schilderijen plus gedichten en de Ik BEN code. uitg. Madama Art

●  De TAO van het IK BEN, de stralende kracht van de zon in jezelf. Poetische taal en 26 afbeeldingen van schilderijen die je in contact brengen met een diepere laag in jezelf. uitg. Chicorei, ISBN 9789491748486

 

Ik hoop je snel te spreken op de spirituele lijn.

Liefs,

Madama

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

MEVH1/16/2020, 8:18 AM

Madama is een ontzettend lieve en betrokken vrouw die mij zeer deskundig heeft ondersteund in het verwerkingsproces na het overlijden van mijn moeder alsook in de periode daaraan voorafgaand. Ik heb hier veel kracht uit geput.

Marita9/13/2018, 12:59 PM

Ik voel dat je jezelf bent en contact hebt met het hogere. Ik voel me zo geinspireerd! ik voel overvloed van liefde niet normaal meer, ik bedoel in het dagelijks leven loop je soms tegen zoveel blokkades en deuren aan en nu is er zowaar een Hemelpoort die zomaar overvloedig stroomt met teksten die alleen een ingewijde kan schrijven, een ingewijde met levenservaring!

  • 1(current)