Gratis daghoroscoop

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De dagelijkse horoscoop leidt je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Ontvang de horoscoop elke ochtend om 6.00 in je mail en bereid je voor op de dag. Schrijf je in voor de dagelijkse horoscoopmail.


Klik op jouw sterrenbeeld

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Wat gaat het jaar je nog brengen?

Bekijk nu wat het jaar nog voor je in petto heeft in de jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

Bekijk nu wat dag je gaat brengen in de daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Bekijk nu welke goede en slechte eigenschappen je sterrenebeeld heeft in het sterrenbeeld overzicht

Welke gratis horoscopen heeft ParaVisie?

Bekijk nu welke gratis horoscopen wij voor je beschikbaar hebben in het gratis horoscopen overzicht


Daghoroscopen per sterrenbeeld uitgelicht

Hier lichten we kort enkele kenmerken per sterrenbeeld toe:

Sterrenbeeld Ram
21 maart - 20 april

Eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij je. Je leeft in het hier en nu. Dit leidt er soms toe dat je te laat op een afspraak verschijnt, omdat er iets anders op je pad kwam wat je ook interessant vond.

Je staat open voor nieuwe uitdagingen en gaat daar helemaal voor. Je bent openhartig en enthousiast en dat wordt door jouw omgeving zeer in je gewaardeerd.

Lees meer over sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld Stier
21 april - 20 mei

Je bent graag thuis en zorgt ervoor dat het er gezellig is met brandende kaarsen en lekker eten op tafel. Je vindt het leuk om vrienden te ontvangen en ze mee te laten delen in jouw huiselijke sfeer.

Je bent een harde werker en je verwacht dat ook van je collega’s. Je hebt soms moeite met veranderingen, maar weet je toch altijd weer aan te passen.

Lees meer over sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Tweelingen
21 mei - 21 juni

Je houdt ervan om de wereld rond te reizen en vindt het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Je verdiept je graag in de situatie van anderen en vindt het heerlijk om andere culturen te ervaren.

Maar je laat je daarentegen ook graag omringen door je familie en vrienden, omdat ze vertrouwd voor je zijn en weet wat je aan ze hebt.

Lees meer over sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld Kreeft
22 juni - 22 juli

Je hebt een hang naar vastigheid, omdat je je daar veilig bij voelt. Veranderingen zijn soms lastig voor je om mee om te gaan. Je zorgt goed voor dierbaren en geeft ze het gevoel dat je altijd voor hen klaar staat.

Je bent gekwetst door iemand, waarvan je dacht dat het een goede vriend was. Daarom kijk je bij een nieuwe ontmoeting nu vaak eerst de kat uit de boom.

Lees meer over sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld Leeuw
23 juli - 23 augustus

Jij Leeuw lijkt een geboren leider te zijn, net zoals de leeuw als koning gezien wordt in het dierenrijk. Maar de luiheid die jou soms parten speelt, kan jou in de weg staan om een leiderspositie in te nemen.

Eigenlijk ben je veel gevoeliger dan dat mensen denken dat je bent en dat vindt je weleens lastig. Soms wil je graag je ware gevoel aan iemand tonen.

Lees meer over sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeeld Maagd
24 augustus - 23 september

Je hecht er grote waarde aan om gezond te leven. Je bent perfectionistisch ingesteld, maar draaft daar af en toe in door. Je hebt oog voor detail en wil daardoor overal het beste uit halen.

Dat doe je zowel op werk- als privégebied. Wat een partner betreft ben je eveneens op zoek naar het hoogst haalbare, maar daar kom je geregeld bedrogen in uit.

Lees meer over sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeeld Weegschaal
24 september - 23 oktober

Je houdt van rust en van het onderhouden van sociale contacten. Dit lijkt tegenstrijdig te zijn, maar jij vaart er wel bij als beiden in balans zijn.

Een weegschaal laat zien wanneer iets in balans is en dat zoek jij ook constant op. Je wikt en weegt voordat je een beslissing neemt. Wanneer je die eenmaal neemt, is die dus weloverwogen!

Lees meer over sterrenbeeld Weegschaal

Sterrenbeeld Schorpioen
24 oktober - 22 november

Vriendschappen zijn van groot belang voor jou en daar steek je graag veel energie in. Maar je laat niet zomaar iemand toe in je leven, daar moet hij of zij wel iets voor doen: het winnen van jouw vertrouwen!

Je wilt niet graag gekwetst worden door een ander en daardoor wil jij eerst weten wat voor vlees jij in de kuip hebt, alvorens ermee in zee te gaan.

Lees meer over sterrenbeeld Schorpioen

Sterrenbeeld Boogschutter
23 november - 21 december

Je bent breed georiënteerd en interesseert je daardoor voor van alles en nog wat. Je wilt graag overal de hoed en de rand van weten, want in jouw ogen is kennis macht.

Doordat je over veel zaken mee kunt praten, ben je bij veel mensen een graag geziene gast. Jij deelt jouw enthousiasme met anderen en dat heeft een positief effect op je omgeving.

Lees meer over sterrenbeeld Boogschutter

Sterrenbeeld Steenbok
23 november - 21 december

Je zorgt er graag voor dat je de zaakjes goed voor elkaar hebt, zowel privé als op zakelijk vlak. Je werkt hard en besteedt heel bewust het geld dat jij verdient.

Je houdt er niet van om geld over de balk te gooien en zal niet snel een gokje wagen. Jij gaat liever voor zekerheid, wat dat geeft je rust. Eigenlijk ben je behoorlijk perfectionistisch.

Lees meer over sterrenbeeld Steenbok

Sterrenbeeld Waterman
21 januari - 19 februari

Jij vindt het fijn om creatief bezig te zijn, maar geeft jezelf daar lang niet altijd de tijd voor. En dat is jammer, want je bent behoorlijk artistiek.

Je bent recht door zee en jaagt soms iets te fanatiek jouw denkbeelden na, zonder ruimte te laten aan ideeën van anderen. Als je dat wel zou doen, gaat er wellicht een nog grotere wereld voor je open.

Lees meer over sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld Vissen
20 februari - 20 maart

Je kunt niet goed omgaan met kritiek, maar voelt je wel zeer gevleid als je een compliment ontvangt. Jij weet dit goed van jezelf en daarom ben jij je ervan bewust iemand anders ook geregeld een compliment te geven als het verdiend is. Je bent graag behulpzaam voor anderen en vergeet daarbij af en toe om goed voor jezelf te zorgen.

Lees meer over sterrenbeeld Vissen

Wat is een horoscoop?

Wat is een horoscoop en hoe wordt het bepaald? Volgens Wikipedia is een horoscoop is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op aarde op een welbepaald moment. Lees op Wikipedia meer over de kracht van horoscopen.