Online helderziende

Een helderziende is een heldervoelend, helderhorend of helderwetend persoon. Door middel van kaarten of gidsen uit het hiernamaals pikt hij of zij beelden en energieën op waar informatie uit komt.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Samantha

Online

✨ Coach en healer met een open mind, en een open hart. ✨
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
42 Reviews
meer...
Elsa

Online

Je kunt meer aan dan je denkt, en ik help je graag daarbij!
DroomverklaringFamilie & VriendenHuisdieren
108 Reviews
meer...
Xandra

Online

Gespecialiseerd Relatie Medium
Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
1608 Reviews
meer...
Patricia

Online

Tweelingziel Expert/ Coach op het gebied van liefde
Familie & VriendenLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden
366 Reviews
meer...
Jasmijn

Online

Niets is toeval, alles gebeurt met een reden♡
Familie & VriendenHuisdierenLiefde & Relatie
894 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Tess

Online

Vreemde vragen bestaan niet.💖🤗. Liefs Tess🦋
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
15 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Vi

Online

Droomverklaring, Tekens, Relatie, Gezinsdynamiek,Trauma
DroomverklaringFamilie & VriendenLiefde & Relatie
24 Reviews
meer...
Judith

Online

Heling, kracht, weer opstaan en verder op het juiste pad
Liefde & RelatieToekomstVorig leven & Reïncarnatie
785 Reviews
meer...
Amrendra

Online

Zeer ervaren en neem graag tijd voor een uitgebreide reading
Carrière & WerkLiefde & RelatieVorig leven & Reïncarnatie
936 Reviews
meer...

Online helderzienden, een starterssgids

Door ParaVisie.nl©

Vrijwel iedere helderziende kan – net als een medium – contact leggen met geesten en overledenen.

Door beelden die ze doorkrijgen van één van hun begeleiders (zoals een engel of gids) zijn ze in staat deze beelden te interpreteren, zodat ze boodschappen door kunnen geven aan jou. Dit kan een boodschap van een overleden dierbare zijn, maar het kan ook het geval zijn dat helderzienden energieën oppikken van een energie die om jou heen hangt waar je wellicht last van hebt. 

Volgens Wikipedia heeft een helderziende het vermogen dat iemand zou bezitten om op buitenzintuiglijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen.

1. Welke vragen kan ik een live helderziende stellen?

Hieronder geven we enkele voorbeeldvragen die je helderziende kan stellen:

Vragen over carriere en studie

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Welke studie past het beste bij mij?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?

Vragen over relatie en liefde

 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Hoe verbeter ik de relatie met mezelf?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Ik zit gevangen in een narcistische relatie. Hoe kan ik mij hieruit losmaken?

Vragen over zelfontwikkeling en persoonlijke coaching

 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuilen?
 • Hoe werkt de wet van aantrekking?
 • Ga ik verhuizen?
 • Ik kan niet met mijn gevoeligheid omgaan. Wat kan ik doen?
 • Ik heb het gevoel dat ik in een transformatieproces zit. Kan ik hier inzicht in krijgen?

Kind gerelateerde vragen

 • Mijn kind ziet dingen die ik niet zie. Is dat fantasie of reëel?
 • Mijn kind is hoog gevoelig. Hoe moet ik hiermee omgaan?

2. Kan een helderziende concreet mijn toekomst voorspellen?

Nee, eigenlijk is een online helderziende iemand die vele facetten beheerst om jou terdege bij te staan. Ze kunnen dingen aanvoelen die jou in de toekomst te wachten staat, maar ze zullen daar meestal geen expliciete uitspraken over doen. Ze kunnen wel aangeven dat ze iets aanvoelen waar je rekening mee kunt houden.

Door hun heldervoelendheid kunnen helderzienden adviezen geven over de toekomst. Of ze kunnen een energie oppikken die aangeeft dat je wellicht een nieuwe liefde tegen het lijf loopt of dat je een mooie baan aangeboden krijgt.

3. Wanneer ik chatten of bellen met consulenten op de helderziende lijn?

Je kan op elk moment van de dag de consulenten op helderziende lijn bereiken. Alleen zijn niet alle helderziende op elk moment van de aanwezig. Sommige specialisten werken overdag en andere helderziende geven de voorkeur aan de avond. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken met jouw favoriete paranormaal begaafde medium. 

3.1. Hoe kom ik in contact met gratis online helderziende?

Op ParaVisie kom je gemakkelijk in contact met online helderziende. De meeste spiritueel begaafde werken vanuit huis of spirituele locatie en kunnen jou via chat of telefonisch te woord staan. Leer hier meer over hoe je gratis kan registreren om te chatten of te bellen met een online helderziende.

4. Kan ik een helderziende bellen?

Wil je liever bellen dan chatten? Bel met een helderziende van ParaVisie magazine. Een helderziende bellen is heel eenvoudig. Je kunt tegenwoordig ook via credits bellen. Maar de 0900-nummers zijn ook nog steeds beschikbaar. In Nederland en Belgie zijn de adviseurs beschikbaar via:

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België:  0907-07385 (€1,50  p/m)

Ga voor het complete overzicht van de bel consulenten naar de pagina: helderziende bellen

5. Wat maakt een helderziende erkend of goed?

Een helderziende is helaas niet altijd goed of betrouwbaar. Het duurt vaak jaren voordat een paranormaal begaafd persoon erkend wordt door de spirituele gemeenschap. Helaas is niet elke helderziende puur en goed. Dat betekent dat ze toekomsten gaan voorspellen over bijvoorbeeld medische zaken.  Op ParaVisie werken we met ervaren personen die hun sporen hebben verdient en betrouwbaar zijn in hun uitingen. 

6. Op zoek naar jouw maandhoroscoop of daghoroscoop?

Op ParaVisie kun je ook jouw jaarhoroscoop, maandhoroscoop of daghoroscoop lezen. Elke dag publiceren wij een nieuwe daghorscoop zodat jij de dag goed voorbereid begint. Je kunt natuurlijk onze helderzienden vragen om een toelichting op jouw horoscoop. Bekijk op deze pagina het overzicht van alle daghoroscopen.

7. In contact komen met consulenten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht?

Op ParaVisie kun je in contact komen met lokale paranormale begaafde. Het hoofdkantoor van ParaVisie zit in hoofdstad, Amsterdam. Maar de meeste helderziende plegen consult van huis in Rotterdam, Den Haag of Utrecht. 

Helderziende in Den Haag

In Den Haag kun je ook in contact komen met onze consulenten. Door middel van onze bel en chatmogelijkheden hoef je zelfs de deur niet uit. Je kunt op deze website niet op locatie filteren dus je zult zelf tijdens een gesprek moeten checken uit welke stad de persoon komt. 

Helderziende in Amsterdam

In Amsterdam is het ook mogelijk om te praten met een helderziende. Het is soms toch prettig als de persoon die jij advies geeft uit de zelfde regio en stad komt. Soms kan een helervoelende toch beter in contact komen met jou als je dezelfde taal of dialect spreekt. 

Op zoek naar helderzienden in Amsterdam? Op ParaVisie vind je vele helderzienden en paragnosten uit de hoofdstad. Mokum heeft vele spirituele adressen. Op ParaVisie hoef je gelukkig de deur niet uit en kan je direct chatten of bellen met een paragnost in Amsterdam.

Ben je opzoek naar helderzienden uit Den Haag, Utrecht of Rotterdam? Geen probleem. Op ParaVisie tref je ook vele online helderziende uit andere steden van Nederland. Hieronder sommen we ze voor je op. 

Helderziende in Rotterdam
Helderziende in Utrecht
Helderziende in Den Haag
Medium in Haarlem
Medium in Breda
Medium in Venlo

8. Wat is het verschil tussen een helderziende en een paragnost?

Het verschil tussen een helderziende en paragnost is minimaal. De woorden helder en zien lijken aan te geven dat een helderziende alles heel duidelijk doorkrijgt. Maar dat is meestal juist niet het geval. De boodschappen die helderzienden doorkrijgen lijken vaak onsamenhangend te zijn en beelden die doorkomen zijn vaak wazig.

De paranormale gaven van de helderziende zorgen ervoor dat hij of zij de mogelijkheid heeft om deze informatie om te zetten naar boodschappen waar jij je in herkent en waar jij iets aan hebt. Helderzienden moeten het dus hebben van hun paranormale gaven, die ervoor zorgen dat zij jou bij kunnen staan. Leer in deze gids meer: wat is een paragnost?

9. Wat is het verschil tussen een medium en een heldervoelend persoon?

Een medium kan helderziend zijn maar een helderziende heeft niet altijd dezelfde gaven als een medium. De energie die om jou als persoon heen hangt, is iets waar een helderziende mee aan de slag gaat. In samenwerking met hun gids kunnen helderzienden deze energie ‘vertalen’ in omschrijvingen die jij zult herkennen.

Aan de hand hiervan kun jij bepaalde stappen nemen of juist laten. Jij kunt kampen met emoties waar je je geen raad mee weet en daar kan een helderziende op anticiperen. Ook kunnen helderzienden je adviezen geven hoe jij anders in het leven kunt gaan staan. Een helderziende zal je positief enthousiasmeren om je leven een andere richting te geven, zodat jij nieuwe mogelijkheden gaat inzien voor jezelf. Lees hier meer: wat is een medium?

10. Helderzienden en hun boodschappen

Maar naast dat informatie van buitenaf bij een helderziende binnenkomt, is het ook mogelijk dat helderzienden boodschappen doorkrijgen vanuit hun innerlijke vermogen. Zijn of haar intuïtie zorgt ervoor dat er informatie binnenkomt, die specifiek gericht is op jou als persoon. Ook beelden kunnen helderzienden van binnenuit doorkrijgen.

Dat kan zijn in de vorm van symbolen en dan ligt het aan de kundigheid van de helderziende hoe hij of zij deze informatie interpreteert en aan jou laat weten. Die beelden kunnen lijken op bioscoopbeelden, maar kunnen ook alleen kleuren, vormen of lichtverschijnselen zijn. Eigenlijk kunnen de boodschappen op allerlei manieren bij een helderziende binnenkomen en ligt het aan zijn of haar ervaring hoe ermee om wordt gegaan.

Wil jij meer weten over jouw verleden, een overleden dierbare, je bewustzijnstoestand of wat jou mogelijk belemmert om een andere richting aan jouw levensweg te geven? Raadpleeg dan één van de online helderzienden op onze spirituele hulplijn.