Wat is een waarzegger?

Een live waarzegger kan energieën oppikken over je en daaruit informatie halen die op jou van toepassing is. Dus vergeet de glazen bol en bekijk de (online) waarzegger anno nu als een raadgever die jou terzijde staat. Introductie korting -> Chat of bel nu 17 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Saul
Saul

Bezet

Business coachLife coachSpiritueel coach

------- Boxnummer: 4261 ------- Dankzij mijn expertise binnen de parapsychologie kan ik mensen doelg...
Profiel bekijken

Marianne
Marianne

Offline

KaartleggerMediumSpirituele hulplijn

Al ruim tien jaar werk ik als medium, tweelingzielconnector, transformatiecoach en healer.
Profiel bekijken

Ellen
Ellen

Offline

HeldervoelendHelderziendeKaartlegger

------- Boxnummer: 4238 ------- Tarot, Droomanalyse, Coaching - Wet van Aantrekkingskracht, Hypnose,...
Profiel bekijken

An Nijland
An Nijland

Offline

MediumSpiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4251 ------- Ik leg contact met de spirituele wereld en mag ik een boodschapper ...
Profiel bekijken

Medium Henny
HelderziendeMediumParagnosten

------- Boxnummer: 4207 ------- Ben helderziend, wetend, sprekend, voelend en Sjamaan.Beantwoord vra...
Profiel bekijken

Marianne Meijer
Lichaam coachMediumMental coach

------- Boxnummer: 4202 ------- Mij kun je vragen over werk, relatie, kinderen, woonsituatie, verhui...
Profiel bekijken

Joke
Joke

Offline

MediumSpiritueel coachSpirituele hulplijn

Contact met overleden dierbaren. Begeleiding bij levensvragen: werk, financiën, liefde, gezondheid.
Profiel bekijken

Roos
Roos

Offline

MediumSpirituele hulplijn

Door middel van mijn heldervoelend-/ en helderziendheid geef ik je de inzicht die je nodig hebt
Profiel bekijken

Medium Evelyn
Foto readingHealerKaartlegger

------- Boxnummer: 4245 ------- Trancemedium en HSP aangelegd. Ik werk met de Engelen-, Lenormand- e...
Profiel bekijken

waarzegster online chatten geen glazen bol

Waarzeggers: geen glazen bol

Mediums, paragnosten, tarotisten, helderzienden en dergelijke worden vaak gezien als waarzeggers. Daar valt in zoverre iets voor te zeggen, dat deze mensen in staat zijn boodschappen aan jou door te geven waar jij iets aan hebt. Van een waarzegger, zoals een waarzegger online, kun je verwachten dat hij of zij aan kan voelen waar jij op spaak loopt in jouw bestaan en wat jij in de toekomst kunt veranderen om aangenamer in het leven te staan.

Dus zonder gebruik te maken van een glazen bol, maar puur door zich te focussen op de energieën die in verbinding staan met jou. Overigens zijn er nog wel sommige waarzeggers die af en toe een glazen bol gebruiken als hulpmiddel om de gewenste informatie uit op te halen. Maar lang niet iedere waarzegger heeft dit dus nodig.

 

chatten met waarzegsters

Introductie korting -> Chat of bel vele minuten gratis

Gratis waarzegger raadplegen? Op ParaVisie krijg je vele gratis bel of chat minuten bij registratie. Meld je nu aan op de website en start jouw consult met een waarzegger. Bekijk hier de introductie aanbieding.

Paragnosten of helderziende kunnen jouw vragen ook beantwoorden. Meer leren? Bekijk nu de paragnosten- of live helderziende gids. 

Gedegen lifedes waarzegger of waarzegster

Vaak herken jij je in kenmerken die een waarzegger aandraagt en daarom kun je deze dus omschrijven als iemand die de waarheid tegen je zegt: een waar(heid)zegger. Waarzeggers maken, evenals bijvoorbeeld paragnosten, vaak gebruik van hulpmiddelen om tot een verantwoord advies te komen.

Zo zijn er waarzeggers online die tarotkaarten gebruiken om de liefde te voorspellen. Zij leggen de kaart en kunnen aan de hand van de uitkomst hiervan tegen jou vertellen wat jouw specifieke kenmerken zijn, maar ook je kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor word jij je bewust van hoe jij in het leven staat en wat jij er aan kunt doen om hier een andere richting aan te geven. Ook numerologie, edelstenen, pendels en dergelijke worden geregeld door online waarzeggers gebruikt om tot een gedegen advies te komen.

Amsterdam Waarzegger in Amsterdam?

Op zoek naar een waarzegger in Amsterdam? Op ParaVisie vind je vele waarzeggers, mediums en paragnosten uit de hoofdstad. Mokum heeft vele spirituele adressen. Op ParaVisie hoef je gelukkig de deur niet uit en kan je direct chatten of bellen met een waarzegger of paragnost uit Amsterdam.

Ben je opzoek naar een waarzegger of helderziende uit Den Haag, Utrecht of Rotterdam? Geen probleem. Op ParaVisie tref je ook vele online waarzegger uit andere steden van Nederland. Hieronder sommen we ze voor je op. 

Een nieuwe richting met behulp van een online waarzegger

De online waarzegger kan jou bijstaan als een soort coach. Doordat de waarzegger veel aanvoelt over jou als persoon, kan hij of zij zaken aangeven waar jij zelf niet eerder bij stil hebt gestaan. Dit kan iets betreffen dat in jouw verleden heeft gespeeld, zelfs in jouw kindertijd.

Een bepaalde gebeurtenis kan zo ingrijpend zijn geweest dat het nog steeds enorm veel impact op jou heeft, zonder dat je je er zelf bewust van bent. Samen met jou kan een waarzegger op zoek gaan naar datgene wat jou kan helpen om lekkerder in het leven te komen staan. Zaken uit je verleden loslaten, is hier zeer belangrijk bij. Dus doordat de waarzegger je iets laat inzien wat bij jou van invloed op je leven is, kun jij je bestaan een nieuwe richting geven.

teugels in eigen handen Teugels in handen in de liefde of relatie

Een waarzegger heeft dus vaak inzicht in jouw liefdes verleden en heden. Maar veel mensen willen juist graag iets weten over wat er in de toekomst staat te gebeuren. Een waarzegger kan zaken aanvoelen over jouw toekomst, maar daarbij dien je altijd voor ogen te houden dat jij altijd zelf verantwoordelijk blijft voor wat er in de toekomst gebeurt.

Waarzeggers kunnen je wel een bepaalde richting uit wijzen en je van adviezen voorzien, maar kunnen de toekomst nooit voor de volle honderd procent voorspellen. Dus wanneer een van onze online waarzeggers een specifieke voorspelling doet tegen je, dan nog heb jij zelf de teugels in handen voor het verloop van je toekomst. En daarnaast zijn er dus nog vele aspecten die plaatsvinden, die eveneens van invloed op je toekomst zijn.