Online waarzegger

Een online waarzegger kan jouw energieën oppikken en daaruit relevante informatie halen. Dus vergeet de glazen bol en zie de hedendaagse waarzeggers als raadgevers die jou bijstaan.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Nieuwe coach
Annette

Online

Graag maak ik contact met het hogere energieveld voor jou.
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
11 Reviews
meer...
Xandra

Online

Gespecialiseerd Relatie Medium
Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
1609 Reviews
meer...
Patricia

Online

Tweelingziel Expert/ Coach op het gebied van liefde
Familie & VriendenLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden
366 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Tess

Online

Vreemde vragen bestaan niet.💖🤗. Liefs Tess🦋
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
15 Reviews
meer...
Jane

Online

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1186 Reviews
meer...
Amrendra

Online

Zeer ervaren en neem graag tijd voor een uitgebreide reading
Carrière & WerkLiefde & RelatieVorig leven & Reïncarnatie
936 Reviews
meer...
Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
1754 Reviews
meer...
Brian

Online

Je engelen wachten met een antwoord.
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
181 Reviews
meer...
Marina

Online

Samen met jou kijken naar inzichten op jouw levenspad...
Carrière & WerkLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
379 Reviews
meer...

Waarzeggers, een beginnersgids

Door ParaVisie.nl©

Wanneer er over een waarzegger of waarzegster wordt gesproken, komt er al snel een afbeelding in gedachten bij van een persoon achter een glazen bol die vertelt wat er in jouw toekomst gebeurt. Deze zit vaak in films op een kermis of in een achteraf zaaltje.

De waarzegger in kwestie houdt dan de handen boven een glazen bol en ziet daar dingen in die er in jouw leven gaan gebeuren.

Het draait er meestal om dat een waarzegger energieën aanvoelt die met jouw leven te maken hebben.

Letterlijk vertellen wat jou voor onheil te wachten staat, zal een zichzelf respecterende paragnost of medium niet snel doen. Zij stellen zich meer op als een soort van raadgever, door te vertellen waar je wellicht rekening mee dient te houden in de toekomst om beter in het leven te kunnen staan. 

1. Kan een waarzegger de toekomst voorspellen?

Waarzeggen draait dus ook om inzicht te krijgen in jouw verleden en heden. Toch komen de meeste mensen naar een ‘ouderwetse’ waarzegger om iets over de toekomst te horen. Maar aangezien jij altijd zelf verantwoordelijk blijft voor jouw eigen toekomst, kan een waarzegger eigenlijk niet meer doen dan jou zaken in laten zien waar je wellicht aan kunt werken.

Ze geven je dus advies en kunnen je een bepaalde richting uit laten gaan, waar je zelf niet eerder bij stil hebt gestaan. Maar ze kunnen dus niet alles voorspellen wat er in jouw leven gaat gebeuren. Dat zou ook niet goed zijn, want dan zou jij jouw leven daarop aan gaan passen en dat is niet oké.

Lees meer over toekomst laten voorspellen.

2. Hebben waarzeggers een glazen bol?

Nee, de online waarzeggers bij ParaVisie gebruiken geen glazen bol. Van een waarzegger, zoals een waarzegger online, kun je verwachten dat hij of zij kan aanvoelen waar jij op spaak loopt in jouw bestaan en wat jij in de toekomst kunt veranderen om aangenamer in het leven te staan.

Dus helderziende waarzeggers werken zonder een glazen bol, maar focussen puur op de energieën die in verbinding staan met jou. Overigens zijn er nog wel sommige waarzeggers die af en toe een glazen bol gebruiken als hulpmiddel om de gewenste informatie uit op te halen. Maar op ParaVisie.nl is dit niet aan de orde.

3. Welke vragen kan ik een online waarzegger stellen?

Wat is de werkwijze van een toekomst voorspeller/waarzegger?

De online waarzegger kan jou bijstaan als een soort coach. Doordat de waarzegger veel aanvoelt over jou als persoon, kan hij of zij zaken aangeven waar jij zelf niet eerder bij stil hebt gestaan. Dit kan iets betreffen dat in jouw verleden heeft gespeeld, zelfs in jouw kindertijd.

Een bepaalde gebeurtenis kan zo ingrijpend zijn geweest dat het nog steeds enorm veel impact op jou heeft, zonder dat je je er zelf bewust van bent. Samen met jou kan een waarzegger op zoek gaan naar datgene wat jou kan helpen om lekkerder in het leven te komen staan. Zaken uit je verleden loslaten, is hier zeer belangrijk bij. Dus doordat de waarzegger je iets laat inzien wat bij jou van invloed op je leven is, kun jij je bestaan een nieuwe richting geven.

Voorbeeldvragen die je waarzegger kan stellen:

Hoe verloopt mijn liefdesleven ?

Krijg ik nog werk ?

Komt er nog een partner in mijn leven ?

&Ga ik er financieel er op vooruit ? 

&Verander ik nog van werk ?

Komt de relatie nog  goed ?

4. Kennismaken met een online waarzegger?

Gratis waarzegger raadplegen? Op ParaVisie krijg je vele gratis bel of chat minuten bij registratie. Meld je nu aan op de website en start jouw consult met een waarzegger. Bekijk hier de introductie aanbieding.

5. Welke spirituele coaches kunnen waarzeggen?

Waarzeggen, ofwel raadgeven, wordt gedaan door allerlei specialisten als tarotisten, paragnosten, mediums et cetera. Zij geven boodschappen aan jou door die ze bij jou aanvoelen. Dit kan ook heel goed online via een chatgesprek, aangezien het draait om het oppikken van energieën en het ‘vertalen’ in boodschappen waar jij iets aan hebt. Meestal wordt er aangevoeld waar jij in jouw leven tegenaan loopt en waardoor jij geblokkeerd wordt om prettiger in het leven te staan. De enkeling die de glazen bol nog wel gebruikt, heeft dit object meestal als hulpmiddel om zich te kunnen focussen op jouw energie.

Lees meer en bekijk online helderziende coaches.

6. Waarzegster in Amsterdam of Rotterdam?

Op zoek naar een waarzegger in Amsterdam of Rotterdam? Op ParaVisie vind je vele waarzeggers, mediums en paragnosten uit de hoofdstad. Mokum heeft vele spirituele adressen. Op ParaVisie hoef je gelukkig de deur niet uit en kan je direct chatten of bellen met een waarzegger uit Amsterdam.

Ben je opzoek naar een waarzegger of helderziende uit Den Haag, Utrecht of Rotterdam? Geen probleem. Op ParaVisie tref je ook vele online waarzegger uit andere steden van Nederland. Hieronder sommen we ze voor je op. 

Waarzegsters in Rotterdam
Medium in Utrecht
Medium in Den Haag
Medium in Haarlem
Medium in Breda
Medium in Venlo

7. Wil je liever telefonisch contact met een waarzegger?

Soms is het prettiger om telefonisch contact te hebben met een online waarzegger. Bij ParaVisie kun je chatten en telefonisch contact hebben met de waarzegger hulplijn. Dat kan zowel via een creditslijn of 0900-lijn. Ga naar de link en bekijk hoe jij jouw toekomst kan laten voorspellen: waarzegger bellen.

8. Bestaan er waarzeggers voor liefdes en relaties?

Een waarzegger heeft dus vaak inzicht in jouw liefdes verleden en heden. Maar veel mensen willen juist graag iets weten over wat er in de toekomst staat te gebeuren. Een waarzegger kan zaken aanvoelen over jouw toekomst, maar daarbij dien je altijd voor ogen te houden dat jij altijd zelf verantwoordelijk blijft voor wat er in de toekomst gebeurt.

Waarzeggers kunnen je wel een bepaalde richting uit wijzen en je van adviezen voorzien, maar kunnen de toekomst nooit voor de volle honderd procent voorspellen. Dus wanneer een van onze online waarzeggers een specifieke voorspelling doet tegen je, dan nog heb jij zelf de teugels in handen voor het verloop van je toekomst. En daarnaast zijn er dus nog vele aspecten die plaatsvinden, die eveneens van invloed op je toekomst zijn.