Wat is een waarzegger?

Al sinds mensenheugenis wordt er aan waarzeggerij gedaan. Veel mensen hebben bij een waarzegger of waarzegster het beeld voor ogen dat het iemand is die in een halfschemerige tent op een kermis achter een glazen bol zit. De handen worden boven de glazen bol gehouden en dan komt er informatie binnen bij de waarzegger. Dat is natuurlijk niet wat een waarzegger in werkelijkheid doet. Hij of zij kan energieën oppikken over je en daaruit informatie halen die op jou van toepassing is. Dus vergeet de glazen bol en bekijk de (online) waarzegger anno nu als een raadgever die jou terzijde staat.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Kies chat- of belconsulent
Stap 3Start gratis proefgesprek

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Medium Hennie
KaartleggerMediumSpirituele hulplijn

Via Lenormand kaarten krijg ik antwoorden vanuit de kosmos over de liefde, werk en financiën.
Profiel bekijken

Medium Merlyn
HelderziendeMediumParagnosten

Ik geef je inzichten in liefde, werk en privé. Automatische schrift van gidsen en engelen.
Profiel bekijken

Mascha
Mascha

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4231 ------- Alles waar je ogen van sprankelen moet je doen. Intuïtief-medium, Sp...
Profiel bekijken

Madama
Madama

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

------- Boxnummer: 4215 ------- Bij mij krijg je inzicht en informatie over levensprocessen en keuze...
Profiel bekijken

Paragnost Ellen
heldervoelendHelderziendeKaartlegger

------- Boxnummer: 4238 ------- Tarot, Droomanalyse, Coaching - Wet van Aantrekkingskracht, Hypnose,...
Profiel bekijken

Ariëtte Loeffen
HealerHelderziendeMental coach

------- Boxnummer: 4214 ------- spiritueel coach voor volwassenen, jongeren en kinderen. Heldervoele...
Profiel bekijken

Helen
Helen

Bezet

HelderziendeKaartleggerLichaam coach

------- Boxnummer: 4218 ------- Medium, healer, (ook op afstand), spiritueel life coach kan je verde...
Profiel bekijken

Selina
Selina

Bezet

HelderziendeKaartleggerSpirituele hulplijn

Tarot leggen. Sterk energie aanvoelen. Helderwetend heldervoelend. Contact met gidsen .
Profiel bekijken

 

waarzegster online chatten geen glazen bol

Waarzeggers: geen glazen bol

Mediums, paragnosten, tarotisten, helderzienden en dergelijke worden vaak gezien als waarzeggers. Daar valt in zoverre iets voor te zeggen, dat deze mensen in staat zijn boodschappen aan jou door te geven waar jij iets aan hebt. Van een waarzegger, zoals een waarzegger online, kun je verwachten dat hij of zij aan kan voelen waar jij op spaak loopt in jouw bestaan en wat jij in de toekomst kunt veranderen om aangenamer in het leven te staan. Dus zonder gebruik te maken van een glazen bol, maar puur door zich te focussen op de energieën die in verbinding staan met jou. Overigens zijn er nog wel sommige waarzeggers die af en toe een glazen bol gebruiken als hulpmiddel om de gewenste informatie uit op te halen. Maar lang niet iedere waarzegger heeft dit dus nodig.

 

 

chatten met waarzegsters

Chat of bel 3 minuten gratis met een waarzegger

Gratis chatten met een waarzegger? Op ParaVisie krijg je drie gratis bel of chat minuten bij registratie. Meld je nu aan op de website en start jouw consult met een waarzegger. Paragnosten of helderziende kunnen jouw vragen ook beantwoorden. Meer leren? Bekijk nu de paragnosten- of helderziende gids. 

 

Gedegen advies van waarzegger of waarzegster

Vaak herken jij je in kenmerken die een waarzegger aandraagt en daarom kun je deze dus omschrijven als iemand die de waarheid tegen je zegt: een waar(heid)zegger. Waarzeggers maken, evenals bijvoorbeeld paragnosten, vaak gebruik van hulpmiddelen om tot een verantwoord advies te komen. Zo zijn er waarzeggers online die tarotkaarten gebruiken. Zij leggen de kaart en kunnen aan de hand van de uitkomst hiervan tegen jou vertellen wat jouw specifieke kenmerken zijn, maar ook je kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor word jij je bewust van hoe jij in het leven staat en wat jij er aan kunt doen om hier een andere richting aan te geven. Ook numerologie, edelstenen, pendels en dergelijke worden geregeld door online waarzeggers gebruikt om tot een gedegen advies te komen.

 

Een nieuwe richting met behulp van een waarzegger

De online waarzegger kan jou bijstaan als een soort coach. Doordat de waarzegger veel aanvoelt over jou als persoon, kan hij of zij zaken aangeven waar jij zelf niet eerder bij stil hebt gestaan. Dit kan iets betreffen dat in jouw verleden heeft gespeeld, zelfs in jouw kindertijd. Een bepaalde gebeurtenis kan zo ingrijpend zijn geweest dat het nog steeds enorm veel impact op jou heeft, zonder dat je je er zelf bewust van bent. Samen met jou kan een waarzegger op zoek gaan naar datgene wat jou kan helpen om lekkerder in het leven te komen staan. Zaken uit je verleden loslaten, is hier zeer belangrijk bij. Dus doordat de waarzegger je iets laat inzien wat bij jou van invloed op je leven is, kun jij je bestaan een nieuwe richting geven.

 

 

teugels in eigen handen Teugels in handen

Een waarzegger heeft dus vaak inzicht in jouw verleden en heden. Maar veel mensen willen juist graag iets weten over wat er in de toekomst staat te gebeuren. Een waarzegger kan zaken aanvoelen over jouw toekomst, maar daarbij dien je altijd voor ogen te houden dat jij altijd zelf verantwoordelijk blijft voor wat er in de toekomst gebeurt. Waarzeggers kunnen je wel een bepaalde richting uit wijzen en je van adviezen voorzien, maar kunnen de toekomst nooit voor de volle honderd procent voorspellen. Dus wanneer een van onze online waarzeggers een specifieke voorspelling doet tegen je, dan nog heb jij zelf de teugels in handen voor het verloop van je toekomst. En daarnaast zijn er dus nog vele aspecten die plaatsvinden, die eveneens van invloed op je toekomst zijn.

Wil je graag iets weten over je toekomst, dan kun je een online waarzegger raadplegen. Gaat het erom of je een toekomst op gaat bouwen met je grote liefde? Of aas je op een nieuwe baan en durf je de stap niet te zetten? Of wil je het roer volledig omgooien door in een ander land te gaan wonen? Door zich op jou te focussen kan een waarzegger informatie over jou binnen krijgen, waar jij jezelf in herkent en waarmee je nieuwe stappen kunt zetten in je leven. Aarzel niet en neem contact op met één van de online waarzeggers op onze hulplijn.