Luisterend oor nodig?

De deskundigen op onze chatlijn, en ook op onze bellijn, bieden graag een luisterend oor. Vaak werkt het al verhelderend om jouw verhaal te vertellen tegen een specialist, die niet alleen spiritueel in het leven staat, maar die ook door opgedane levenservaring jou goed terzijde kan staan.

Naast het luisterende oor, geeft het medium jou graag adviezen over te nemen stappen om het probleem waar je mee worstelt te verlichten of op te lossen.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

 

Vertellen

Een luisterend oor betekent eigenlijk dat je heel bewust en gefocust luistert naar wat de ander je te melden heeft. Dat doe je vanuit je hart en daarom is het fijn te weten dat onze deskundigen sensitief zijn en bewust luisteren naar wat je te vertellen hebt. In het dagelijks leven luisteren we vaak maar met een half oor, omdat er gelijktijdig allerlei andere dingen door je hoofd spoken. En omdat er omliggende omstandigheden zijn waardoor je wordt afgeleid. Iemand die jou daadwerkelijk een luisterend oor biedt, laat zich door niets of niemand afleiden en richt zijn of haar aandacht geheel op dat wat jij te vertellen hebt.

luisterend oor

Gerichte adviezen

Een deskundige die jou een luisterend oor biedt, laat goed op zich inwerken wat hij of zij van je te horen krijgt. Het medium, de paragnost of de levenscoach kan aan de hand van de gehoorde verhalen deze informatie omzetten tot gerichte adviezen waar jij daadwerkelijk iets aan hebt. Hierbij wordt ook gefocust op jouw energie en de manier waarop jij iets vertelt of schrijft via een chatsessie. Hier kan ook veel uit opgemaakt worden. Het is van belang dat de ander je laat uitpraten, zonder al te veel adviezen te geven. Vertel eerst je gehele verhaal en laat dan de ander jou tips geven als je hierom gevraagd hebt. Het kan ook al zeer verlichtend werken als je puur je verhaal vertelt, zonder dat je per se advies wilt.

luisterend oor

Luisteren in relaties

Luisteren is ook iets wat er in relaties niet goed gedaan wordt, waardoor de ander zich vaak onbegrepen of niet gehoord voelt. Jouw zelfvertrouwen kan hierdoor kelderen met als gevolg dat jij je ongelukkig voelt binnen je relatie. Het belang van luisteren naar de ander wordt vaak onderschat. Er wordt dan over jouw opmerkingen of waarnemingen heen gewalst en dat kan tot kwalijke situaties en emoties leiden. Maar ook jij kunt je realiseren dat jij zelf niet goed luistert naar wat de ander jou te melden heeft. Komt je eigen luisterend oor in de knoop, dan kun je je richten tot een deskundige die jou tips kan geven over hoe jij beter kunt leren luisteren of over hoe jij dingen duidelijker kunt communiceren binnen jouw relatie.

Verhelderend

Wanneer jij je in een emotionele situatie bevindt, kan een luisterend oor van een vreemde – bijvoorbeeld één van onze deskundigen – vaak al zeer fijn zijn om je hart bij te luchten. Verdriet, angst en verlies zijn slechts enkele oorzaken van emoties die jou parten kunnen spelen. Door jouw verhalen tegen een vreemde te vertellen, lucht jij je hart en dat kan zeer verhelderend werken! Wanneer je dit via chat doet aan één van onze deskundigen, kan het schrijven over jouw problemen jezelf al zeer goed helpen. Je leest dan zelf ook wat jouw daadwerkelijke emoties zijn en ziet dan wellicht in hoezeer deze jou parten spelen. Maar wanneer je liever een stem hoort, dan kun je bellen met een belconsulent en een gelijkwaardig effect ervaren.

luisterend oor

Spiritueel

De bij ons aangesloten mediums, paragnosten en coaches bieden graag het luisterend oor dat jij op dit moment nodig hebt. Doordat zij zeer spiritueel in het leven staan, ben je aan het goede adres. De specialisten hebben vaak zelf door schade en schande levenslessen geleerd en ze zijn sensitief. Daarnaast worden ze bijgestaan door externe bronnen als gidsen die hen begeleiden om een zo goed mogelijke helper te zijn voor anderen. Vandaar dat een luisterend oor bieden zeker aan hen toevertrouwd is. En aangezien het niet face to face is, is het een anoniem contact dat jou de ruimte biedt om openhartig te zijn, zonder enige remmingen. Je hoeft je bij hen niet groot te houden, iets wat je wellicht wel doet wanneer je jouw tegen een goede vriend(in) vertelt.

Schroom dus niet en richt je voor een luisterend oor tot één van onze deskundigen op de chatlijn of bellijn. De mediums, paragnosten en (levens)coaches staan voor je klaar om te luisteren naar jouw verhaal en de daaraan gerelateerde problemen.


Ben je op zoek naar een luisterend oor? Chat of bel dan met één van onze betrouwbare en warmhartige paragnosten en mediums.