Contact met gidsen

Iedereen staat in contact met gidsen, maar lang niet iedereen is zich hier bewust van. Dat is jammer, want het is een verrijking voor jouw leven als je contact kunt leggen met je gids of gidsen. Maar wat is een gids eigenlijk?

Gidsen kun je zien als oude zielen die overgegaan zijn naar de bovenwereld om jou bij te kunnen staan tijdens jouw huidige leven hier op aarde. Het zijn wijze gidsen die zich als energie om jou heen begeven. Het is prima als jij een specifiek beeld hebt bij jouw gids(en) of zelfs een naam hebt doorgekregen. Maar wanneer je jouw gids niet waarneemt, dan nog is de gids als energie om jou heen.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

Ziel uit hiernamaals

Sommige mensen verwarren een gids met een (bescherm)engel of denken dat hun innerlijke stem de gids is. Dat is niet altijd het geval, want een gids betreft een ziel vanuit het hiernamaals, die jou begeleidt in jouw huidige bestaan. Een gids staat jou niet alleen bij, maar zal jou ook zaken ‘influisteren’ hoe jij wijzigingen aan kunt brengen om jouw huidige leven mooier te maken.

Gidsen spreken uit ‘eigen’ ervaring, aangezien gidsen zelf als ziel op aarde geleefd hebben. Dat is bijvoorbeeld iets dat engelen niet gedaan hebben. Een gids kan jou daardoor veel gerichter door het leven leiden, ofwel door het leven ‘gidsen’. 

Innerlijke rustinnerlijke rust

Doordat een gids eerder geleefd heeft op aarde, kunnen gidsen heel goed inspelen op het gevoelsniveau. Via jouw eigen gevoel treed je in contact met je gids. Je wisselt energie uit met de gids en deze zal jou die wijsheid geven die je nodig hebt om aangenamer in het leven te staan. Hoe gevoeliger je bent, hoe makkelijker je contact kunt leggen met jouw gids(en).

Eigenlijk stelt dit gidscontact jou in staat om bewuster om te gaan met jouw hoger bewustzijn, mede doordat je via jouw hart in contact staat met de gids. De gids geeft je kracht en stelt je in staat te transformeren naar de liefdevolle persoon die jij wilt zijn, vanaf nu en in de toekomst. Het geeft je innerlijke rust als je bewust in contact staat met jouw gids(en).

Hoog gevoelig

De meeste gidsen hebben zelf meerdere levens op aarde geleefd. Zij zijn nu gepromoveerd tot gidsen, die in staat gesteld worden andere zielen bij te staan. Gidsen kennen jou door en door en hebben het beste met je voor. Sta eens stil als je iets verneemt via jouw ‘innerlijke stem’ of dit daadwerkelijk een stemmetje is die iets aan je doorgeeft of dat het jouw gids is die iets aan je laat weten.

Hoe gevoeliger je bent, hoe eenvoudiger het is om bewust contact te leggen met jouw gids. Maar je hoeft niet hoog gevoelig te zijn om toch een contact met jouw gids op te bouwen. Wanneer jij je openstelt voor de mogelijke aanwezigheid van een gids, is de kans groot dat een gids zich aandient.

openstellen voor gidsen
 
Openstellen

Mediums en paragnosten laten zich ook vaak begeleiden door hun gids(en) tijdens spirituele werkzaamheden. Dat stelt mediums in staat om via hun eigen gids contact te leggen met jouw gids. Hier kunnen verhelderende contacten uit ontstaan, omdat er op gidsniveau gecommuniceerd wordt. Wanneer je een medium, paragnost of andere spiritueel helper raadpleegt over jouw gids, dan kun je wellicht duidelijkheid krijgen welke gids jouw begeleider is. Maar meestal dient een gids zichzelf aan als jij je hiervoor openstelt. Er is niets engs aan, want de gids heeft alleen maar het beste met je voor! Net zoals je engelen aan kunt roepen, kun je ook jouw gids(en) oproepen. Vraag hem, haar of hen jou bij te staan en de gidsen gaan aan de slag voor je.

Indien jezelf niet in staat bent contact te maken, kan een gids je ook aanwijzingen geven door middel van bijvoorbeeld: getallen, ‘toevallige’ gebeurtenissen, een liedje op de radio die het antwoord bevat van een vraag waar jij mee rondloopt. 

Hoger Zelf

Wanneer je contact met je gids probeert te leggen, kun je dit doen door te gaan channelen. Eigenlijk staat dit voor het uitwisselen van energieën en dat is wat je wilt doen wanneer je in contact wilt staan met jouw gids. Eigenlijk leg je via jouw Hogere Zelf contact met de gids. Hier is niets zweverigs aan, want via deze weg word je in staat gesteld om in contact te staan met jouw gids.

Verder op ParaVisie

  • Leer meer over de spirituele wereld in het spirituele woordenboek van ParaVisie
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen
  • Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de daghoroscoop en begin de dag goed.