Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is in principe hetzelfde als channeling, echter de hand van een medium wordt gebruikt om informatie op te schrijven. Ook hier gaat het om informatie vanuit andere dimensies, maar er wordt geen gebruik gemaakt van praten maar van schrijven.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

 

automatisch schrijven spiritueelHet voordeel is dat je wat opgeschreven is, mee kunt nemen naar huis om het nog eens na te lezen. De persoon die automatisch schrift beheerst  dient ook ego vrij en los van overtuigingen te zijn.

Het kan zelfs zo zijn dat er een heel ander handschrift tevoorschijn komt die normaal. Het is het handschrift van degene met wie je contact hebt.

Automatisch schrift is dus:

  • Via de schrijfmethode doorgeven van informatie uit andere dimensies (bijvoorbeeld je gids, een engel, een opgestegen meester).
  • Dit kan via trance, dan wel stilte in jezelf door uitsluiting ego en overtuigingen
  • Het handschrift kan van anders zijn dan anders.
 
Er bestaan diverse mogelijkheden om met je gids(en) in contact te komen. Een van deze methodes is het Automatisch schrift. Het medium (of ‘channel’) vraagt dan aan de gids of hij/zij voor je wil schrijven. Dan begint het medium te schrijven, gestuurd door de gids. Vaak gaat dit zo snel dat het medium geen idee heeft wat hij/zij schrijft en moet er nagelezen worden wat er op papier is gekomen. Omdat er meerdere gidsen om je heen zijn kan er een liefdevolle boodschap komen of een bericht van een overleden dierbare.
 
automatisch schrift
 
Het is vooraf niet te zeggen wat er doorkomt. Het wordt altijd als positief en opbouwend ervaren. Wij kunnen vragen aan hen stellen waarop we dan ook antwoord krijgen. Maar zij schrijven niet in concrete bewoordingen, maar in onze gevoelsbeleving. Door deze berichten kan er best wel het een en ander in je leven veranderen. Als je niet de mogelijkheid hebt gehad afscheid te nemen bij het overlijden van een dierbare en je krijgt dan een boodschap, dan kan dat veel positieve invloed hebben. Ook kunnen wij hierdoor meer aan onszelf werken en daardoor prettiger in het leven komen te staan.
 

Verder op ParaVisie

  • Leer meer over de spirituele wereld in het spirituele woordenboek van ParaVisie
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen
  • Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de daghoroscoop en begin de dag goed.