Contact met overledenen via een medium

Contact met overledenen klinkt vaak menigeen als vreemd en soms eng in de oren. Toch is er niet zoveel vreemds aan, want een medium werkt eigenlijk als een soort van doorgeefluik. Hij of zij kan contactleggen met een overleden dierbare en wordt hierbij vaak bijgestaan door spirituele begeleiders als gidsen en engelen. Een medium zet paranormale gaven in om een contact met een overleden persoon tot stand te brengen en krijgt meestal via deze ‘helpers’ informatie door

Een medium dient deze boodschappen, die soms als korte woorden of afbeeldingen doorkomen, te vertalen naar duidelijke boodschappen voor de aanwezige nabestaande. Vandaar de omschrijving van doorgeefluik, want dat is in feite wat een medium doet: hij of zij geeft door wat zij doorkrijgt vanuit de bovenwereld.

 

 

SPECIALE INTRODUCTIE AANBIEDING

 

Registreer nu

 

Registreer nu en chat of bel 20 minuten voor maar 10 euro. 

 

 

zielen uit het hiernamaalsOvergegane zielen

Naast de woorden en beelden komen er ook energieën door bij het medium, die vertaald dienen te worden naar informatie voor de nabestaande. Dat is niet altijd even gemakkelijk en daarom moet er soms gezocht worden naar wat de boodschap van de overleden dierbare voor wezenlijke informatie bevat. Helderziendheid en helderhorendheid worden vaak door mediums ingezet om boodschappen tijdens het contact met overleden dierbaren door te krijgen.

Overgegane zielen zoeken geregeld naar mogelijkheden om contact te leggen met nabestaanden en daar worden mediums geregeld voor ingezet. De achterblijver wil graag weten of er een daadwerkelijk contact tot stand is gekomen en daarom zal een medium vaak eerst een aantal specifieke kenmerken over de overgegane ziel vertellen, die vrijwel niemand anders kan weten. Op die manier weet jij dat er daadwerkelijk contact is met de overledene.

 

 

Bovenwereld of hiernamaals

Spiritueel gezien wordt ervan uitgegaan dat bij een overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door de ziel. De ziel sterft niet en gaat naar een andere dimensie, vaak omschreven als de bovenwereld of het hiernamaals. De energie is in deze bovenwereld, waar de overledenen terechtkomen, geheel anders dan die op aarde. Je bevindt je dan als ziel in een hogere frequentie.

Een betrouwbaar medium kan contactleggen op dat hoge trillingsniveau, vaak aan de hand van zijn of haar gidsen en engelen. Dit contactleggen is lang niet voor iedereen weggelegd, dit vereist een bepaalde gave en kundigheid. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn om zuiver contact te mogen en kunnen leggen met overledenen.

 

contact met overledenen

Medium = midden

Het is eigenlijk wel mooi dat medium in het Latijns midden betekent. Het medium staat immers middenin, tussen jou als nabestaande en de overleden dierbare in. De zielen in het hiernamaals maken graag gebruik van de contactlegging via mediums, omdat er vaak nog boodschappen zijn die bij leven niet gezegd zijn en die de overleden dierbare toch graag wil laten weten.

Daarom dient een medium ook zeer gedegen en discreet om te gaan met de informatie die hij of zij doorkrijgt uit de bovenwereld. Jij als achterblijver ontvangt graag de boodschappen, maar de overleden ziel laat dus ook graag nog iets weten. Op deze manier maak jij gebruik van de persoon in het midden, het medium dus, om misschien wel voor de laatste keer in contact te staan met jouw overleden dierbare!

 

Volg je gevoel

Neem dus niet zomaar contact op met iemand die claimt met overledenen te kunnen praten, maar richt je op een deskundig medium, bijvoorbeeld bij ons op de chatlijn. Deskundige mediums zijn in staat om als doorgeefluik te fungeren en kunnen de informatie omzetten naar voor jou begrijpelijke boodschappen. Volg je gevoel bij het uitkiezen van een medium. Het is belangrijk dat jij je op je gemak kunt voelen bij een medium en dat lukt het beste als je je bij het uitkiezen laat leiden door jouw gevoel. Wil jij graag contact met een overleden dierbare? Wacht dan niet langer en neem dan via chat contact op met één van onze mediums op de chatlijn.

 

Chatten of bellen met mediums?

Op ParaVisie kun je met mediums chatten en bellen. Onze erkende coaches kunnen jou vragen beantwoorden groot of klein.

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek