Contact met overledenen

Een medium kan voor jou contact leggen met dierbare overledenen en wordt hierbij vaak bijgestaan door spirituele begeleiders.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Jolanda

Online

Graag help ik je om meer inzichten te krijgen. Mens & dier!
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
72 Reviews
meer...
Daniël

Online

Adem de toekomst in, adem het verleden uit. Hoog Sensitief.
Carrière & WerkDroomverklaringFinanciën & Welvaart
206 Reviews
meer...
Patricia

Online

Bewustzijnscoach Ik help je met liefde inzichten te krijgen
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
87 Reviews
meer...
Arlette

Online

Ervaren Coach geeft Sturing en antwoord op je Levensvragen
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
275 Reviews
meer...
Roger

Online

Een open persoon die overal antwoord op heeft! Liefde/Werk..
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
113 Reviews
meer...
D☯rien

Online

Verlicht jezelf door te spreken met mij voor meer inzichten☯
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
22 Reviews
meer...
Sonja

Online

Tools en inzichten om je verder op weg te helpen.
Liefde & RelatieOntrouw & NarcismeUit elkaar & Scheiden
133 Reviews
meer...
Ramsay

Online

Ik help jou emoties uit het verleden te verwerken.
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
70 Reviews
meer...
Carine

Online

20 jaar ervaring op gebied van liefde, relaties, loopbaan
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
184 Reviews
meer...

Contact met overledenen, een startersgids

Door ParaVisie.nl©

Contact met overledenen klinkt vaak menigeen als vreemd en soms eng in de oren. Toch is er niet zoveel vreemds aan, want een medium werkt eigenlijk als een soort van doorgeefluik. Hij of zij kan contactleggen met een overleden dierbare en wordt hierbij vaak bijgestaan door spirituele begeleiders als gidsen en engelen.

Een medium zet paranormale gaven in om een contact met een overleden persoon tot stand te brengen en krijgt meestal via deze ‘helpers’ informatie door

Hoe werkt een medium?

Een medium dient deze boodschappen, die soms als korte woorden of afbeeldingen doorkomen, te vertalen naar duidelijke boodschappen voor de aanwezige nabestaande. Vandaar de omschrijving van doorgeefluik, want dat is in feite wat een medium doet: hij of zij geeft door wat zij doorkrijgt vanuit de bovenwereld.

Wat zijn overgegane zielen?

Naast de woorden en beelden komen er ook energieën door bij het medium, die vertaald dienen te worden naar informatie voor de nabestaande. Dat is niet altijd even gemakkelijk en daarom moet er soms gezocht worden naar wat de boodschap van de overleden dierbare voor wezenlijke informatie bevat. Helderziendheid en helderhorendheid worden vaak door mediums ingezet om boodschappen tijdens het contact met overleden dierbaren door te krijgen.

Overgegane zielen zoeken geregeld naar mogelijkheden om contact te leggen met nabestaanden en daar worden mediums geregeld voor ingezet. De achterblijver wil graag weten of er een daadwerkelijk contact tot stand is gekomen en daarom zal een medium vaak eerst een aantal specifieke kenmerken over de overgegane ziel vertellen, die vrijwel niemand anders kan weten. Op die manier weet jij dat er daadwerkelijk contact is met de overledene.

Bovenwereld of hiernamaals

Spiritueel gezien wordt ervan uitgegaan dat bij een overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door de ziel. De ziel sterft niet en gaat naar een andere dimensie, vaak omschreven als de bovenwereld of het hiernamaals. De energie is in deze bovenwereld, waar de overledenen terechtkomen, geheel anders dan die op aarde. Je bevindt je dan als ziel in een hogere frequentie.

Een betrouwbaar medium kan contactleggen op dat hoge trillingsniveau, vaak aan de hand van zijn of haar gidsen en engelen. Dit contactleggen is lang niet voor iedereen weggelegd, dit vereist een bepaalde gave en kundigheid. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn om zuiver contact te mogen en kunnen leggen met overledenen.

Medium = midden

Het is eigenlijk wel mooi dat medium in het Latijns midden betekent. Het medium staat immers middenin, tussen jou als nabestaande en de overleden dierbare in. De zielen in het hiernamaals maken graag gebruik van de contactlegging via mediums, omdat er vaak nog boodschappen zijn die bij leven niet gezegd zijn en die de overleden dierbare toch graag wil laten weten.

Daarom dient een medium ook zeer gedegen en discreet om te gaan met de informatie die hij of zij doorkrijgt uit de bovenwereld. Jij als achterblijver ontvangt graag de boodschappen, maar de overleden ziel laat dus ook graag nog iets weten. Op deze manier maak jij gebruik van de persoon in het midden, het medium dus, om misschien wel voor de laatste keer in contact te staan met jouw overleden dierbare!

Volg je gevoel

Neem dus niet zomaar contact op met iemand die claimt met overledenen te kunnen praten, maar richt je op een deskundig medium, bijvoorbeeld bij ons op de chatlijn. Deskundige mediums zijn in staat om als doorgeefluik te fungeren en kunnen de informatie omzetten naar voor jou begrijpelijke boodschappen. Volg je gevoel bij het uitkiezen van een medium. Het is belangrijk dat jij je op je gemak kunt voelen bij een medium en dat lukt het beste als je je bij het uitkiezen laat leiden door jouw gevoel. Wil jij graag contact met een overleden dierbare? Wacht dan niet langer en neem dan via chat contact op met één van onze mediums op de chatlijn.