Op zoek naar een Dierentolk?

Een tolk is iemand die voor jou iets vertaalt vanuit een andere taal die jij niet verstaat. Zo werkt een dierentolk eigenlijk ook, want hij of zij laat jou weten wat jouw favoriete huisdier aan jou te melden heeft. Vaak blijkt dat jouw dier jou een spiegel voorhoudt, doordat het bepaalde energieën doorgeeft aan de dierentolk.

Eigenlijk kun je het ook een dierencoach noemen, want vaak leveren de boodschappen gerichte informatie op waar jij als eigenaar van het dier iets mee kunt doen.

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden, een waarzegger of dierentolken

 

Uitwisselende energieën

Dierentolken zijn in staat om in verbinding te staan met jouw (huis)dier. Dat kan live, maar vaak ook op afstand. Dieren voelen heel goed aan wat er speelt bij de personen waar zij zich in de omgeving bevinden. Natuurlijk ken je zelf de voor de hand liggende energieën die jouw dier van jou oppikt. Wanneer jij je verdrietig voelt, legt jouw hond of kat het hoofd op je schoot. Je krijgt er meestal zelfs rust van.

Als jij vrolijk bent, dan loopt de hond kwispelend om je heen en de kat je overal achterna. Als jouw (huis)dier zich verstopt in een hoekje of achter de bank, dan straal jij blijkbaar energieën uit die niet goed aanvoelen voor het dier en het gaat je dan liever uit de weg. Zeer herkenbare energie-uitwisselingen, maar ze gaan veel dieper. Om deze te herkennen en te ‘vertalen’ kun je een dierentolk inschakelen.

 

Contact op afstand

Een dierencoach of -tolk is ook in staat om te voelen wat er met jouw (huis)dier aan de hand kan zijn. Dit lukt vaak al goed op afstand. De dierentolk focust zich op jouw dier en krijgt door wat er aan de hand kan zijn. Dit kan zeer verhelderend werken. De dieren coach legt contact met jouw lievelingsdier of bijvoorbeeld het dier dat in het weiland staat en pikt vervolgens energieën op die de direntolk ‘vertaalt’ naar bewoordingen die jij als eigenaar bekend in de oren zal klinken.

Het kan je nieuwe inzichten opleveren of de manier waarop jij met je huisdier omgaat wel de juiste is. Soms kan het zijn dat jij graag losjes omgaat met jouw hond, terwijl het dier in kwestie juist graag leiding en duidelijkheid ontvangt. Een dierentolk kan jou dit duidelijk maken. Daarnaast zijn dierentolken ook vaak in staat om aan te voelen aan welke kwaal jouw lievelingsdier lijdt.

 

Liefde geven

En als jij je geen raad weet met het gedrag van jouw huisdier kan een dierentolk duidelijkheid scheppen. De meeste dieren zijn zeer gevoelig en zijn dus ook gevoelig voor emoties die bij de eigenaar spelen of die de eigenaar tot uiting brengt. Vraagt jouw dier constant om aandacht, dan kan het betekenen dat je het dier in kwestie te weinig aandacht geeft.

Door hierop te letten en er op geregelde tijden aandacht aan te schenken, zal je merken dat het dier verder niet meer om aandacht zeurt bij je. Houd altijd voor ogen dat jij als eigenaar de belangrijkste persoon in het leven van het dier bent en dat het dier vaak jouw karakter symboliseert door gelijksoortige gedragingen te vertonen. Als je liefde geeft, geven dieren over het algemeen alleen maar liefde terug.

 

Mens & dier

Dierentolken kunnen ook aan de slag gaan met dieren in de thuissituatie of bijvoorbeeld bij paarden in het weiland om te achterhalen wat er mis is en wat de oorzaak kan zijn van bepaalde gedragingen. En wist je dat dierentolken ook geregeld dieren inzetten om te gebruiken tijdens bepaalde therapieën? Zo werkt het zeer rustgevend als je je in de omgeving bevindt van paarden. En wat dacht je van honden die geregeld naar verpleeghuizen gaan om bejaarden een leuke en vooral ontspannen middag te bezorgen?

Dit soort initiatieven worden steeds meer opgezet en vaak zijn daar dierentolken bij betrokken als initiatiefnemers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het positieve effect dat bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen heeft op verstandelijk gehandicapten. Zo zie je maar dat mens en dier elkaar kunnen opvrolijken.

 

Eigen specialiteiten

Terug naar de functie van een dierentolk. Menigeen is in staat om duidelijkheid te bieden als er een dier vermist wordt. Ze kunnen zich focussen op de gegevens die ze van het dier ontvangen. Er zijn legio voorbeelden te geven dat een eigenaar het dier terugvindt naar aanleiding van de aanwijzingen van dierentolken. Door zich in te tunen op het dier in kwestie kunnen er gegevens worden gegeven over de verblijfplaats.

Het is dus bijzonder wat een dierentolk allemaal voor je kan betekenen. Iedere dierencoach heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Ze werken op gevoel en daarom is de een sterker in het achterhalen van kwalen, een ander is sterk bij vermissingen en een derde kan je meer vertellen over de oorzaken van het gedrag van jouw dier. Kies de dierentolk die jou aanspreekt en leg jouw vragen aan hem of haar voor.

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek