Antwoorden en inzichten alternatief

Op de ParaVisie chat en bellijn zijn verschillende soorten raadgevers die jou inzicht en antwoorden kunnen bieden. Paragnosten, mediums, coaches, tarotisten en allerlei andere spirituele deskundigen kunnen jou bijstaan in het proces om tot jezelf terug te keren. Dankzij hun paranormale gevoeligheid kunnen zij afstemmen op jouw energie.

Leg snel en eenvoudig al je vragen voor aan onze spirituele coaches. 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

 

Verschillende soorten antwoorden en inzichten

Met behulp van een reading kunnen zij je helpen om de antwoorden, die al in jouw hogere bewustzijn aanwezig zijn, terug te brengen in je bewustzijn. De coach vertelt jou dus niet wat je moet doen maar helpt je het contact met je hogere zelf te herstellen. Samen breng je de antwoorden, die in jou liggen opgeslagen, naar boven.

Je kunt inzicht krijgen in wat aan de basis van jouw probleem ligt. Of je krijgt handvatten hoe jij  anders in het leven kan komen te staan. En dat allemaal door een spiritueel deskundige in te schakelen.

Diversiteit aan vragen

Maar wat voor vragen kun je dan voorleggen aan een specialist? Dat kan werkelijk op vrijwel ieder gebied zijn.

 • Heb je een vraag over jouw relatie?
 • Wil je weten waarom het je zo tegenzit op jouw werk?
 • Bots je steeds met een goede vriend(in), terwijl je dat helemaal niet wilt?
 • Heb je het idee dat je veel meer uit je leven kunt halen dan je nu doet?
 • Sta je voor een keuze en weet je niet welk pad je kunt gaan bewandelen?
Deze en nog veel meer vragen kun je voorleggen aan iemand die zich gespecialiseerd heeft in het geven van antwoorden en inzichten. Dat kan bijvoorbeeld bij één van onze chatmedewerkers via de chatlijn.

 

 

antwoorden_inzichten

 

Externe factoren

Doordat we ons in een hectische samenleving bevinden, kun je weleens even het spoor bijster raken. Jouw leven wordt beïnvloed door wat jij in jouw privéleven ervaart en wat je meegemaakt hebt in het verleden. Maar ook andere factoren als je werk- en woonsituatie spelen een niet onbelangrijke rol op jouw welbevinden. Je kunt geregeld vragen hebben waar je zelf direct het antwoord op weet, doordat je jouw innerlijke stem volgt. Maar het kan ook zijn dat dit stemmetje zich niet laat horen en dan is het prettig om aan een ander – die spiritueel en bewust in het leven staat – jouw vraag of vragen voor te leggen. Daarom hebben wij deskundigen op onze chatlijn en bellijn werken om jou gedegen bij te staan. Zij horen jouw verhaal aan en kunnen sensitief een antwoord formuleren waar jij iets mee kunt.

 

Relatievragen

Vaak kunnen deze vragen gaan over je relatie of over dat je geen geschikte partner kunt vinden. Veel mensen zijn onzeker over hun partner.
 • Gaat hij/zij vreemd?
 • Ligt dat aan mij?
Of omgekeerd: jij bent zelf vreemd gegaan of voelt de neiging daartoe.
 • Is mijn relatie dan soms niet goed meer?
 • Heb ik wel de juiste partner?
Maar het kan ook zijn dat je geen partner weet te vinden, omdat je wellicht veel te hoge eisen stelt aan waar de ander aan moet voldoen.
 • Moet ik mijn wensenpakket bijstellen?
 • Klopt het écht dat niemand perfect is?
Al dit soort vragen kun je voorleggen aan een spiritueel deskundige, zodat jij inzichten krijgt over jouw relatie of over het vinden van een leuke partner!

 

Vragen aan overledenen antwoorden-inzichten

Maar wellicht wil je antwoorden en inzichten krijgen over een dierbare die overleden is? Je kunt je dan richten tot een medium die voor jou goed aanvoelt. Hij of zij kan contact leggen met de ziel van de overledene. De gids van het medium komt dan meestal in contact met de overledene. Deze geeft antwoorden door aan het medium op vragen die gesteld worden door de nabestaande. Vaak komen deze antwoorden niet letterlijk door, maar in de vorm van beelden. Een deskundig medium kan deze beelden vertalen in woorden die duidelijkheid scheppen over de vraag die jij hebt voorgelegd. Niet iedere paragnost kan dit soort contacten met de bovenwereld leggen. Dus mochten jouw vragen hierover gaan, vraag dan eerst of hij of zij dit contactleggen met de bovenwereld machtig is. Over het algemeen kun je hiervoor altijd bij een medium terecht, omdat zij dit soort contacten gewend zijn om te leggen via hun gids(en).

 

Pijn verzachten

Het fijne van antwoorden en inzichten verkrijgen, is dat het jouw pijn kan verzachten of dat dit ervoor kan zorgen dat jij sterker in het leven komt te staan. Sommige zaken dien je eerst helder te krijgen, alvorens je jouw leven een nieuwe positievere wending kunt geven. Het kan ook zijn dat iets eerst een plekje moet krijgen, voordat je iets af kunt sluiten en verder kunt gaan met je leven. Dat kan na een verbroken relatie zijn, maar kan natuurlijk ook gerelateerd zijn aan het zware verlies van een dierbare. Ook familiekwesties kunnen leiden tot negatieve emoties en ervaringen, die jou belemmeren om lekkerder in je vel te zitten.

 

Schroom dus niet en neem eens contact op met één van onze consulenten op de chatlijn. Leg jouw vragen voor en laat je deskundig voorzien van antwoorden en inzichten op wezenlijke vragen die jou parten spelen.

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek