Paralijn alternatief

Er zijn vele paralijnen in ons land, maar voor welke kies je? Aangezien ParaVisie ruim dertig jaar bestaat, hebben wij niet zomaar een paralijn opgestart. Op ParaVisie kan je chatten en bellen met paranormaal begaafde.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

 

Hoe bel je op ParaVisie?

STAP 1:
Klik in het profiel op de bellen knop
let op, niet elke coach kan bellen

STAP 2:
Volg in het profiel van de coach de stappen voor 0900 & credits bellen

STAP 3 Optioneel:
10 cent p/m goedkoper bellen?
Maak een account, opwaardeer en bel met credits

Bel je met een budgetprovider?

Budget providers kunnen soms niet naar de 0900-lijn bellen. De creditslijn werkt wel en is ook nog goedkoper.

Werkt je toegangscode niet?

Stuur een berichtje naar contact@paravisie.nl en dan zetten we je account goed.

Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
1754 Reviews
meer...
Esther

Online

Heldervoelend, hoogsensitief, begaafd
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
308 Reviews
meer...
Ramsay

Online

Ik help jou emoties uit het verleden te verwerken.
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
190 Reviews
meer...
Jane

Bezet

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1186 Reviews
meer...
Roger

Bezet

psycholoog met een spirituele touch
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
395 Reviews
meer...
Margareth

Offline

Ik wil graag een licht op jou pad zijn.
Familie & VriendenLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden
114 Reviews
meer...
Sonja

Offline

Medium +diepere inzichten +ondersteuning +het dier.
Familie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
4 Reviews
meer...
Els

Offline

krijg rust helder inzicht in herhalende patronen hsp rouw..
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
13 Reviews
meer...
Monique

Offline

Life & HSP coach, Medium,Tarot & pendelen
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
1 Reviews
meer...
Werkt je toegangscode niet?
Stuur een berichtje naar contact@paravisie.nl en dan zetten we je account goed.

Wil jij 10 eurocent per minuut besparen en liever met iDEAL of PayPal betalen?

Je kan nu ook met iDEAL of PayPal afrekenen en bellen op ParaVisie. Koop je credits voor 1 euro per stuk. Je belt met credits voor 0,80 credit per minuut. Dat is 0,80 euro cent per minuut en dus 10 cent per minuut goedkoper dan via je telefoonrekening. Je kunt natuurlijk ook chatten met credits.

Waarom bellen met credits?

 • Rekening direct af
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Met credits kun je bellen en chatten
 • Probeer nieuwe consulenten

Hoe werkt bellen op credits?

Bellen met credits is heel simpel en 10 eurocent goedkoper dan bellen via je telefoonrekening. 

 1. Je hebt tenminste 5 euro tegoed nodig om een nieuw gesprek te beginnen, u dient eerst op te waarderen.
 2. Bel 020-2621115
 3. Gebruik je uniek toegangscode bijvoorbeeld: 123456.
  De unieke toegangs code tref je bij het account het medium dat je wil bellen. Bijvoorbeeld als je nu naar het profiel van medium Sandra gaat, zie je jouw eigen unieke toegangscode. https://www.paravisie.nl/mediums/sandra
 4. Voer het Boxnummer in: 4229
 5. Praat met een medium voor € 0,80/minuut

Alternatief voor de spirituele bellijn?

Naast telefonisch contact kun je bij ParaVisie ook in gesprek met mediums via de chat. Bekijk welke mediums online zijn op de ParaVisie medium chat

Waarom chatten op ParaVisie?

 • Chat geruisloos op plekken waar je niet kan bellen
 • Audio en video zijn optioneel
 • Upload foto's en houd een foto reading
 • Rekening direct af met iDEAL en PayPal
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Maak gebruik van de ParaVisie credits
 • Probeer nieuwe spirituele coaches

Voorspelt een paragnost ook mijn toekomst?

Sinds 1986 is er veel veranderd in het algemene bewustzijn. Van hieruit is ook de behoefte veranderd. De paragnost uit de jaren 80 hield zich voornamelijk bezig met het voorspellen van de toekomst.

De paranormale wereld werd omhuld door een mystieke sfeer. De mens is inmiddels verder getransformeerd. Ooit geloofden wij nog dat de aarde plat was. Dankzij wetenschap en onderzoek drong het langzaam tot de mensen door dat dit niet zo was. Dit is een bewustwording en kan men een overtuiging waarmee men was opgegroeid loslaten. De paranormale wereld wordt nu steeds meer verklaart vanuit kwantumfysica (Natuurkundige wetenschap).  Inmiddels weten wij dat alles uit energie bestaat.

De moderne paragnost is tevens een coach. Hij of zij gebruikt zijn gave om snel to the point te komen. Hij vertelt je niet alleen dat je een succesvolle zakenman/vrouw wordt maar vertelt je ook wat je moet om dit te kunnen bereiken.

Sommige paragnosten hebben geleerd hoe zij met de energieën kunnen omgaan. Hierdoor zijn zij in staat op afstand te werken. Tijdens een consult kan dat duidelijk voelbaar zijn. Je kunt het warm of koud krijgen.

 

De paragnosten van onze paralijn hebben zich vaak gespecialiseerd in bijvoorbeeld:

1. Tweelingzielen en soulmates

2. Relaties

3. Transformatieprocessen

4.  Narcisme

5. HSP (Hyper Sensitive Person)

6. Paranormaal gevoelige kinderen

7. Bewustwording

8. Reïncarnatie en vorige levens

 

In gesprek met deskundige

Maar waarom kies je voor een paralijn? Dat kan diverse redenen hebben. Jouw relatie loopt niet zoals verwacht. Je bent plotseling je baan kwijtgeraakt en voelt je hulpeloos. Je voelt je depressief, omdat je leven niet verloopt zoals je had verwacht. Je hebt recentelijk een dierbare verloren. Kortom: redenen genoeg om in contact te treden met een paragnost of medium op onze paralijn. Dat kan telefonisch via onze bellijn of je kiest voor een gesprek online via onze chatlijn. Voor iedereen de keuze dus om te kiezen voor welke vorm van paralijn je kiest, hoewel tegenwoordig steeds meer mensen voor de aangename manier kiezen om via chat in gesprek te gaan met een paragnost of medium.

 

Paranormaal vermogen ontwikkelen

Op een paralijn zijn de deskundigen paranormaal begaafd. De benaming ‘para-lijn’ geeft dat immers al weer. De deskundigen kunnen je op allerlei gebied advies geven. Onze consulenten zijn helderhorend, helderziend, helderwetend en heldervoelend en kunnen hierdoor jou terdege advies geven. Velen onder ons denken ook over dergelijke gaven te beschikken. Vaak is dat ook daadwerkelijk het geval, maar weet je niet hoe je ermee om moet gaan. Ook hierbij kun je met een specialist op de paralijn contact opnemen. Zij kunnen je helderheid bieden in hoe je jouw paranormale vermogens kunt ontwikkelen. Dus ook als je geen directe vraag over je privéleven hebt, maar wel meer wilt weten over je persoonlijke ontwikkeling, kun je terecht op onze paranormale hulplijn.

Aansprekende specialist

Op een paralijn vind je een diversiteit aan paranormale deskundigen. Van astrologen tot mediums, van tarotisten tot waarzeggers en van mental coaches tot relatiecoaches vind je op onze paranormale chatlijn. Je kunt dus altijd een deskundige kiezen die jou het meeste aanspreekt. De specialisten hebben vaak meerdere disciplines die zij beheersen, dus kun je ook je gevoel volgen welke persoon jou qua foto het meeste aanspreekt. Je intuïtie is immers een goede raadgever voor het kiezen van de consulent die jou raad mag gaan geven. Het feit dat je kiest om hier bij een paralijn terecht te komen, geeft al aan dat jij intuïtief bij ons terecht bent gekomen. Hoogste tijd dus om contact te leggen met de adviseur van jouw keuze!

Overleden dierbaren

De meeste deskundigen op onze paralijnen kunnen ook contact leggen met een overleden dierbare. Velen gingen je al voor om van deze unieke mogelijkheid gebruik te maken. Overleden dierbaren willen nabestaanden vaak graag nog iets wezenlijks laten weten of een boodschap meegeven, dus hoe fijn is het dat je via de paralijn in staat wordt gesteld om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Wanneer recentelijk, maar ook langer geleden, een dierbare overgegaan is naar de bovenwereld, kan het een fijn gevoel geven om nog een boodschap van hem of haar te mogen ontvangen. En vaak wil de overledene nog graag iets nalaten. Op de paralijn word je in staat gesteld om deze boodschap te mogen ontvangen als de dierbare zich bij het medium van jouw keuze aandient.

Paralijn naar keuze

Als eerder hiervoor aangegeven, kiezen wij bewust voor deskundige consulenten op onze paralijn. Zij hebben zelf veel levenservaring opgedaan en zijn inmiddels in de mogelijkheid gesteld om met hun gaven anderen bij te staan. Dat kan telefonisch op onze para bellijn, maar ook op onze para chatlijn. De paralijn naar jouw keuze klik je aan en je zet het contact in werking. Op de paralijnen kun je online op de pagina’s kijken wie er op dat moment online is, zodat je direct met het gesprek kunt beginnen. Je hoeft dus niet te wachten tot er iemand online komt, want je ziet wie er op de paralijnen beschikbaar zijn om te chatten of te bellen. Wacht dus niet langer om de paralijn naar jouw keuze te selecteren en treedt direct in contact met een van onze paranormale consulenten.

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek