Astrolijn

De astrolijn kun je raadplegen als je meer over jezelf te weten wilt komen. Gebaseerd op jouw geboortedatum en andere geboortegegevens kan een astroloog jou specifieke kenmerken laten weten over hoe jij in het leven staat. De deskundigen op de astrolijn geven je adviezen aan de hand van jouw gegevens, waarmee je rekening kunt houden en aan de slag kunt gaan. Wanneer je te horen krijgt hoe jij volgens jouw astrologische gegevens in elkaar steekt, kun je gericht sommige zaken anders of beter aan gaan pakken en daar pluk je alleen maar de vruchten van.

Liever met een astroloog chatten? Bekijk welke consulenten online zijn op de mediumchat.

Meerdere kenmerken

Een astroloog kan je dus helpen meer helderheid te verkrijgen en er is niets vreemds aan. Het zijn namelijk bewezen kenmerken die bij een sterrenbeeld, geboortedatum, geboortetijd en dergelijke horen. Er wordt door astrologen gebruik gemaakt van wetenschappen, waarbij de planetenstand, dierenriemtekens, kosmos en andere symbolen bij elkaar in overweging worden genomen om een gedegen kenmerkenschets van jou als persoon te maken. Dus mocht je je niet op je gemak voelen om een medium of paragnost te raadplegen, dan kun je laagdrempelig insteken door een astroloog om advies te vragen.

Zeer inzichtelijk

Natuurlijk lees je weleens een horoscoop om te weten wat jou die dag, week of maand te wachten staat. Dat is puur gebaseerd op jouw sterrenbeeld, maar een online astroloog gaat veel verder. Naast je geboortedatum en geboorteplaats is het fijn als je jouw exacte geboortetijd weet om zo een astroloog zo exact mogelijk te werk te laten gaan. Er kan dan door de deskundige op de astrolijn ook gekeken worden naar de stand van de zon en planeten op het geboortemoment, allemaal zaken die bijdragen aan een zo nauwkeurig mogelijke vaststelling van jouw kenmerken. Naast een karakterbeschrijving, wordt je een spiegel voorgehouden van de talenten die je bezit en wat jouw strubbelingen kunnen zijn. Er is niets vreemds aan, want het is allemaal te herleiden naar je persoonlijke gegevens. De opgeleverde informatie kan zeer inzichtelijk werken voor je!

Relatieadvies

Eigenlijk adviseert de astroloog jou zo gericht dat hij of zij je eigenlijk aan het coachen is om bepaalde doelen of karakterveranderingen te bewerkstelligen. Want wellicht verlang je er allang naar om een nieuw levenspad te bewandelen, maar durf je niet omdat je graag eerst bevestiging ontvangt of je de juiste keuze maakt. Hierbij kan de astroloog ook een rol in spelen. Of wellicht heb je vragen over je liefdesleven? Er kan namelijk door een astroloog gekeken worden welk ander sterrenbeeld het beste bij jou past. Bij relatieproblemen kan de astrolijnspecialist beoordelen of het sterrenbeeld van jouw huidige partner wel een match heeft met die van jou! En je kunt inzicht krijgen wat voor kenmerken er bij je partner horen, zodat je hier meer rekening mee kunt houden.

Toekomst & werk

Verwacht niet dat een astroloog in staat is om jouw toekomst te voorspellen, want dat is niet direct het geval. Een toekomst voorspellen is sowieso iets waar de meeste spirituele specialisten hun handen niet aan zullen branden. Als er al iets duidelijk wordt over je toekomst en het wordt tegen je vertelt, dan is het risico dat je ernaar gaat leven en dat is niet wenselijk. Een astrolijnspecialist kan wel bepaalde richtingen aangeven waar je in de toekomst rekening mee kunt houden, gebaseerd op jouw geboortegegevens en de kenmerken die daaraan gerelateerd zijn. Zodoende kunnen je ogen wellicht geopend worden over kwaliteiten die je bezit, waar je eigenlijk geen weet van had of waar je je niet eerder op durfde te richten. Dit kan ook gelden op het gebied van werk, want wellicht past je huidige baan helemaal niet bij je geboortegegevens. En je krijgt helderheid over een totaal andere werkrichting.

Verschillende soorten

Wist je trouwens dat er meerdere soorten astrologie zijn? De meest gangbare zijn de Europese, Vedische en Oosterse astrologiën. De twaalf dierenriemtekens staan aan de basis van alle, maar per soort hebben ze een andere benadering. Zo wijkt de Chinese astrologie behoorlijk af van bijvoorbeeld de Europese. Bij de Chinezen geldt dat de astrologie gebaseerd is op de vijf elementen aarde, water, hout, vuur en metaal. En de windrichting en seizoenen vormen een belangrijk onderdeel. En dan kent de Chinese astrologie ook weer verschillende vormen. Het is dus maar net welke astrologie de astroloog van jouw keuze hanteert om tot een gedegen advies te komen. Sommige astrologen hanteren één vorm van astrologie, maar steeds meer astrologen maken een eigen combinatie van de kennis die de verschillende astrologiën opleveren.

Maak dus een keuze voor de astroloog die jou aanspreekt op de astrolijn en leg jouw gedetailleerde geboortegegevens voor. Je zult verrast zijn over de uitkomst, die je wellicht nog meer helderheid zal opleveren dan je in eerste instantie verwacht. Onze astrologen staan voor je klaar op de astrolijn, de ParaVisie chatlijn.


 

Geselecteerde mediums

Marc
Marc

Online

Medium Marc! Eindelijk hebben we hem over weten te halen om zijn gaven voor jou in te zetten. Marc is een ervaren spiritueel meest meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Ray
Ray

Online

Ervaren als het gaat om relaties, mindfulness, carrière, geld en geluk! Ik help je op deskundige en eerlijke wijze met jouw vraags meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Samira
Samira

Online

Als mediamiek coach sta ik je graag bij op je levenspad. Ik maak contact met jouw energie en iedereen die met jou in verbinding is meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Direct antwoord nodig?

BEL ONLINE MEDIUMS
NL 0900-9313
BE 0907-07385

Hoe werkt chatten?

  • 1. Kies een medium
  • 2. Gratis aanmelden
  • 3. Klik Nu chatten om te beginnen