Astrolijn alternatief?

Op de reguliere astrolijn kun je bellen met astrologen. ParaVisie biedt nu een alternatieve lijn waarop je kan chatten en bellen met astrologen. De deskundigen op de astrolijn geven je adviezen aan de hand van jouw gegevens, waarmee je rekening kunt houden en aan de slag kunt gaan.

Bel met via 0900-nummer met mediums en paragnosten.

1. Bel een van de mediums met een boxnummer in het profiel op:

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Bel je met Tele2?
Tele2 abonnees kunnen tijdelijk niet naar de 0900-lijn bellen. De creditslijn werkt wel en is ook nog goedkoper.

2. Goedkoper bellen via de creditslijn? Klik het "Bel me nu!" icoon van de coach en volg de belinstructies in het profiel.

Geselecteerde spirituele coaches

Paragnost Amanda

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn
------- Boxnummer: 4206 ------- Paranormaliteit & spiritualiteit is mij met de paplepel ingegoten. T...
Profiel bekijken
18 Reviews
 
Medium Evelyn

Online

Foto readingHealer
------- Boxnummer: 4245 ------- Trancemedium en HSP aangelegd. Ik werk met de Engelen-, Lenormand- e...
Profiel bekijken
2 Reviews
Bel me nu!
 
Josje

Online

HelderziendeKaartlegger
------- Boxnummer: 4225 ------- Mijn kaarten tonen een situatie en geven inzicht. Jij maakt uiteinde...
Profiel bekijken
0 Reviews
Bel me nu!
 
Irma

Online

HelderziendeKaartlegger
Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken
28 Reviews
 
Medium Jeffy

Online

HelderwetendHelderziende
------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken
11 Reviews
 
Jewel

Online

KaartleggerMedium
Sterk empatisch/intuïtief vermogen. Diverse decks, om dieper en beter inzicht te krijgen.
Profiel bekijken
9 Reviews
 
Shanna

Online

HelderziendeMedium
Hoog sensitiviteit, Reiki Master, coach. Ik geef informatie over relaties, innerlijk kind en karma. ...
Profiel bekijken
79 Reviews
 
Carine

Online

HeldervoelendHelderwetend
20 jaar ervaring met alle levensvragen op het gebied van liefde, relaties, werken loopbaan.
Profiel bekijken
15 Reviews
 
Berna

Online

MediumReiki Master
Graag kijk ik voor u naar u verleden, heden of toekomst. Ik werk met Lenormandkaarten en heb 30 jaar...
Profiel bekijken
1 Reviews
 

Wil je liever betalen met iDEAL of PayPal?

Je kan nu ook met iDEAL of PayPal afrekenen en bellen. Op ParaVisie koop je credits voor 1 euro per stuk. Een credit staat gelijk aan 1 minuut bellen. Je kunt ook chatten met credits.

Waarom bellen met credits?

 • Rekening direct af
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Met credits kun je bellen en chatten
 • Probeer nieuwe consulenten

Registreer je gratis en begin met bellen.

 

Liever chatten met een astroloog?

Naast telefonisch contact kun je bij ParaVisie ook in gesprek met mediums via de chat. Bekijk welke mediums online zijn op de ParaVisie medium chat

Waarom chatten op ParaVisie?

 • Chat geruisloos op plekken waar je niet kan bellen
 • Audio en video zijn optioneel
 • Upload foto's en houd een foto reading
 • Rekening direct af met iDEAL en PayPal
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Maak gebruik van de ParaVisie credits
 • Probeer nieuwe spirituele coaches

 

Wat zijn de kenmerken van een astroloog?

Een astroloog kan je dus helpen meer helderheid te verkrijgen en er is niets vreemds aan. Het zijn namelijk bewezen kenmerken die bij een sterrenbeeld, geboortedatum, geboortetijd en dergelijke horen. Er wordt door astrologen gebruik gemaakt van wetenschappen, waarbij de planetenstand, dierenriemtekens, kosmos en andere symbolen bij elkaar in overweging worden genomen om een gedegen kenmerkenschets van jou als persoon te maken. Dus mocht je je niet op je gemak voelen om een medium of paragnost te raadplegen, dan kun je laagdrempelig insteken door een astroloog om advies te vragen.

 

AstrologieWelke inzichten kan een astroloog jou verschaffen?

Natuurlijk lees je weleens een horoscoop om te weten wat jou die dag, week of maand te wachten staat. Dat is puur gebaseerd op jouw sterrenbeeld, maar een online astroloog gaat veel verder. Naast je geboortedatum en geboorteplaats is het fijn als je jouw exacte geboortetijd weet om zo een astroloog zo exact mogelijk te werk te laten gaan.

Er kan dan door de deskundige op de astrolijn ook gekeken worden naar de stand van de zon en planeten op het geboortemoment, allemaal zaken die bijdragen aan een zo nauwkeurig mogelijke vaststelling van jouw kenmerken. Naast een karakterbeschrijving, wordt je een spiegel voorgehouden van de talenten die je bezit en wat jouw strubbelingen kunnen zijn. Er is niets vreemds aan, want het is allemaal te herleiden naar je persoonlijke gegevens. De opgeleverde informatie kan zeer inzichtelijk werken voor je!

 

Relatieadvies

Eigenlijk adviseert de astroloog jou zo gericht dat hij of zij je eigenlijk aan het coachen is om bepaalde doelen of karakterveranderingen te bewerkstelligen. Want wellicht verlang je er allang naar om een nieuw levenspad te bewandelen, maar durf je niet omdat je graag eerst bevestiging ontvangt of je de juiste keuze maakt. Hierbij kan de astroloog ook een rol in spelen.

Of wellicht heb je vragen over je liefdesleven? Er kan namelijk door een astroloog gekeken worden welk ander sterrenbeeld het beste bij jou past. Bij relatieproblemen kan de astrolijnspecialist beoordelen of het sterrenbeeld van jouw huidige partner wel een match heeft met die van jou! En je kunt inzicht krijgen wat voor kenmerken er bij je partner horen, zodat je hier meer rekening mee kunt houden.

 

Toekomst & werk

Verwacht niet dat een astroloog in staat is om jouw toekomst te voorspellen, want dat is niet direct het geval. Een toekomst voorspellen is sowieso iets waar de meeste spirituele specialisten hun handen niet aan zullen branden. Als er al iets duidelijk wordt over je toekomst en het wordt tegen je vertelt, dan is het risico dat je ernaar gaat leven en dat is niet wenselijk. Een astrolijnspecialist kan wel bepaalde richtingen aangeven waar je in de toekomst rekening mee kunt houden, gebaseerd op jouw geboortegegevens en de kenmerken die daaraan gerelateerd zijn.

Zodoende kunnen je ogen wellicht geopend worden over kwaliteiten die je bezit, waar je eigenlijk geen weet van had of waar je je niet eerder op durfde te richten. Dit kan ook gelden op het gebied van werk, want wellicht past je huidige baan helemaal niet bij je geboortegegevens. En je krijgt helderheid over een totaal andere werkrichting.

 

Verschillende soortenchineese astrologie

Wist je trouwens dat er meerdere soorten astrologie zijn? De meest gangbare zijn de Europese, Vedische en Oosterse astrologiën. De twaalf dierenriemtekens staan aan de basis van alle, maar per soort hebben ze een andere benadering. Zo wijkt de Chinese astrologie behoorlijk af van bijvoorbeeld de Europese.

Bij de Chinezen geldt dat de astrologie gebaseerd is op de vijf elementen aarde, water, hout, vuur en metaal. En de windrichting en seizoenen vormen een belangrijk onderdeel. En dan kent de Chinese astrologie ook weer verschillende vormen. Het is dus maar net welke astrologie de astroloog van jouw keuze hanteert om tot een gedegen advies te komen. Sommige astrologen hanteren één vorm van astrologie, maar steeds meer astrologen maken een eigen combinatie van de kennis die de verschillende astrologiën opleveren.

Maak dus een keuze voor de astroloog die jou aanspreekt op de astrolijn en leg jouw gedetailleerde geboortegegevens voor. Je zult verrast zijn over de uitkomst, die je wellicht nog meer helderheid zal opleveren dan je in eerste instantie verwacht. Onze astrologen staan voor je klaar op de astrolijn, de ParaVisie chatlijn.

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek