Astrolijn

Welkom op de astrolijn van ParaVisie.  Op onze astrolijnen kun je chatten en bellen met astrologen. De deskundigen op de astrolijn geven je advies en consult aan de hand van jouw gegevens, waarmee je rekening kunt houden en aan de slag kunt gaan.

Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
1754 Reviews
meer...
Esther

Online

Heldervoelend, hoogsensitief, begaafd
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
308 Reviews
meer...
Ramsay

Online

Ik help jou emoties uit het verleden te verwerken.
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
190 Reviews
meer...
Jane

Bezet

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1186 Reviews
meer...
Roger

Bezet

psycholoog met een spirituele touch
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
395 Reviews
meer...
Margareth

Offline

Ik wil graag een licht op jou pad zijn.
Familie & VriendenLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden
114 Reviews
meer...
Sonja

Offline

Medium +diepere inzichten +ondersteuning +het dier.
Familie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
4 Reviews
meer...
Els

Offline

krijg rust helder inzicht in herhalende patronen hsp rouw..
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
13 Reviews
meer...
Monique

Offline

Life & HSP coach, Medium,Tarot & pendelen
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
1 Reviews
meer...

Bellen met de astrolijn?

Liever bellen dan chatten?

Bel met via 0900-nummer met astrologen en paragnosten.

1. Bel een van de mediums met een boxnummer in het profiel op:

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Werkt je toegangscode niet?
Stuur een berichtje naar contact@paravisie.nl en dan zetten we je account goed.

Contact met astro angels?

Op ParaVisie kun je ook contact leggen met astro angels. Deze engelenwerkers kunnen voor jou contact leggen met engelen. Krijg antwoorden op vragen die jou al lang bezig houden. Neem hier contact met een van de astro angels.

Wil je liever betalen met iDEAL of PayPal?

Je kan nu ook met iDEAL of PayPal afrekenen en bellen. Op ParaVisie koop je credits voor 1 euro per stuk. Een credit staat gelijk aan 1 minuut bellen. Je kunt ook chatten met credits.

Waarom bellen met credits?

 • Rekening direct af
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Met credits kun je bellen en chatten
 • Probeer nieuwe consulenten

Registreer je gratis en begin met bellen.

Wat houdt astro advies en consult in?

ParaVisie heeft 3 astro lijnen waarop je spirituele adviezen of consulten kunt krijgen. Raadpleeg een van de twee belijnen of chat met een betrouwbare astroloog of paragnost. Hieronder sommen we op wat je kunt vragen op een van de para astrolijnen. 

Voorbeeldvragen:

 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, wat nu?
 • Hoe moet ik verder met mijn leven, welke keuze kan ik nu het beste maken?
 • Waarom ben ik toch zo onrustig, angstig, moe, of…?
 • Ik ben hoog sensitief, wat kan ik hiervoor doen?
 • Alle vragen mbt partner, vriendschap-en werkrelaties.
 • Hoe kan ik mijzelf ontspannen en doorbreek ik mijn stresspatronen?
 • Waarom ben ik de laatste tijd zo moe en wat kan ik daar zelf aan doen?

Liever chatten met een astroloog?

Naast telefonisch contact kun je bij ParaVisie ook in gesprek met mediums via de chat. Bekijk welke mediums online zijn op de ParaVisie medium chat

Waarom chatten op ParaVisie?

 • Chat geruisloos op plekken waar je niet kan bellen
 • Audio en video zijn optioneel
 • Upload foto's en houd een foto reading
 • Rekening direct af met iDEAL en PayPal
 • Geen verrassingen op je telefoonrekening
 • Maak gebruik van de ParaVisie credits
 • Probeer nieuwe spirituele coaches

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

De astrogids

De gidsen op de astrogids van ParaVisie zijn geselecteerd op de deskundigheid en zuiverheid. Wij vinden het belangrijk om het platform transparant te houden. De astrogids is een van de specifieke categorieen op de Paravisie waar je spritiueel advies kan ontvangen. Een consult van een gids van de astrolijn zal je inzichten en antwoorden geven op vragen die jouw bezighouden.

Wat zijn de kenmerken van een astroloog?

Een astroloog kan je dus helpen meer helderheid te verkrijgen en er is niets vreemds aan. Het zijn namelijk bewezen kenmerken die bij een sterrenbeeld, geboortedatum, geboortetijd en dergelijke horen. Er wordt door astrologen gebruik gemaakt van wetenschappen, waarbij de planetenstand, dierenriemtekens, kosmos en andere symbolen bij elkaar in overweging worden genomen om een gedegen kenmerkenschets van jou als persoon te maken. Dus mocht je je niet op je gemak voelen om een medium of paragnost te raadplegen, dan kun je laagdrempelig insteken door een astroloog om advies te vragen.

 

AstrologieWelke inzichten kan een astroloog jou verschaffen?

Natuurlijk lees je weleens een horoscoop om te weten wat jou die dag, week of maand te wachten staat. Dat is puur gebaseerd op jouw sterrenbeeld, maar een online astroloog gaat veel verder. Naast je geboortedatum en geboorteplaats is het fijn als je jouw exacte geboortetijd weet om zo een astroloog zo exact mogelijk te werk te laten gaan.

Er kan dan door de deskundige op de astrolijn ook gekeken worden naar de stand van de zon en planeten op het geboortemoment, allemaal zaken die bijdragen aan een zo nauwkeurig mogelijke vaststelling van jouw kenmerken. Naast een karakterbeschrijving, wordt je een spiegel voorgehouden van de talenten die je bezit en wat jouw strubbelingen kunnen zijn. Er is niets vreemds aan, want het is allemaal te herleiden naar je persoonlijke gegevens. De opgeleverde informatie kan zeer inzichtelijk werken voor je!

 

Relatieadvies

Eigenlijk adviseert de astroloog jou zo gericht dat hij of zij je eigenlijk aan het coachen is om bepaalde doelen of karakterveranderingen te bewerkstelligen. Want wellicht verlang je er allang naar om een nieuw levenspad te bewandelen, maar durf je niet omdat je graag eerst bevestiging ontvangt of je de juiste keuze maakt. Hierbij kan de astroloog ook een rol in spelen.

Of wellicht heb je vragen over je liefdesleven? Er kan namelijk door een astroloog gekeken worden welk ander sterrenbeeld het beste bij jou past. Bij relatieproblemen kan de astrolijnspecialist beoordelen of het sterrenbeeld van jouw huidige partner wel een match heeft met die van jou! En je kunt inzicht krijgen wat voor kenmerken er bij je partner horen, zodat je hier meer rekening mee kunt houden.

 

Toekomst & werk

Verwacht niet dat een astroloog in staat is om jouw toekomst te voorspellen, want dat is niet direct het geval. Een toekomst voorspellen is sowieso iets waar de meeste spirituele specialisten hun handen niet aan zullen branden. Als er al iets duidelijk wordt over je toekomst en het wordt tegen je vertelt, dan is het risico dat je ernaar gaat leven en dat is niet wenselijk. Een astrolijnspecialist kan wel bepaalde richtingen aangeven waar je in de toekomst rekening mee kunt houden, gebaseerd op jouw geboortegegevens en de kenmerken die daaraan gerelateerd zijn.

Zodoende kunnen je ogen wellicht geopend worden over kwaliteiten die je bezit, waar je eigenlijk geen weet van had of waar je je niet eerder op durfde te richten. Dit kan ook gelden op het gebied van werk, want wellicht past je huidige baan helemaal niet bij je geboortegegevens. En je krijgt helderheid over een totaal andere werkrichting.

 

Verschillende soortenchineese astrologie

Wist je trouwens dat er meerdere soorten astrologie zijn? De meest gangbare zijn de Europese, Vedische en Oosterse astrologiën. De twaalf dierenriemtekens staan aan de basis van alle, maar per soort hebben ze een andere benadering. Zo wijkt de Chinese astrologie behoorlijk af van bijvoorbeeld de Europese.

Bij de Chinezen geldt dat de astrologie gebaseerd is op de vijf elementen aarde, water, hout, vuur en metaal. En de windrichting en seizoenen vormen een belangrijk onderdeel. En dan kent de Chinese astrologie ook weer verschillende vormen. Het is dus maar net welke astrologie de astroloog van jouw keuze hanteert om tot een gedegen advies te komen. Sommige astrologen hanteren één vorm van astrologie, maar steeds meer astrologen maken een eigen combinatie van de kennis die de verschillende astrologiën opleveren.

Maak dus een keuze voor de astroloog die jou aanspreekt op de astrolijn en leg jouw gedetailleerde geboortegegevens voor. Je zult verrast zijn over de uitkomst, die je wellicht nog meer helderheid zal opleveren dan je in eerste instantie verwacht. Onze astrologen staan voor je klaar op de astrolijn, de ParaVisie chatlijn.

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek