Wat is universal White Time Healing?

Universal White Time Healing (UWTH) is gecreëerd door hoogontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren hebben gestuurd en gevolgd. De White Time-energie komt uit de White Time Bron. De White Time Bron bevindt zich ergens in het grote universum. Spirituele wezens, buitenaardsen, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron.

 

Chatten of bellen met mediums?

Op ParaVisie kun je met mediums chatten en bellen. Onze erkende coaches kunnen jou vragen beantwoorden groot of klein.

 
White Time is wit licht, dat alle lichtkleuren omvat. Daarnaast omvat White Time het verleden, heden en toekomst in één tijdunit. Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het derde oog.
 
Doordat White Time alle tijd in één unit omvat, behandelt een Universal White Time Healer een klacht een paar seconden voordat deze in het verleden ontstaan is, behandelt vervolgens de klacht in het heden en stuurt tegelijkertijd energie de toekomst in om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.
 
De energie van de White Time Bron kan nooit opraken. De genezende kracht van de Universele White Time-energie is afgestemd op de behoeftes van de mensheid, zodanig dat de frequentie en kracht zich aanpast aan diegene die deze energie ontvangt. Er is geen grens aan de hoogte van de frequentie en kracht die iemand kan bereiken, omdat er een verbinding ontstaat met de onbeperkte kracht en energie van de White Time Bron. Na iedere behandeling blijft een deel van deze krachtige helende energie in de behandelaar achter.
 
Hierdoor verbetert ook de gezondheid van de behandelaar. Het helend vermogen en de kracht van de behandelaar neemt na iedere behandeling toe. De hoge spirituele wezens die Universal White Time Healing hebben gecreëerd hebben een diep vertrouwen in “Alles wat er is”, alles is één en ieder mens is uniek met zijn of haar unieke kracht en energie. Iedereen heeft Goddelijke kwaliteiten en is onderdeel van “Alles wat er is”, waardoor iedereen nodig is om dit “Alles” compleet te maken.
 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek