Wat is handlezen?

Hoewel er meerdere lijnen in ieders hand te vinden zijn die iets over jou te vertellen hebben, beperken wij ons hier tot de drie belangrijkste lijnen, zodat je enige basiskennis op kunt doen. De drie hoofdlijnen zijn: de levenslijn, hoofdlijn en hartlijn. Deze lijnen zijn bij vrijwel iedereen zeer goed zichtbaar en vertellen veel over je karakter en over hoe je in elkaar steekt.

De linkerhand kun je zien als de spiegel van je ziel en geeft emoties en doelen in je leven weer. De rechterhand kun je raadplegen om te kijken welke onvermoede talenten er in jou schuilen. Veel mediums, astrologen en paragnosten zijn handlezen machtig, maar niet allemaal omdat je je er wel in dient te specialiseren om het onder de knie te krijgen.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

Toekomst - wel of niet

Vaak wordt er gedacht bij handlezen dat dit gebruikt wordt om te kijken wat er in de toekomst gebeurt. De meeste handlezers zullen echter weinig tot niets over jouw toekomst vertellen, omdat je er dan ook naar gaat leven en dat is niet de bedoeling. Het lezen van handen kan jou wél verheldering brengen over hoe jij in het leven staat en kan wellicht je ogen openen dat je sommige zaken beter anders aan kunt pakken om jouw bestaan aangenamer te maken. Doordat een handlezer jouw drie hoofdlijnen leest, biedt dit jou informatie om mee aan de slag te gaan.

handlezen

Hoofdlijn 1: de levenslijn

Vaak wordt er gedacht dat de lengte van je levenslijn aangeeft of je lang of kort te leven hebt, maar dat is niet het geval! Het geeft wel aan welke kwaliteit van leven je hebt. Ligt je levenslijn hoog in de hand, dan sta je zelfverzekerd in het leven en weet je goed wat je wilt. Ligt de lijn lager, dan ben je wat onzekerder. Deze lijn geeft ook aan of je wel of niet energiek in het leven staat en wat je lichamelijke gesteldheid is.

Een korte en vage lijn geeft een moeizaam bestaan weer en een sterke krachtige lijn staat voor een krachtige persoonlijkheid. Een onderbroken lijn kan stress en emoties weergeven.

Hoofdlijn 2: de hoofdlijn handlezen

Deze lijn vertelt meer over jouw denkwijzen, geeft weer waar jouw passies liggen en waar je voor wilt gaan. Het draait om jouw verstand en waarnemingsvermogen. Een korte lijn geeft aan dat je nuchter en rationalistisch bent en een lange hoofdlijn vertelt dat je creatief, realistisch en fantasierijk bent. Muziek, kunst en literatuur zijn dan belangrijk voor je.

Is deze hoofdlijn vaag, dan kun je je wellicht lastig focussen en concentreren. Wordt de lijn onderbroken, dan maak je niet altijd de keuzes in je leven die goed voor je zijn. Als de hoofdlijn in de buurt komt van de hartlijn, dan wil dit zeggen dat jij ratio voorrang geeft ten opzichte van jouw gevoel. Liggen de hoofd- en levenslijn dicht bij elkaar, dan ben je een betrouwbare en eerlijke persoonlijkheid.

Hoofdlijn 3: de hartlijn

Het woord hart geeft het eigenlijk al aan: deze lijn staat voor jouw gevoel, dus leven vanuit je hart. Maar ook jouw emoties, liefdeskeuzen, vriendschappen en persoonlijke eigenschappen worden door de hartlijn weergegeven. Is deze lijn diep en goed waar te nemen, dan ben je een gevoelig persoon. Begint de lijn dichterbij je middelvinger, dan sta je met wat minder passie in het leven. Heb je een dikke hartlijn? In dat geval sta je klaar voor anderen en verplaats je je goed in jouw medemens. Een lange hartlijn geeft aan dat je emotioneler bent dan iemand met een kortere lijn. Loopt deze lijn aan het einde uit in meerdere korte lijntjes, dan sta je vol in het leven en haal je er het maximale uit wat erin zit. Zitten er breuken in de lijn, dan betekent dit dat je meerdere liefdesrelaties hebt zien stranden.

Lezen op een feestje

Hierboven heb je korte richtlijnen gelezen over de drie belangrijkste lijnen die tijdens het handlezen geraadpleegd worden. Wanneer je je meldt bij een professionele handlezer of handlezeres zal hij of zij meer lijnen raadplegen en ook gedetailleerder iets kunnen opmaken uit de opbouw van de lijnen in jouw handen. Natuurlijk is het leuk om zelf de basisbegrippen onder de knie te krijgen, want op een feestje scoor je altijd als je aan iemand vraagt: ‘Zal ik jouw hand eens lezen en vertellen wat ik erin zie?’ Dit levert vaak hilariteit alom op en als je jouw focus legt op de drie hoofdlijnen, zal je zien dat er veel correct is van wat je uit de lijnen opmaakt!

Maar wil je eens een diepgaande analyse ontvangen van een geoefende handlezer, kijk dan bij één van onze chatmedewerkers die handlezen machtig is. Tijdens het chatten kun je afbeeldingen sturen van jouw handen, waar de handlezer mee aan de slag gaat. Laat je verrassen en verbazen door de uitkomst hiervan!

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek