Wat is Numerologie?

Numerologie is de studie van getallen en hun betekenis. Het voorspelt niet de toekomst, maar geeft wel een beter inzicht in jezelf en je levensloop. De belangrijkste getallen worden bepaald door geboortedatum en/of de letters waaruit je naam bestaat. Maar ook huisnummer, bankrekeningnummer, nummerbord enzovoorts kunnen een breder inzicht geven.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

 
De getallen in je leven zijn niet toevallig. Ze zijn een onderdeel van je levenspad en levensplan. Ieder mens heeft een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids, zonder een dwingende controle uit te oefenen. De belangrijkste getallen zijn het geboortegetal en het persoonlijk naamgetal. De numerologie maakt vooral gebruik van de hele getallen, dat wil zeggen de getallen 1 tot en met 9.
 
Om je eigen getallen te bepalen, moet je ieder getal terug brengen tot een enkel cijfer door de cijfers van ieder getal bij elkaar op te tellen. Ieder getal van 1 tot en met 9 heeft een bepaalde betekenis. Sommige getallen worden niet terug gebracht tot een enkel cijfer. Dit zijn de getallen 11, 22 en 33, de zogenaamde meestergetallen. Meestergetallen hebben een bijzondere betekenis, omdat de persoon op wie ze betrekking hebben een speciale rol in dit leven moet vervullen.
 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek