Kinderwens

Wanneer je graag een kind wilt krijgen, maar het lukt je niet om zwanger te worden, dan zijn er diverse wegen die je kunt bewandelen. Je kan het reguliere artsencircuit ingaan, maar kunt ook eerst kijken of je via spirituele wegen jouw vruchtbaarheid kunt vergroten. Veel draait hierbij om bewustwording. Wanneer je hiermee aan de slag gaat en je bewuster in het leven gaat staan, kun je invloed uitoefenen op wat er in je leven gebeurt. Het draait dus om jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

Gezond eten

De eerste stappen die je kunt zetten en die niets met – wellicht in jouw ogen – enige zweverigheid te maken heeft, is gezonder gaan eten. Dit klinkt als voor de hand liggend, maar is wel degelijk van wezenlijk belang om zwanger te worden. Het advies van menig voedingscoach zal al snel zijn dat je je voor jouw zwangerschap al dient te ontgiften en schadelijke zaken als roken en alcohol dient te minderen of het liefste mee stopt. Ook qua voeding geldt dat hoe gezonder je eet, hoe vruchtbaarder je wordt. Wanneer de frituurpan jouw grootste vriend is om eten mee te bereiden, kun je op je vingers natellen dat dit geen positieve bijdrage levert voor een mogelijke zwangerschap.

 

In balans schijfvanvijf

Maar bij het stoppen met roken en alcohol blijft het niet. Zo is veel koffie drinken niet oké als zwanger wilt worden en ook bewerkte producten en frisdranken dragen er niet aan bij. Eigenlijk kun je een beetje de ‘Schijf van vijf’ in gedachten houden, waarbij vooral geldt dat je kiest voor producten die groeien en leven in de natuur.

Het is eigenlijk van belang om hier al ruim van tevoren (zo’n drie maanden) mee te starten, voordat je zwanger wilt proberen te raken. Door gezonder te leven, creëer je ruimte in je hoofd en voor een mogelijk nieuw leven. Jouw lichaam en geest komen beter in balans.

 
 

Onderstaande producten kun je goed eten:

  • Spinazie
  • Sla
  • Boerenkool
  • Bloemkool
  • Asperges
  • Peterselie
  • linzen 

 

Rust in jezelf

Naast aandacht voor voeding, is rust creëren in jezelf en in jouw omgeving ook van belang. Wanneer je chaos in jouw woning hebt, is dat geen goede basis voor een kind om in terecht te komen. Maar ook jijzelf dient in een rustig vaarwater terecht te komen, mocht je de kans willen vergroten om zwanger te worden. Het kan dus helemaal geen kwaad om aan yoga te gaan doen of dagelijks tijd vrij te maken om te mediteren. Of ga dagelijks in een natuurrijke omgeving wandelen, waar jij heerlijk tot rust komt. Vergroot de liefde voor jezelf en je vergroot tegelijk ruimte om een kind in jouw leven te laten komen. Een liefdevolle relatie draagt eveneens bij, ook al heb je hier niet altijd helemaal zelf de hand in.

 

Contact voor conceptie ongeboren kind

Het hierboven beschreven gedeelte is zeer toegankelijk en zal je niet vreemd in de oren klinken. Maar spiritualiteit en zwangerschap gaan nog een stuk verder als je daarin mee wilt gaan. Er wordt door verschillende coaches en mediums gesteld dat een ziel van een nog niet geboren kindje al aanwezig is bij de toekomstige ouder(s) vóór de conceptie.

De ziel van het kindje kiest bewust en bereidt zich voor op zijn of haar komst. Vaak kiest het ongeboren kind voor een levenspad dat hij of zij wil gaan bewandelen en legt daarom al contact met de ouder(s). Dat verklaart ook dat moeders vaak voelen dat er al contact met de baby is voordat het ter wereld komt. De kersverse moeders herkennen datzelfde gevoel als ze de eerste keer hun baby in de armen krijgen.

 

Levenslicht

Uiteraard heb je hierboven slechts enkele stappen gelezen die bij kunnen dragen aan zwanger worden. De natuur op zich drukt hier uiteraard ook een sterke stempel op. Je kunt je altijd laten voorlichten bij een hierin gespecialiseerde coach, medium of paragnosten, zodat je weet dat je op het gebied van bewustwording goed bezig bent.

Het reguliere circuit raadplegen als je niet zwanger raakt, blijft altijd aan te raden. Maar alle ondersteuning helpt bij aan een positieve ontwikkeling, dus bovenstaande stappen in acht nemen kan zeker geen kwaad! Het helpt je tevens, als je daadwerkelijk zwanger bent, bewuster door de zwangerschapsperiode heen te komen en optimaal te kunnen genieten vanaf het moment dat jouw kindje het levenslicht ziet!

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek