Wat is een mental coach?

Een online mental coach van Paravisie staat je als coach mentaal bij, waardoor je sterker in het leven komt te staan. Mental coaches helpen je bij jouw persoonlijke groei. Het kan om levensvragen gaan, waardoor de coach je in de rol van lifecoach bijstaat, maar het kan natuurlijk ook carrièregericht zijn. In dat geval zal hij of zij je bijstaan als een soort loopbaanadviseur. Mental coaches kunnen dus op velerlei gebied iets voor je betekenen.

Mental coach ParaVisieZelfbewuster met een mental coach

Een mental coach past zijn of haar coachingsbegeleiding geheel aan jouw wensen en vraagstellingen aan. Bij een coach wordt vaak gedacht aan werkgerelateerde vragen, maar dat hoeft dus helemaal niet het geval te zijn. Zit jij door welke reden dan ook minder lekker in je vel dan kunnen mental coaches wel degelijk iets voor je betekenen. Samen met jou ontdekken ze namelijk waar jouw kracht ligt, die je in kunt zetten om sterker en zelfbewuster in het leven te staan. Soms heb je juist de steun van een onafhankelijke mental coach nodig om jou het licht in te laten zien waar het momenteel misgaat in je leven.

 

Volwaardiger levenmental coach ana

Centraal voor de mental coaches staat altijd de mens achter de vraag. Dus wanneer jij advies in wilt winnen bij een mental coach, dan zal hij of zij proberen te achterhalen wie jij werkelijk bent, wat jou drijft en welke obstakels jou in de weg staan om jouw doel te bereiken. Vooral dit laatste is iets waar je zelf vaak moeilijk inzicht in kunt krijgen, maar wat er wel voor zorgt dat jij je niet verder weet te ontwikkelen in jouw bestaan. En dat terwijl je wellicht juist hunkert naar verandering in je leven. De persoonlijke benadering van de mental coach zorgt ervoor dat jij het juiste inzicht verkrijgt, waardoor je verdere stappen kunt nemen op weg naar een volwaardiger leven.

 

Imental coachnvloed op prestaties

Waar lang niet altijd bij stil wordt gestaan, is dat je mentaal meestal alleen sterk kunt functioneren als je lichamelijk ook lekker in je vel steekt. Dit is iets waar de mental coach ook aandacht aan zal geven. Het klinkt immers logisch, maar vaak ben je je niet bewust dat jouw levensstijl obstakels op kan werpen voor een gelukkiger bestaan. Coaches leren je om te gaan met jouw emoties, zodat je beter in staat bent hier controle op te hebben. Dat leidt weer tot meer productiviteit, omdat de emoties geen kans zien invloed te hebben op jouw prestaties.  ParaVisie beschikt ook over voedingscoaches. Neem nu contact op met een voedingscoach.

 

Ontwikkelen via mental coaches

Een mental coach leert je dus eigenlijk meer controle over jezelf te krijgen, waardoor blokkades die je voorheen in de weg zaten minder vat op je krijgen. Mental coaches helpen je meer controle over jouw manier van denken te krijgen en geven inzicht hoe je beter om kunt gaan met jouw gevoelens. Daarnaast maken ze je bewust van het gebruik van je zintuigen en hoe je op de juiste wijze om moet leren gaan met mogelijk aanwezige lichamelijke klachten, zodat deze je ook niet langer beperken om verder te groeien in je leven. Het draait allemaal om het ontwikkelen van je bewustzijn op diverse gebieden, waardoor je niet langer voor verrassingen komt te staan door ontwikkelingen die je voorheen dwars zaten om datgene te gaan doen waar je hart naar uitgaat.

 

mental coach paravisieGroei realiseren met behulp van een mental coach

Samen met jou kijkt een mental coach dus welke aanpassingen in je leven of in je denkwereld nodig zijn om mentaal te kunnen groeien. Wanneer je voorheen geblokkeerd werd door vastzittende ideeen of overtuigingen, leer je beter om te gaan met situaties die in je leven plaatsvinden en krijg je meer inzicht in de rol die je in je eigen leven en dat van anderen kunt spelen. Een mental coach kan geen problemen voor je oplossen, maar kan je wel inzichten geven waarmee jij zelf aan de slag gaat om verandereingen te bewerkstelligen. Dus hoewel je samen met de mental coach kijkt naar jouw persoonlijke ‘ik’, ga je uiteindelijk met de geboden inzichten zelf aan de slag. De coach werkt dus eerst met je samen en daarna zul je zelf jouw eigen groei in het leven realiseren!


Verder op ParaVisie

  • Wil contact met een spirituele coach? Kijk nu welke coaches online zijn op de spirituele hulplijn van ParaVisie.
  • Neem contact op met een online medium en start een fotoreading.
  • Een paragnost op ParaVisie helpt je graag verder met jou vragen over de toekomst.