Wat is een mental coach?

Een online mental coach van Paravisie staat je als coach mentaal bij, waardoor je sterker in het leven komt te staan. Mental coaches helpen je bij jouw persoonlijke groei. Het kan om levensvragen gaan, waardoor de coach je in de rol van lifecoach bijstaat, maar het kan natuurlijk ook carrièregericht zijn. In dat geval zal hij of zij je bijstaan als een soort loopbaanadviseur. Mental coaches kunnen dus op velerlei gebied iets voor je betekenen.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Monique
Monique

Online

KaartleggerMediumNieuw

Aartsengelen, dieren communiceren, Healing met Aartsengelen, foto lezen, kaartlezen.
Profiel bekijken

Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Madama
Madama

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

------- Boxnummer: 4215 ------- Bij mij krijg je inzicht en informatie over levensprocessen en keuze...
Profiel bekijken

Chloë
Chloë

Online

HelderziendeMediumSpirituele hulplijn

Wil je verder met jouw pad, je obstakels over? Schroom dan niet, je kan me alles vragen.
Profiel bekijken

Tracy
Tracy

Online

KaartleggerSpirituele hulplijn

Ik voel je energie en blokkades aan en geef via mijn gidsen boodschappen door. Engelen / Riter White
Profiel bekijken

Irene
Irene

Online

KaartleggerMediumSpirituele hulplijn

Ik beantwoord al je vragen over relaties, werk en alles waar je tegenaan loopt op dit moment. Helder...
Profiel bekijken

Iliana
Iliana

Online

HelderziendeSpiritueel coachMedium

Helderziend, heldervoelend, helderwetend medium en healer voor coaching en al je vragen.
Profiel bekijken

Nelly
Nelly

Online

KaartleggerSpiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4273 ------- Vanaf jongs af aan hoogsensitief,  energieeen kunnen zien en voelen...
Profiel bekijken

Carine
Carine

Online

HelderziendeKaartleggerSpiritueel coach

20 jaar ervaring met alle levensvragen op het gebied van liefde, relaties, werken loopbaan.
Profiel bekijken

 

Mental coach ParaVisieZelfbewuster met een mental coach

Een mental coach past zijn of haar coachingsbegeleiding geheel aan jouw wensen en vraagstellingen aan. Bij een coach wordt vaak gedacht aan werkgerelateerde vragen, maar dat hoeft dus helemaal niet het geval te zijn. Zit jij door welke reden dan ook minder lekker in je vel dan kunnen mental coaches wel degelijk iets voor je betekenen. Samen met jou ontdekken ze namelijk waar jouw kracht ligt, die je in kunt zetten om sterker en zelfbewuster in het leven te staan. Soms heb je juist de steun van een onafhankelijke mental coach nodig om jou het licht in te laten zien waar het momenteel misgaat in je leven.

 

Volwaardiger levenmental coach ana

Centraal voor de mental coaches staat altijd de mens achter de vraag. Dus wanneer jij advies in wilt winnen bij een mental coach, dan zal hij of zij proberen te achterhalen wie jij werkelijk bent, wat jou drijft en welke obstakels jou in de weg staan om jouw doel te bereiken. Vooral dit laatste is iets waar je zelf vaak moeilijk inzicht in kunt krijgen, maar wat er wel voor zorgt dat jij je niet verder weet te ontwikkelen in jouw bestaan. En dat terwijl je wellicht juist hunkert naar verandering in je leven. De persoonlijke benadering van de mental coach zorgt ervoor dat jij het juiste inzicht verkrijgt, waardoor je verdere stappen kunt nemen op weg naar een volwaardiger leven.

 

Imental coachnvloed op prestaties

Waar lang niet altijd bij stil wordt gestaan, is dat je mentaal meestal alleen sterk kunt functioneren als je lichamelijk ook lekker in je vel steekt. Dit is iets waar de mental coach ook aandacht aan zal geven. Het klinkt immers logisch, maar vaak ben je je niet bewust dat jouw levensstijl obstakels op kan werpen voor een gelukkiger bestaan. Coaches leren je om te gaan met jouw emoties, zodat je beter in staat bent hier controle op te hebben. Dat leidt weer tot meer productiviteit, omdat de emoties geen kans zien invloed te hebben op jouw prestaties.  ParaVisie beschikt ook over voedingscoaches. Neem nu contact op met een voedingscoach.

 

 

Ontwikkelen via mental coaches

Een mental coach leert je dus eigenlijk meer controle over jezelf te krijgen, waardoor blokkades die je voorheen in de weg zaten minder vat op je krijgen. Mental coaches helpen je meer controle over jouw manier van denken te krijgen en geven inzicht hoe je beter om kunt gaan met jouw gevoelens. Daarnaast maken ze je bewust van het gebruik van je zintuigen en hoe je op de juiste wijze om moet leren gaan met mogelijk aanwezige lichamelijke klachten, zodat deze je ook niet langer beperken om verder te groeien in je leven. Het draait allemaal om het ontwikkelen van je bewustzijn op diverse gebieden, waardoor je niet langer voor verrassingen komt te staan door ontwikkelingen die je voorheen dwars zaten om datgene te gaan doen waar je hart naar uitgaat.

 

mental coach paravisieGroei realiseren met behulp van een mental coach

Samen met jou kijkt een mental coach dus welke aanpassingen in je leven of in je denkwereld nodig zijn om mentaal te kunnen groeien. Wanneer je voorheen geblokkeerd werd door vastzittende ideeen of overtuigingen, leer je beter om te gaan met situaties die in je leven plaatsvinden en krijg je meer inzicht in de rol die je in je eigen leven en dat van anderen kunt spelen. Een mental coach kan geen problemen voor je oplossen, maar kan je wel inzichten geven waarmee jij zelf aan de slag gaat om verandereingen te bewerkstelligen. Dus hoewel je samen met de mental coach kijkt naar jouw persoonlijke ‘ik’, ga je uiteindelijk met de geboden inzichten zelf aan de slag. De coach werkt dus eerst met je samen en daarna zul je zelf jouw eigen groei in het leven realiseren!

De mental coaches op de spirituele hulplijn bieden jou inzichten aan, waardoor je mentaal sterker in het leven komt te staan. Bekijk nu welke coaches online zijn op de ParaVisie spirituele hulplijn.