Voedingscoach

Een online voedingscoach begeleidt je op weg naar een gezonder bestaan. Dat is wat we allemaal nastreven. Maar alleen kiezen voor gezonde voeding is niet altijd toereikend. Afhankelijk van je werk, levensstijl en lichamelijk conditie kan een voedingscoach kijken wat voor jou persoonlijk gezien gezonde voeding is.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Amrendra
Amrendra

Online

AstroloogRaadgeverRelatiecoach

--- BOX NUMMER 4290 --- Zeer ervaren Astroloog die graag de tijd neemt voor een uitgebreide reading
Profiel bekijken

Danka
Danka

Online

NumeroloogRaadgeverSpirituele hulplijn

Als opleider/psychosociaal/coach/lichtwerker werk ik met je om inzicht te krijgen in jezelf. Bij rou...
Profiel bekijken

Brigitte
KaartleggerRaadgeverLichaam coach

--- BOX NUMMER 4302 --- heldervoelend.fotolezen.reikimaster,dmv een foto kan ik nog beter invoelen o...
Profiel bekijken

Danielle
HelderziendeMediumParagnosten

Mijn naam is Medium Danielle, bekend van tv (het zesde zintuig) en al vele jaren praktiserend in mij...
Profiel bekijken

Marieke
Marieke

Bezet

MediumLichaam coachSpirituele hulplijn

Helderwetend, spiritueel coach & healer, hoog sensitief & intuitief weten, thetahealing & reiki, toe...
Profiel bekijken

Chloë
Chloë

Bezet

HelderziendeMediumSpirituele hulplijn

Wil je verder met jouw pad, je obstakels over? Schroom dan niet, je kan me alles vragen.
Profiel bekijken

Natasja
Natasja

Bezet

HelderziendeSpiritueel coachSpirituele hulplijn

Ik geef je graag inzichten door middel van zigeuner kaarten en de energie waar ik mee werk. ook k...
Profiel bekijken

Kevin
Kevin

Offline

HelderziendeKaartleggerParagnosten

Kevin Medium en Paragnost , en sinds mijn jeugd ontdekte ik dat ik paranormale gaven heb , ik was no...
Profiel bekijken

Anja
Anja

Offline

HelderziendeSpiritueel coachParagnosten

Werkend vanuit de kracht van het NU. Uit het hoofd naar je hart,Intuïtief, Ervaring deskundige. Coac...
Profiel bekijken

 

Beter in je vel door een voedingscoach

Het volgen van een streng dieet zal een voedingscoach je afraden, want dat kan tijdelijk het gewenste reslutaat van een slankere lijn opleveren, maar heeft op de lange termijn geen effect. Door bewust te gaan kijken naar een ander eetpatroon, kun jij zorgen dat je lichamelijk – en daardoor vaak ook geestelijk – gezien beter in je vel komt te zitten. Een voedingscoach helpt je inzicht te geven in het nuttigen van producten die je meer energie opleveren. De coach houdt rekening met allergieën die een negatieve invloed kunnen hebben op je. Maar ook je medische achtergrond is belangrijk om onder de loep te nemen, want daar heeft je voedingsinname eveneens effect op.

 

Vitamines en mineralen

En een belangrijk doel om een voedingscoach in te schakelen, blijft om je gewenste gewicht te behalen en te behouden! Menigeen worstelt al jaren met gewichtsschommelingen en dat terwijl je graag een positief gevoel krijgt als je in de spiegel kijkt. Overtollige pondjes zitten je vaak letterlijk in de weg om je aangenaam te voelen en ze dragen ook niet bij aan een positief zelfbeeld. Een voeding coach helpt je om je eetpatroon zodanig aan te passen dat je verantwoord eet en toch geen hongergevoel hoeft te hebben. En je krijgt de juiste vitamines en mineralen binnen met een inname van niet al te veel calorieën. Hoewel je als (top)sporter vaak juist weer wel voldoende calorieën moet innemen. Een voedingcoach helpt je dus op een breed gebied.

 

Natuurlijke suikers

Een voeding coach kiest vrijwel altijd voor natuurlijke producten. Dus niets uit een verpakking, maar onbewerkt; rechtsreeks uit de natuur! Ongemerkt krijgen we namelijk allemaal stoffen binnen die helemaal niet gezond voor je zijn. Ook diverse producten die pretenderen gezond te zijn, bevatten vaak veel e-nummers of suikers, die een nadelige invloed op je kunnen hebben. De voedingscoach helpt je hoe je bewust naar voeding leert te kijken. Bij sommige fruitsoorten kun je denken dat ze zeer gezond zijn voor je. Maar die kunnen veel natuurlijke suikers bevatten, waardoor je te veel calorieën binnenkrijgt, zonder dat je het door hebt. Ook op het gebied van groente weet je vaak lang niet wat wel en niet goed is om veel van te eten.

 

 

Gedegen advies

In veel tv-reclames en ook op ander reclamegebied wordt een bepaald product vaak als zeer gezond bestempeld. Dat is lang niet altijd het geval, want ze lichten dan het gezonde deel eruit terwijl ze niet het aantal suikers of andere schadelijke stoffen vermelden. Wanneer je jouw eetpatroon – waarvan je wellicht altijd al dacht dat je gezond bezig was – met een voedingscoach doorneemt, kun je te horen krijgen dat je wellicht helemaal niet zo gezond bezig bent. Een op voeding gerichte coach doet dus veel meer voor je dan je in eerste instantie denkt. Er is zoveel om voeding te doen, dat je zonder gerichte studie eigenlijk zelf niet kunt inschatten wat wel of niet goed voor je is. Doordat de voedingcoach gericht naar jou als persoon en je leefomstandigheden kijkt, krijg je een gedegen advies waar je mee verder kunt.

 

Eten en drinken

Maar uiteindelijk moet je natuurlijk zelf invulling geven aan je dagelijks eetpatroon. Je bent verantwoordelijk wat er bij je naar binnen gaat en de spreuk ‘Ieder pondje gaat door het mondje’ is een waarheid als een koe. Maar ook als je bewust aan het eten bent, kan een voedingscoach je verhelderende inzichten geven. Ben je wel zo verantwoord bezig? Eet je wel gevarieerd genoeg? Ontbijt je wel goed? Je denk misschien dat het ontbijt dat je iedere dag neemt gezond is, maar is het wel verstandig om iedere dag hetzelfde op je nuchtere maag te nuttigen? Of is variatie beter om te doen? En hoe vaak per dag eet je? En hoeveel en wat drink je eigenlijk op een dag?

 

Gezond en verantwoord

Laat je door een voedingscoach aan de hand nemen als je enigszins twijfelt of je wel of niet gezond genoeg eet. De voedingcoach biedt je meer dan je in eerste instantie wellicht kunt ingezien. Want zeg nou zelf: wat is er nu lekkerder dan goed in je vel te zitten en ook nog verantwoord eten binnen te krijgen. Geestelijk gezien zit je lekkerder in je vel, wanneer je lichamelijk gezien goede voeding binnenkrijgt. De voeding coach biedt je dus het beste van twee werelden: gezond en verantwoord leven!

Leg je vraag of vragen voor aan één van de deskundige online voedingcoaches die werkzaam zijn op onze hulplijn. Zij staan je graag bij en kunnen je goede adviezen geven.