Wat is een numeroloog?

Een (online) numeroloog werkt, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, voornamelijk met getallen. Uit jouw persoonlijke gegevens, zoals je geboortedatum, je naam, het huisnummer waar je woont en dergelijke kunnen numerologen gedetailleerde informatie halen die veel weergeeft over jouw persoonlijkheid en karakter. En de getallen kunnen inzicht bieden in waar jij je op het levenspad bevindt en hoe je in elkaar steekt.Symbolische betekenis

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Vanessa
Vanessa

Online

ParagnostenRaadgeverRelatiecoach

--- BOXNUMMER 4329 --- Heldervoelend, relatie en mentalcoach.
Profiel bekijken

ॐ Gert ॐ
HelderziendeSpiritueel coachMedium

*Spiritueel Geluks*Motivatie*Relatie & Twin Flame Coach*Foto Reading*Quantum Healing op afstand*Held...
Profiel bekijken

Jeffy
Jeffy

Online

HelderziendeSpiritueel coachMedium

------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken

Eva
Eva

Online

HelderziendeSpirituele hulplijn

--- BOXNUMMER 4322 --- Healing, reading en coaching, helderwetend
Profiel bekijken

Danny
Danny

Online

Spiritueel coachMediumParagnosten

Ervaren in het geven van consulten over het verleden, heden, toekomst en het paranormale. Mens&Dier.
Profiel bekijken

Kris
Kris

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Ervaren raadgever. zeg zoals het is. Ik help je om inzichten en advies te geven op relatie gebied...
Profiel bekijken

Ellen
Ellen

Bezet

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4272 ------- Ik breng je van klacht naar je kracht. Soulmates, relaties, gedrags...
Profiel bekijken

Jada
Jada

Bezet

HelderziendeMediumParagnosten

Vragen over (zelf) liefde, werk, zielsbestemming, familie, healing, contact met overledenen (mens & ...
Profiel bekijken

Numerologie laat zich het beste omschrijven als ‘getallenleer’ en wordt al van oudsher gehanteerd. De symbolische betekenis van jouw persoonlijke getallen geeft een numeroloog duidelijkheid wat hij of zij tegen je kan vertellen over hoe jij in het leven staat. En wat je kunt doen om veranderingen in jouw bestaan aan te brengen om gelukkiger en zelfverzekerder te worden. Zo kan een numeroloog veel halen uit de letters die jouw naam vormen, want iedere letter staat voor een getal. De getallen worden door numerologen bij elkaar opgeteld en uiteindelijk weer herleid naar één getal tussen de 1 en 9. Dat getal geeft jouw persoonlijke kenmerken weer.

 

Één van de letteroverzichten van numerologen

Er zijn verschillende overzichten die door numerologen worden gehanteerd. Eentje vind je hier, dit betreft de ‘Modern II’ versie:

1: A – J – S
2. B – K – T 
3. C – L – U
4. D – M – V 
5. E – N – W 
6. F – O – X 
7. G – P – Y 
8. H – Q – Z 
9. I – R

 

1 tot en met 9

De online numeroloog telt de cijfers die bij de letters van jouw naam horen bij elkaar op en herleidt dit vervolgens terug naar één cijfer. Aan de hand van de uitkomst van het cijfer kan een numeroloog veel informatie halen. Hier per cijfer een positieve en negatieve eigenschap:

1: initiatiefrijk – arrogant 
2: harmonieus – vaak verlegen 
3: creatief – vrij tactloos
4: gedisciplineerd – bekrompen 
5: vrij willen zijn – rusteloos 
6: dienstbaar – kritisch 
7: intuïtief – egocentrisch 
8: krachtig – materialistisch 
9: liefdevol – snel sentimenteel

Positief in het leven dankzij een numeroloog

Bovenstaande is slechts een hele korte samenvatting van wat een numeroloog allemaal op kan maken uit een getal dat aan jou verbonden is. Voor jou bepalende levenslessen kunnen eruit opgemaakt worden en ook wat je allemaal nog te leren hebt in dit leven. Je krijgt inzicht in jouw beperkingen, maar daarentegen ook in jouw vaardigheden. Juist door de cijferuitkomst kun jij duidelijkheid krijgen in wie jij daadwerkelijk bent en wat jij kunt doen om positiever in het leven te staan, zowel naar jezelf toe als naar je omgeving. Door het inzicht dat je krijgt, is vaak dat laatste nog veel meer van belang. Want als jij weet hoe je op anderen overkomt, kun je er wellicht makkelijker iets aan veranderen; als dat nodig is uiteraard.

 

 

Meer ontwikkelen met numerologen

De ene numeroloog werkt alleen met je voornaam, terwijl een ander juist weer je voor- en achternaam gebruikt. Ook als je een tweede voornaam hebt, kan daar soms veel uit gehaald worden. Maar naast jouw naam kunnen allerlei andere getallen iets over jou vertellen. Wat te denken van het huisnummer waar jij woont? Of de samenstelling van het kenteken van je auto? Of het kenmerk van jouw geluksgetal? Numerologen hebben legio mogelijkheden om met cijfers die aan jou gerelateerd zijn aan de slag te gaan. En hoewel numerologie aan de basis staat, zijn er veel numerologen die een eigen visie ontwikkelen en cijfers net op een andere wijze interpreteren als een collega. Geregeld zie je dat numerologen van jongs af aan al gefascineerd zijn door cijfers en de combinatie ervan en dat ze zich daar steeds meer in zijn gaan verdiepen.

 

Combinatie

Er zijn online numerologen die zich niet ‘beperken’ tot het herleiden naar slechts één getal, wat maar weer aangeeft dat er veel uit getallen te halen valt. En wanneer jij altijd een dubbel cijfer tegenkomt in verschillende situaties, dan kan dit ook veel te zeggen hebben. Zeker de combinatie van twee gelijke cijfers als 11, 22 en 33 – ook wel bekend onder de naam ‘meestergetallen’ – kan door een numeroloog worden toegelicht hoe dit iets te zeggen heeft over jouw leven. Wanneer je je meer zou verdiepen in numerologie, zul je ervaren dat er enorm veel wijsheid uit te halen valt over de persoon in kwestie. Menigeen is steeds weer verbaasd over de uitkomst van de cijfers, die dus meer weergeven dan jij in eerste instantie zou denken.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw cijfercombinatie van jouw naam te zeggen heeft of de cijfers die in jouw leven voorkomen? Neem dan contact op met een online numeroloog op onze hulplijn en laat je verbazen door de uitkomst!