Offline

0,9
credit/min

Jaco

Offline

Ik ben reader, healer en spiritueel coach.
0 Reviews

Skills en methodes

Aura healerChakra healerHSP coachHelderhorendHeldervoelendHelderziend

Specialisme

Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst

Achtergrond

Vanaf mijn kind-zijn nam ik bij mensen vaak meer waar dan zij aan mij lieten zien of horen. Daarnaast voelde ik vaak de sfeer in situaties aan. Ook nam ik energieën waar en zag ik soms engelen, lichtwezens en overledenen. Ik wist niet beter dan dat deze ervaringen normaal waren en mij gewoon overkwamen, ook al waren ze niet altijd even fijn. Vaak was ik me er niet eens van bewust.

 

In 2002 kwam ik door omstandigheden in contact met een medium. Tot mijn verbazing wees zij mij op mijn paranormale begaafdheid en hoog-sensitiviteit. Met deze bewustwording vielen veel van mijn ervaringen snel op hun plek. Hierop wilde ik met deze kwaliteiten bewuster leren omgaan. Ik ging er over lezen en volgde workshops (o.a. over engelen en hoog-sensitiviteit) en healing-cursussen (o.a. Reiki en White Time Healing). Er mee werken gaf me veel voldoening. 

 

Werkwijze

 

 

Voordat wij met elkaar gaan chatten of bellen, heb ik mij zelf intuïtief-energetisch zorgvuldig gegrond, zodat ik mij zuiverder op jouw uitstraling, aura en chakra's, kan afstemmen en deze kan readen. Vanuit het neutrale bewustzijnsveld van Licht en Liefde dat hierdoor wordt versterkt, en met de hulp van ons beider Hoger Zelf, engelen, spirituele begeleiders en gidsen, kan ik je de voor jou relevante informatie geven.

 

Mijn doel is jou ondersteunen in je kracht, je zelf verbinden met je intuïtie en je helpen je vragen te beantwoorden. Hierdoor krijg je meer inzicht in je zelf, de vragen die je hebt en de antwoorden die je zoekt. Hierbij concentreer ik mij op het heden, tegen de achtergrond van het verleden en met een verwijzing naar de toekomst.

 

Wat kun je mij vragen?

 

 

Je toekomst voorspellen kan ik niet, je vertellen wat je moet doen doe ik niet en je medisch adviseren mag ik niet. Wel help ik je graag met het geven van meer inzicht in je zelf en het vinden van antwoorden op je vragen. Hierbij gaat het om vragen over o.a. je persoonlijke ontwikkeling, kwaliteiten, innerlijke kracht, studie, werk, relaties.

 

Voorbeeldvragen:

 

Ik kom op dit moment niet verder in mijn leven. Wat kan ik daaraan doen?

Ik heb problemen met mijn relatie. Wat is het beste voor mij?

Ik pieker over het verleden en alle nare dingen die ik heb meegemaakt. Wat moet ik daarmee?

Hoe kan ik, in de toekomst, dingen anders doen zodat ik niet steeds zo teleurgesteld word?

Hoe word ik gelukkig?

Wat moet ik doen om beter voor mezelf te zorgen?

 

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent