Astroloog

Astrologen maken gebruik van een eeuwenoude wetenschap, waarbij dierenriemtekens, de stand van planeten, de kosmos en symbolen geïnterpreteerd worden.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkToekomstUit elkaar & Scheiden
1781 Reviews
meer...
Esther

Online

Heldervoelend, hoogsensitief, begaafd
Carrière & WerkLiefde & RelatieFinanciën & Welvaart
313 Reviews
meer...
Roger

Online

ziener met ervaring
Carrière & WerkToekomstFamilie & Vrienden
406 Reviews
meer...
Tai

Online

🕊️Channeling, verbreken zwarte magie, Healing op afstand🕊️
Carrière & WerkToekomstFamilie & Vrienden
98 Reviews
meer...
Raymond

Bezet

❤Eerlijk open en zuiver, samen komen wij tot een oplossing!❤
Carrière & WerkToekomstUit elkaar & Scheiden
66 Reviews
meer...
Judith

Bezet

Heling, kracht, weer opstaan en verder op het juiste pad
ToekomstLiefde & RelatieVorig leven & Reïncarnatie
815 Reviews
meer...
Ragh

Offline

Ik heb aangeboren energieën waarmee ik jou kan helpen
DroomverklaringLiefde & RelatieFinanciën & Welvaart
984 Reviews
meer...
Amrendra

Offline

Zeer ervaren en neem graag tijd voor een uitgebreide reading
Carrière & WerkLiefde & RelatieVorig leven & Reïncarnatie
982 Reviews
meer...
Test profiel

Offline

test profiel ParaVisie
Carrière & WerkToekomstUit elkaar & Scheiden
0 Reviews
meer...

Astrologen, een startersgids

Door ParaVisie.nl©

Wanneer jij wellicht wat minder gevoel hebt bij een paragnost of medium en toch meer over jezelf te weten wilt komen, dan kun je een astroloog raadplegen.

Astrologen maken gebruik van een eeuwenoude wetenschap, waarbij dierenriemtekens, de stand van planeten, de kosmos en symbolen geïnterpreteerd worden naar aanleiding van jouw persoonlijke gegevens die bij jou horen. Een deskundige astroloog kan jou hiermee gerichte adviezen geven.

ParaVisie daghoroscoop
ParaVisie hanteert een eigen daghoroscoop. In deze dagelijkse horoscoop lees je wat jou te wachten staat. Volg nu de ParaVisie daghoroscoop

Maandhoroscoop

Onder de daghoroscoop tref je ook jouw maandhoroscoop. De maand horoscoop vertelt jou elke maand wat je te wachten staat.

Hoe gebruikt een astroloog een geboortehoroscoop?

Een online astroloo kan aan de hand van jouw geboortehoroscoop inzicht krijgen over jou. Hierbij is niet alleen je geboortedatum van belang, maar tevens het tijdstip van geboorte, de geboorteplaats en de stand van de zon en planeten. Tevens wordt het dierenriemteken onder de loep genomen. De informatie die hieruit voortkomt, kan karakterkenmerken en talenten blootleggen, waardoor jij een spiegel voorgehouden wordt.

Aangezien het puur op persoonlijke gegevens gebaseerd is, is er niets vreemds aan en kan er veel duidelijkheid uit voortkomen. De astroloog kan via je geboortehoroscoop aan de hand van de beschikbare gegevens uitleg geven hoe hij of zij zaken heeft vastgesteld die met jou te maken hebben. Daardoor is een geboortehoroscoop zeer inzichtelijk.

Welk relatie-advies kan een astroloog je geven?

Een online astroloog kan nog verder gaan op het gebied van adviezen geven. Doordat er wezenlijke gegevens vrijkomen over jou, kan hij of zij je als een soort coach bijstaan om je te begeleiden op een eventueel nieuw pad dat je in je leven wilt volgen. Astrologen zijn namelijk in staat handvatten aan te reiken, waardoor jij aan de slag kunt gaan met jezelf.

De astroloog kan je ook adviseren op het gebied van de liefde, want aan de hand van jouw persoonlijke geboortegegevens kan herleid worden welk sterrenbeeld het beste bij jou past. Heb jij bijvoorbeeld relatieproblemen, dan kun je een astroloog raadplegen of het sterrenbeeld van jouw partner eigenlijk wel bij je past of je krijgt inzicht in de ander, waardoor je je partner beter leert te begrijpen.

Wat kan een astroloog over je toekomst zeggen?

Soms verwachten mensen van een astroloog dat ze de toekomst voorspellen. Dat is niet direct het geval, want een toekomst laat zich niet specifiek voorspellen. Deze is immers van veel factoren afhankelijk. Eén daarvan is dat veel afhangt van hoe jij zelf in het leven staat en hoe je met dingen omgaat. Een astroloog kan je hierbij begeleiden, want ze kunnen ontwikkelingen vaststellen die in verband staan met jouw toekomst.

Ook op werkgebied kunnen astrologen aan de hand van jouw gegevens jou bewust maken van wat voor baan wel of niet goed bij je past. Er valt immers veel te halen uit jouw persoonlijke gegevens. En aangezien werk een belangrijk onderdeel uitmaakt van jouw week, is het belangrijk te weten waar jij je goed bij voelt om te doen. Wellicht opent de astroloog wel je ogen dat je een richting uit moet gaan, waar je hart al veel langer naar uit gaat.

Verschillende soorten astrologie

Wist je trouwens dat er meerdere soorten astrologie zijn? De meest gangbare zijn:

  • De Europese astrologie
  • Vedische astrologie
  • Oosterse astrologie

De twaalf dierenriemtekens staan aan de basis van alle, maar per soort hebben ze een andere benadering. Zo wijkt de Chinese astrologie behoorlijk af van bijvoorbeeld de Europese.

Wawt is chineseastrologie?

Bij de Chinezen geldt dat de astrologie gebaseerd is op de vijf elementen aarde, water, hout, vuur en metaal. En de windrichting en seizoenen vormen een belangrijk onderdeel. En dan kent de Chinese astrologie ook weer verschillende vormen. Het is dus maar net welke astrologie de astroloog van jouw keuze hanteert om tot een gedegen advies te komen. Sommige astrologen hanteren één vorm van astrologie, maar steeds meer astrologen maken een eigen combinatie van de kennis die de verschillende astrologiën opleveren.

Je kunt ook een geboortehoroscoop laten maken. Een reading bestaat uit een psychologische analyse van onder andere onze drijfveren, doelen, talenten, valkuilen en levenslessen die we op ons pad tegenkomen.

Hoe gebruikt een astroloog de sterren

Het vastleggen van de bewegingen van de zon en de maan stonden aan de wieg van astrologie, waarbij de maanstand zeer van belang was en nog is. Maar daarnaast draait ook veel om energieën. Een astroloog kan, naast de vast te stellen persoonlijke gegevens, ook veel interpreteren uit energieën die om jou heen hangen.

Doordat er zoveel informatie te halen valt aan jouw persoonsgebonden gegevens, kan de astroloog de verbanden zien tussen het leven op aarde in combinatie met de kosmos. Een ervaren astroloog kan dus veel voor je betekenen. Ze kunnen als het ware in de sterren lezen wat er voor jou in petto ligt en kunnen je inzage geven in hoe jij in elkaar steekt. En juist doordat het op een wetenschap gebaseerd is, kan er veel degelijke informatie uit astrologie opgemaakt worden.

Lees meer over Astrologie op Wikipedia.

Kinderen en astrologie

Soms hoor je ouders verzuchten: ”Waarom heb ik geen gebruiksaanwijzing meegekregen met de geboorte van mijn kind? ” Een geboortehoroscoop geeft veel inzicht in hun karakter en mogelijkheden, en in de weg die het kind gaat. Dankzij de geboortehoroscoop krijgt men handvatten en vindt men antwoorden op vragen die zich kunnen voordoen tijdens de opvoeding en begeleiding van het kind. 

De horoscoop beantwoord vragen omtrent de ontwikkeling van het kind, zijn/haar karakter, belangstelling, temperament, gevoeligheden, manier van contact maken, leerprestaties, manier om zich te kunnen uiten, zich veilig te voelen, zijn persoonlijkheid te ontwikkelen,  vriendschappen te sluiten etc. kunnen vanuit de astrologie duidelijk worden.

Op onze chatlijn is er een mogelijkheid om uitgebreide prognoses te bestellen.

Maak dus een keuze voor de astroloog die jou aanspreekt op de lijn en leg jouw gedetailleerde geboortegegevens voor. Je zult verrast zijn over de uitkomst, die je wellicht nog meer helderheid zal opleveren dan je in eerste instantie verwacht. Onze astrologen staan voor je klaar op de ParaVisie chatlijn.

Wil jij weten wat er voor jou in de sterren beschreven staat en wat jouw geboortegegevens voor wezenlijke informatie oplevert? Neem dan contact op met één van de deskundige online astrologen op onze astro hulplijn.