Wat zijn de kenmerken van een astroloog?

Wanneer jij wellicht wat minder gevoel hebt bij een paragnost of medium en toch meer over jezelf te weten wilt komen, dan kun je een astroloog raadplegen. Astrologen maken gebruik van een eeuwenoude wetenschap, waarbij dierenriemtekens, de stand van planeten, de kosmos en symbolen geïnterpreteerd worden naar aanleiding van jouw persoonlijke gegevens die bij jou horen. Een deskundige astroloog kan jou hiermee gerichte adviezen geven.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Ellen
Ellen

Online

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4272 ------- Ik breng je van klacht naar je kracht. Soulmates, relaties, gedrags...
Profiel bekijken

ॐ Gert ॐ
HelderziendeSpiritueel coachMedium

*Spiritueel Geluks*Motivatie*Relatie & Twin Flame Coach*Foto Reading*Quantum Healing op afstand*Held...
Profiel bekijken

Jeffy
Jeffy

Online

HelderziendeSpiritueel coachMedium

------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken

Danny
Danny

Online

Spiritueel coachMediumParagnosten

Ervaren in het geven van consulten over het verleden, heden, toekomst en het paranormale. Mens&Dier.
Profiel bekijken

Kris
Kris

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Ervaren raadgever. zeg zoals het is. Ik help je om inzichten en advies te geven op relatie gebied...
Profiel bekijken

Loes
Loes

Bezet

Spiritueel coachMediumSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4265 ------- Tijdens ons gesprek krijg ik van gidsen beelden door waarmee ik op ...
Profiel bekijken

Jada
Jada

Bezet

HelderziendeMediumParagnosten

Vragen over (zelf) liefde, werk, zielsbestemming, familie, healing, contact met overledenen (mens & ...
Profiel bekijken

Vanessa
Vanessa

Bezet

ParagnostenRaadgeverRelatiecoach

--- BOXNUMMER 4329 --- Heldervoelend, relatie en mentalcoach.
Profiel bekijken

Max
Max

Offline

KaartleggerSpiritueel coachParagnosten

------- Boxnummer: 4280 ------- Paragnost, Sterk helderwetend en invoelend op al Uw levensvragen, B...
Profiel bekijken

 

ParaVisie daghoroscoop

ParaVisie hanteert een eigen daghoroscoop. In deze dagelijkse horoscoop lees je wat jou te wachten staat. Volg nu de ParaVisie daghoroscoop

 

Maandhoroscoop

Onder de daghoroscoop tref je ook jouw maandhoroscoop. De maand horoscoop vertelt jou elke maand wat je te wachten staat.

 

Jaarhoroscooop

Klik op jouw sterrenbeeld en lees wat de sterren voor 2017 over jou te vertellen hebben.

Boogschutter jaarhoroscoop 2017 Kreeft jaarhoroscoop 2017 Leeuw jaarhoroscoop 2017 Maagd jaarhoroscoop 2017 Ram jaarhoroscoop 2017 Schorpioen jaarhoroscoop 2017 

Steenbok jaarhoroscoop 2017 Stier jaarhoroscoop 2017 Tweelingen jaarhoroscoop 2017 Vissen jaarhoroscoop 2017 Waterman jaarhoroscoop 2017 Weegschaal jaarhoroscoop 2017

 

Astroloog en geboortehoroscoop

Een astroloog, ook een astroloog online, kan aan de hand van jouw geboortehoroscoop inzicht krijgen over jou. Hierbij is niet alleen je geboortedatum van belang, maar tevens het tijdstip van geboorte, de geboorteplaats en de stand van de zon en planeten. Tevens wordt het dierenriemteken onder de loep genomen. De informatie die hieruit voortkomt, kan karakterkenmerken en talenten blootleggen, waardoor jij een spiegel voorgehouden wordt.

Aangezien het puur op persoonlijke gegevens gebaseerd is, is er niets vreemds aan en kan er veel duidelijkheid uit voortkomen. De astroloog kan via je geboortehoroscoop aan de hand van de beschikbare gegevens uitleg geven hoe hij of zij zaken heeft vastgesteld die met jou te maken hebben. Daardoor is een geboortehoroscoop zeer inzichtelijk.

 

 

Astrologen en relatie

Een online astroloog kan nog verder gaan op het gebied van adviezen geven. Doordat er wezenlijke gegevens vrijkomen over jou, kan hij of zij je als een soort coach bijstaan om je te begeleiden op een eventueel nieuw pad dat je in je leven wilt volgen. Astrologen zijn namelijk in staat handvatten aan te reiken, waardoor jij aan de slag kunt gaan met jezelf.

De astroloog kan je ook adviseren op het gebied van de liefde, want aan de hand van jouw persoonlijke geboortegegevens kan herleid worden welk sterrenbeeld het beste bij jou past. Heb jij bijvoorbeeld relatieproblemen, dan kun je een astroloog raadplegen of het sterrenbeeld van jouw partner eigenlijk wel bij je past of je krijgt inzicht in de ander, waardoor je je partner beter leert te begrijpen.

 

Astrologen en toekomstastrologie

Soms verwachten mensen van een astroloog dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Dat is niet direct het geval, want een toekomst laat zich niet specifiek voorspellen. Deze is immers van veel factoren afhankelijk. Eén daarvan is dat veel afhangt van hoe jij zelf in het leven staat en hoe je met dingen omgaat. Een astroloog kan je hierbij begeleiden, want ze kunnen ontwikkelingen vaststellen die in verband staan met jouw toekomst.

Ook op werkgebied kunnen astrologen aan de hand van jouw gegevens jou bewust maken van wat voor baan wel of niet goed bij je past. Er valt immers veel te halen uit jouw persoonlijke gegevens. En aangezien werk een belangrijk onderdeel uitmaakt van jouw week, is het belangrijk te weten waar jij je goed bij voelt om te doen. Wellicht opent de astroloog wel je ogen dat je een richting uit moet gaan, waar je hart al veel langer naar uit gaat.

 

Verschillende soorten astrologie

Wist je trouwens dat er meerdere soorten astrologie zijn? De meest gangbare zijn:

  • De Europese astrologie
  • Vedische astrologie
  • Oosterse astrologie

De twaalf dierenriemtekens staan aan de basis van alle, maar per soort hebben ze een andere benadering. Zo wijkt de Chinese astrologie behoorlijk af van bijvoorbeeld de Europese.

Chineseastrologie

Bij de Chinezen geldt dat de astrologie gebaseerd is op de vijf elementen aarde, water, hout, vuur en metaal. En de windrichting en seizoenen vormen een belangrijk onderdeel. En dan kent de Chinese astrologie ook weer verschillende vormen. Het is dus maar net welke astrologie de astroloog van jouw keuze hanteert om tot een gedegen advies te komen. Sommige astrologen hanteren één vorm van astrologie, maar steeds meer astrologen maken een eigen combinatie van de kennis die de verschillende astrologiën opleveren.

Je kunt ook een geboortehoroscoop laten maken. Een reading bestaat uit een psychologische analyse van onder andere onze drijfveren, doelen, talenten, valkuilen en levenslessen die we op ons pad tegenkomen.

 

Astroloog: in de sterrenastroloog sterren lezen

Het vastleggen van de bewegingen van de zon en de maan stonden aan de wieg van astrologie, waarbij de maanstand zeer van belang was en nog is. Maar daarnaast draait ook veel om energieën. Een astroloog kan, naast de vast te stellen persoonlijke gegevens, ook veel interpreteren uit energieën die om jou heen hangen.

Doordat er zoveel informatie te halen valt aan jouw persoonsgebonden gegevens, kan de astroloog de verbanden zien tussen het leven op aarde in combinatie met de kosmos. Een ervaren astroloog kan dus veel voor je betekenen. Ze kunnen als het ware in de sterren lezen wat er voor jou in petto ligt en kunnen je inzage geven in hoe jij in elkaar steekt. En juist doordat het op een wetenschap gebaseerd is, kan er veel degelijke informatie uit astrologie opgemaakt worden.

Lees meer over Astrologie op Wikipedia.

 

kinderen en astrologieKinderen en astrologie

Soms hoor je ouders verzuchten: ”Waarom heb ik geen gebruiksaanwijzing meegekregen met de geboorte van mijn kind? ” Een geboortehoroscoop geeft veel inzicht in hun karakter en mogelijkheden, en in de weg die het kind gaat. Dankzij de geboortehoroscoop krijgt men handvatten en vindt men antwoorden op vragen die zich kunnen voordoen tijdens de opvoeding en begeleiding van het kind. 

De horoscoop beantwoord vragen omtrent de ontwikkeling van het kind, zijn/haar karakter, belangstelling, temperament, gevoeligheden, manier van contact maken, leerprestaties, manier om zich te kunnen uiten, zich veilig te voelen, zijn persoonlijkheid te ontwikkelen,  vriendschappen te sluiten etc. kunnen vanuit de astrologie duidelijk worden.

Op onze chatlijn is er een mogelijkheid om uitgebreide prognoses te bestellen.

Maak dus een keuze voor de astroloog die jou aanspreekt op de lijn en leg jouw gedetailleerde geboortegegevens voor. Je zult verrast zijn over de uitkomst, die je wellicht nog meer helderheid zal opleveren dan je in eerste instantie verwacht. Onze astrologen staan voor je klaar op de ParaVisie chatlijn.

Wil jij weten wat er voor jou in de sterren beschreven staat en wat jouw geboortegegevens voor wezenlijke informatie oplevert? Neem dan contact op met één van de deskundige online astrologen op onze astro hulplijn.