Offline

1
credit/min

Monique

Offline

Oprecht benieuwd naar jouw zoektocht en help je graag op weg
3 Reviews

Skills en methodes

Aura healerChakra healerSpirituele kaartenMediumHSP coachParagnost

Specialisme

Carrière & WerkLiefde & RelatieOverleden dierbaren

Achtergrond

Ik ben Monique, en al mijn hele leven voel en zie ik overledenen en andere spirits. Al vanaf jonge leeftijd geef ik healings en readings, eerst intuïtief en later, na verschillende opleidingen en cursussen, heel bewust.

Tijdens een healing of reading, wat overigens meestal ook een combinatie is, hoor, voel of weet ik wat er nodig is om jou verder te helpen op dit moment. Ik wordt hierin begeleid door mijn gidsen, en maak ook contact met overleden dierbaren en engelen. Ook de hond uit mijn jeugd is vaak aanwezig, zij is dan de link tussen mij en jouw overleden of nog levende huisdier.Je kunt mij zien als een doorgeefluikje tussen de spirituele wereld en jou.Mijn lange ervaring als gecertificeerd coach, healer en spiritueel counsellor helpt je, naast de boodschappen uit de spirituele wereld, met de meer aardse en praktische aanpak van jouw vraagstukken.

Werkwijze

Vlak voor een reading ervaar ik meestal al wat lichaamssensaties, of worden er beelden, woorden of emoties aangereikt. We beginnen met een hele korte kennismaking en natuurlijk jouw vraag.Op het moment dat wij kennismaken wordt al snel duidelijk waarmee de eerder genoemde ervaringen verband houden. Ik vind het fijn als je jouw vraag beknopt houdt, zodat de reading zo zuiver mogelijk blijft. Na de kennismaking stem ik me af en begin ik met het schrijven van de woorden die ik hoor of het omschrijven van de beelden etc. vaak trek ik ook nog een of meerdere kaarten om nog meer duidelijkheid te krijgen over wat voor jou nu de beste boodschap of stap is. Uiteraard vertel ik precies wat er doorgegeven wordt.

Als je antwoord op een levensvraag wilt, dat voel ik waar de oorzaak van wat je tegenhoudt ligt en begeleid ik je in het helen van gekwetste innerlijk kind stukken, zodat we die blokkade kunnen omdraaien naar jouw kracht, en de vertaalslag maken naar jouw leven. Je kunt ook de reading aan de hand van een foto laten doen of een healing op afstand ontvang

Wat kun je mij vragen?

Je kunt me alles vragen, ik zal naar je luisteren met liefde, respect en zonder oordeel,net zoals de spirits doen.

Voorbeeldvragen:

  • Is het pad dat ik heb gekozen, het juiste?
  • Welke keuze is nu de beste voor mij om te maken?
  • Ik voel me angstig, eenzaam, onrustig, onzeker etc. wat is nu een eerste stap om van dit gevoel af te komen?
  • Ik voel een aanwezigheid, wie is dat?
  • Ik wil meer liefde, vrijheid, plezier, geluk, balans etc. in mijn leven, kan ik daar advies en steun uit de spirituele wereld voor krijgen?
  • Alle vragen over liefde, daten, relaties.

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Beschikbaarheid

maandag 12.00 - 14.00 / 16.00-17.30 dinsdag - woensdag 19.00 - 21.00 donderdag - vrijdag 11.00 - 14.00
Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Daniêlle4/23/2024, 9:12 AM

Wauw! Wat een mooi telefonisch gesprek heb ik net gehad met Monique. Bij elke letter van mijn naam zei ze een woord wat klopte. Daarna ging ze op een letter door, kippenvel! Dankjewel!

Henry12/7/2023, 3:59 PM
Petrus saskia12/1/2023, 3:11 PM
  • 1(current)