Offline

0,9
credit/min

Marianne

Offline

Voor heldere inzichten en nieuw perspectief op de toekomst
1 Reviews

Skills en methodes

BelcoachHealerKaartleggerEngelenkaartenTarotkaartenMediumEngelenFoto readingGidsenHSP coach

Specialisme

Familie & VriendenLiefde & RelatieOverleden dierbarenUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Mijn naam is Marianne, Al op hele jonge leeftijd ontdekte ik dat ik anders was. Ik wist dingen, ik voelde dingen aan, ik zag energie om mensen heen. Ik begreep niet dat anderen dat niet zagen.

Ik heb een heel normaal leven gehad en nog steeds. Want mediumschap is niet iets heel ingewikkelds. Ik kan me openstellen en ook weer afsluiten. Jarenlang heb ik regelmatig op paranormale beurzen gestaan.

Na een aantal jaren ging voor mij het plezier er vanaf en ben ik me meer gaan toeleggen op coaching. Inmiddels heb ik een bloeiende praktijk in bewustwording: Clean up your body & Mind. Daar gaat het mij om. Bewustwording. Problemen hebben altijd een diepere oorzaak.

Door jou bewust te maken van die oorzaak kan het probleem worden aangepakt. Mediumschap gaat niet om de toekomst voorspellen. Die is niet te voorspellen want het hangt ervan af welke keuzes jij maakt. Ik kan helpen om je ‘Body’ schoon te maken en je ‘mind’ open te zetten zodat je het inzicht krijgt waarom iets gebeurt, wat je ermee moet en hoe jij in contact kan komen met gidsen of je hogere zelf.

Werkwijze

Als medium leg ik contact met jouw begeleiders en geef hun boodschappen aan jou door. Met psychometrie kan ik contact maken met overledenen die misschien een boodschap voor jou hebben. Via jouw energie en jouw begeleiders kan ik healing tot stand brengen.

Welke vragen kun je mij stellen?

Als je vragen hebt op het gebied van: werk, relatie, kinderen, woonsituatie, verhuizing, gezondheid, niet lekker in je vel zitten enz………….

Ook als je alleen van je af wilt praten is ook ok. Ik ben ook luistercoach en kan door gericht vragen te stellen aan je meer inzicht geven in wat er werkelijk speelt.

Deze voorbeeld vragen kun je mij concreet stellen:

  • Hoe bescherm ik me tegen het overnemen van energieeen van anderen?
  • Waarom heb ik een kort lontje?
  • Hoe ga ik beter om met emoties?
  • Mijn huis voelt niet als thuis, hoe komt dat?
  • Waarom kan ik moeilijk keuzes maken?

Liefs
Marianne

Beschikbaarheid

maandagmiddag woensdagmiddag donderdagmiddag
Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Maaike7/15/2020, 9:15 PM

Heel fijn en goed gesprek

  • 1(current)