Offline

1
credit/min

Els

Offline

krijg rust helder inzicht in herhalende patronen hsp rouw..
13 Reviews

Skills en methodes

BelcoachHelderziendMediumFoto readingGeestenGidsenHSP coachPendelaarParagnostHeldervoelend

Specialisme

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie

Achtergrond

Ik ben Els. Als ik nu op mijn leven terugkijk, werkte ik als sinds mijn geboorte met mijn vermogens om licht te brengen naar mensen die het nodig hadden. Alleen had deze capaciteit toen nog geen naam en werd ik niet als dusdanig herkend en erkend.

Op mijn levensweg ben ik door middel van levenslessen/herhalingspatronen, opleidingen, werk en mijn spirituele aanpak, mezelf gaan erkennen als spiritueel lichtwerker. In dienst van en voor de mens.

Alweer vijf jaar werk ik met plezier op de Paravisie consultlijn. Het is en blijft boeiend om met mensen op weg te mogen gaan …en te cirkelen naar inzichten!!

Werkwijze

Wees van HARTE WELKOM! Ik nodig je uit om samen in een telefoon gesprek op weg te gaan naar jouw herhalingspatronen / levenslessen en hierbij stil te staan. Zodat je inzicht kunt krijgen in patronen die je belemmeren om door te groeien en te worden wie je in oorsprong bent.

Een gesprek kan velerlei inzichten geven. Bijvoorbeeld hoe het verleden doorwerkt in het NU. Vragen over relaties, rouw, misbruik, opvoeding, spiritualiteit, seksualiteit, hooggevoeligheid, paranormale waarneming etc. 

Tijdens het gesprek luister ik met aandacht en stem ik op je af door middel van helder weten, voelen, zien, medium en pendelen. Hierdoor kan ik je meer helderheid en inzichten geven, waar jij op dat moment voor open staat en kunt ontvangen. 

Welke vragen kun je mij stellen?

Eigenlijk de meest uiteenlopende vragen. Dit kunnen vragen zijn over het verleden, heden of de toekomst, bijvoorbeeld: 

  • Ik ben vaak moe als ik op bezoek ga, of in grote ruimtes kom 
  • Weer zit ik en relatie die niet lukt
  • Mijn kind wil niet meer naar school
  • Ik heb veel last van buikpijn, maar de dokter kan niks vinden 
  • Krijg ik ander werk?

En natuurlijk ben je ook ook welkom in mijn praktijk voor een gesprek, consult, coaching of therapie.
Ik kan een “stukje in je leven meelopen” om je bijvoorbeeld te begeleiden om oud zeer te verwerken, helder inzicht te krijgen in dingen en om oude herhalingspatronen die je kunnen belemmeren te doorbreken. Om zo uiteindelijk verandering in je gedrag en handelen te krijgen. Waardoor je vanuit jouw kracht in het leven komt te staan. 

Tot snel op de bellijn!

Liefs, Els

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Annemiek12/19/2023, 10:33 AM

Het eerste gesprek met Els en ben zeer positief verrast door de manier waarop het liep. Veel info in 12 minuten tijd waar ik echt wat aan heb. Hartstikke bedankt Els en weet je nu te vindenxals nodig is. Liefs Annemiek (huisvesting frankrijk)

Sharon11/16/2023, 9:11 AM

Els weet bijzonder goed tot de kern te komen. Ze heeft mij vandaag ontzettend veel inzichten gegeven. En ze ziet alles. Heel bijzonder. Ook is ze helder door ja en nee antwoorden te geven. Dank je wel Els! Liefs Sharon

Ashana8/14/2023, 6:39 AM

Els, waar zal ik beginnen door de jaren heen heb je mij gesteund je antwoorden zijn kort duidelijk en krachtig elke keer als ik met jou spreek kom ik een stukje verder de bevestiging die jij mij geeft klopt 9 vd 10 keer je openheid eerlijkheid en je rust brengen mij altijd verder 5 sterren is te weinig voor mijn Els!

Louiza3/1/2023, 1:20 PM

Regelmatig gesprekken gevoerd met Els, die je met geduld, wijsheid en haar spirituele gaven in zachtheid begeleidt naar wie je werkelijk bent. Ik ben je heel dankbaar Els!

Maria11/7/2021, 8:59 PM

Heel fijn om met Els de diepte in te kunnen gaan. Ze is heel zuiver, voelt veel aan en kan je weer een stukje verder brengen op je pad.

Jan5/22/2021, 8:40 AM

Els is zeer goed een van de beste op deze site leuk gesprek gehad waar je wat aan hebt geen gedraai direct to the point Een topper.

Chantal10/19/2020, 7:36 AM

Els is een zeer kundig, krachtig en goed medium. Ze is helder in alles. Ik ervaar veel rust als ik haar heb gesproken. Els het was weer een prachtig consult. Bedankt, liefs Chantal

Louiza1/15/2020, 9:20 AM

" ik heb Els al diverse malen gesproken en heb haar ervaren als een heel kundig, integer en betrouwbaar medium. Ze voelt heel veel aan waardoor de gesprekken heel fijn en vloeiend verlopen. Een fijn mens."

Judith6/27/2019, 12:32 PM

Els is rustig en warm en geeft eerlijke antwoorden, met deze antwoorden kan Je groeien. Na een gesprek met haar voel je de kracht die ze stuurt en een Heel positief gevoel.

Bert Stopler10/5/2018, 2:48 PM

Ik heb vaak gesprekken met Els, vandaag was echt heel speciaal!!.....Ik heb vanmorgen voor het eerst tegelijkertijd gependeld , kijken wat eruit zou komen, het was verbluffend en erg mooi, de antwoorden/uitkomsten liepen werkelijk parallel, ik heb veel meegemaakt, maar dit was zooooo geweldig!! Dank je Els, het was werkelijk geweldig deze ervaring. 😊

Joke5/15/2018, 9:39 AM

Wat een heerlijk eerlijk consults heb ik van je mogen hebben. Duidelijk, eerlijk en zo liefdevol. De spijker op zijn kop. Je hebt mij heel veel geleerd op het spirituele vlak en de weg naar de toekomst ziet er prachtig uit. Bovendien heb jij mij mezelf laten zien, zoals ik het zelf nog niet heb gezien. Al zeg ik het zelf Ja, ik ben een mooi mens zoals jij altijd tegen mij zegt. Wat heb ik al overwonnen zeg. Mede dankzij jou. Een aanrader voor iedereen.

Bert Stopler4/24/2018, 8:01 AM

Al lang heb ik contact met je, je bent mijn mentor, raadgeefster en vertrouwens persoon. Ik heb veel geleerd en de gesprekken zijn echt geweldig, ik dank je voor al je advies over de pendel en de uitleg, ik dank je voor al je warme woorden, je bent een fijn en geweldig mooi mens Els! Waanzinnig eigenlijk 😊.

Margo4/3/2018, 3:02 PM

Als jouw bergen te hoog worden En / of jouw dalen te diep. Bel Els, dan brengt zij je op JOUW levenspad (terug). Er is er zeker één die dat kan weten en dat ben IK, Margo

  • 1(current)