Contact met engelen

Menigeen heeft het gevoel al met een engel of meerdere engelen in contact te staan, maar er zijn ook mensen die dit graag wensen. Verderop lees je enkele tips om contact te leren leggen met engelen. Engelen kunnen je als gidsen bijstaan om lekkerder in het leven te staan.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

Het beeld dat je bij een Engel hebt is voor ieder voor zich, want het draait vooral om de engelenenergieën die je om je heen ervaart. Voor je eigen gevoel kan het dus helemaal geen kwaad om hier het beeld van een engel bij te zien of wellicht heb je zelfs een naam doorgekregen van de engel die jou begeleidt. Er wordt gesteld dat iedereen engelen om zich heen heeft, maar lang niet iedereen is zich hier bewust van.

Contact met astro angels?

Op ParaVisie kun je ook contact leggen met astro angels. Deze engelenwerkers kunnen voor jou contact leggen met engelen. Krijg antwoorden op vragen die jou al lang bezig houden. Neem hier contact met een van de astro angels.

Zelf een engelenkaarten trekken?

ParaVisie werkt samen met engelen expert Annelies Hoornik. Elke donderdag kun jij een engelenkaart trekken en het mooie bericht erachter lezen. Annelies stuurt ook elke maandschap een boodscap over de maandelijkse engelenpoort door. 

Elke donderdag kun jij engelenkaarten trekken.

Focus op bovenwereldcontact met engelen

Wanneer je je focust op engelen, richt je je op de bovenwereld. Daar zijn niet alleen liefelijke engelen aanwezig, maar ook negatieve entiteiten. Het is van belang deze laatste met rust te laten en jouw focus op engelen te leggen. Engelen staan voor positiviteit en zij verrijken dus jouw leven. Om je op de goede engelenenergieën te kunnen focussen, kun je de volgende kleine stappen zetten. Het is handig om jezelf hierbij in een spiegel aan te kijken.

Je roept de engelen aan door hardop jouw naam te zeggen en te vertellen dat jij je alleen wilt openstellen voor het contact met engelen en dat je andere entiteiten niet om je heen wilt hebben. Doe vervolgens je ogen dicht en visualiseer dat er een wit licht door jouw lichaam heengaat; het wordt helemaal helder voor jouw gevoel. Bedank de engelen voor hun aanwezigheid en vraag hen jou bij te staan. Het kan zijn dat je direct beelden doorkrijgt, maar dat is bij iedereen verschillend. Jij zult op jouw eigen wijze het engelencontact beleven.

Contactleggen

Zoals eerder aangegeven is het helemaal niet erg als je het beeld van een engel in jezelf inbeeldt om invulling te geven aan de engel die jou begeleidt. Je kunt je tot deze engel richten in de vorm van een soort van gebed. Zo hoef je het niet letterlijk te noemen, maar het is wel de bedoeling dat jij je focust op jouw engel en je je niet laat afleiden door externe factoren. Je kunt dit het beste hardop doen. Waar jij je ook bevindt, je kunt je altijd tot een engel richten.

Maar het kan best zijn dat je dit graag thuis doet bij een altaartje met een engelenbeeldje, kaarsje of afbeelding erbij. Kijk gewoon wat voor jou een fijne vorm is om contact te leggen met engelen. Engelen zullen bijna altijd wachten tot jij contact met hen legt, maar bij een noodsituatie kan het wel zijn dat een engel bij je doorkomt met een boodschap. Dit komt omdat engelen het beste met je voorhebben. Zij willen zich echter niet aan je opdringen, zoals sommige entiteiten proberen te doen.

Een vraag aan een engel dien je altijd te eindigen met een vraagteken, zodat de engelen duidelijk weten waar ze je bij kunnen helpen. Vertel je alleen iets zonder iets te vragen, dan luisteren de engelen gewoon geduldig naar je, zonder verder actie te ondernemen.

contact met engelenBeschermengel

Engelen zijn altijd om je heen, ook al ben je je daar niet de gehele dag bewust van. Soms laten ze hun aanwezigheid aan je merken in de vorm van kleine symbolen. Vind je een (wit) veertje op een ongebruikelijk plaats, dan is dat een engelengroet. Maar ook getallen die je opvallen of een muntje dat je vindt, kunnen tekenen van engelen zijn. Of je wordt geconfronteerd met een engelafbeelding, die je gelijk aan die van jou doet denken. Of de regenboog of wolken die je ziet, doen je aan de hemel van de engelen denken…

Een van de engelen zal tevens kunnen fungeren als jouw beschermengel, die jou behoedt in noodsituaties. Vaak wordt er gekscherend gezegd ‘Jij moet wel een beschermengel hebben’ en dat is dan ook in de meeste situaties het geval!

 

Visualiseren

Je kunt jouw vragen aan jouw engel(en) voorleggen. Wanneer je een vraag of wens hebt, omschrijf deze dan zo helder mogelijk. De engelenschare boven zal kijken welke engel jou het beste kan beantwoorden en kan bijstaan bij de vraag die jij hebt voorgelegd. Je kunt ook iets visualiseren wat je graag wilt laten gebeuren in je leven.

Engelen kunnen visualisaties goed oppikken en vertalen naar informatie waar jij mee aan de slag kunt gaan. Soms kan het gebeuren dat je geen reactie doorkrijgt. Engelen kunnen niet altijd op stel en sprong reageren en soms kan er zelfs jaren overheen gaan voor ze iets kunnen doen met wat je voorlegt. Maar gelukkig worden de meeste zaken direct door de engelen aangepakt!

Verder op ParaVisie

  • Leer meer over de spirituele wereld in het spirituele woordenboek van ParaVisie
  • Wil jij in contact komen met een spirituele coach? Kijk nu welke coaches online zijn op de spirituele hulplijn van ParaVisie.
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen
  • Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de daghoroscoop en begin de dag goed.