Wat is Christusbewustzijn?

Het Christusbewustzijn is het scheppende deel in ons zelf. Wij zouden zonder dit bewustzijn niet kunnen bestaan. Dit bewustzijn is langgeleden door ons zelf onbewust in slaap gebracht. Omdat er nog geen zelfvertrouwen genoeg was werden wij onbewust en onwetend van dit bewustzijn. Door weer te geloven en te vertrouwen in dit bewustzijn activeren wij dit ook in onszelf. Wij kunnen met dit Christus bewustzijn onszelf helen en reinigen en dit gebeurt als wij daar ook in geloven en er op vertrouwen.
 
Het Christusbewustzijn is nooit weggeweest; het was alleen niet meer geactiveerd. Dit bedoelen de Grote Meesters ook met ''wakker worden'' en dit kunnen wij zelf doen, door te geloven in ons zelf en bewuster zijn om in onze scheppingsdrift te vertrouwen. Wij kunnen daarom ook zelf dingen veranderen voor en in ons zelf.
 
Deze geestelijke esoterische leer komt van de Grote Meesters. Nadat Jezus hier op Aarde zijn scheppende werk had voltooid, is ook zijn Christusbewustzijn in hem geactiveerd. En door zijn inzet en geloof en vertrouwen heeft hij dit bewustzijn nog krachtiger gemaakt. Dit bewustzijn zit ook in ieder van ons. Door geloof en vertrouwen te hebben in jezelf en in hogere waarheden wordt dit Christus bewustzijn geactiveerd.
 

Chatten of bellen met mediums?

Op ParaVisie kun je met mediums chatten en bellen. Onze erkende coaches kunnen jou vragen beantwoorden groot of klein.

 

Verder op ParaVisie

  • Leer meer over de spirituele wereld in het spirituele woordenboek van ParaVisie
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen
  • Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de daghoroscoop en begin de dag goed.