Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is een begrip uit de astrologie. Volgens de moderne astrologie bestaat er een verband tussen de stand van zon en planeten en gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden. De horoscoop geeft de stand aan van zon, maan en planeten op een bepaald moment. Deze standen worden geplaatst in een kader van huizen, een verdeling van het hemelgewelf in 12 delen, meestal gerekend vanaf de ascendant.

Wat gaat 2018 jou brengen?

Bekijk het in de gratis jaarhoroscoop

 

Jaarhoroscoop 2018

 

Wat gaat de nieuwe dag jou brengen?

Bekijk het in de gratis daghoroscoop

 

Daghoroscoop

 

Dit geheel relateert een astroloog aan gebeurtenissen die - in het verleden, het heden of de toekomst - op aarde plaatsvinden. Voorspellingen worden gedaan door een horoscoop te trekken voor momenten in de toekomst (de loop van zon, maan en planeten ligt immers vast). Een speciale toepassing is volgens de astrologie de horoscoop van iemands geboortemoment (de geboortehoroscoop). Hierin zijn persoonlijk karakter, talenten enzovoorts vastgelegd.

De stand van de zon in de dierenriem - de achtergrond van sterrenbeelden - heet van grote invloed te zijn: iemands "sterrenbeeld". Ook de combinatie van de horoscoop van een bepaald moment en de geboortehoroscoop wordt vaak gebruikt.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact 

Liever direct een medium of helderziende bellen ?

Bekijk ook de online helderzienden of een waarzegger

 

 

Het spirituele woordenboek

Meer leren over de spirituele wereld? Zoek je vraag op in het ParaVisie woordenboek