Weekprognose elfentarot

yeltsYelts, de tarot expert en spiritueel coach op ParaVisie geeft jou deze week een elfenprognose. 

Op maandag 21 augustus is het nieuwe maan. De maan zal zich vanaf dan weer gaan vullen. Het thema van de volle maan in september is het ervaren van alle (spirituele) wijsheid die je in de afgelopen maanden geoogst hebt. En bij deze nieuwe maan mag je dus alle “onwijsheden” loslaten.

Dienend aan dit thema heb ik een kaart getrokken de duidt dat de winter voorbij is en dat je uitkijkt op een dal waarop het zonlicht zachtjes schijnt. Zo is het ook bij jou: je mag alle zaken die jou niet meer dienen, in vertrouwen loslaten en achter je laten. Je kunt er daarbij deze week op rekenen dat je weer in de zon gaat lopen: het is geen schroeiende hitte, je voelt de zachtheid van haar warmte en haar licht je omhullen. Je gaat deze week zien wat de opbrengst van je tocht van de afgelopen maanden is. Je hebt gezaaid, verzorgd en geoogst en de wijsheid die daaruit voortkomt, ga je deze week ontvangen.

Wees je bewust van de tekens die je van de engelen zult krijgen: veertjes, stenen die je ineens opvallen of teksten in liedjes die je opeens herkent. Schrijf ze op zodat je later het patroon zult herkennen.

Voor wat betreft de liefde kun je deze week het gevoel hebben dat je vastzit in het oude. Denk erom dat je dat vooral niet op je geliefden gaat afreageren, daarmee ontsteek je een vuur terwijl het dat niet waard is. Ga eerst bij jezelf na wat belangrijker is: het materiële of de liefde voor elkaar? Je denkt dat je vastzit, dat is helemaal niet zo. Je denkt je vast en dat is ook nergens voor nodig. Heb vertrouwen in jullie samen, creëer ruimte voor jezelf (en dus ook voor de ander) door te gaan wandelen in het bos (aarden) of over het strand te lopen (loskomen).

De algehele energie die deze week zal stromen, is er een van liefde. Liefde voor jezelf maar ook liefde voor de liefde. Kijk eens om je heen en zie waar je dankbaar voor mag zijn: je relatie met je partner, met je kinderen, met alle mensen in jouw kring. Uit je dankbaarheid uit liefde tegen die personen, en liefde zal ook jouw kant op gaan stromen.

Heb een wijze week.

Yelts, wil jij een persoonlijke reading? Chat met mij of maak een afspraak