Inspirerende spirituele reizen
Heb je nog geen vakantie geboekt en wil je graag een spirituele reis maken? Hier vind je een selectie van inspirerende reizen!

Wil jij jouw spirituele reis aanbieden, neem dan contact op met Mireille via mireille@paravisie.nl of tijdens werkdagen op 06-48728799.


Reis naar het hart van het land van de Katharen

djedefre reizen

Ervaar het klimaat en de cultuur van de Languedoc en geniet van de Pyreneeën. Het Château de Camurac ligt in het gelijknamige dorpje in een afwisselend gebied met zeer veel mogelijkheden. De natuur is er prachtig en je kunt er heerlijk wandelen. Er zijn veel Katharenkastelen met een rijke geschiedenis, zoals Carcassonne en Montségur. Verhalen en restanten m.b.t. de vervolging van de Katharen zijn bewaard gebleven.

Ben jij toe aan een healing of heb jij behoefte aan een spirituele ervaring? Ga dan mee met deze reis naar het hart van het land van de Katharen en ervaar de bijzondere krachten van dit gebied.

De reis wordt gehouden van 11 juni t/m 18 juni of van 27 augustus t/m 3 september 2017.

Voor nadere informatie en aanmelding zie: www.djedefre.nl of www.chateaudecamurac.com

 


Ervaar de kracht van stilte!

reis Rezonans

‘VERDIEP, LAAT LOS, GENIET, LEEF EN BELEEF’

Eén tot 5-daags Retraite transformatie - Arrangement  op maat - Tijd maken voor jezelf… Op adem komen in een 150 jaar oude boerderij in de Achterhoek, een natuurgebied tussen de weilanden en de bossen. Luister naar de prachtige klanken van de vogeltjes, de prachtige vormen, de  kleurenpracht, de stilte en de natuur.

Een innerlijke reis is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning en verdieping in hun leven. Soms zoek je een plek waar je even je aandacht naar binnen kan richten. Een weg waar je je innerlijk kan volgen. Los van het alledaagse. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven mag zijn.

Kijk voor de diverse mogelijkheden om tot rust te komen en activiteiten op: www.rezonans.nl/