Laat je mening weten!
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening over de huidige ParaVisie. Graag vernemen we van jou als lezer wat je graag anders zou zien en wat je fijn vindt om te lezen.

In mei 1986 rolde de eerste ParaVisie van de persen. Op moment van schrijven precies 31 jaar geleden. Je zou denken dat de redactie inmiddels dus wel weet wat haar lezerspubliek interesseert. En natuurlijk hebben we daar onderhand een aardig beeld van. Dat gezegd hebbende: het komt nog weleens voor dat wij positief dan wel negatief verrast worden. De ene keer door een overstelpende hoeveelheid reacties op een artikel of actie, de andere keer juist vanwege het uitblijven van welke respons dan ook.

 
En omdat we ParaVisie nou eenmaal niet alléén maken omdat we dat zelf superleuk en -interessant vinden, deze maand de vraag opgeworpen: zijn er onderwerpen die jij mist in ParaVisie en zo ja, welke zijn dat dan? Of heb je andere op- en aanmerkingen over de koers die de rredactie van ParaVisie momenteel vaart?
 
Doe ons (en jezelf!) een plezier en mail je op- en aanmerkingen en suggesties naar niels@paravisie.nl of laat ze achter onder de speciaal hiertoe gecreëerde facebookpost.
 
Samen maken we zo van ParaVisie een magazine dat de tand des tijds voor op z'n minst de komende dertig jaar moeiteloos en glansrijk kan doorstaan. Ambitieuzer nog: een magazine dat niet alleen in het verleden een pioniersrol vervulde, maar dat ook in de toekomst op verantwoorde en onderbouwde wijze kan blijven doen. Want laten we wel wezen: aandacht voor de wereld van het ongeziene en diens invloed op onze alledaagse realiteit blijft niet alleen welkom, maar ook broodnodig. Juist nu de grote transformatie en evolutie richting de vergeestelijking van de mens in een definitieve stroomversnelling is geraakt.
 
Doe je mee? Dank!
 
Niels Brummelman
Hoofdredacteur ParaVisie
 
Niels Brummelman