Overzicht ParaVisie magazine: Augustus

Overzicht ParaVisie magazine: Augustus

21-7-2017 7:00
In de ParaVisie van augustus 2017 vind je wederom een diversiteit aan inspirerende artikelen. Hieronder vind je een kort overzicht.

Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!!

augustus_2017

Overzicht van enkele artikelen in het augustusnummer:

intuitie_lifestyle

Intuïtie als lifestyle

In het decennium waarin we leven, hebben we als individu nogal wat op ons wensenlijstje staan. Van een berg materie tot een happy soul aan toe. Want als we iets bij uitstek willen, is het een gelukkig leven voorzien van alle gemakken: de leukste job, de meest perfecte partner en een vriendenschare waar je u tegen zegt. Maar in onze overspannen drang en hang naar geluk, missen we ondertussen veel. Medium Carmen Vreeburg waarschuwt precies daarvoor. Haar remedie? Laat intuïtie jouw levensstijl zijn!


tweelingzielen_leeuwenpoort

Tweelingzielen & de Leeuwenpoort

Een bijzondere relatie, moeder en dochter, zéker als ze samenwerken zoals Karin en Danique. In hun healingcentrum Isis te Breda begeleiden ze mensen met transformatieprocessen, waarbij zij vaak te maken krijgen met het thema van de tweelingziel. Hun eigen gezamenlijke reis is al net zo bijzonder als die van hun cliënten.


huildende_kinderen

De vloek van de huilende kinderen

Portretten van betraande kindergezichtjes met een trieste blik verfraaien menige huiskamer. Ze blijven je aankijken, ongeacht vanuit welke hoek je naar ze kijkt. Is het pure kitsch? Door een handelaar in brocante is me verteld dat de schilderijtjes van Bragolin weer ontzettend populair zijn en met name in studentenhuizen een plekje krijgen. Is de vloek waarmee ze in verband worden gebracht niets anders dan een spannend vertelsel of schuilt er meer achter?


krassen_op_ziel

Krassen op ziel en huid

In de reguliere zorg- en hulpverlening worden patiënten die in hun eigen lichaam krassen of snijden meestal in het hokje ‘borderliner’ gestopt. Reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele-den Boer pakt in haar praktijk psychisch en lichamelijk lijden van cliënten anders aan. Kan automutilatie in verband gebracht worden met vorige levens?


therapeut_dubai

Spiritueel therapeut in Dubai

Spiritueel therapeute Kyra van den Berg gaf workshops en consulten in Dubai, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Ze maakte er wonderlijke zaken mee en leerde de ins en outs van diverse culturen kennen. Leerzaam, maar haar hart ligt elders. “Eerlijk is eerlijk, het Midden-Oosten draait vooral om het ego en om financieel gewin.”


spiritueel_op_reis

Op reis naar je ware ziel

Geboren met astrologisch gezien vier planeten in het negende huis, zit reizen in Cecile’s bloed. Geen wonder dat deze healer uit Noord-Brabant zich ontwikkeld heeft tot organisator van spirituele groepsreizen! Hoewel ze geen specifiek doel dienen of een vooropgesteld programma hebben, staan deze reizen garant voor grootse avonturen. Cecile: “De confrontatie met jezelf en de interactie met de buitenwereld, in dit geval de overige groepsleden en de lokale cultuur, zorgen voor een deconditionering van jou als persoon en tillen je naar een hoger plan.”


op_pad_met_jord

Zelfreflectie op ongedwongen wijze

Wanneer je denkt dat je je hele leven zult wijden aan surfen en er voor je dertigste achter komt dat dit tóch niet jouw pad is, staat je wereld tijdelijk op z’n kop. Dat overkwam Jord, die al snel op positieve wijze het roer omgooit door zijn surfpassie te combineren met een eigen vorm van coaching. Hij biedt je de mogelijkheid om samen met hem in zijn camper op pad te gaan, waardoor je op ongedwongen wijze een dieper inzicht kan krijgen in jezelf en het leven…


ontlasten_hsp

Het ‘ontlasten’ van hoogsensitiviteit

Bijna iedereen kent tegenwoordig wel iemand die hoogsensitief is, oftewel ‘subtieler nuances waarneemt en gevoeliger is voor indrukken of prikkels’, zoals Antoine van Staveren de term HSP definieert. Vroeger bestond deze term nog niet. Je was introvert, een emotioneel typje of een aansteller. Een hoogsensitief persoon is echter geen aansteller, maar ervaart lasten die met een focus op de kwaliteiten kunnen worden omgebogen naar kracht.


mandalas_veilighied

Mandala’s creëren gevoel van veiligheid

Een mandala is in de basis een geometrisch patroon dat de kosmos uitbeeldt. Door een mandala te maken, kun je jezelf beter leren kennen. Dat stelt Danka Husken-Smit van Mandala Coaching. Zij zet mandala’s in om je bij te staan bij jouw bewustwordingsproces.


jacob_slavenburg

De ketting wordt steeds sterker

Toen cultuurhistoricus Jacob Slavenburg vorig jaar zijn 72-delige hoorcollege Reis langs de Mysteriën presenteerde, schoot het even door mijn hoofd: hij zal hiermee toch niet zijn geestelijk testament voorbereid hebben om zo met een gerust hart het onderzoeksterrein te kunnen verlaten? Jacob, toen 72 en inmiddels weer een jaartje ouder, stelde me echter tijdens een persoonlijk gesprek gerust: “Hoe meer ik weet, hoe meer ik besef krijg van wat ik allemaal nog niet weet. De prikkel om verder te kijken en dieper te graven, is onverminderd sterk aanwezig. De verwondering blijft.”


comapatient_sarah

In gesprek met comapatiënte Sarah

Het fenomeen van de overgang van leven naar dood heeft altijd de belangstelling gehad van healer Anya Petrovic. Ze heeft er veel over gelezen. Echter, de Tesla Soul Communication met Sarah heeft haar het proces van sterven nog veel beter doen begrijpen. Anya: “Een intieme ervaring om te communiceren met iemand die balanceert op het randje van leven en dood en bovendien heeft besloten om ‘te gaan’. Mijn samenzijn met Sarah, terwijl zij in coma lag, heeft bij mij een compleet nieuwe dimensie van bewustzijn geopend.”


nooit_meer_kerkhof

‘Nu durf ik nooit meer naar een kerkhof’

Eleanore werd bedreigd door een entiteit. Een fragment uit het artikel: “Eleanore, Liesbeth en ik staan bij het graf van de moeder van Eleanore. Eleanore heeft tranen in haar ogen en stamelt: Ik ben hier veel te lang niet geweest. Als ik hier alleen kom, ben ik daarna altijd intens verdrietig. Fijn dat jullie mee zijn gekomen.” Ik sla mijn arm om haar heen en zeg; “daar heb je vriendinnen voor.” Lees de rest van dit aangrijpende verhaal in het augustusnummer.


En natuurlijk vind je in ons augustusnummer nog meer artikelen en vaste onderdelen als horoscoop, columns, acties, recensies en meer…

Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!!


 

Geselecteerde spirituele coaches

Lucia
Lucia

Online

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

Droom uitleg, levensvragen, hoe ga ik nu verder met mijn leven?
Profiel bekijken

Margret
Margret

Online

KaartleggerSpiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4289 ------- Heldervoelend, energetisch heler, kaartlegster en ik bied je graag ...
Profiel bekijken

Jewel
Jewel

Online

KaartleggerMediumSpirituele hulplijn

Sterk empatisch/intuïtief vermogen. Diverse decks, om dieper en beter inzicht te krijgen.
Profiel bekijken