Overzicht ParaVisie - September 2017

Overzicht ParaVisie - September 2017

In de ParaVisie van september 2017 vind je wederom een diversiteit aan inspirerende artikelen. Hieronder vind je een kort overzicht.

Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!

september_2017

Overzicht van enkele artikelen in het septembernummer:

tamara_transformeerde

Tamara transformeerde zichzelf

De Telegraaf, Het Algemeen Dagblad, Het Parool, Psychologie Magazine, Vriendin, Viva, Flair, Margriet en op tv onder andere in Koffietijd, Editie NL en Pownews… Via welk medium was de Tilburse Life Coach Tamara Straatman de afgelopen jaren niet te bewonderen? Het mag duidelijk zijn: deze dame wil gezien en gehoord worden. Én is overtuigd van de kracht van haar boodschap. Kern daarvan: je kunt je leven helen. Hoe bij haar de reis van leed naar licht verliep, vertelt ze hier. Niet voor het eerst misschien, maar wel met een onvervalste ParaVisie-twist: “Om écht alles te verwerken, moest ik zelfs terug naar de Middeleeuwen.”
 
asprookje_blauwbaard

Het spirituele pad in sprookjes vervat

Veel sprookjes gaan over de weg terug naar de plek waar wij vandaan komen: het Koninkrijk van God. Om terug te keren naar ons werkelijke thuis moeten vaak eerst een aantal moeilijkheden worden overwonnen. Wie niet uitkijkt wordt opgegeten door een heks, een reus of een grote boze wolf. Misschien ben je zelfs al opgegeten?
 
lichtwerker

De strijd van de lichtwerker

Wat indien je, na een spiritueel groeiproces van ruim drie jaar, ontdekt dat alles wat je meemaakte een goddelijke ontwikkelingsgang blijkt te zijn om jouw ziel klaar te stomen voor haar missie? Dat het de bedoeling is dat je met jouw innerlijke, stralende Licht anderen mag gaan raken. Dat je voorbestemd bent om…  lichtwerker te zijn! Het overkwam de schrijfster van dit artikel. Ze vraagt zich af: “Heb ik wel een eigen keus?”
 
orde_in_huis

Orde in je huis, orde in je leven

Onlangs stond er in de Volkskrant een artikel met als kop: ‘Orde in de ladekast, orde in het leven’. In het artikel werd min of meer een oproep gedaan aan mensen om het leven niet te ingewikkeld te maken en op tijd te ‘ontspullen’. Anders gezegd: gooi ouwe troep op tijd weg, stapel niet alles op, het bezorgt je letterlijk ruimte in je huis en figuurlijk ruimte in je hoofd. Maar is dat zo? En zo ja, wat maakt het voor velen zo moeilijk om dit dan ook te doen?
 
ethiek_tantra

De paradoxale ethiek van tantra

Stel dat je een liefdesrelatie hebt. Je ontmoet een andere aantrekkelijke vrouw of man en een diep verlangen komt op om samen te gaan vrijen. Hoe kom je tot een goed besluit vanuit de tantrische ethiek? Eén van de uitgangspunten van tantra is dat goed of fout niet bestaat. ‘Er is wat er is...’ Dus dan maar gewoon gaan vrijen?
 
intersekse_china

Intersekse in het oude China

Een Chinese keukenkast. Soepkommen met blauwe draken. Bezoek van een vriendin die van ver komt. Een antiek Chinees kompas. Ondergedompeld in Chinese sferen verstapt reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele zich. Zomaar. Of toch niet? Lees met haar mee hoe ze ontdekt dat ‘pijn’ verbonden is met een leven in het oude China, waar men verrassend modern denkt over tweeslachtigheid.
 
bloemen_horoscoop

De bloemenhoroscoop van Atlantis

Met de ondergang van Atlantis verdween veel kennis van dit continent naar de zeebodem. Geleerden zijn er gelukkig toch in geslaagd om op basis van de overgebleven of teruggevonden puzzelstukjes een beeld te creëren van de Atlantische beschaving. De Bloemenhoroscoop bleek een onderdeel van de Atlantische cultuur. Volgens deze horoscoop wordt je karakter bepaald door de bloem, die over je geboorteperiode heerst. Hoe zit dat bij jou?
 
engelen_familie

Engelen over familie & relaties

Lorna Byrne ziet engelen. Sterker nog: ze hoort ze ook en communiceert ermee. En wat de engelen haar vertellen, schrijft ze op in boeken. In haar nieuwste boek, Engelen binnen handbereik, vertelt aartsengel Gabriël haar over het belang van familiaire relaties en vergeving. Bovendien krijgen we te horen dat de band met onze overleden dierbaren altijd blijft bestaan en dat zij ons nieuw geluk toewensen.
 
kundalini_proces

Het Kundalini proces

Je bent al jaren intensief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Elk moment grijp je aan om jezelf nog beter te leren kennen. En langzaam kom je steeds meer in contact met die ongeschonden plek van liefde in jezelf. Uiteindelijk wordt het harde werken beloond en voel je je gelukkig; bevrijd van een zware last. Maar dan opeens komen alle thema’s die je dacht achter je te hebben gelaten als een boemerang terug. Hard, confronterend en zonder vangnet. Het kundaliniproces is begonnen!
 
eihen_labyrint

Iedereen zijn eigen labyrint

Het labyrint houdt ons al duizenden jaren in de ban. ‘Labyrinten’, zo schrijft de Engelse onderzoeker Nigel Pennick, ‘zijn ontmoetingsplaatsen voor symbolisme, mythe, ritueel, kunst en architectuur.’ Van de oude inkervingen diep in grotten in Europa, de befaamde exemplaren van Egypte en Kreta, tot die in de kathedralen, is het labyrint een tijdloos symbool. Niet zo lang geleden beleefde het een enorme revival en tegenwoordig worden er zelfs weer nieuwe aangelegd.
 
spiritueel_christen

Spiritueel Christen zijn. Wat is dat?

Spiritualiteit en het geloof leken lange tijd niet samen te gaan. Zo werden paranormale fenomenen door veel christenen in verband gebracht met de duivel. De laatste jaren lijkt een kentering zichtbaar, getuige bijvoorbeeld de opening van een christelijk spiritueel centrum in Hilversum. Roelof Tichelaar, die een praktijk heeft in psychische, pastorale en spirituele hulpverlening, is een exponent van deze nieuwe ontwikkeling. Zijn stelling? “Spiritualiteit is inherent aan het christelijk geloof.”
Teks
 
dieren_tekens

Tekens van overleden dieren

Monique’s ervaringen met dieren sterken haar in de gedachte dat ook zij een reis naar een hiernamaals maken. Daarom hoopt ze ze ooit weer terug te zien: de knuffeldoos Molly, het heksenkatje Merlina en de fragiele Kleintje. Dit is een ode aan hen én een lofzang op de intense band die er tussen mens en dier kan bestaan.
 
aow_jong

AOW gerechtigd, maar geestelijk jong

Veel oudere mensen kijken met ingehouden woede naar het gesol met geld en informatie. “Geld is een fragiele illusie geworden en we staan op onze tenen aan de rand van de afgrond”, zegt de 66-jarige Gerard. “En dat zeg ik niet omdat ik toevallig paranormaal ben.”
 

En natuurlijk vind je in ons augustusnummer nog meer artikelen en vaste onderdelen als horoscoop, columns, acties, recensies en meer…

Bestel deze editie zonder verzendkosten of kies voor een aantrekkelijk abonnement met korting!!


 

Geselecteerde spirituele coaches

Bartholomeus
KaartleggerParagnostenRaadgever

------- Boxnummer: 4228 ------- Pendelaar. Specialist in relaties, karakters, verleden/heden/toekoms...
Profiel bekijken

Loes
Loes

Online

MediumSpiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4265 ------- Tijdens ons gesprek krijg ik van gidsen beelden door waarmee ik op ...
Profiel bekijken

Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier
HelderziendeMediumParagnosten

------- Boxnummer: 4211 ------- Werkt vanaf de jaren 80-tig zelfstandig als Medium, helderziende voo...
Profiel bekijken