ParaVisie makeover - update!

ParaVisie makeover - update!

23-09-2021

Deze week hebben we een update van de ParaVisie website uitgebracht! 

Gratis minuten actie! - Heb je een leuk idee voor ParaVisie of (opbouwende) feedback?

We willen ParaVisie de fijnste plek maken om te chatten en bellen met spirituele coaches. We blijven daarom verbeteren en blijven met nieuwe aanpassingen komen.

We ontvangen graag feedback of tip over het design en werking van de website. Vul het formulier in en help ons ParaVisie verbeteren. 

We verloten weer 3 gratis creditspakketten van 20 credits (22 minuten, 1 minuut = 0,9 credit) onder de mensen die ons kritische of positieve feedback geven via het contactformulier.

Feedbackformulier

De aanpassingen

Hieronder hebben we een lijst gemaakt van alle aanpassingen!

Sla je favorieten coaches op!

Vanaf nu kun je jouw favorieten coaches selecteren en terugvinden in een handig overzicht. 

  1. Ga naar het profiel van de coach. 

  2. Druk op de favorieten knop!

  3. En vind jouw coach voortaan terug op je favorieten pagina!

  4. Je kunt een coach weer uit de lijst halen door nogmaals op de knop in het profiel te klikken en te deselecteren.

Nieuwe banner en menu

Zoals je waarschijnlijk is opgevallen hebben we ons menu aangepast! We hopen dat je het mooi vindt. In de toekomst gaan we het menu nog iets strakker zetten en uitbreiden. We houden je op de hoogte!

Je eigen avatar in het menu en chatomgeving!

Zoals je weet kun je jouw afbeelding toevoegen aan je account. Dit is handig want coaches kunnen deze afbeelding zien tijdens een reading en gelijk beter op je invoelen. 

De upgeloade afbeelding wordt vanaf nu ook getoond in het op je computer. In de toekomst gaan we het ook in het mobiele menu verwerken :)

Nieuwe berichtnotificaties

Voortaan geven we in het menu weer of je een nieuw bericht hebt of niet zowel op desktop als op mobiel.

De website draait stabieler en gaat minder uitvallen

De afgelopen maanden viel onze website wel is uit. Dit hebben we gelukkig opgelost en de website zal veel minder vaak uitvallen :D

De timer in de chat is gemaakt

Soms stopte en chatgesprek automatisch terwijl je nog 6 seconden of 8 seconden over had. We hebben dit opgelost en de chat blijft actief tot en met de laatste seconden. Je kunt nu nog snel op het laatste moment iets zeggen tegen je coach!

Registreer en login met je Google account!

Vanaf nu kun je ook met je google account registreren en inloggen op ParaVisie. Je kunt de knop ook gebruiken als je al een account het op het betreffende emailadres. Wel zo handig en snel!

 

Gratis minuten actie! - Heb je een leuk idee voor ParaVisie of (opbouwende) feedback?

We willen ParaVisie de fijnste plek maken om te chatten en bellen met spirituele coaches. We blijven daarom verbeteringen doorvoeren de komende tijd.

We ontvangen graag feedback of tip over het design en werking van de website. Vul het formulier in en help ons ParaVisie verbeteren. 

We verloten 3 gratis creditspakketten van 20 credits (22 minuten, 1 minuut = 0,9 credit) onder de mensen die ons kritische of positieve feedback geven via het contactformulier.

Feedbackformulier