Paranormale voorspellingen 2022

De paranormale voorspellingen 2022

Elk jaar publiceert ParaVisie de gratis toekomstvoorspellingen van paragnosten en helderzienden. In dit artikel laat paragnost Jan C. van der Heide zijn licht schijnen over nieuwsevenementen, de politiek, het klimaat, de economie en wereldwijde dynamiek in 2022.

SAMENVATTING VOORSPELLINGEN 2022

  • Corona, derde en vierde booster prik zullen nodig zijn.
  • Crypto,Er zal een cryptomunt worden geïntroduceerd die gekoppeld is aan de waarde van de euro.
  • Politiek, Mark Rutte is in Brussel aan het lobbyen voor een belangrijke functie.
  • Rusland, ernstige maatschappelijke onrusten in Rusland, er komt steeds meer een sfeer van een komende revolutie. Poetin wankelt, ook zijn gezondheid...
  • Huizenmark, kolonies van Tiny Houses zullen ontstaan vooral onder de jongeren die geen huis kunnen krijgen. Ook steeds meer ouderen kiezen voor een Tiny House..
  • Koningshuis koning Willem Alexander zal (nog) meer aan zijn conditie en gezondheid gaan werken, waarmee hij velen inspireert..
  • Britse koningshuis, tussen Harry en Meghan zal op termijn de spanning meer en meer toenemen. Harry krijgt steeds meer moeite om in de USA-plasticwereld te leven..
  • Gordon hij zet uiteindelijk vraagtekens bij wonen in het buitenland, hij keert steeds weer terug in de moederschoot Nederland..
  • Nieuwe drug; een nieuwe drug zal worden geïntroduceerd. De werkzaamheid zal aanzienlijk langer zijn dan welk ander middel dan ook, en gevaarlijker..

De voorspellingen voor 2022

Corona

*Een derde, vierde booster prik zal nodig blijken. De QR-code wordt met relevante persoonlijke gegevens uitgebreid en de code wordt gekoppeld aan de gemeentelijke basisadministratie. In de nog wat verdere toekomst zal iedere Nederlander worden gechipt net zoals een hond of kat. Tijden veranderen, nu zouden we er tegen in opstand komen, in de wereld van straks is het normaal.

*De wetenschap is van mening dat we in de toekomst moeten leren leven met corona. Of heeft de wetenschap het mis en dooft het Coronavirus uit, net zoals de Spaanse Griep die als een dief in de nacht verdween…

Economie

* Er zal een cryptomunt worden geïntroduceerd die gekoppeld is aan de waarde van de euro.

*De economie zal zich chaotisch ontwikkelen. Er komen aan alle kanten tegengestelde berichten, topeconomen spreken elkaar finaal tegen.

*De geldpersen draaien overuren, de inflatie zal zich stormachtig ontwikkelen en torenhoog worden.

*Bij grote onlinewinkels kan steeds vaker met Bitcoin worden betaald.

*Mondiale bedrijven worden opgesplitst in kleinere elementen, het is een overlevingsstrategie van de multinationals.

*De beurzen maken grote klappen naar boven en naar beneden, het is net het weer, erg veranderlijk en wel op een dramatische wijze waardoor velen het water tot de lippen komt te staan.

*De nieuwe economie is in aantocht, de cryptomunten geven de aanzet tot een nieuwe vorm van denken. Er is genoeg van alles, ….grondstoffen…. ja, als er wordt gedeeld, de kosten en opbrengsten en niets wordt verspild. In de nabije toekomst is een miljardair een uitstervend ras, want miljardairs kiezen er voor om binnen één pennenstreek miljardair af te zijn, omdat ze hun rijkdom delen…

Nederlandse Politiek

*Rutte is in Brussel aan het lobbyen voor een belangrijke functie. Het is wel een soort handicaprace aan het worden wegens het vertrek van zijn goede vriendin Merkel.

*Bijna een kopie van het afgetreden kabinet zal in het eerste, tweede kwartaal van 2022 van start gaan.

*Het leger zal steeds vaker worden ingezet voor politietaken en dat is een kwalijke ontwikkelingen vinden velen.

Buitenlandse politiek

*Ernstige verharding diplomatieke verhoudingen tussen Amerika en China. Machtsovername in China, opstanden, tanks worden tegen mensen ingezet.

*Rusland wordt steeds meer uitgehold door maatschappelijke onlusten en gewelddadige protesten.

*Noord-Korea in de ban van Kim Jong Un, hij laat steeds minder van zich horen, letterlijk. De geruchtenmachine draait op volle toeren. Er wordt ook gefluisterd dat hij naar het buitenland is gevlucht. Of hij verblijft elders in de wereld om geopereerd te worden. (Volgens niet bevestigde berichten gaat het om een ernstige operatie aan het maagdarmkanaal maar kan ook iets met het brein te maken hebben) Zwitserland wordt via diverse kanalen als operatieland genoemd.

*De chips schaarste blijkt ook te ontstaan door de Chinese lange afstand raketten die in grote getalen gebruik maken van chips.

*Ernstige maatschappelijke onrusten in Rusland, er komt steeds meer een sfeer van een komende revolutie. Poetin wankelt, ook zijn gezondheid...

Maatschappij - toekomst in wonen

* Kolonies van Tiny Houses zullen ontstaan vooral onder de jongeren die geen huis kunnen krijgen. Ook steeds meer ouderen kiezen voor een Tiny House.

Sport

* Max Verstappen vraagt zich af, net zoals meer mensen, al is het rudimentair, of het verstandig is dat zijn vader weer gaat racen. Max is uiterst sensitief en zijn intuïtie is sterk ontwikkeld en toekomst gericht. Race ontwikkelingen zullen zich afspelen op de scherp van de snede of het allemaal even verheffend zal zijn, valt aan alle kanten te bezien. Het resultaat zal geen sieraad zijn van de racerij, volgens velen. Laten we vurig hopen dat de race voor iedereen goed afloopt...

Nederlandse Koningshuis

*De toekomstige koningin Amalia krijgt op termijn steun van prinses Beatrix over de invulling van het vrouwelijk koningschap. Een wijsheid gebaseerd op de ervaring van drie koninginnen: Wilhelmina, Juliana en Beatrix zelf.

*Koning Willem Alexander zal (nog) meer aan zijn conditie en gezondheid gaan werken, waarmee hij velen inspireert. De gravin Eloise zal hem, waarschijnlijk ongevraagd, bemoedigen en hij groeit er steeds meer naar toe om op één van de sociale media te gaan staan.

*Het Nederlandse koningshuis zal zich sterk moeten richten op de eigen intuïtie… Laten zij niet alles laten invullen door mannetjesmakers of adviseurs die het zogenaamd weten, die lijken het juist niet te weten. Prinses Amalia is een natuurtalent, zij weet ondanks haar jonge leeftijd wat goed is voor Nederland en de bewoners. Ze voelt dat zo goed omdat ze van het land en bewoners houdt… Ga zo’n natuurtalent niet verpesten door allerlei (domme) raadgevingen. Amalia weet heel goed hoe ze moet laten zien hoe blauw bloed stroomt… en dat we met z’n allen een dijk van een land kunnen maken.

*Natuurlijk, het koningshuis zal allerlei veren moeten laten. Geen belasting betalen zal straks tot het verleden gaan behoren, subsidies ontvangen voor jachtgebieden is in het nabije verschiet finaal afgelopen. Aan alle kanten ligt dat in de lijn van de verwachtingen voor ons koningshuis van de toekomst. Als één dat weet en voelt is dat Amalia, omdat ze niet alleen een briljant verstand heeft maar ook een hoog ontwikkeld gevoel dat dicht bij de mensen ligt…

Briste koningshuis

*Tussen Harry en Meghan zal op termijn de spanning meer en meer toenemen. Harry krijgt steeds meer moeite om in de USA-plasticwereld te leven. De heimwee naar zijn vaderland zal steeds meer toenemen. Meghan en Harry zullen uiteindelijk gescheiden gaan leven, er zal letterlijk een oceaan tussen in komen te liggen.

Het Weer

*Een kleine ijstijd ligt op de langere termijn in het verschiet in plaats van de opwarming van de aarde.

Showbizz

*Gordon zet uiteindelijk vraagtekens bij wonen in het buitenland, hij keert steeds weer terug in de moederschoot Nederland.

Er zijn wat verstrooide geluiden om Joke Damman, de voormalige Dame in het blauw, om haar terug te halen naar Nederland. Het Rosa Spierhuis wordt genoemd…

Rampen / aanslagen

*Explosieven nabij Torentje en Binnenhofvijver. Het wordt net op tijd ontmanteld.

*Een nieuwe drug zal worden geïntroduceerd. De werkzaamheid zal aanzienlijk langer zijn dan welk ander middel dan ook, en gevaarlijker.

*Onderzeeërs gaan steeds vaker intercontinentaal drugs vervoeren over de wereldzeeën, via satellietverbindingen wordt ze de weg gewezen. Een koers die elk moment verlegd kan worden, daardoor zijn de onderzeeërs heel moeilijk te onderscheppen.

Goed nieuws

*In het nabije verschiet is het onmogelijk om anoniem internet op te gaan, ieder bericht dat je verzendt wordt voorzien van je identiteit-chipinfo. Een QR-code voor de sociale media is verplicht.

Meer 2022 voorspellingen?

Bekijk de medium voorspellingen 2022 van medium sonja 

Bekijk jouw 2022 jaarhoroscoop

Lees meer over toekomst voorspellen


 

ParaVisie 2022

JAN C. VAN DER HEIDE

Dit artikel is geschreven door paragnost, (hypno)therapeut en coach Jan van der Heide. Hij is auteur van het boek: Ik was hier, ..kleurrijke graffiti op de deur van een leven…

Bekijk ook Jan zijn nieuwe boek: 2022 en daarna.. toekomstshock of werkelijkheid.