paranormale voorspellingen 2023

De paranormale voorspellingen 2023

Elk jaar publiceert ParaVisie de gratis toekomstvoorspellingen van paragnosten en helderzienden. In dit artikel laat paragnost Jan C. van der Heide zijn licht schijnen over nieuwsevenementen, de politiek, het klimaat, de economie en wereldwijde dynamiek in 2023.
 

Oegstgeest, 29 oktober 2022

SAMENVATTING VOORSPELLINGEN 2023

  • Waardedaling Euro en Dollar, dramatische waardedaling van de koers tussen de Euro en Dollar.
  • Lege schappen, lege schappen in supermarkten wegens gebrek aan bepaalde producten/ levensmiddelen. Er komt een ‘hamsterverbod’.
  • Europa, het noordelijke deel van de Eurozone wil zich gaan afsplitsen van het zuiden.
  • Rusland, een tweede Lenin zal in het nieuwe Rusland opstaan en zich vooral begerig gaan richten op de grondstoffen in Afrika.
  • Rusland, Rusland zal een groot deel van de bezette gebieden weer teruggeven aan de Oekraïne. Hernieuwde strijd om De Krim.
  • President Biden de gezondheidstoestand van Biden gooit roet in het eten voor zijn herverkiezing, en alles komt op losse schroeven te staan
  • Crypto, in de cryptowereld zullen weer andere tijden aanbreken en bedragen door het plafond heen schieten.
  • Crypto, Nederlandse staat zal naar aller waarschijnlijkheid een eigen virtuele cryptomunt introduceren.
  • Het Kabinet het Nederlandse kabinet gaat het in 2023 niet langer redden. Het gebrek aan enige competentie en daadkracht wordt steeds schrijnender.
  • Technologie in de smartphones van de toekomst komen snuffelchips. De geur die je verspreidt zal een hele reeks info kunnen verschaffen over je gezondheidstoestand.

De voorspellingen voor 2023

Economie

* Dramatische waardedaling van de koers tussen de Euro en Dollar. Inflatie en deflatie nemen daarom ernstige vormen aan. Verdergaande recessie ligt om de hoek

* De Europese dwingende voorschriften op het gebied van de huizenmarkt persen Nederland in een keurslijf. Men vindt dat Nederland met steeds meer nadruk te veel een eiland is op het gebied van hypotheken en huizen.

* Het noordelijke deel van de Eurozone wil zich gaan afsplitsen van het zuiden. Brussel wordt op z’n kop gezet. Niemand schijnt de ontwikkelingen nog in de hand te hebben.

* Lege schappen in supermarkten wegens gebrek aan bepaalde producten/ levensmiddelen. Er komt een (hamsterverbod).

Rusland

* Van Poetin zal op geraffineerde wijze afscheid worden genomen en wel met zo min mogelijk gezichtsverlies voor Rusland. Een tweede Lenin zal in het nieuwe Rusland opstaan en zich vooral begerig gaan richten op de grondstoffen in Afrika.

* Rusland zal een groot deel van de bezette gebieden weer teruggeven aan de Oekraïne. Hernieuwde strijd om De Krim.

Politiek

* Trump heft zich vanzelf op en krijgt nog meer vernederende rechtszaken aan zijn broek, waarbij zeer delicate zaken over hem aan het licht komen.

* De gezondheidstoestand van Biden gooit roet in het eten voor zijn herverkiezing, en alles komt op losse schroeven te staan. De geruchten dat hij Parkinson heeft nemen steeds meer toe.

* Het Nederlandse kabinet gaat het in 2023 niet langer redden. Het gebrek aan enige competentie en daadkracht wordt steeds schrijnender. Het persoonlijke moddergooien wordt in het Haagse tot kunstvorm verheven.

* Vlaggen halfstok op officiële gebouwen als gevolg van een niet voor de hand liggende reden.

Marktontwikkelingen in economie

* Investeren in fabrieken die waterstof fabriceren en de fabrikanten van de bijbehorende onderdelen, zoals hoogwaardige ketels e.d.

* Muntgeld gaat verdwijnen, alles zal viraal gaan.

* De burger is straks in zijn hele leven te volgen, zo is hij onder andere via zijn bankrekening tot op de laatste cent te controleren.

* Elektronische enkelbanden komen steeds meer in zwang. Ook op bancair- en sociaal gebied. Niets blijft meer verborgen. Zorgverzekeringen gaan hier ook gebruik van maken. Bíjvoorbeeld bij alcoholisten die ergens drank proberen te kopen.

* * De cryptomarkt is in een impasse gekomen, maar cryptobeleggers moeten geduldig blijven en niet in paniek raken. Want in de cryptowereld zullen weer andere tijden aanbreken en bedragen door het plafond heen schieten. De Nederlandse staat zal naar aller waarschijnlijkheid een eigen virtuele cryptomunt introduceren.

* De hele stikstofproblematiek gaat op de schop want de berekeningen blijken met een vork uitgevoerd te zijn. De cijfers kloppen totaal niet. Voor de Nederlandse boeren gaat er daarom hoop gloren.

* Vlees zal een luxeproduct worden, omdat steeds meer boeren zich gaan richten op het biologisch dynamisch produceren. De roep vanuit het publiek wordt steeds duidelijker om vriendelijker met de natuur en dieren om te gaan.

* Nederland zal op termijn nog dichter bevolkt raken en wel omdat er steeds meer kustplaatsen bij komen, zoals Alkmaar aan Zee… Door het veranderende klimaat schuift de kust landinwaarts op, Nederland wordt kleiner. Water overal water, daarom lijken steeds meer mensen van het westen naar het oosten te verhuizen.

* Op zoek naar de goede date? Nieuwe elektronica van de hoogste perfectie kan ‘zien’, meten, inschatten of twee breinen vloeiend bij elkaar passen of elkaar juist afstoten.

In de smartphones van de toekomst komen snuffelchips. De geur die je verspreidt zal een hele reeks info kunnen verschaffen over je gezondheidstoestand. Of je door je eetgewoonten een suikerprobleem aan het ontwikkelen bent, of te veel eiwit in je hersens hebt waardoor gevaar voor dementie ontstaat. Of dat je een verzadigingspunt hebt bereikt waardoor een burn-out kan toeslaan en dat je beter meteen kunt gaan ontstressen voordat spanning je in de houdgreep neemt.

* Op zoek naar de goede date? Nieuwe elektronica van de hoogste perfectie kan ‘zien’, meten, inschatten of twee breinen vloeiend bij elkaar passen of elkaar juist afstoten.

* Een jonge wetenschapper krijgt de Nobelprijs, hij heeft een preventief middel gevonden voor Alzheimer. Het is een middel dat iedereen had kunnen verzinnen, maar je moet er maar net op komen.

Meer 2023 voorspellingen?

Bekijk de medium voorspellingen 2023 van medium sonja 

Bekijk jouw 2023 jaarhoroscoop

Lees meer over toekomst voorspellen


 

ParaVisie 2022

JAN C. VAN DER HEIDE

Dit artikel is geschreven door paragnost, (hypno)therapeut en coach Jan van der Heide. Hij is auteur van het boek: Ik was hier, ..kleurrijke graffiti op de deur van een leven…

Bekijk ook Jan zijn nieuwe boek: 2023 en daarna.. toekomstshock of werkelijkheid.