Welk lied geeft jou kracht?
Heb jij een nummer dat jou kracht geeft in moeilijke tijden of waar jij een speciale band mee hebt? Mail je verhaal (kort of lang) naar art@paravisie.nl. Iedere week delen we een nummer met bijbehorend verhaal met onze volgers. Is dat van jou het volgende lied dat we met anderen delen ter inspiratie? Deze week is het 'Dance With My Father'.

We trappen af met het nummer ‘Dance With My Father’ van Luther Vandross, ingezonden door Angelique.

Angelique: "Toen ik dit lied voor het eerst hoorde, werd ik gelijk geraakt door de tekst en de prachtige stem van Luther Vandross. Ik kende hem eigenlijk helemaal niet zo goed, maar vond dit gelijk prachtig. Op dat moment kon ik nog niet weten dat dit lied mij zoveel meer zou brengen, want een paar maanden later overleed plotseling mijn vader. Ik heb ‘Dance with my father’ over en over gedraaid in die periode en nog steeds luister ik er geregeld naar. Het brengt mij nog dichterbij mijn vader, die er helaas niet meer is. Toen Luther in 2005 overleed, werd ik enorm geraakt door het nieuws dat hij relatief jong overleden is. De zanger die ik dankzij dit prachtige nummer ontdekt had en die zoveel mooie nummers gezongen heeft. Ik hoop dat meer mensen kracht putten uit zijn muziek, net zoals ik dat doe.”

 

Bedankt Angelique voor je mooie verhaal bij dit prachtige nummer. Heb jij ook een lied dat zeer speciaal voor je is, mail het naar art@paravisie.nl o.v.v. ‘krachtlied’. In overleg met jou zullen we dit dan delen met onze Facebook volgers.

Team ParaVisie