ParaVisie magzine

ParaVisie is een maandblad dat zich inhoudelijk kenmerkt door een balans van spirituele en paranormale invalshoeken. Het wil ruimte geven aan onafhankelijke en afwijkende geluiden en komt tegemoet aan de bestaande en groeiende behoefte om het leven anders te benaderen dan in de overwegend materialistische maatschappij gebruikelijk is. Het biedt richting voor en ondersteuning aan diegenen die open staan voor een alternatief denkkader en biedt een venster op het ongeziene. Zo laat het zien dat er méér is. Én dat het anders kan.

Abonneer je en ontvang het magazine maandelijks

Neem nu een abonnement of geef een abonnement cadeau en ontvang een korting of welkomstgeschenk naar keuze!

 

 

Waar is het magazine gebleven?

ParaVisie heeft besloten om de online chat-diensten af te splitsen van het magazine zelf zodat de online diensten verder kunnen met een nieuwe, moderne website naast de bestaande website van ParaVisie magazine. De online diensten zijn vanaf nu te benaderen op deze site, paravisie.nl; Voor de oude vertrouwde site van het magazine kun je terecht op https://magazine.paravisie.nl/

Adverteren in het ParaVisie magazine of op het online platform

ParaVisie is ruim 30 jaar geleden opgericht en na vele jaren uitgegroeid tot autoriteit op het gebied van het spirituele met een toonaangevend magazine en website.

Het magazine heeft een oplage van 15.000 exemplaren in Nederland en 6.500 in België. Hierbij telt ParaVisie wereldwijd duizenden abonnees, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Suriname, Zuid-Afrika, Brazilië, Canada en Australië.

Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden in het ParaVisie magazine, nieuwsbrief en website.