Madama start unieke ONLINE leergang

Madama start unieke ONLINE leergang

ArtofLifeMastershipAcademy ALMA: 'Wees je Leven Meester'
Vraag HIER het gratis en vrijblijvend eerste thema aan  ‘Wie ben ik?’

https://www.artoflifemastershipacademy.com/gratis-thema/

 

Waarom deze leergang?

In mijn coaching praktijk stellen mensen vaak vragen als ‘wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn bijdrage aan het leven? Hoe kan ik keuzes maken op het werk of in relaties of in het gezin. Hoe doe ik dat dan? Hoe kan ik meer op mezelf vertrouwen?

Veel mensen die ik spreek zijn op zoek, willen op een dieper niveau ontdekken en manifesteren wie ze zijn.

Je weet diep van binnen dat er meer in je zit dan nu wordt gerealiseerd. Je voelt je vaak alleen en niet begrepen en toch…

Vanuit die vragen en gesprekken met mensen is de leergang

‘Wees je Leven Meester’ ontstaan.

Wat kun je verwachten?

Je gaat je zeker voelen van jezelf, je weet welke stappen genomen moeten worden vanuit innerlijk weten, welke keuzes gemaakt en hoe je je leven in balans en harmonie krijgt. Met andere woorden je bent je leven Meester. Het overkomt je niet allemaal meer maar je bepaalt zelf richting. Je krijgt een focus, dat wil zeggen een brandpunt, een middelpunt waarop alle lijnen van je leven samenkomen.

Het verweven van wezen en werk.

Daardoor is een unieke ONLINE leergang ontstaan:

Elk thema wordt door mij toegelicht in een videofilmpje.

Via schilderijen, poëtische teksten, opdrachten beeld en muziek krijg je veel stof tot reflectie aangereikt.

Het is aan jou om daarmee aan de slag te gaan en je eigen verhaal te creëren.

Ieder krijgt een persoonlijk consult aan het begin van het traject.

In een online opleiding bepaal je zelf je tijd en tempo je kunt elke week een thema aanpakken of er langer over doen.

Er zijn momenten ingebouwd voor feedback via vragen en antwoord en je kunt ook met mede cursisten contact hebben als je dat wilt.

Ik ben Margareth Adama (Madama)

Mijn kracht ligt in een persoonlijke aanpak en het aanbieden van mogelijkheden die al je zintuigen prikkelen en je nieuwe beelden, ideeën en vergezichten geven op je onvermoede talenten en wat je daarmee in het dagelijks leven kunt doen.

Als kunstenaar, dichter, musicus, coach en medium zet ik al mijn disciplines in om je een veelkleurig palet aan beeld, tekst en muziek te bieden dat je op een diep niveau gaat raken en je nieuwe inzichten biedt. Je krijgt input en feedback afgestemd op jouw vragen. Alle kennis is doorleefd en in levenservaring beproefd. Het is lichtgericht onderricht.

Vraag HIER het gratis en vrijblijvend eerste thema aan  ‘Wie ben ik?’

https://www.artoflifemastershipacademy.com/gratis-thema/