Doorgang naar andere dimensies
Door het krachtige energieveld van de Stargate ontstaat een unieke kans om je energietrilling te verhogen en contact te ervaren met energieën uit andere dimensies.

ParaVisie ontmoette Tessa van Dongen en haar Stargate vorig jaar op het event Earth & Beyond. Hier deelde Tessa voor de eerste keer, in het openbaar, haar kennis over en ervaringen met energieën uit andere dimensies. Tessa: “De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid te bewerkstelligen.”

In 2010 maakte Tessa van Dongen van Praktijk Gele Ster, voor het eerst kennis met de Stargate. Dat had volgens haar bijzondere gevolgen: door de hoge energiefrequentie is zij zich fysiek heel energiek, fit en vitaal gaan voelen. Hierdoor kon ze haar medicatie voor een te traag werkende schildklier gaan verminderen. Ze kreeg helderheid en inzichten in levensvragen en ervaringen. En ontwikkelde nog meer (tastbaar) contact met energieën (wezens) uit andere dimensies. Zo wordt ze ’s nachts, tijdens haar slaap, onder andere onderwezen door de Arcturianen. De sterrenfamilies begeleiden haar in het her-inneren en toepassen van de diverse galactische helingstechnieken. Het heeft haar zelfkennis vergroot en bewustzijn verruimd met een zeer sterk ontwikkeld telepathisch vermogen. Ook vond ze de weg terug naar haar hart en leerde ze zichzelf te voeden met onvoorwaardelijke aandacht en liefde om ingeprente beladen/pijnlijke emoties uit het verleden versneld te integreren.

MISSIE
Inmiddels heeft Tessa level 1 en 2 van de Stargate Facilitator’s Training Program voor therapeuten behaald en heeft zij toestemming gekregen van Prageet Harris, de ontwerper van de Stargate, om de Stargate naar Nederland te halen. Sinds maart 2015 begeleidt zij, samen met haar Stargate, kinderen en volwassenen in hun proces van bewustwording, transformatie en heling. Er zijn nog maar enkele van deze grote Stargates in Nederland. Tessa: “Ik ben Prageet enorm dankbaar voor het delen van zijn kennis, voor het leren werken met het bewustzijn van de Stargate en het persoonlijk creëren van ‘mijn’ Stargate. Maar nu volg ik mijn eigen weg. Ik geef lezingen en meditatieworkshops met en individuele sessies in de Stargate. Mijn missie is het om de Stargate voor iedereen toegankelijk te maken. Ook wanneer mensen er alleen in willen mediteren of ontspannen. Zelfs tijdens de coachingsgesprekken en de door mij ontwikkelde Body-, Heart- en Mindfulness Training zorgt de Stargate voor een krachtige achtergrondenergie.”

stargate

HEILIGE GEOMETRIE
De Stargate is een koperen constructie van 1.87 bij 1.87 bij 2.00 meter. Het heeft een geometrische vorm die diverse lagen van Heilige Geometrie bevat, onder andere van de gulden snede, flower of life, merkabah en piramide. Geometrie wordt ook wel ‘taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De hele schepping is gebaseerd op geometrische patronen. Ook ons lichaam is, zowel fysiek als energetisch, opgebouwd uit Heilige Geometrie. Vandaar dat geometrie een taal is die puur en direct binnenkomt en door het onderbewustzijn wordt herkend. Het is de taal van je ziel. Koper heeft vele positieve effecten op het algehele gezondheidsniveau. Het is een geleider en draagt de/zijn trillingsfrequentie over en verbindt. Tessa: “Door het krachtige energieveld van de Stargate ontstaat een unieke kans om je energietrilling te verhogen en contact te ervaren met energieën uit andere dimensies.”
 
HER-INNEREN
De Stargate is/heeft een vorm van bewustzijn dat een sterk multidimensionaal energieveld en -ruimte creëert. Het bewustzijn en de energie van de Stargate stemmen zich af op de persoon die ermee werkt. Zo heeft iedere Stargate een ander bewustzijn en een andere energie. Tessa: “De Stargate is duidelijk niet afkomstig van de aarde en heeft in andere dimensies en op andere planeten al eerder zijn ‘werk’ gedaan. Het energieveld van de Stargate kan middels expressie van sterke intentie in frequentie worden verhoogd van de derde en vierde dimensie naar de twaalfde dimensie en hoger.” Op dit moment stemt Tessa zich al af op de dertiende dimensie. In deze hoge energiefrequentie zijn de sluiers tussen de verschillende dimensies dunner, waardoor mensen contact kunnen ervaren met hun gidsen, dierbare overledenen en andere wezens. Tessa: “De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is in de verhoging van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans betekenen voor het energetische, emotionele, mentale of fysieke lichaam. Het werkt door tot op celniveau en reactiveert ‘slapend’ DNA en breincodes. Met als gevolg een groter bewustzijn en telepathische ontwikkeling. Het opent je hart en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in balans, waardoor de levenskrachtenergie, ook wel Christusenergie of kundalini genoemd, kan worden geactiveerd. Het is een proces van her-inneren dat wij multidimensionale, galactische wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein, met sterke intuïtie en een krachtig lichaam.”
 
NATUURLIJKE TIJD
Prageet Harris noemde Tessa een echte traveler, een tijdreiziger met vele ‘vrienden’ uit de verschillende dimensies. Als tijdreiziger voelt ze zich erg verbonden met de energie van Sirius (B) en de Galactische Maya’s, de meesters van de Tijd met hun vele natuurlijke tijd kalenders. Onder laatstgenoemden bevindt zich de in 2011 overleden José Argüelles, die hier een groot deel van zijn leven aan wijdde. Tessa wil graag zijn belangrijke boodschap helpen te verspreiden. Tessa: “Sirius speelt op dit moment een voorname rol in het ondersteunen van bewustzijnsgroei. Het is de zon, achter de zon Alcyone die onze eigen zon beïnvloedt. Zoals bekend is, zijn er verschillende gemanipuleerde programma’s om het bewustzijn van de mensheid laag te houden in werking. Angst is hier een voorbeeld van. Maar ook de huidige Gregoriaanse tijd – en bijbehorende kalender – is een destructief, lineair programma van kunstmatige en mechanische tijd. Vanuit dit programma wordt tijd gezien vanuit de derde dimensie en geassocieerd met geld en tekort. Denk aan uitspraken als ‘tijd kost geld’ en ‘tijd tekort hebben’. De huidige kalender, gebaseerd op twaalf maanden, heeft onregelmatige, onharmonische maateenheden: 31-28/29-31-30-31-30-31-31-30-31- 30-31. Tot circa 3000 voor Christus leefden de mensen volgens de 28-daagse cyclus van de Natuurlijke Tijd. Het is van groot belang om opnieuw een 13 manen-kalender in te voeren om een nieuwe harmonische wereld te scheppen. De 13 manen-kalender heeft regelmatige maateenheden: 28+28+28+2 8+28+28+28+28+28+28+28+28+28+ 1. Harmonie, zoals in de gehele schepping aanwezig is. We dienen tijd vanuit de vierde dimensie te zien en dan geldt: ‘Tijd = Synchroniciteit’. Er worden tegenwoordig gelukkig 13 manen-kalenders uitgegeven. Mijn boodschap: stem je af op onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid, leef in de Natuurlijke Tijd en kom weer in contact met de/je scheppende kracht!”
 
---
 
'GELOVEN WERD WETEN'
“De Stargate is een poort die zich vult met hoge lichtenergieën. Vanuit een goed geaarde positie word je bijgestaan in je transformatieproces en krijg je datgene wat goed voor je is om de volgende stap in je leven te kunnen maken. Blokkades worden opgeruimd, hogere inzichten zorgen voor een kwantumsprong in je evolutie. Dit alles gebeurt in liefde en licht, zo is mijn ervaring steeds weer opnieuw. Van Christus tot buitenaardse energieën die zich over me hebben ontfermd, geweldig! Geloven wordt weten als je het zelf ervaart...” M.J.T.M van Geenen, counselor/Medium uit Sint Michielsgestel.

---

KORTING OP CONSULT
Speciaal voor de lezers van ParaVisie, geeft Tessa korting op een individueel consult in de Stargate. In plaats van € 85,- betaal je nu € 70,- Deze aanbieding is geldig tot en met juni 2017. Voor afspraken of meer informatie over de Stargate activiteiten/agenda of producten bezoek je www.gele-ster.nl of de Facebookpagina: Stargate Experience Nederland.

 

tessa_van_dongen

Tekst: Tessa van Dongen & Niels Brummelman