Hoofdredacteur over ParaVisie Awards
Hoofdredacteur Niels Brummelman geeft zijn visie op de winnaars van de ParaVisie Awards.

De afgelopen weken hebben wij de ParaVisie Awards weer mogen uitreiken. De prijzen zijn inmiddels een instituut, waaraan door eenieder binnen en ook buiten de spirituele branche waarde wordt gehecht. Ze laten zien dat er, ondanks alle tegenwind, mooi en zeer welkom werk wordt verricht door mediums, paragnosten, spirituele gezondheidswerkers en auteurs.

Gabriela Gaastra-Levin is Medium van het Jaar. Zij ontvangt al jaren de boodschappen van Maria Magdalena. In een eerste reactie stelt ze: “Elk mens dient zijn of haar erkenning niet buiten zichzelf te zoeken. Toch is het fijn als er oprechte waardering is voor het bijzondere werk dat ik, samen met mijn partner Reint, mag doen. Ik ontvang deze titel met een blij hart en zie het als een stimulans om door te gaan!”

Marianne van der Wilk, die na het overleden van haar man Rob in zijn voetsporen stapte en inmiddels, samen met beide zoons Jethro en Ervee, een succesvol opleidingsinstituut voor hypnotherapie runt, mag zich Inspirator van het Jaar noemen: “Mijn echtgenoot was 33 jaar mijn inspirator. Na zijn onverwachte heengaan, ben ik door een diep dal gegaan. Maar óók bleek dat zijn krachtige, enthousiasmerende vonk op mij was overgeslagen. Daarom zeg ik tegen alle lezers: laten we niet zuinig zijn in aandacht en liefde voor elkaar. En laten we elkaar blijven aanmoedigen tot groei en in het leven van een mooi, zinvol bestaan.”

Edith Hagenaar schreef met De Tien Heilige Geboden het beste spirituele boek. “ParaVisie was voor mij als jongeling een soort anker in een tijd dat niemand over spiritualiteit sprak. En nu sta ik er niet alleen zelf in, maar is mijn boek verkozen tot beste spirituele boek. Dat heeft me op een diep niveau geraakt. Voor mij is het een bevestiging van iets wat ik innerlijk wel wist en voelde, maar wat zich nog niet in de buitenwereld getoond had: namelijk dat mijn boek waardevol is.”

Niels Brummelman - Hoofdredacteur ParaVisie

niels@paravisie.nl

Hier vind je filmpjes van de UITREIKINGEN VAN DE AWARDS

Hier lees je de EDITORIAL FEBRUARI van Niels Brummelman.