Nieuw op chatlijn: ‘Mandala Expert’ Danka
Naast onze vaste deskundigen op onze chatlijn, komen er ook geregeld nieuwe consulenten bij, zoals 'Madala Expert' Danka Husken-Smit.

Coach Danka is een waardevolle aanwinst op onze chatlijn. Zij verleent haar diensten aan zowel particulieren als ondernemers. Met behulp van mandala’s en numerologie brengt zij je terug op je levenspad, waardoor je jouw leven weer energiek, met vreugde en succesvol kunt vervolgen. Zij helpt je daarbij oude overtuigingen los te laten en nieuwe kansen aan te grijpen, deze te implementeren en helpt je in beweging te komen.

Danka: ”Ik heb gekozen voor de door mij ontwikkelde Mandala Coaching als methode, waarvoor ik mijn jarenlange expertise inzet. Dát is immers mijn passie en daar kan ik uren over vertellen.

danka_husken_smit"Als Mandala Expert in Nederland op Psychosociaal en Pedagogisch gebied en schrijfster van acht boeken over inzichten, leefwijze en achtergronden – ingebed in het instrument van de Mandala, Numerologie en Edelstenen – beschik ik over een bijzondere schat aan levenservaring en innerlijke wijsheid. Deze kwaliteiten wil ik graag in mijn inmiddels beproefde methoden uitdragen. Tevens deel ik mijn expertise in blogs, cursussen en webinars, waarmee ik niet alleen mijzelf als coach, maar ook jou als cliënt een dienst bewijs. Iedereen die mijn methode wil leren kennen en mij wil ontmoeten, kan nu ook via deze chatlijn contact met mij hebben en ik heb nu de vrijheid om overal ter wereld met je te werken.”

Het mag duidelijk zijn dat we trots zijn met deze unieke veelzijdige coach. Vanaf nu is zij makkelijk te bereiken via onze CHATLIJN

Indien Danka niet aanwezig is, kun je op eenvoudige wijze een afspraak met haar maken.

Ana Akkermann
Consulenten Manager