paranormale voorspellingen 2024

De paranormale voorspellingen 2024

Elk jaar publiceert ParaVisie de gratis toekomstvoorspellingen van paragnosten en helderzienden. In dit artikel laat paragnost Jan C. van der Heide zijn licht schijnen over nieuwsevenementen, de politiek, het klimaat, de economie en wereldwijde dynamiek in 2024.
 

SAMENVATTING VOORSPELLINGEN 2024

 • Omtzigt, hij vergt te veel van zichzelf, daardoor moet hij regelmatig ‘in retraite’
 • Timmermans, hij blijkt op allerlei niveaus niet compatibel met de in de breedte en diepte enigszins veranderde Nederlandse volksaard.
 • Formatie, het zal een zeer zware formatie worden, de moeilijkste ooit in de parlementaire geschiedenis.
 • Jongerenpartij, een nieuwe generatie jongeren staat op met een eigen partij; niet polariserend, gericht op het zoeken van een compromis en de humaniteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Israël/Palestina, in het Midden-Oosten komt een tweestatenoplossing, Israël en Palestina met een strikt eigen bestuur.
 • Oekraïne, het land krijgt financieel steeds minder steun van het westen, want de Russen hebben zich als mollen ingegraven en zijn niet te verjagen. Er zal een staakt- het-vuren komen in Oekraïne.
 • Bom, er zal in de oorlog Oekraïne/ Rusland gebruik worden gemaakt van een kleine magnetische elektriciteitsbron. Alle elektronica wordt platgelegd.
 • Tijdschriften/kranten, papieren tijdschriften en kranten verdwijnen niet langer geleidelijk, maar het gaat opeens heel snel, komend jaar komt er al een belangrijk keerpunt in. Niemand had het zo snel verwacht.
 • Technologie, drones zo groot als vliegen doen hun intrede, ze zijn multi-inzetbaar in of buitenshuis.
 • Prins Harry, hij krijgt door heimwee gedreven steeds meer de neiging om zijn koffers te pakken en af te reizen naar Engeland
 • Rico Verhoeven, de kickbokser zal worden voorgedragen voor een lintje.

De voorspellingen voor 2024

voorspellingen 2024 politiek

Politiek

* Omtzigt vergt te veel van zichzelf, daardoor moet hij regelmatig ‘in retraite’.

* ‘In de sterren staat geschreven’, Omtzigt moet goed aan zijn geestelijke welzijn denken en daarom geen premier worden, hetzelfde geldt voor Wilders want in die functie valt hij niet meer te beveiligen. Caroline van der Plas heeft veel zelfkennis, is goudeerlijk en weet van zichzelf dat ze voor een premier functie niet in de wieg is gelegd.

* Timmermans krijgt het erg moeilijk. Begrijpt hij de Nederlanders, begrijpen de Nederlanders hem? Brusselse Timmermans blijkt op allerlei niveaus niet compatibel met de in de breedte en diepte enigszins veranderde Nederlandse volksaard. Vragen en nog eens vragen rispen overal in medialand op. Want wat weten we echt van zijn Brusselse tijd? Er is veel te weinig in volle openheid gesproken over zijn voorgeschiedenis, want zijn vertrek naar Nederland is opeens wel heel snel gegaan, een ad hoc-beslissing. De linkse en rechtse media gaan diep spitten…

* Een nieuwe generatie jongeren staat op. Zij richten een jongerenpartij op, niet polariserend, gericht op het zoeken van een compromis en de humaniteit hoog in het vaandel heeft staan. Jongeren die verantwoordelijkheid durven nemen voor mens en natuur…, de aarde heeft er schreeuwend behoefte aan, om samen op weg te gaan naar een betere wereld….

* Het loodzware en geldverslindende ambtenarenapparaat kan door technische aanpassingen doeltreffend uitgedund en kort worden teruggesnoeid. Kunstmatige intelligentie doet verder zijn intrede en kijkt mee in de ambtenaren wereld. Uiteindelijk kunnen robots het werk van ambtenaren efficiënter, sneller en beter doen. Hierdoor zullen toeslagen affaires niet meer zo makkelijk voorkomen en onhaalbare wetten op tijd worden afgeschoten.

voorspellingen 2024 politiek

Buitenlandse politiek

* In het Midden-Oosten komt een tweestatenoplossing, Israël en Palestina met een strikt eigen bestuur. Niemand kan het zich nu, en wel op geen enkele manier voorstellen, maar Palestina en Israël zullen ooit over vele jaren de bakermat van vernieuwing zijn! Deze twee hoog intelligente volken zullen dan samen een nieuwe Silicon Valley vormen. Maar dan veel positiever, socialer en opbouwender in het mondiaal delen van kennis.

Op wetenschappelijk, maatschappelijk en humaan terrein zullen ze in absolute zin baanbrekend zijn. Vooral op het gebied van milieu, geneeskunde, vervoer en astronomie. Ze bestrijken de breedte en diepte het wetenschappelijke terrein. Een voorbeeld voor de totale wereld, tot wat intelligentie doordrongen van humaniteit op termijn kan leiden! Grote Palestijnse en Israëlische geesten laten hun stem horen, gegroeid als ze dan zijn door menselijkheid en mededogen…

* Onverwachte ontwikkelingen rond de verkiezing van de Amerikaanse president. Een medische aangelegenheid zal een bepalende rol spelen.

* Oekraïne krijgt financieel steeds minder steun van het westen, want de Russen hebben zich als mollen ingegraven en zijn niet te verjagen. Er zal een staakt-het-vuren komen in Oekraïne. Er gaan onderhandelingen plaatsvinden en wel op basis van de nieuwe grenzen, de huidige bezette gebieden en De Krim. Poetin zal daar nooit vertrekken of De Krim opgeven. De Oekraïne heeft geen keuze, want de geldkraan uit de ondersteunende landen gaat steeds verder dicht. De matig draaiende wereldeconomie is een belangrijke oorzaak. De VS en elk Europees land krijgen steeds meer moeite om het eigen land economisch en financieel op de been te houden.

* Later in de historie zal blijken dat president Biden een wereldoorlog heeft weten te voorkomen.

* De Arabische landen gaan zich richten op het fabriceren van waterstof.

* Er zal in de oorlog Oekraïne/ Rusland gebruik worden gemaakt van een kleine magnetische elektriciteitsbron. Alle elektronica wordt platgelegd. De haven van Rotterdam krijgt er een voorproefje van, als met een ultra kleine magneetbom de haven wordt platgelegd.

Economie

* Het aantal faillissementen in Nederland zal een dramatisch hoogtepunt bereiken. De voedselbanken kunnen de aanvragen niet meer aan en er wordt zelfs een stop ingesteld. Middelgrote bedrijven, kleine zelfstandigen en ZZP’ers zijn in feite al failliet. Vele ondernemers leven onder het absolute bestaansminimum.

* Prijsstijgingen voor voedsel rijzen de pan uit.

* Protesten van jongeren, ouderen, studenten en werkenden: overal verheffen mensen hun stem en wel op duidelijke wijze. De maat is voor velen vol…

voorspellingen 2024 politiek

Koningshuizen

* Prins Harry krijgt door heimwee gedreven steeds meer de neiging om zijn koffers te pakken en af te reizen naar Engeland. En dat gaat in de toekomst ook daadwerkelijk gebeuren. Hij kan totaal niet wennen aan de Amerikaanse plastic maatschappij.

* Een aantal historici spit steeds diepgaander in het leven van prins Bernhard, randgebieden rond de stadhoudersbrief worden blootgelegd en de zoektocht gaat onvermoeibaar verder in een nog niet eerder geopend buitenlands archief.

* Calamiteit rond de verlengde auto van koning Willem-Alexander. Prinses Amalia zal haar andere plannen ontvouwen en daar blijkt veel karakter uit.

* Opmerkelijke ontdekking over de achtergrond van het ongeluk met prinses Diana, want een doorslaggevend aspect blijkt over het hoofd gezien te zijn.

Koningshuizen

* Kickbokser Rico Verhoeven zal worden voorgedragen voor een lintje.

* Showbizz-figuren zien hun inkomsten dalen door ontwikkelingen op geluidsgebied, de kunstmatige intelligentie blijkt mooiere en beter te beluisteren, muziek en liedjes te arrangeren en componeren dan een mens. De muziek robot wordt een geduchte concurrent.

Tekst: Jan C. van der Heide, Oesgeest, november 2023

Afbeeldingen: Adobe Stock / AI gegenereerd

Meer 2024 voorspellingen?

Bekijk de medium voorspellingen 2024 van medium sonja 

Bekijk jouw 2024 jaarhoroscoop

Lees meer over toekomst voorspellen


Boek Jan

JAN C. VAN DER HEIDE

Bestel nu het boek van Jan, hij beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!

Bestel het boek hier (gratis verzending)