Toekomst voorspellingen 2024

De toekomst voorspellingen 2024 door medium Sonja Dover

Geschouwd door Medium Sonja Dover 31 oktober 2023.

Elk jaar publiceert medium Sonja Dover haar toekomstvoorspellingen voor het nieuwe jaar. Ze zet haar gave in bij het voorspellen van de nationale en internationale politieke ontwikkelingen, de toekomst van BN'ers en het Koningshuis.

Bekijk de 2024 BN'er voorspellingen op Youtube

SAMENVATTING VOORSPELLINGEN 2024

 • Familie Hazes, er wordt een besluit genomen over afwikkelingen, wat leidt tot het uiteenvallen van de familieband.
 • Glennis Grace, zal weer optreden in kleine zalen. Na een periode van aanpassing verwacht men dat ze meer succes zal hebben in het buitenland.
 • Estavana Polman, gezinsuitbreiding wordt verwacht binnen twee jaar. Zij zal veel gaan reizen voor TV, met sport als een centraal thema in haar gezin.
 • Marco Borsato, ondanks pijnlijke onthullingen, neemt hij stappen om zijn eigen bedrijf op te starten.
 • Albert Verlinde, verlaat definitief de politiek. Een nieuwe musical en meer rust in zijn privéleven staan op de planning.
 • Winnaar Songfestival, voorspelling dat dit jaar een jonge vrouw het Songfestival zal winnen.
 • Politiek Nederland, verwachte politieke verschuivingen met hernieuwde partij samenstellingen. Specifieke groei voor partijen zoals VVD en PVV. Mogelijk een nieuwe mannelijke Minister-President.
 • Oorlog Oekraïne - Rusland, voorspellingen duiden op voortdurende strijd, met Oekraïne dat worstelt tegen een sterker Rusland.
 • Situatie Midden-Oosten, Israël versterkt haar verdediging. Ontvoerde jongeren keren deels terug.
 • Rusland, behoudt grip op graan- en gasmarkten, met steun van buiten Europa.
 • Duitsland, worstelt met toenemend rechts-extremisme en racisme.
 • Amerika, president Biden blijft aan de macht ondanks gezondheidsproblemen, met vervangers die hem ondersteunen.
 • Australië, wordt een hub voor emigranten uit Europa en daarbuiten.
 • China, ervaart een economische neergang en versoepeling van wetgeving.
 • Koningshuizen Nederland, Koning Willem-Alexander maakt zich zorgen over de mentaliteit van jonge Nederlanders, terwijl koningin Maxima vaker rust neemt.
 • Koningshuizen Buitenland, familiale onrust in Engeland, droevenis in Spanje, en meer verantwoordelijkheid voor kroonprinses Victoria in Zweden. De Deense koningin Margrethe blijft sterk en betrokken bij wetgevende zaken.
 • Het weer, een koude en regenachtige december, gevolgd door een korte maar intense winter. Overstromingen buiten Nederland, een late lente, en een droge, hete zomer. Nazomer en herfst brengen aangename temperaturen.

De voorspellingen voor 2024

voorspellingen 2024 bn'ers

Bekende Nederlanders

Wendy van Dijk en Erland Galjaard, hoe graag ze ook bij elkaar willen blijven, voorlopig kiezen ze voor hun eigen leven.

Sylvie Meis, iets zegt mij dat ze het geluk in haar leven probeert te omarmen. Is DIT hem dan!

Tanja Jess en Charly Luske, deze relatie is standvastiger dan menigeen denkt. De charmante zanger Charly heeft het nodig in de entertainment wereld zich uit te kunnen leven.

André van Duijn, gaat er vol in met programma's op TV. Hij is gelukkig in de liefde. En toch neemt hij gas terug. Leeftijd! Er komt een nieuwe CD uit met liedjes uit het leven gegrepen.

Addy van den Krommenacker, een lieve zachtaardige man die creatie na creatie blijft ontwerpen over heel de wereld. Opnieuw gaat de wereld weer voor hem open. In alle lagen van de bevolking worden zijn ontwerpen goed ontvangen.

Britt Dekker, ze heeft een opvallende leuke humor, is een pientere zakenvrouw in de paardenwereld. Het geluk lacht haar toe.

Marco Borsato, ondanks de pijnlijke onthullingen onderneemt hij nieuwe stappen om zijn eigen bedrijf door te starten. Hij slaat zich er goed doorheen ondanks dat het verdrietig en zwaar voor hem is.

Babette van Veen, na de zomer neemt zij nieuw TV aanbod aan, maar ze maakt de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden wel goed af, waarschijnlijk nog 1 seizoen te gaan. Er komt een lieve man op haar pad eind volgend jaar, begin het jaar erop.

Albert Verlinde, stapt definitief uit de politiek. Nieuwe musical komt op zijn pad. Meer rust in zijn privé leven.

Ruud de Wild, houdt zich nog even gedeisd, gezondheid is belangrijk dit jaar. Wil een nieuw radio programma en internet TV. Denk aan “nieuw talent”

Zangeres Samanthe Steenwijk, privé wat onrust. Zoekt in haar liedjes diepte en levens thema`s. Brengt een CD uit. Ik zie verhuizing!

Floortje Dressing, blijft rondreizen over heel de wereld. Ik zie haar op de TV een praatprogramma begeleiden met jonge mensen die elders in de wereld een nieuw ondernemend leven willen beginnen. Ik zie haar ook weer teruggaan bij mensen waar ze ooit eerder was: Vervolg op eerdere programma`s.

Johan Vlemmix, de man die altijd mogelijkheden ziet, waar anderen het niet meer zien zitten. Een onuitputtelijke bron van nieuwe dingen oppakken, volop inspiratie aanwezig.

Familie Hazes, aankomende periode wordt definitief een besluit genomen over de afwikkelingen, waardoor de familieband uit elkaar valt.

Glennis Grace, zal in kleine zalen weer op gaan treden. Publiek is onverbiddelijk. Heeft tijd nodig. Uiteindelijk zal ze in het buitenland meer succes oogsten dan in Nederland. Prachtige stem heeft ze.

John de Bever & Kees Stevens, apart lief stel met veel nieuwe entertainment ideeën in samenwerking verbanden. Dat lukt ze goed. Verhuizing in zicht.

Estavana Polman, gezinsuitbreiding tussen nu en twee jaar. Ooit zal zij veel gaan reizen voor TV. De sportwereld in haar gezin blijft altijd op nummer 1 staan.

Gravin Eloise (dochter van Prins Constantijn & Prinses Laurentien), door zichtbaar te blijven in haar eigen internetwereld en winkel, ontwikkelt zij zich als een goed influencer. In de Koninklijke families ontvangt ze respect daardoor.

Songfestival

68ste Songfestival 7 t/m 11 mei 2024 in Zweden Malmö: Een jonge vrouw zie ik winnen?

Sport

Olympische Zomerspelen te Parijs 2024, de Olympische Zomerspelen te Parijs begint 26 juli t/m 11augustus 2024. De openingsceremonie zal op vrijdag 26 juli spectaculair geopend worden. Er zullen 48 soorten sport hieraan deelnemen. En natuurlijk zullen er veel medailles gewonnen worden door Nederland. Kijk en geniet er volop van.

Europees kampioenschap in Duitsland 2024, vanaf 14 juni t/m 15 juli vinden deze wedstrijden plaats. Deze kampioenschappen worden door 24 landen gespeeld in 51 wedstrijden. Kijk en geniet er volop van.

Max Verstappen, de in België geboren Max Verstappen zal nog veel records blijven verbreken. Kijk en geniet er volop van.

Politiek Nederland

Formatie, opvallend zal zijn dat er hernieuwde politieke partij samenstellingen komen. Het stemgedrag van de bevolking is duidelijker dan ooit. GroenLinks (GL) / Partij van de Arbeid (PvdA) / Partij voor de Dieren (PvdD) / PVV / VVD/ deze partijen worden door de Nederlanders veel gekozen. VVD & PVV groeien flink als ook SP.

De nieuwe Minister President wordt opnieuw gekozen. Een Vrouw? Een Man? Opnieuw een man. Stiekem hoop ik op een vrouw.

voorspellingen 2024 oekraine rusland

Oorlog Oekraïne – Rusland; Wat zie en voorvoel ik hierover.

Twee landen die vechten om hun eigenheid, ouderwets denken vanuit de tweede wereldoorlog gedachte, vernietiging en vernieling, eindeloos uitzicht. En toch komt ook hier een einde aan, doordat het niet vol te houden is op deze afschuwelijke manier. Oekraïne dreigt moegestreden en verliest steeds meer menskracht en stukjes eigen land aan Rusland. Rusland daarentegen trekt echter meer soldaten aan die niet uit Rusland komen. Het zijn speciaal opgeleide kleine vechtgroepen, die tegen fikse betalingen Oekraïne moeten invallen maar ook al uit zijn op de landen vlak naast Rusland. Strategische oorlogvoering heeft Rusland voor ogen.

Situatie Midden-Oosten; Wat hoor ik hierover

Israël, verhard haar verdediging om zich voor eens en altijd te laten zien dat er niet te sollen valt met wie zij zijn. Veel ontvoerde jongeren zullen niet meer terugkeren. Toch zie ik kleine groepjes jongeren terugkomen die bevrijd worden

Politiek Europa

Rusland, heeft nog wat troeven achter de hand om het graan en gas monopolie stevig in de hand te blijven houden. Voor hoelang nog? Geholpen door andere grote landen (buiten Europa) die belang hebben bij samenwerking op nucleair gebied en wapenhandel.

Afrika, is een land aan het worden dat zich met het oosten wil conformeren om economisch sterk door te kunnen groeien

Duitsland, begint zijn grip te verliezen op de rechtse groei onder de bevolking. Racisme groeit gestaag door alsook vrouw onvriendelijk gedrag.

De landen die het dichts naast Rusland liggen hebben geen vertrouwen meer in de NAVO. Mede daardoor ontstaat er sterkte twijfel of men niet beter los van Europa door kan gaan. Angst voor inname door Rusland is zeer groot

Politiek Buiten Europa

Amerika, blijft actief om zijn Amerikaanse burgers veiligheid te kunnen blijven bieden. President Joe Biden heeft zijn visie duidelijk neergezet en zal nog een semester mee draaien ook al is zijn gezondheid broos. De vervangers voor hem staan hem goed bij en zullen voor hem invallen als dit nodig is. Ook in Amerika zie ik veel opstand en burgerinitiatieven en recht in eigen hand nemen, rondom te trage wetsrechtsgang.

Australië, belooft het land te worden van opname van veel emigranten die in Europa zijn. Maar ook buiten Europa dringt het tot de emigranten door dat ze zich in Australië kunnen kwalificeren, (om)-scholing aan kunnen scherpen, om in dat beloofde land verder te leven. Er is voldoende leef/ woon en werkruimte.

China, en zijn handel komt in een mindere fase terecht. Ook hun wetten krijgen meer ruimere mogelijkheden en zullen minder streng zijn voor de bevolking. De moderne tijd begint zijn intree te nemen. De jongere bevolking trekt hun mond open en er wordt zeker naar hun geluisterd. Boeiende ontwikkelingen.

Japan, blijft in haar (strenge) keurslijf hangen en wil absoluut de economie volledig zelf kunnen blijven beheersen zonder inmenging van welk land dan ook. Opstand en rellen zijn het gevolg wat met harde hand wordt aangepakt. Toch is er een omwenteling gaande ten goede voor de bevolking.

Koningshuizen Nederland

Beatrix, onze prinses heeft het moeilijk. Veel aandacht gaat naar de 2 oudste prinsessen en hun liefdesleven.

De jongste prinses verdiept zich in haar studie in Italië waar ze zich steeds meer op haar gemak en vrij voelt.

Willem-Alexander, maakt zich veel zorgen over hoe de Nederlanders zich aan het ontwikkelen zijn, meer dan hij doet blijken. De mentaliteit (meer agressiever gedrag) onder de veelal jonge Nederlanders irriteert hem, ondanks dat hij er niets aan kan doen of veranderen, hij maakt zich daar grote zorgen om.

Koningin Maxima, ontdekt steeds vaker dat zij regelmatig over haar grenzen gaat en neemt vaker even vrij af, zeg maar.

Koningshuizen Buitenland

Engeland, spant de kroon zoveel gesputter onder elkaar als familie en vuile was buiten wordt gehangen. Koning Charles weet zich af en toe geen raad met deze naar buiten gebrachte informatie over zijn familie. Toch zie ik hereniging van de gehele familie maar of dat 2024 zal zijn, heb ik wel grote vraagtekens bij.

Harry (jongste zoon van de koning) en Meghan hebben het moeilijk met zichzelf en elkaar. Meghan heeft iets onder de leden waardoor zij niet altijd naar buiten kan treden.

Spanje, tja de oudere garde neemt meer en meer afstand en zien elkaar minder en minder door ouderdom en onuitgesproken irritaties. Ik zie veel droevenis dit jaar in Spanje.

Zweden, kroonprinses Victoria zal meer en meer taken van haar vader over moeten nemen vanwege zijn gezondheid, wat goed ontvangen wordt door de Zweedse bevolking. Men draagt haar op handen.

Denemarken, Margrethe Alexandrine Þórhildur Ingrid is de huidige koningin van Denemarken. Stevig en zelfverzekerd doet ze wat ze heeft te doen ondanks haar steeds vakere lichamelijke ongemakken, maar geestelijk is ze sterk en fris van goede wil voor het volk en haar familie waar ze trots en zuinig op is. Opvallend is hoe deze koningin zich bemoeit/inzet over de wetten in Denemarken. Zij wil ze aangescherpt zien.

Het klimaat

December wordt een gure maand met veel koude momenten met veel regen. Januari en februari ook maar regelmatig afgewisseld met hagel en natte sneeuwdagen, vries momenten. Winterweer is kort maar wel intensief.

Overstromingen, vooral buiten Nederland, met hevige lange koude winterperiodes. Late Lente en een droge zomer periode met afwisselend veel hitte dagen achter elkaar, eigenlijk net zo als afgelopen jaar. Nazomer is mooi en relaxed en een fijne herfst start met aangename temperaturen.

Een reflectie over mijn voorspellingen 2023: wat kwam uit - wat kwam niet uit.

Er is mij dus gevraagd wat wel en niet is uitgekomen: Wel mijn voorspelling over Landskampioen mannen voetbal wordt Ajax was fout. Wel goed is Landskampioen dames voetbal wordt Ajax is goed gezien. Wat ik nog meer goed heb is: Recreatie woningen worden omgezet naar permanente woon mogelijkheden. En Suriname krijgt er een groot bedrijf er bij waardoor meer werk zal ontstaan=ook uitgekomen.

Daling energie prijs, was eerst hoog daarna omlaag voorspelt. Klimaat activisme = voorspelt. Titels worden ontnomen bij Prins Harry en Meghan Anouk nieuwe CD slaat aan in Nederland. Desastreuze ontwikkelingen voor de hele wereldeconomie en mensheid door oorlog Rusland.

Er zijn veel meer voorspellingen gedaan die goed gezien zijn maar ook die nog niet zijn uitgekomen of niet goed zijn gezien. Het blijft lastig en het blijft mensenwerk, maar ik doe het wel met volle intense aandacht om een tipje van sluier op te lichten over het aankomende jaar, waar ik menigeen een plezier mee heb gedaan en blijf doen.

In welke kernwoorden zou jij 2024 willen samenvatten.

Tweedeling. Agressie. Maar ook Mooie initiatieven & Samen werkingen. Veel tegenstellingen meer dan anders. Al met al; veel ontdekkingsreizen voor ieder mens, dier en natuur.


Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier

Ik werk al sinds de jaren 80-tig zelfstandig als medium, adviseur en voor mens & dier & bedrijf.  Bekijk mijn profiel en/of kijk of ik online ben op de mediumchat. Naast spiritueel coach voor ParaVisie ben ik ook begeleider van bijzondere en/of spirituele huwelijken en overlijdensrituelen. Bekijk mijn website.


Meer 2024 voorspellingen?

Bekijk jouw 2024 jaarhoroscoop

Leer meer over de goede en slechte eigenschappen van je sterrenbeeld

Lees meer over toekomst voorspellen

Afbeeldingen: Adobe/stock